/spanien/barcelona/forum/693.aspx/spanien/barcelona/forum/693.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Xaviesta
2017-04-04 21:09
Bänken. Som att bänken är vårt största problem just nu. Vem kan matcha vår förstaelva om den hamnar i rätt händer? Vi ska inte köpa in talanger, vi ska använda oss av vöra egna, såvida det inte rör sig om talanger av Neymars klass och dylikt. Avundsjuka speglar en riktig losermentalitet och det är bara att flina åt sånt nonsens. Vi har en fantastisk bil men en dålig förare. Och Good Year-reservdäck har vi hemma i vårt eget garage. Tycker man att gräset är grönare på andra sidan kanske man bör byta lag att supporta nör man ändå är i farten.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR || Cillessen #1
2017-04-04 20:27
Ska man vara avundsjuk på klubbar som det har gått sämre för än för oss? Wheres the logic? Japp en galen bredd trupp och en 10:de plats i ligan eller en ligatitel på 8 år is the way to Go.....
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2017-04-04 20:18
@Soko:


Inte bara Bayen. Alla topp 6-8 klubb har bättre bänk än oss.

Jag köper inte snacket om att inga kommer att acceptera bänk för att denna/de vill utvecklas!

Kollar bara på R.Madrid, Bayen, Chelsea, Psg, Juve. Kolla vilka talanger och pärlor de har i bänken.

Det har länge sagt här att denna är för bra för bänken.

Om jag minns rätt fanns det inte den mentaliteten när Pep var Kaptenen i Barca.

Problemet är att vi har värvat lallare som Vemaellen, Douglas, Gomes, Digne. Orkar inte fortsätta. Ville inte vara arg resten av dagen.
Barcelona Soko
2017-04-04 20:05
Jag är så avundsjuk på Bayerns bredd . Önskar att Barcelona hade det. De saknar Thiago, Muller, Neuer och Costa men ändå ställer upp med mycket stark elva. Dessutom är Ribery, Lahm, Boetemg , Bernat , Kimmich på bänken.
Barcelona El Pistolero #9
2017-04-04 18:33
Barca are interested in full-back Theo Hernández (19), currently on loan at Alves from Ateti. RM and Bayern also want to sign him. [ser]
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona S.Eto'o
2017-04-04 16:39
Fuerza Ser ut som Unzue också satt någonstans där på tränarbänken.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Kröjjff
2017-04-04 14:44
Själ har jag aldrig kallat mig själv culé eftersom jag inte tycker mig leva upp till de krav det ställer. Ordet supporter känns mer uppriktigt och mindre kravfyllt i mitt fall.
Barcelona Soko
2017-04-04 14:34
Ja, alla som är självkritiska och alla som inte följer jantelagen och inte ställer sig i led att bara tävlas om att skriva positivt om klubben är "trollar" . T o m de som lägger tusentals kronor och åker ner för att se Barca på plats är också "trollar" . Alla andra är "uppriktiga " culés.
Barcelona Kröjjff
2017-04-04 14:25
Det finns alltså två sorters culés på Les Rambles. Dels de äkta som seriöst ger uttryck för sina uppriktiga åsikter, i spörsmål som först och främst rör FC Barcelonas öden och äventyr och så de trolliknande som "moonar" för att få uppmärksamhet.
Barcelona Soko
2017-04-04 13:57
@DM1982:

Tränare i det förlorade laget är nu gripen och har erkänt att han och fyra av hans spelare är delaktiga .
Barcelona Deulofeu
2017-04-04 13:29
Rykten men på många medier kan också vara att det nalkas ett derby men Theo Hernandez till Real skulle göra ont.

Ytterligare en atlet till dom en sjukt explosiv ytterback som påminner om en ung Bale skillnaden är att han kan försvara.

Jag är väldigt förtjust i denna spelaren.

Ryktas att de struntar i sin pakt med Atletico att inte värva varandras spelare och betalar hans klausul på 240 miljoner.

Såg nu att Barca ville värva honom förra året och att de kontrollerar honom yeah right vi köpte Digne...Ytterligare en kort svag spelare...

Vi har ju Cucu på denna positionen och han är bara ett år yngre.Men det lär väl dröja innan man ser honom i a-laget han har ju nyss debuterat i b-laget.

Theo vore ett grymt nyförvärv och hoppas verkligen inte han signar för Madrid vore perfekt för dom och alla andra lagen också för den delen.

Men värvar vi honom ger det lite fel signaler till underbara spelaren Cucu.

Tuff sommar som sagt men det gäller att veta när man har möjlighet att göra bra affärer detta är ett sådant tillfälle.

Har också läst för länge sedan att köper man ena brorsan vill andra följa med och det är rätt duktiga bröder vi snackar om.Tyvärr har ju storebror ett lite bagage men blev väl inte dömd om jag inte minns fel.

Denna sommaren alltså kaos...

Barcelona Kröjjff
2017-04-04 13:09
Vet inte om någon redan kommenterat "incidenten" ifråga redan. Men det tål i så fall att upprepas. Att en assisterande domare försöker dölja vad han har att säga till Suárez i matchen mot Granada i ett meningsutbyte dem emellan genom att hålla handen för munnen, borde fått kommentator och studiofolket att gå bananas och blaskors sportbilagor att skriva braskande och svarta rubriker om det inträffade. Vem vet, kanske den assisterande sa något i stil med vad som fick Messi att bli avstängd fyra matcher? Varför hålla handen för munnen om man rör sig inom reglernas ramar som rättskipare? En förbisedd skandal som borde få ett stort efterspel. Eller ska domare ges möjlighet att provocera spelare att börja bitas och bete sig?
Barcelona El Pistolero #9
2017-04-04 13:03
Även Fabinho i RM som numera är en nyckelspelare i Monaco.
Postat via SvenskaFans-appen
Fuerza
2017-04-04 12:52
DM1982

Tack för klippet. Rafinha, Deulofeu, Araujo, Lomban, Rosell, Morata, Nacho ... har jag missat någon?
Barcelona DM1982
2017-04-04 11:54
[QUOTE=El Pistolero #9]Varför ska Barça B spela en uppgjord match mot Eldense på hemmaplan när de är typ sist o vi etta i ligan. Saknar logik. Bullshit. [/QUOTE] Jag kunde ha varit tydligare men det var motståndarna jag menade. Barça B har inget med det att göra. Ramlade över en gammal Barça B match mot Castilla. En hel del kända ansikten och det var en riktigt bra match vill jag minnas. Skulle vara kul med miniclasico igen.
Postat via SvenskaFans-appen
Fuerza
2017-04-04 11:38
@DM1982:


Värt att tillägga är att Barcelona inte har något med den uppgjorda matchen att göra. Enligt anfallaren Cheikh Saad i Eldense är fyra av hans lagkamrater inblandade i samarbete med italiensk maffia. Eldensespelarna svek sin klubb för en slant pengar m.a.o. Uppenbarligen såg de chansen då de redan ligger illa ute i ligan.
Barcelona El Pistolero #9
2017-04-04 11:29
Varför ska Barça B spela en uppgjord match mot Eldense på hemmaplan när de är typ sist o vi etta i ligan. Saknar logik. Bullshit.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona DM1982
2017-04-04 11:26
Nu håller de på och kollar om inte Barça B senaste match var uppgjord, eller i alla fall att vissa från motståndarlaget inte gjorde sitt bästa. Ser ut som det kan finnas anledning att tro det i alla fall.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona JUSSI BJÖRLING
2017-04-04 10:50
@Davids3:

Högg till lite i hjärtat när jag läste det där... förmodligen blir det så. En dag är det slut... :(
Barcelona Xaviesta
2017-04-04 10:09
Sure thing, boss.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Soko
2017-04-04 09:46
Vi åkte ur mot Atletico två gånger, samma Atletico som Real sedan slog i finalen. Så klart att vi är skyldiga till 100% att Real vann CL två gånger . Vi gav de Atletico istället för att själva ha med de att göra. Vi hade garanterat vunnit minst ett av de två. Som sagt vinner Real CL i år är det återigen vi som är skyldiga till det 100%. Att skylla på lottningen är bara att trösta sig själv. Inga ursäkter nu.
Barcelona Soko
2017-04-04 09:40
Så fort någon av Barca spelare säger något på plan är det jordbävning i media. Nu anklagas Rakitic för att ha kallat Granadas spelare Pereira för "horans son" och att han vidare sagt "du åker ur högsta ligan ..." . Situationen ska ha hänt i 77 minut.
Alltså det är helt normalt att spelarna säger ett och ett och annat på plan för att prvocera varandra men det bli eko bara när det är våra spelare som gör eller säger något.
Barcelona Xaviesta
2017-04-04 09:39
CL 14/15 var Real stundtals utspelade i finalen men så råkade månen hamna rätt i förhållande till jorden i sin omloppsbana och Ramos nickar in kvitteringen som sedermera ledde till förlängningen där Real vann, framförallt tack vare bättre kondition än sin motståndare. Ronaldo fick även sätta det extremt viktiga 4-1 målet som var helt avgörande med tanke på hans originella och inte alls uttjatade målgest. CL 16/17 fick Real spela åttondel mot Roma, kvartsfinal mot Wolfsburg(!), semi mot Man City och slutligen final mot Atlético once again. Den vann dom dessutom på straffar. Att sitta och påstå att en gnutta "tur" med lottning, en skvätt "flyt" med övertidsmål och en hel del allmänt klaffande på vägen till sina två pokaler i den turneringen inte spelat en rätt avgörande roll till Reals fördel vore lite komiskt, för nog fan är det ett faktum att Ramos kvittering i första finalen inte speglade matchbilden alls och visst fan hade lottningarna i 16/17 upplagan av CL en överjävligt stor del i slutsegern av turneringen? Ska man lira enligt din teori så är det väl snarare Atlético som är skyldiga och ansvariga för Reals två bucklor. Kass du är. Bara för att vi åker ut betyder inte per automatik att vi är skyldiga till att Real vinner CL, det är nog bland det dummaste jag läst härinne och jag har läst en hel del dumt här genom åren. Men det är ungefär nivån man förväntar sig över någon som klär sitt trollande med "saklighet" och "objektivitet" i sin desperata strävan att så "skickligt" som möjligt ständigt påminna culés om Real i allmännhet. Och avslutningsvis så kan jag tillägga och påminna om att ordet "troll" har mer än en innebörd och innebär inte alltid att man är en maräng som inte har ett intressant liv utan hänger här bara för att kunna provocera. Trolla kan man nämligen göra även som culé när man vill väcka en reaktion hos folk för att sedan gnida händerna och sitta och bevaka kaoset från fåtöljen där hemma. I vilket fall som är du hemskt usel på att gömma det för mig iaf. Ska du nu tvunget skriva med den fisförnäma mönster-elevs-stilen du alltid skriver med när du kommer med dina tråkiga Glenn Hysén/Captain Obvious kommentarer så kan du väl åtminstone häva ur dig en bättre galla än att påstå att lottningen i förra årets CL inte föll ut till Reals fördel. Ursäkt? Ninja please. Snarare glasklart, speciellt när hela världen tyckte det och inte bara vi.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Soko
2017-04-04 07:49
@JUSSI BJÖRLING:
Både Real och Celta är kvar i Europa och skulle båda åka ur i kvarten så ska de mötas tidigast antingen 3 eller 10 maj. Skulle ett av laget ta sig vidare så blir det den 17 maj istället. Med andra ord bara en omgång kvar , mellan omg 37 och 38. Real har så klart stor fördel av det . De har också bredare trupp än oss att slås på två fronter kvar så det är bara att hoppas . Vi har CL i egna händer i alla fall. Vinner Real den nu en tredje gång på några år är det återigen vi som blir skyldiga för det eftersom vi tillåtit de det. Så ingen ursäkt om lottningen denna gång.
Barcelona Davids3
2017-04-04 07:33
Messi ska ha kommit överens om kontraktförlängelse till 2022. Då är han 35.
Blir det den sista tror ni :/
Barcelona Legend Carles Puyol
2017-04-04 07:11
Celta matchen kan vara den avgörande faktor för Real att vinna ligan. Skulle det vara så att vi går om Real med 1 poäng men sen om dem har Celta kvar då tror jag att liga titel kommer hamna hos Real. Finns inte en chans att Celta kommer skrälla igen. Real kommer inte göra samma misstag vad jag tror. Hoppas jag har fel :)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Josep Guardiola
2017-04-04 00:54
@JUSSI BJÖRLING:


Säkert när det passar dem bäst. Det är upplagt för de i år.
Barcelona JUSSI BJÖRLING
2017-04-03 23:24
När ska Real möta celta egentligen?
Barcelona Visca el Barca 17
2017-04-03 21:58
norrmalmstorgsdramat 2.0 sker nu i London. Tur att vi inte har en sådan tränare som håller klubben gisslan.
Barcelona FCB_Messi
2017-04-03 20:01
El pistolero Vem har gjort det haha. Tror inte ens Messi har upplevt det där . Inget slår det .
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: