/spanien/barcelona/forum/6868.aspx/spanien/barcelona/forum/6868.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Jordi Alba Ramos #18
2013-07-21 00:48
Barca King - Messi i hjärtat "Hur ska en sådan spelare styra och ställa i FC Barcelona". Nej han kommer inte att spela i laget, han kommer att träna laget om han tar över. Vi såg vad som hände med Pep. Kom från ingenstans och gjorde laget till ett av de bästa i fotbolls-historien.
Barcelona RonaldinhoGaucho!
2013-07-21 00:45
ni måste se denna hahaha, det är när Zubi skulle signa Neymar, dom i Katalonien vet också att Zubi inte ens utfyller en funktion haha kolla på Crackovia klippet i Länktips, den är engelsk textad
Barcelona Barca King - Messi i hjärtat
2013-07-21 00:40
Såg nyss en bild på tata eller vad han nu än heter martino haha. Fyfan, vad jag vill inte ha honom i Barca. Hur ska en sådan spelare styra och ställa i FC Barcelona. Man ska inte döma en bok på grund av omslaget men det har jag redan gjort. Hur kan en sådan rykte florera ens runt Barca. Det är kört och det lär bli han.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barca King - Messi i hjärtat
2013-07-21 00:34
Rosell ligger i ett läge där han och sin lednings kompetens sätts på prov. Antingen kommer allt gå åt helvete eller helt okey. Tror verkligen inte en Pep revolution är nära för honom över huvud taget! Beroende på tränare kan Messi vinna fler ballon dor eller inte. Synd att Pellegrini slank ur händerna på oss.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2013-07-21 00:14
Intressant att Martino själv spelat för Bielsa i Newells. Är från Rosario precis som Messi. Tack för artikeln, väldigt intressant läsning.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona The Octopus of Badia
2013-07-21 00:07
Väldigt lik Bielsa verkar han vara, utan att för den delen löpa amok lika ofta och i lika stor utsträckning. I ärlighetens namn lockas jag mer av ett okänt namn med en spännande spelfilosofi istället för att stampa på samma ruta genom att anställa Luis Enrique. Villas-Boas kanske vore intressant han med, men jag har aldrig fått intrycket av honom som en tränare med en stor karisma, vilket jag tror är precis vad klubben behöver nu.
Barcelona Mojito - Culé (un estilo de vida)
2013-07-21 00:00
@Karlsson:


Kudos! Många liknelser med Bielsa, men han verkar vara lite mindre loco.
Barcelona Karlsson
2013-07-20 23:55
Intressant reportage om Martino för den som precis som jag, inte har en blekfet aning om vem han är.
Barcelona Gabriel
2013-07-20 23:54
Pep.G I feel so much love for you!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Pep.G
2013-07-20 23:50
Vad är det för rödbetor till tränare Rosell håller på att charma? Vem fan är Martino? Vad sysslar de med egentligen där i Katalonien? Vi behöver en redig tränare, hade jag hittat en flaska med en ande i och fått en önskan, så hade det jag valt Simone från Atletico. Finns ingen tränare i världen idag som kan matcha Barcelona, så som Simone gör. Men, vi får nöja oss med en argentinsk Benitez. Jag gillar inte det här, och jag tror inte många riktiga cules gör det för den delen här. Vad tror ni händer om jag står utanför Camp Nou en dag och bara skriker att Rosell ska avgå? Hur många hade följt med? Man borde la få anordna en sådan demonstration? Edit. Jag är förbannad, på riktigt. Vad är det för pinsam utveckling, från att se laget bli lett av fotbollsprofessorer som Cruyff och Pep, till att se det förstöras av Zubi och Rosell.
Barcelona Júnior - Culé hasta la muerte
2013-07-20 23:48
Culee

Det är i stort sätt omöjligt att få honom till Barca då han själv gått ut och sagt att han inte kommer träna något nytt lag efter att ha lämnat Bayern.
Barcelona Mojito - Culé (un estilo de vida)
2013-07-20 23:39
Rambla~

Moyes verkar själv inte heller ha någon koll på vad som händer.
Jag tror det handlar om att hålla unitedsupportrarna nöjda genom att få dem att tro att Cesc kommer nu när de gick miste om Thiago.

Samma sak gäller ju Bale som de också är ute efter, AVB har ju dementerat allt både om walesaren och sig själv.
Barcelona ViscaBarca1899
2013-07-20 23:38
Han hade ju slutat eller ??
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Culee
2013-07-20 23:37
Lever Heynckes? Eller har bara alla glömt bort honom? Skulle han inte passa som handen i hansken? Han gjorde ju ett fint jobb med Bayern!
Barcelona Mojito - Culé (un estilo de vida)
2013-07-20 23:36
Här är en artikel på engelska om Martino som bekräftar ryktet. Härlig bild...
Barcelona Rambla~
2013-07-20 23:34
Mojito

Barca har officiellt inte medgivit att de fått in något bud på Cesc. Fast enligt Sky Sports har ett andra bud lagts. Varför fortsätter United lägga nytt bud när Bartomeu så sent som igår sa att Cesc inte var till salu kan man ju undra? Vad får United att tro de ska ro detta i hamn? Spelaren har ju inte sagt att han vill lämna, snarare tvärtom när han uttalade sig efter CC. Han vill ju klart och tydligt stanna.

Jag hörde Graham Hunter säga i en intervju att det inte finns en chans att han lämnar enligt hans källor inom klubben. Han om något har koll på det mesta som sker i Barcelona.
Barcelona Gabriel
2013-07-20 23:32
Rambla~

Självklart hoppas jag på att han spelar upp sig, jag tror på honom också. Har väl insett att det varit lite väl för mycket klagande på honom från min sida. Jag har egentligen inget emot honom, jag vill inget hellre än att alla spelarna i laget ska nå deras fulla potential, fallet är inte annorlunda med Cesc.

Jag tror på honom, och självklart hoppas jag att han exploderar. Jag är culé i grund och botten, visst har jag som supporter en vision för klubben och laget som jag vill och hoppas på att man ska gå - och hade det varit upp till mig så hade man aldrig värvat Cesc, åtminstone inte när man gjorde det (kanske i framtiden) då jag ansåg att Thiago var tillräckligt i truppen, men det innebär inte att jag inte vill att allt ska lösa sig för klubbens bästa - vilket självklart är att Cesc blir den spelaren alla förväntar sig att han ska bli i Barcelona.
Barcelona Pep.G
2013-07-20 23:29
Nu är det riktigt dumt att släppa Fabregas. Med tanke på att det är faktiskt just nu han får sin "första" riktiga chans p.g.a anledningar som Gabriel nämnde innan mig, Thiago är gone och det är Xavi med snart. Det är den här säsongen han ska motbevisa mig och alla andra tvivlare. Och hur mycket jag än har klagat på honom och hackat på honom, så hade jag varit världens lyckligaste om han faktiskt hade lyckats hos oss.

Läste någonting om att han är den spelaren som slår mest "trough balls". Vårt spel har aldrig behövt bli rakare än vad det är nu. Fabregas kanske löser det till slut månne?

Däremot tycker jag faktiskt man borde fundera på att sälja honom, om man får en till säsong där Cesci gör massa poäng mot Mallorca och Granada, men inte lyckas i dem viktigare matcherna. Det är Barcelonas i princip viktigaste position vi pratar om. Och den måste alltid, ALLTID fungera på bästa möjliga sätt.

P.S. Xavis arvtagare blir nog i slutändan Sergio Busquets. Sanna mina ord ;)
Barcelona Mojito - Culé (un estilo de vida)
2013-07-20 23:29
Här är artikeln som twitter-ryktet refererar till, men inte någonstans står det att Barcelona skulle vara på väg att kontakta Martino - bara att han verkar vara som vanligt och gör saker som han brukar.

gubben med glasögon i mitten är tydligen snubben i fråga.
Barcelona Tiki-Taka
2013-07-20 23:26
Har aldrig tidigare hört talas om denna tränre Tata Martino. Kan någon som vet berätta om tränaren är kapabel till att träna ett sådant storlag som Barca och vad han har för spelstil ? Någon som vet ...
Barcelona 1.70-ligan - Remontada épica de Abidal
2013-07-20 23:22
@Mojito - Culé (un estilo de vida):


Undrar jag också, men det är många medier som menar att han är förstavalet. Känns som att det bör bli någon av Tata Martino eller Lucho i slutändan.
Barcelona Mojito - Culé (un estilo de vida)
2013-07-20 23:20
Barcelona representatives will in coming hours travel to Argentina to meet Tata Martino, who'd be main candidate ahead of Luis Enrique [ole] Okej, hur säker är denna källa normalt sett? EDIT: Tydligen den största sporttidningen i Buenos Aires...
Barcelona Mojito - Culé (un estilo de vida)
2013-07-20 23:11
Rambla~

Bartomeu har sagt att han inte är till salu, men det är också samma perosn som sa att Abidal skulle få kontrakt...

Ryktas även om att det inte ska finnas någon klausul som gör att Arsenal får halva övergångssumman vid en försäljning.
Men det spelar troligtvis ingen roll, vi kan ju inte tappa fler mittfältare och tvingas förlita oss på S. Roberto och dos Santos vid skador.

Förresten, jag är socio, ska nog lämna in en motion trots allt... :P
Barcelona Sang Blaugrana
2013-07-20 23:08
Rambla

Borja Valero är en riktig klasspselare som jag gärna skulle vilja se i blaugrana.. Man kan alltid hoppas iallafall :)
Barcelona NoGo™
2013-07-20 23:01
Haha J2S! Skön kille :P
Barcelona Rambla~
2013-07-20 22:59
Haha Jona, you gotta love him. Tja, hans beef är ju med Tito. Den nya tränaren kanske vill ha mer backup på mittfältet?

Om nu mot all förmodan Cesc skulle släppas, nog fan måste de värva in en ny klassmittfältare då? Det finns ju ingen kvar att värva känns det som. Släpper ledningen Cesc och får för sig att vi klarar oss med den truppen vi besitter nu är det dags att någon medlem lämnar in en motion om en förtroendeomröstning angående Sandros vara eller icke vara.
Barcelona 1.70-ligan - Remontada épica de Abidal
2013-07-20 22:59
@Mojito - Culé (un estilo de vida):


Svårt att riktigt klandra honom då jag nog hade gjort ungefär samma sak själv.. fast okej, vid detta laget hade jag nog stuckit och försökt förtjäna att få komma tillbaka en vacker dag :)
Barcelona Mojito - Culé (un estilo de vida)
2013-07-20 22:50
Barcelona midfielder Jonathan dos Santos (23) has asked his agent to put all loan talks on hold until the new coach is known. [fut24siete]

Heh, han hittar alltid orsaker till att stanna den gode mexikanen :-)
Barcelona Deulofeu
2013-07-20 22:22
Rambla nej alla är inte nya Fabregas skönt att det går åt skogen för en del som tror de är något...

Synd bara att vi inte har någon vettig spelare under Montoya numera i ungdomslagen.Tror nästan det är vår sämsta position i ungdomslagen.
Barcelona Pulga Bionica
2013-07-20 22:22
Gracias Tito, anims!
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: