/spanien/barcelona/forum/689.aspx/spanien/barcelona/forum/689.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona the cameroonians
2016-07-11 22:45
@enkos:


Ryssland, Mexico, Australien, Nya Zeeland samt vinnaren i Afrikanska mästerskapen som spelas i januari.
Barcelona The Octopus of Badia
2016-07-11 22:42
Umtiti kunde valt att kliva upp mot Èder och sätta press för att på så sätt förhindra honom från att skjuta, men då kunde han likväl petat den förbi/skottfintat och hamnat en mot en med Lloris. Det är helt enkelt ett val av hur stor risk man som mittback är beredd att ta i det läget. Lloris ska dock vara snabbare ned på marken för att förhindra det målet, men det är inte heller poängen. Ta en titt på vad Koscielny (som helt och hållet förlorar duellen med Èder), Pogba (som helt struntar i att fullfölja sitt hemåtjobb) samt Matuidi (som småjoggar på väg hem mot eget mål) gör, så inser nog de flesta ganska snabbt att Umtitis involvering i baklängesmålet är minimalt i jämförelse. I Barcelona hade Piqué aldrig vikt sig så lätt som Koscielny, och vårt mittfält hade aldrig varit FRAMFÖR deras enda potentiella hot framåt i det läget.
Barcelona lapulgatomica
2016-07-11 22:42
enkos Absolut inte. Han är skolad i en miljö liknande Barça och har därför lärt sig att spela med tålamod och inte onödigt risktagande. Umtiti har vid flera tillfällen hittat in mellan motståndarnas inner- och ytterback på ett riskfyllt men framgångsrikt sätt. Tekniken var även fin om än inte alltid satt på prov. Så spelet med boll är jag inte orolig för. Den del jag är en smula oroad över är att - när Mascherano så småningom fasas ut - han och Piqué båda är reaktiva och passiva i kontrast till den mer aggressive el Jefecito. Trots vissa svagheter har ändå den kombinationen varit lyckad under flera år, och vi kan bara hoppas att Samuel Umtiti kan reda ut alla farhågor och frågetecken. Viktigt även att vi har tålamod med honom - hans inneboende mentala styrka till trots - och har överseende med en del misstag som oundvikligen kommer för en så ung spelare.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2016-07-11 22:41
@enkos:


Spelschemat släpps torsdagen 21 juli.
Barcelona enkos
2016-07-11 22:41
Vilka landslag kommer att delta i Confederations cup nästa år ? Portugal , Chile, Tyskland och vem mer ?
Barcelona enkos
2016-07-11 22:37
När lottas La Liga?
Barcelona lapulgatomica
2016-07-11 22:33
Ribohn Fan: Håller verkligen inte med. Umtiti visade upp en stor mental styrka, lovande kvalité och andra egenskaper som kommer visa sig viktiga i Barça. Han är följsam och oväntat stark i luften, och besitter en fin förmåga att spå var passningar kommer att hamna, därav ett mestadels fint försvarsspel. Dock, som med alla unga spelare är han lite orutinerad och har tendenser till att bli lite flängig ibland, och mot Èder förlorade han de flesta duellerna. Samuels mer passiva natur är dock inte alltid optimal - vid Portugals segermål skulle han klivit upp och stängt skottet vid första stolpen, men sådant kommer han att lära sig med tiden. Det som trots allt kommer att vara den viktigaste och största biten i det svåra men vackra pusslet som är FC Barcelona är spelet med boll, och där visade Umtiti upp en uppseendeväckande fin förmåga. Spelförståelse och ett problemlösande som gör många mittfältare gröna av avund samt flertalet sårande passningar förbi flera av motståndarnas linjer. Han kunde även transportera bollen när det krävdes. Han kommer att bli stor, han kommer att bli viktig. Tack Robert Fernández!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona enkos
2016-07-11 22:27
Umtiti är för mig en kopia på Vermaelen, försiktig och rädd att göra fel utan bara passar enkelt till sin närmaste medspelare. Att Eder gjorde guld målet är delvis hans fel då han bara stod där och tittade passivt istället att gå på block när Eder avlossade skottet. M3n det är förstås för tidigt att döma honom. Arda hyllades enormt och folk hade stora förväntningar att man inte kunde vänta på att sex månader amer ska gå för att idag håna honom rejält. Det är alltid lätt att vara efterklok.
Barcelona the cameroonians
2016-07-11 21:41
B-lagets försäsong startade idag med medicinska tester. Samtidigt blev det också klart att lagets kanske bästa spelare förra säsongen, målvakten Adrian Ortolá lämnar på lån för Segunda A-klubben Alaves. I nuläget finns 29 spelare i truppen (där bara 22 kan registreras) om man räknar med Paik, Sarsanedas, Carbonell, Vilanova, Enriq, Aleña och Mujica från Juvenil A som kommer lämna juniorfotbollen bakom sig. De två sistnämnda kan dock ff registreras som juniorer då de ännu inte fyllt 18. Det betyder såklart att det ff måste ske en del utlåningar eller kontraktsrivningar för att få ner antalet spelare till en "rimlig" nivå. Det tråkiga är att 17 av spelarna aldrig spelat i la Masia utan är köp som är gjorda endera förra sommaren (Romera & Exkieta), i vintras (Moi, Borja, Xemi, Fali, Perea) samt de som redan nu anslutit i sommar (Varo, Nili, Martinez, Marlon, Alfaro, Cardona, Abeledo). Till detta kommer Campins, Cámara och Gumbau. Kvar från la Masia finns Suárez, Tarin, Palencia och Kaptoum. Vi får se hur det går med utvecklingen av de egna talangerna eller om det åter igen blir mest fokus på att nå Segunda A igen.
Barcelona the cameroonians
2016-07-11 21:22
Umtitis tre matcher i EM (hans första i landslaget över huvud taget; Passningsprocent 94% Frisparkar emot 3 Bollbrytningar 21 Fransmannen är ingen Mascherano som är aggressiv och går in med all kraft i dueller, snarare är han mer följsam och ser till att alltid ligga på rätt sida så att motståndaren inte kan spela bollen framåt/vända upp. Dock återstår det att se hur han tar sig an en helt ny roll i en betydligt större klubb och med stösta tänkbara press. Å andra sidan har nu spelat EM-final inför 80.000 på hemmaplan - blir inte supermycket större än så. Sen kommer det viktigaste egenskapen handla om snabbbheten så att han kan komplettera Piqué på ett bra sätt. Vet inte exakt hur jag skulle bedöma honom där, men mer snabb än långsam i alla fall.
Barcelona Tiki-Taka
2016-07-11 20:57
Såg vi samma match!? Umtiti var en gigant....
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Ribohn Fan
2016-07-11 20:52
Jaha! Nu har jag sett två matcher med Umtiti och är fortfarande inte imponerad.
I defensiven tog ha för sig, tuff och bra huvudspel, men kändes ofta otimad och drog på sig för mycket onödiga frisparkar.
Offensivt såg jag ingenting, tog inte för sig, spela alltid bollen närmast sidled.
Tog alldrig upp bollen själv.
Såg lite osäker ut. Känns inte bra när Barca alltid spelar svåra passningar från eget straffområde genom mittfältet.
Barcelona petersays
2016-07-11 20:36
@Skurhink:


Portugal före/efter Ronaldo var stor skillnad tyckte jag. Renato fick äntligen gå in i mitten och spela i en friare och mer kreativ roll och vips hände det mer. Ronaldo tvingade tyvärr ut honom på kanten där han var mer eller mindre usel. Let's face it - Ronaldo har för stort ego för sitt eget bästa och allt måste gå via honom. Därför blir Portugal med honom på planen ett alldeles för ensidigt lag.
Barcelona DM1982
2016-07-11 20:11
Arda Turan’s #EURO2016 by numbers 3 games 1 chance created 0 shots on target 0 goals 0 assists #AskSquawka @d10s__ https://t.co/OZo2ZCQ7Qt Ouch...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2016-07-11 19:39
Varför är Barca alltid det lag i Europa som startar sin försäsong senast? Jag stör mig på det. 19 juli va? Då har några klubbar varit igång under 2v redan.
Barcelona Rambla~
2016-07-11 19:25
Skönt att Barca äntligen sätter ner foten när det gäller MaTS.

Ter Stegen intransferible!

Gillas, mera sånt.
Barcelona El Pistolero #9
2016-07-11 19:25
Det ser verkligen ut att hända, Dvs att Arda Turan säljs. Arda ut, Gomes in?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Dûssel
2016-07-11 19:24
asså herregud vad mycket snack om Ronaldo det är ? en väldigt bra spelare men nu räcker det väl ändå ?
Barcelona Visca el Barca 17
2016-07-11 19:04
Ok... skit I Ronaldo nu. Varför ska vi ens bry oss när något händer. Jag är glad för Barca vann allt förra året som går att vinna. Det är fysiskt omöjligt att vinna CL två år i rad. Jag vill inte köpa Ramsey fan lite som att säga ska vi köpa Depay när de hade mött Club Brugge Man U och han hade haft ett grymt Vm. Nej själ är bra det hade Puyol om en spelare inte har det hamnar de inte i Barca. Vi kunde gått för Marcos Aoás Corrêa för 65^€ miljoner men valde Umtiti som inte valde nån shejk utan visade själ.
Barcelona enkos
2016-07-11 18:33
En spelare som jag imponerades mest av under EM var Ramsey. Han hade varit grymm på vår mittfält.
Barcelona enkos
2016-07-11 18:31
Griezman utsågs till EM-S bästa spelare Han vann alltså dubbel, även skytteligan alltså. Ronaldo kan inte bli bäst ens där Messi inte är med.
Barcelona enkos
2016-07-11 18:29
Bank tyckte Pogba var värt 1.2 miljard efter att han gjort 15 bra minuter i en match. Den pajasen vill bara ha uppmärksamhet.
Barcelona A good coach is everything!
2016-07-11 17:56
Bank är ju löjlig med sin artikel! Bruka sällan bry mig om artiklar om Ronaldo men kände att detta v droppen! Inte för att han höjer Ronaldo det får han göra. Det handlar liksom om klick och likes. Finns väldigt många fan boys där ute. Det bara kolla på häxjakten på Payet. Dessa konstiga människor tror på allvar att det va Payets mening och det va planerat ! Men men tillbaks till Bank. Det som stör mig är väl snarare att man skiter i dem som spela 120 min. Dem som verkligen vann guldet, Eder som gör ett väldigt fint mål i ett sådant viktigt skede. Pepe som har vart hjärtat. Renato som stundtals har briljerat och förmodligen så har hans mål mot Polen gjort den största skillnaden! Quaresma som var ibland pånyttfödd! Nani som var briljant under gruppspelet. Rafael som tillsammans med Pepe var rygg märgen !! Att sedan skriva, Ronaldo hatad för att vara rik. Vilken fotbollspelare är inte snuskigt rik? Snygg? Seriöst va i helvete vilken seriöst fotboll journalist tar uppe utseende? Att folk hatar han för att han är för bra. Aa det är väl egentligen det enda som kan vara någorlunda sant. Folk ogillar andra bra lirare i andra klubbar det är väldigt logiskt ! Hatet mot Messi är nog större dock! Skillnaden är väl att Messi inte går runt och säger att det är för att han är för bra (det stämmer dock) Eller har för mycket pengar. Så för mig var denna artikel så jävla mycket fanboys skriven så man mår illa! Dåligt Bank mycket dåligt !
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Alltid en legend, Puyol .
2016-07-11 17:27
En väldigt tråkig turnering med väldigt målfattiga matcher , men å andra sidan är det denna fotboll som hyllas och lyfts upp i media de senaste åren. Media och statistik kan framstå spelare som Ronaldo som världens bästa spelare när han i själva verket stod för endast två bra insatser under detta em . ( Ungern , Polen )
När jag ser experter som Nannskog inkludera både Ronaldo och Pogba i turneringens elva blir jag dessutom mörkrädd.

Detta är min turneringens elva. : Lloris , Boateng , Pepe , Koscielny , Bonnuci , Ramsey , Payet , Iniesta , Bale , Perisic , Griezzman.

Em's fiasko : England
Em's överaskningar : Umtiti , R.Sanchez och våra Isländska vikingar.

Barcelona El Pistolero #9
2016-07-11 16:56
@Frodo:


Det där gjorde ont att läsa, varför? För du har så jävla rätt.

Du borde skriver oftare här. Du var väl mer aktiv här innan om jag inte har fel? :)
Barcelona El Pistolero #9
2016-07-11 16:47
[QUOTE=Skurhink]Jag hoppas verkligen vi lyckas sälja Arda! Hade vart guld att få in en vettig tvåvägsspelare istället som kan avlasta/rotera med Raketic! [/QUOTE] André Gomes :D
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona 100% AntiMadridista
2016-07-11 16:39
När Ronaldo insåg att han måste kliva av planen började han leka tränare för att få uppmärksamhet och det var exakt det han lyckades med. I Sverige målar man upp honom som hjälte trots att han blev utbytt efter 20 min.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2016-07-11 16:31
Va fasen har hänt med Barcastuff?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Skurhink
2016-07-11 16:21
Jag hoppas verkligen vi lyckas sälja Arda! Hade vart guld att få in en vettig tvåvägsspelare istället som kan avlasta/rotera med Raketic!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2016-07-11 15:42
Haha Cope dom pajaserna...
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: