/spanien/barcelona/forum/6956.aspx/spanien/barcelona/forum/6956.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona H.Alavi - Magico!
2013-07-24 17:17
elbraco Haha! Bland annat. ;) Många här inne nämner Vergini (förståeligt med tanke på att vi behöver en ny mittback) men låt mig presentera en jätte talang för er. Han spelar i just Newells Old Boys och heter Lorenzo Faravelli, innermittfältare. Han är 20 år gammal och är från Argentina. Grym teknik, har en otrolig högerfot när det kommer till enkla passningar och även svåra krossbollar. Fin blick för spelet och är hyfsat snabb. Har spelat i Newells Old Boys under hela sitt liv och fick äntligen göra A-lagsdebut 2011 mot Tigre(?). Kan ha fel men tror att det var i den matchen som han gjorde sin debut, får kolla upp det. Aja. Har inte fått så mycket speltid i år eftersom Maxi Rodriguez har gjort det väldigt bra på mittfältet. 1.70 lång (bara det säger, hämta hit honom nu!) Edit: Såg nu att han blev klar för Union Española i Chile för drygt en vecka sedan. Tråkigt eftersom det är en spelare som förtjänar att komma ut från Sydamerika och testa vingarna i Europa. Det är en spelare för scouterna att hålla koll på.
Barcelona Ronaldinho " fotbollsguden"
2013-07-24 17:16
Kom igen nu Messi. Lek lite som du kan göra. Pep kommer vilja köra över Barca, Thiago likaså.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Mojito - Culé (un estilo de vida)
2013-07-24 17:13
Matchen bestämdes i februari, ingen kunde veta att klubbarna skulle mötas i CL med den utgången som blev.

Och det skulle ju inte bli första, utan andra, matchen om Tito inte avgått och mötet mot Lechia Gdansk sköts upp.
Barcelona FCB_Messi
2013-07-24 17:10
Jag fattar verkligen inte varför säsongens första match ska vara mot ett München som slog oss med 7-0..
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona elbraco - CP5
2013-07-24 17:02
H.Alavi och med intressanta spelare i Newells så syftar du på Heinze och Maxi Rodriguez va? ;)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Abirey
2013-07-24 16:51
Snart får Messi ta hämnd på Bayern
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona H.Alavi - Magico!
2013-07-24 16:49
Tog och tog, folk tänker inte på att det kanske var Thiago som ville lämna från första början pga bristande speltid. Hans far bekräftade idag att United hade kontaktat Thiago innan sommaren och att parterna hade diskussioner. Han kunde lika gärna ha hamnat i Man United. Jag är glad över att han valde Bayern, tror att Pep och Bundesliga passar honom bättre än Moyes och Premier League.
Barcelona Blaugrana91
2013-07-24 16:48
Tw Cesc: "Good luck in today's friendly match, guys! #ComeOnBarça" [@cesc4official] #fcblive

Vi lär behöva det...;)
Barcelona LeoMessi
2013-07-24 16:45
Helt ärligt om Pep hade lyckats övertala någon mer talang att dra till Bayern så hade jag blivit riktigt besviken på honom. Det räcker med att han tog den mest spännande talangen vi hade! Thiago hade nog stannat om inte pep hade övertalat honom.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Massimo
2013-07-24 16:40
Det känns som att Pep kommer plocka fler spelare från Barca det är bara vänta och se. Så fort någon talang han gillar är osäker om sin framtid kommer han att försöka locka över. Det är otroligt jobbigt att ett Bayen med Pep som tränare kommer kunna suga åt sig spelare framför näsan på oss. Som tur vet man att Pep inte kommer vara i Bayen för alltid, jag tror max 3 säsonger.
Barcelona El Soap
2013-07-24 16:36
Alltså, det här om att Vergini kanske ska komma. Ena stunden klagar ni på att vi aldrig gör som t ex Porto, hittar billigare sydamerikaner istället för att köpa dom dyrt från ett europeiskt lag. För att ni nästa stund klaga på när vi kanske är nära att göra just det.

Nu vet jag inte hur denne Vergini är som spelare, om han är bra, kass eller hur mycket han skulle kosta. Men jag hade gett det en chans åtminstone. Hellre Vergini än typ Mascherano/Song.
Barcelona Rambla~
2013-07-24 16:11
Pep gillar Sergi Roberto skarpt. Hoppas inte han skiner för mycket i kväll. Pep går ju inte längre att lita på när det gäller våra talanger. Tänk om tex Robben lämnar Bayern efter denna säsong. Det skulle inte förvåna mig om Pep då börjat snegla efter Deulofeu.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
2013-07-24 16:06
1.70-ligan - Tika Tata

Jo det hade också varit intressant att se. :)

På tal om det undrar hur vi ställer upp ikväll.

Possible line-up (vs Bayern): Pinto - Montoya Mascherano Bartra Adriano - Song DosSantos SergiRoberto - Alexis Messi Tello [sport]

Lär ju vara den mest troliga. Ja någon vinst är ju inte att tro på med tanke på att Bayern i princip har full trupp och dessutom redan är i bra matchform.

Kommer alla fall bli intressant att följa Sergi Roberto i denna match.
Såg också att det var folk som undrade om matchen kommer kunna ses.
TV3 Catalonia visar matchen, så man borde kunna se den på deras hemsida.
Barcelona 1.70-ligan - Tika Tata
2013-07-24 15:56
Blaugrana91 Det kan säkert funka, jag är dock mer sugen på Busi, Song och iniesta på mitten, med Busquets som pivote. Inte för att det skulle ge oss det som xavi erbjuder, utan gör att det vore något annat.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2013-07-24 15:53
petersays Det du vill komma fram till är att om ingen av de två spelas som mittback så är en av dem överflödiga som def mittfältare, eller hur?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
2013-07-24 15:48
Fortsätter lite på min förra kommentar. Med Mascherano tillgänglig lite oftare på mittfältet kan testa lite nya varianter.

Jag skulle gärna vilja testa t.ex. Busquets i en lite Xavi-liknande roll. Busi är iof en ganska slö spelare, men Xavi är ju inte heller direkt världens snabbaste.

Vi alla vet att Busquets besitter en otrolig teknik och kvalité. Han har också passningssäkerheten som Xavi har. Vissligen slår han ju ganska många "enkla" passningar, men han har ju visat ett flertal gånger att han även bemästrar att slå dem lite riskfyllda också. Kolla t.ex. 1.04 i klippet jag bifogat, Makalös passning.

Jag tror faktiskt det kunde funkat med Busquets i den rollen också.

Typ

Busquets-Mascherano-Iniesta
Barcelona Rambla~
2013-07-24 15:45
Ronaldinho "fotbollsguden" @barcastuff: Tata Martino: "I'm sure the Messi family gave a positive advice, but I don't know to what extent that influenced the decision to sign me." Antingen suger din engelska eller så är du bara ute efter att provocera och låtsas inte begripa ett skit. Vill du jag ska översätta ovanstående eller förstår du vad det är han egentligen säger? Du kan väl vänta med din sågning tills han faktiskt varit tränare för laget i några matcher istället för att börja innan han ens blivit presenterad. Är det för mycket att begära?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona petersays
2013-07-24 15:45
Att använda Song i en roll mer lik den som Keita hade kan absolut funka. Men känns mer som något som händer i 75 minuten i en låst match.

att vi värvar en mittback hoppas jag verkligen! Men jag tror tyvärr att vi kommer se såväl Masken som Song agera mittback oftare än Bartra..
Barcelona 1.70-ligan - Tika Tata
2013-07-24 15:42
Petersays Jag skulle vilja att mascherano agerar första backup åt Busquets och Song får speltid i en lite offensivare roll på mittfältet. När det krisar så tar båda ett steg nedåt i banan - Song till pivote och mascherano till mittbacken. På så vis skulle saknaden av Thiago bli än mindre också.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Mojito - Culé (un estilo de vida)
2013-07-24 15:41
Vill bara göra er uppmärksamma på vissa omständigheter i införrapporten.

Det verkar som att vissa av de Bayernspelare som jag inte trott skulle vara tillgängliga pga skador eller förlängd semester ändå kan finnas med.

Det gäller framför allt Dante, Gustavo och Schweinsteiger, dessa verkar enligt Beyrnsidans egna rapport finnas tillgängliga i någon form av utsträckning i alla fall.
Barcelona Rambla~
2013-07-24 15:32
elfineh När du befinner dig utomlands och betalar med Visa i någon butik. Det kan jag stänga av på mitt kort men det fungerar fortfarande att handla med i Sverige. Det är en säkerhetsgrej. Då vet jag inte vad du har för problem med ditt kort. Du borde ringa eller gå in på din bank och fråga.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
2013-07-24 15:30
petersays

Ja för att vi med all säkerhet kommer värva in en mittback.

Då har vi Puyol, Pique, Bartra, samt en ny mittback av hög klass förhoppningsvis.

Dessa kommer ju såklart gå före Mascherano och Song. Visst möjligt att Masken vid behov säkert kan användas även i försvaret, men blir nog inte så ofta.

Gällande mittfältet så får Busquets sällan vila, så då är det bra att man kan rotera med en världsklass spelare på den positionen som Mascherano och en bra spelare som Song.
Barcelona Júnior - Culé hasta la muerte
2013-07-24 15:29
Ronaldinho "Fotbollsguden" Men det är skillnad på att påverka själva beslutet och att hämta in Tata. Dessutom är det bara spekulationer från Tatas sida som ännu inte har blivit en självklarhet. Tror jag att Messi själv har gått fram till Rosell och bett att få Tata som huvudtränare? Absolut inte! Tror jag att Rosell har tänkt på Messi vid valet av tränare? Kan hända. Men det är bara min åsikt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2013-07-24 15:28
Song kan spela off mitt, vi kan även spela med doble pivote i vissa matcher.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona petersays
2013-07-24 15:20
Varför verka så många tro att varken Masken eller Song kommer spela mittback nästa säsong? Menar ni att tre spelare (Busquets, Song, Masken) ska rotera på EN position?
Barcelona zick9
2013-07-24 15:19
Vad fan spelar det för roll om det var Messi eller Rosell som fick hit Tata? Bara jag som inte bryr mig eller? Huvudsaken är att vi har en tränare nu och Tata verkar passa vår spelstil.
Barcelona >The Reporter<
2013-07-24 15:10
"@barcastuff: Barcelona will travel tomorrow to Norway. They'll spend the night in Munich , in the same hotel as the one where Guardiola is staying. [md]"
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona elfineh
2013-07-24 15:06
@Barcelonistas:


Provat seriöst cirka 25 gånger :(
Barcelona elfineh
2013-07-24 15:05
@Rambla~:


Jag har ett vanligt visa kort (som bilden på länken jag skicka), Swedbank!!!
Hm, det där med utlandsköp känner jag inte igen. Däremot internetköp ska det inte vara något fel på då jag ofta handlar på internet. Den är "verified by visa" som det kallas när man handlar online. Men vad är det för ulandsköp du pratar om?

Tack!
Barcelona Ronaldinho " fotbollsguden"
2013-07-24 15:04
Rambla

Martino "Messi hjälpte mig till Barcelona"
"Jag är övertygad om att Jorge (Messis far) och Leo påverkade beslutet"

Det kanske är fel utav mig att göra det till en självklarhet att det just är så som jag säger men jag tror att det är Messis värvning helt och hållet. Jag tror inte att Rosell ens hade Tata i tankarna utan kanske Luis, Rubi, Bielsa och Villas Boas. Inte ens vi fans hade Tata i tankarna.
Annons: