/spanien/barcelona/forum/6928.aspx/spanien/barcelona/forum/6928.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona påfågeln
2013-12-15 18:42
CampBarca (Barcelona): Zabaleta är bara två år yngre än Alves, och spelar i City=dyr. Rafael kan mycket väl bli duktig, men återigen, varför skulle United släppa honom. Visst, om ett monsterbud kommer, men då ska han redan vara etablerad som världens bästa högerback, just nu är han knappt bättre än Montoya och inte bättre än Adriano. Valencia är ungefär lika bra som Sebastian Larsson på högerbacken...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Canaletes
2013-12-15 18:38
skräll
Barcelona LeoMessi
2013-12-15 18:38
Suarez borde ligga på 18 mål nu, ganska starkt gjort med tanke på att han missade en hel del matcher pga en avstängning
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona .Andreas
2013-12-15 18:34
1-1 Murcia 84. ....
Ronaldinho the original
2013-12-15 18:28
Zabaleta Tack!!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona CampBarca
2013-12-15 18:27
Skulle personligen hellre vilja se Zabaleta, Rafael eller skola om Antonio Valencia till en Barca högerback än att Montoya ska vara första valet när Dani Alves slutar.
Ronaldinho the original
2013-12-15 18:15
Paulinho borde lämna Tottenham innan Scolari petar honom.....
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona påfågeln
2013-12-15 18:11
L.A.M Nr 10 (Barcelona): Han är tillräckligt snabb och kommer nog att växa i närkampsspelet. En högerback som är bra både offensivt och defensivt och sällan sticker ut kan väl mycket väl vara vad Barcelona behöver? Se bara hur stor roll en så pass medioker spelare som Arbeloa fått spela, så ser man att killen kan bli riktigt viktig. Bra ytterbackar är sällsynta, och Montoya har stoppa Ronaldo i sin ficka både en och två gånger. I mina ögon förtjänar Montoya att få chansen ännu mera frekvent. Alves blir inte yngre, och jag ser inte någon spelare i dagsläget som har bättre förutsättningar att ersätta än Montoya. Förlängning är ett måste!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona L.A.M Nr 10
2013-12-15 17:59
Man ska nog inte titta för mycket på inläggsstatistiken. 0/6 completed behöver inte betyda 6 stycken usla inlägg, ett inlägg kan vara riktigt bra även omdet inte når fram, speciellt för oss där tex Montoya då kan slå den perfekt på rätt yta men där ändå Neymar, Messi, Iniesta etc förlorar nickduellen eller inte tar sig fram tillräckligt snabbt till rätt position.

Om Montoya då, jag tycker han gör det bra varje gång han får spela. Det märks att han är skolad, spelar väldigt klokt och kanske inte har några Ronaldinho-skills men ändå fullt duglig teknik. Defensivt är han även där duktig, psotionsspelet är riktigt bra men närkampsspelet kanske inte det bästa. Frågan man ställer sig angående Montoya är hur mycket han kommer att utvecklas i framtiden. Det känns på något sätt som man får ut nästintill maxpotential utav honom idag, med tanke på hans spelförståelse och beslutsfattande. Men han har ingen förmåga som riktigt sticker ut och det
är något som tyvärr kan bli svårt att få fram nu, och det är det som i så fall skulle hindra honom att bl en framtida startspelare för oss.
Ronaldinho the original
2013-12-15 17:30
Jaaa Dongou
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Canaletes
2013-12-15 17:29
1-0 Barca!
Barcelona Vampíro
2013-12-15 17:16
Suárez herregud!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Baronen
2013-12-15 17:06
Bartra var fenomenal i går. Helvete vad han läser spelet bra och bryter och går framåt i samma moment. Fantastiskt att se.
Jordi Alba är tillbaka vilket jag tror kan bli en riktig vitamininjektion för laget. En gudabenådad vänsterback.
Alexis återigen strålande. Han fortsätter överraska mig med otroligt bra speluppfattning och Messi-liknande passningar. Oerhört bra och nyttig.

Sergio Busquets. Världens bästa mittfältare. Han är så äckligt jävla bra. Läser. Bryter. Och hans stenhårda passningar efter marken som skär genom moståndar-backlinjen, fotbollseufori.

Pedro gör mig förtvivlad. Blandar och ger som ingenting. Han är Snurre Sprätt, befriad från fotbollsintelligens. Ojämförligt hjärnlös.

Enastående skön seger. Neymar räddar oss. Jag njuter av det. Att han tog straffen var det bästa som hänt denna klubb på länge.

Tack för mig.
Barcelona LeoMessi
2013-12-15 17:00
the cameroonians (Barcelona) Om något så ska Adama starta och Sanabria vara på bänken, killen som är för fin för att spela för b-laget.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2013-12-15 16:54
Barca B möter Murcia på bortaplan. Avspark 17.00.

Startelvan;

Ortóla
Patric, Ié, Gomez, Planas
Suarez, Samper, Espinosa
Edu Bedia, Dongou, Sanabria

Bagnack och Adama på bänken bland andra.

Stream i länktips,
Barcelona Lion24
2013-12-15 16:48
Jag är av den uppfattningen att Piqué måste prestera mycket mer innan han ska få beröm av mig. Visst, alla kan göra 2-3 bra matcher men Piqué har varit så kass de senaste säsongerna att det krävs mer än 2-3 matcher. Piqués största problem enligt mig är att han saknar ''bollar'', som en mittback ska ha. Piqué är alldeles för klen, för ''fin'' för att gå in i närkamperna. Ibland så ser det ut som om han är bollrädd. Det fanns en höjd duell igår med G. dos Santos där Piqué inte kunde hoppa upp och nicka bort bollen. Istället så gjorde han en halvdan försök där han hoppade lite grann för att det ska se ut som om han försökte. Då kunde dos Santos ta ner bollen, runda Piqué och det blev till slut en farlig frispark även om den var felaktig.

Piqué måste bli hårdare, han måste dominera backlinjen. Han ska vara ledaren vid det här laget när Puyi inte är där. Piqué har tränat ihop med Puyi i 5 år nu och nog borde man tycka att Piqué borde ha lärt sig ledaregenskaper och hur man ska bete sig på planen. Vi har 3/4 i mittförsvaret som inte håller. Hur ska detta gå? Puyi är ständigt skadebenägen och Masch & Piqué presterar knappt. Min dröm är att vi renoverar om backlinjen i sommaren även om det låter svårt och riskabelt. Hummels/Kompany hade jag gärna sett i Barca med en mindre känd spelare som vi kan utveckla (Balanta). Puyi kan få vara kvar p.g.a sina ledaregenskaper och han gör knappast bort sig när han spelar. Bagnack kan få vara 4:e alternativ om Puyi ej kan spela.

Montoyas beslutsfattande kommer med speltid. Vissa spelare tar för sig direkt medans andra behöver tid.

Jag ber om ursäkt för dubbel inlägg men när jag ändrade mitt första inlägg så kom inte allting med senare så jag fick ta om där jag slutade.
Barcelona Lion24
2013-12-15 16:43
Jag är av den uppfattningen att Piqué måste prestera mycket mer innan han ska få beröm av mig. Visst, alla kan göra 2-3 bra matcher men Piqué har varit så kass de senaste säsongerna att det krävs mer än 2-3 matcher. Piqués största problem enligt mig är att han saknar ''bollar'', som en mittback ska ha. Piqué är alldeles för klen, för ''fin'' för att gå in i närkamperna. Ibland så ser det ut som om han är bollrädd. Det fanns en höjd duell igår med G. dos Santos där Piqué inte kunde hoppa upp och nicka bort bollen. Istället så gjorde han en halvdan försök där han hoppade lite grann för att det ska se ut som om han försökte. Då kunde dos Santos ta ner bollen, runda Piqué och det blev till slut en farlig frispark även om den var felaktig. Piqué måste bli hårdare, han måste dominera backlinjen. Han ska vara ledaren vid det här laget när Puyi inte är där. Piqué har tränat ihop med Puyi i 5 år nu och nog borde man tycka att Piqué borde ha lärt sig ledaregenskaper och hur man ska bete sig på planen. Vi har 3/4 i mittförsvaret som inte håller. Hur ska detta gå? Puyi är ständigt skadebenägen och Masch
BARCA-més que un club
2013-12-15 16:35
OT

Rolig klipp mellan Aguero och Messi, där Aguero intervjuar Messi :)
Barcelona LeoMessi
2013-12-15 16:25
Barcaholic (Barcelona) Undrar också vad dom räknar som bra "krossar". Jag hade förstått den statistiken om det var antalet krossbollar som landade på fotbollsplanen:P Det som gör en så förbannat med montoya är att han löper så otroligt bra och smart men att han inte förvaltar lägena. Han gör riktigt bra löpningar men det blir pannkaka av det hela när han ska ta någon extra touch innan han ska försöka slå in bollen. Tycker att Albas är bäst på det Av våra ytterbackar. Han slår alltid hårda och låga inlägg som våra anfallare faktiskt har en chans att nå. Alves slår dom höga och långa som om vi hade shaquille O'neal och Zlatan på topp:P
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona 1.70-ligan - köp en back, tack
2013-12-15 16:15
@God is a five letter word - Messi:


Instämmer. Det var även glädjande att se han och Bartra synka så bra som de gjorde igår. Tidigare har det gärna blivit lite för valpigt när dessa har spelat tillsammans och ingen har riktigt satt ned foten. Igår såg det bättre ut, som sagt. När den ene anföll, stannade den andra kvar osv. Detta är antagligen lika mycket Bartras förtjänts, men det är likväl roligt att dem fungerar.

På sikt tror jag Bartra kommer bli "ledaren" som manar på och ger 110% i varje situation. Med en sådan brevid sig kommer Piques bästa sidor till sin rätt. Han har varit briljant i rollen brevid Puyol när denne fortfarande var frisk och spelade regelbundet.
Barcelona FCBlaugrana
2013-12-15 16:13
Sjukt. Adama på bänken för B-laget....
Barcelona God is a five letter word - Messi
2013-12-15 16:09
Jag tänte faktiskt ta och hylla Piqué lite, jag tycker han gjort det riktigt bra de senaste 2 matcherna. Hoppas formen håller nu. Ser man på våra bittra rivaler så spelar ju Ramos som en divison 3 spelare för tillfället och agerar inte alls som en kapten ska.
Barcelona Barcaholic
2013-12-15 16:07
LeoMessi Liga crosses right backs > Alves: 11 games, 45 crosses, good 16/29 bad; Montoya: 8 games, 19 crosses, good 10/9 bad [via @carles_domenech] Nu vet jag inte vad dom räknar som bra eller dåligt, men det är ingen bra statistik Alves har, dock betydligt bättre än vad jag trodde. Känns som att han prickar rätt inlägg 1 av 10 försök. Medans Montoya tar alltid 10 onödiga steg/touch innan han gör inlägget, istället för att bara enkelt slå in bollen på första. Tycker dom borde lära sig mer av Alba som gör hårda bollar längst marken som ofta blir farliga.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona 1.70-ligan - köp en back, tack
2013-12-15 16:06
@barcastuff: Puyol will in coming months decide if he'll leave at the end of the season. Could retire or move to another league, like Qatar or USA. [md] Det gör ont att läsa men känns inte så avlägset. Puyol har inte kunnat komma upp i normal standard riktigt, känslan är att något hämmar honom. Ändå har han spelat en viktig roll även denna säsong - som stöd och mentor för Bartra. Skulle han lämna efter säsongen kommer han först ha hunnit hjälpa klubben att vaska fram en långsiktig ersättare från de egna leden. Legend.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Júnior.
2013-12-15 15:57
Älskar hur Neymar delar sina känslor med fansen efter att domaren fått hjärnsläpp och delade ut ett orättvist gult kort till honom under gårdagens match. Han verkar charma hela Camp Nou haha.
Barcelona LeoMessi
2013-12-15 15:49
Barcaholic (Barcelona) Haha Alves hade klarat 6/6 men bara Gud vet var dom hade landat:P
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcaholic
2013-12-15 15:48
Martin Montoya completed 0 out of his 6 attempted crosses against Villarreal (via @Squawka) Vad är det med våra högerbackar och deras inlägg, tränar dom aldrig på det eller?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Neymessi
2013-12-15 15:21
Hoppas att Athletic tar 3 poäng och fortsätter i den stilen samtidigt som Real Madrid fortsätter spela som dom gjorde igår.
Real Madrid inte ens topp 3 är min dröm ;)
Det är ju inte direkt troligt haha men vem hade kunnat tro att Real skulle bli lillebror i Madrid.
Hoppas för allt i världen att Storebror åtminstone kryssar ikväll. Men Atletico lär antagligen vinna med 4-0 eller nåt. Ruskigt farliga är dom.

Barcelona LeoMessi
2013-12-15 13:48
Mot*
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LeoMessi
2013-12-15 13:46
Abbe. (Barcelona) Perfekt tillfälle att vila dessa herrar då, speciellt nu när vi inte borde torska med 4-0 på camp nou med cartagena:P
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: