/spanien/barcelona/forum/6845.aspx/spanien/barcelona/forum/6845.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Barcelonistas
2013-08-07 00:21
Att Canavaro vann den titeln 06 var ju bara ett stort skämt Ronaldinho borde vunnit liga guld och Cl med klubblaget... Ronaldinho var dessutom helt magisk, Showen på Bernabeu, stående ovationer från Bernabeu, han lekte med Terry i åttondelen i Cl, lekstugan mot Milan i semifinalen....
Barcelona Carles Puyol y Jean Marie Dongou
2013-08-07 00:19
Més que un Esport - Moltes Gràcies Pep

Menar du Gustavo i en 4-2-3-1 formation tillsammans med Sergio?
Barcelona Jordi Alba Ramos #18
2013-08-07 00:19
Nu när vi snackar om Balon D'or osv. Tycker ni att Messi har förtjänat att vinna dom? Vissa år tycker jag att någon annan har förtjänat guldbollen. När jag tolkar guldbollen så tänker jag på främst spelarens prestation genom åren men samtidigt hur mycket han har höjt laget med sin prestation.


2009 var Messi given lätt. Säger bara trippelåret.
2010 tycker jag inte att Messi skulle vinna den, den Balon D'or skulle Snejider ha vunnit tycker jag. Han höjde Inter som lag till en otroligt hög nivå (även om man som lag vann på ett defensivt sätt). Sedan så var Snejider nog den största orsaken till att man kom på en andra plats i VM.
2011 vann Messi - rättvist.
2012 tycker jag att Iniesta skulle ha vunnit Balon D'or. Detta år tog han ett stort kliv i klubblaget men även i det spanska landslaget. Tycker han tog båda lagen till nyare nivåer med sitt spel vilket vi aldrig hade skådat från Don Andres förut.
Nu är året 2013 och troligen så kommer Messi, Ronaldo och Ribery vara nominerade. Här tycker jag att Ribery förtjänar den, alla vet nog varför.

Håller ni med mig? Håller ni inte med mig? Skapa gärna en diskussion så jag slipper läsa om allt tjat om religion.
Barcelona Carles Puyol y Jean Marie Dongou
2013-08-07 00:07
Nej till Gustavo som mittback!
Barcelona Més que un Esport - Moltes Gràcies Pep
2013-08-07 00:06
@FCB_Messi:


Mittback..?

Nej tack. Inga fler "omskolade" DMCs..
Ponera att vi i svårare matcher skulle köra med double pivotes, Busi som mer spelande och Gustavo som en destroyer och jag skulle vara mycket mer positiv. Han är en grym spelare, no doubt.

Ibland kan jag känna att vi saknar just den egenskapen, den lite destruktiva, Mouhrinska, det cyniska. Yaya hade det. Dessutom är han mer kreativ och dynamisk. (det senare kan dock ha med taktiska direktiv att göra i Gustavos fall, likt Yaya under Pep)
Barcelona Vampíro
2013-08-07 00:06
*Loggar in, same shit different day, loggar ut*
Barcelona Culé - Messi y Alexis [BIENVENIDO NEYMAR]
2013-08-07 00:05
Tänk om det stämmer? Fy fan vad nice!

Tror dock det är bs, jag vet att jag alltid är negativ men vår ledning och Zubi i spetsen...Nja.
Barcelona MabastB
2013-08-07 00:02
@BrazilStats: BREAKING - Mourinho saying Luiz not for sale is only to higher his price. Chelsea have already contacted Mangala to replace him. [Telegraph] Snälla José och Abramovich, have mercy with us och låt Luiz gå.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona FCB_Messi
2013-08-06 23:59
Sägs att Bayern är villiga att lyssna på bud angående luiz Gustavo . Vad hade ni tyckt honom som mittback hos oss ?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Més que un Esport - Moltes Gràcies Pep
2013-08-06 23:57
@Jeffson:
Iniesta borde fått Balon d'Or för miraklet på Stamford Bridge, simple as that! Sällan har ett skott varit så avgörande! (I know, I know... jag överdriver. Men det är ett av mina absolut finaste fotbolsminnen) Sen är det så klart så att C.Ronaldo antagligen förtjänat en guldboll eller så. Han har varit helt fantastisk sedan hans sista år i ManU. Tyvärr har vi en liten loppa som varit bättre :) För övrigt är det tragiskt att det endast funnits 3 defensiva spelare som vinnare de senaste 40 åren. Då pratar vi dessutom två defensiva spelare som spelade som Liberos (alt mittfältare), dvs mycket offensiva spelare för sina positioner. Fabio Canavaro 2006 Matthias Sammer 1996 Frans Beckenbauer 1972
Barcelona Leo y Cesc
2013-08-06 23:52

Helt sinnessjukt hur Iniesta inte var med i topp 10 om Europas bästa spelare.

Hur kan Bale vara före Iniesta? Att göra 5-6 snygga mål på 1 säsong och komma 7.a? Medan Iniesta presterade under hela säsongen och var magisk i många matcher. Undrar vilka kriterier man följer..
Barcelona !Sergio_ Busquets!
2013-08-06 23:49
Jag är inte så religöst insatt, rätta mig om jag har fel, men är inte "Klagomuren" eller "al-Buraq" en helig plats för både Judar och Muslimer? Så varför var det orättvist? Man gick till en helig plats för båda religionerna. Jag tror att det var intentionen. Så de gick till en plats som representerar båda sidorna, eller hur?

Fuktum är att den muren ligger i vad som på pappret heter Israel (idag), om muren låg i Palestina så skulle Barcaspelarna ha varit i Palestina. Inget orättvist där.

Så med andra ord är folk arga för att Barcaspelarna hade kippor på huvudet och gick bredvid judar? Ska hälften av spelarna haft en taqiyah på huvudet för att det skulle vara mer rättvist, bör det ha varit imamer omkring för att göra det mer rättvist? Är det verkligen så känsligt?

Hursomhälst så vet vi Barcaälskare vårat lags intentioner. Det här PR: draget av vår inkompetenta ledning var upplagt för att gå åt pipan då religion är ett sånt extremt känsligt ämne där nere. Dumt av Rossell att blanda in laget och Barca namnet bland religion. "Vi representerar fred", håll dig till välgörenheter istället. Då hjälper du folk bokstavligt, inte metaforiskt.

Vad tycker ni om länktipset? Orättvist mot judar?
Barcelona Smogen
2013-08-06 23:48
Barcelona var ju för fasen också på västbanken, träffade Abbas, tränade och träffade hundratals palestinska barn, samt en massa palestinska politikier, utöver Abbas. Vad jag läst har palestinierna varit väldigt nöjda med Barcelona så sluta få det att verka som att man bara träffade judar.
Postat via SvenskaFans-appen
Jeffson
2013-08-06 23:42
På tal om potentiella Balon D'or-vinnare så tycker jag att Messi ska ha den varje år tills någon annan spelare spelar bättre än honom. Det är vad det borde handla om.

Men om man förutom Messi ska kolla lite på spelare som förtjänar att vinna den så ligger Iniesta självklart etta på min lista. Även Lahm som någon nämnde skulle förtjäna att få den. Det är dessutom sjukt att en spelare som Xavi kommer att avsluta sin karriär utan att ha fått den, nu är det för sent för hans del. Och sedan kan jag även tycka att Ronaldo kan förtjäna en till (NOTERA att detta skulle vara om Messi inte existerande). Men att göra 40 resp 46 mål i La liga utan att få Balon D'or är egentligen helt sjukt, men vi vet alla om den logiska sanningen. Kan inte vara lätt att vara ständig tvåa haha.
Barcelona Més que un Esport - Moltes Gràcies Pep
2013-08-06 23:37
Gabriel "Angående Guldbollen så tror jag för första gången på 4 år att Messi inte vinner den, tror det blir Ribery, bara en magkänsla." Håller med! Känns iaf som det blir en Bayern-spelare. Hur kul hade det inte varit om en Schweini/Lahm vann för en gångs skull! "Personligen anser jag inte att priset "Balon D'or" står för vad den spelaren vunnit kollektivt sätt under den säsongen, utan snarare att priset står för "världens bästa spelare", där råder det inga tvivel om att Messi är det. Men som jag sa, det är bara en magkänsla, tror att Ribery vinner det - självklart då på argumenten att han vann trippeln i sitt klubblag och var en av solstrålarna i det Bayern laget. Men men, vi får helt enkelt se." Där håller jag inte med dig. Balon d'Or är ett pris för säsongens bästa spelare, inte det väldigt luddiga "världens bästa spelare" (genom tiderna eller inte) Visst, Messi är antagligen "världens bästa spelare" om man ser till de senaste 3-5 åren. Den senaste säsongen? I dunno! Samtidigt är jag väldigt kluven till alla typer av awards. Det är så otroligt svårt att "mäta" (notera citationstecknen) en spelares värde och prestation. Ett tydligt exempel på detta är hur få defensiva spelare som vunnit Balon d'Or genom tiderna.. För övrigt kan jag inte annat än impas av C.Ronaldos framfart... (om vi nu ska prata spelare som är oerhört viktiga för sitt lag) "Gällande allt annat, jag skulle önska att alla inlägg som inte handlar om FC Barcelona, eller ens om fotboll över huvud taget, raderas här inne. Blir jobbigt för den (sånna som mig) som går in här för att läsa, eller skriva om ämnet Barça/Fotboll att behöva scrolla ner flera inlägg för att hitta något som handlar om sporten fotboll, snarare än religion." Couldn't agree more! Well spoken.
Barcelona Barca Barca
2013-08-06 23:36
Barcelonistas och LeoMessi Tack för infot. Synd att politiska problem i en helt annan kontinent ska förstöra synen för våran fina klubb. Folk har tappat fattningen om att vi i första hand e en fotbolls klubb. Pique var på moske besök med Keite för två år sen...Så spelarna favoriserar ingen religion, milis, grupp elle folkslag
Postat via SvenskaFans-appen
Jeffson
2013-08-06 23:31
Jag har inget emot er som vill diskutera religion, tvärtom så vill jag istället hjälpa er...kolla länktips!

Så kan vi fortsätta diskutera FC Barcelona här :)
Barcelona Danne - Culé - 26
2013-08-06 23:31
Ska nån vinna ballon dor är de fanimej Philip Lahm. Klockren kille! (Ska väll tilläggas att jag är en försvarsälskare"
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2013-08-06 23:28
Shanghai - yepp:),tack!. men's physique nästa år!. Fast individuellt så var Ribery inte i närheten av varken Messi eller ens Ronaldo för den delen. Priset ska gå till den spelaren som levererat bäst och där har enligt mig Messi varit bäst iår igen.
Barcelona >The Reporter<
2013-08-06 23:27
Nu måste jag blanda in mig igen. Jag tror inte. att folk har något. emot att Barca. besökte muren, utan det har att göra med att spelarna bad mot vägen. känns som om de blev "tvingade" Skriver från mobilen, mobilen. hackar
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2013-08-06 23:23
Angående Guldbollen så tror jag för första gången på 4 år att Messi inte vinner den, tror det blir Ribery, bara en magkänsla. Personligen anser jag inte att priset "Balon D'or" står för vad den spelaren vunnit kollektivt sätt under den säsongen, utan snarare att priset står för "världens bästa spelare", där råder det inga tvivel om att Messi är det. Men som jag sa, det är bara en magkänsla, tror att Ribery vinner det - självklart då på argumenten att han vann trippeln i sitt klubblag och var en av solstrålarna i det Bayern laget. Men men, vi får helt enkelt se. Gällande allt annat, jag skulle önska att alla inlägg som inte handlar om FC Barcelona, eller ens om fotboll över huvud taget, raderas här inne. Blir jobbigt för den (sånna som mig) som går in här för att läsa, eller skriva om ämnet Barça/Fotboll att behöva scrolla ner flera inlägg för att hitta något som handlar om sporten fotboll, snarare än religion.
Barcelona Danne - Culé - 26
2013-08-06 23:22
Barcelonas forum snackar alltså om religion och om man får filma i moské. Bravur
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2013-08-06 23:20
Nu byter vi ämne inget mer snack om religion eller annat skit, sådana här diskussioner brukar i slutändan spåra ur.
Barcelona Shanghai - Gerardo "Tata" Martino
2013-08-06 23:20
Barcelonistas

Är det du man ser på din profilbild? Sikken biff. :)
Wena
2013-08-06 23:16
Men Herregud kan ni hålla käften om den här jävla religion greyen. Det här är ett forum för att prata om fotboll och inte något annat. Vill ni prata religion så gör det i ett annat jävla forum.
Barcelona LeoMessi
2013-08-06 23:16
Barca Barca (Barcelona) Barcaspelarna besökte klagomuren och hela forumet började koka för det. Välkommen till det nya Flashback, här diskuteras religion och vilka människor som är värst.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2013-08-06 23:15
Barca Barca - du har inte missat något tro mig, senaste dagarna har vi bara diskuterat om mytologi, oj menar religion... Barca har besökt klagomuren och några individer i arabländerna har blivit frustrerade på Barcelona.
Barcelona Barca Barca
2013-08-06 23:10
Ja hänger inte med, är utomlands, vad är det som har hänt ? Snälla kan nån förklara kortfattat ?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Shanghai - Gerardo "Tata" Martino
2013-08-06 23:08
SoN_Un

På vissa moskéer får du filma, andra inte.

Självklart får kristna be där, vad är det för fel på de? Vi är trots allt från Abrahamitiska religionerna.
SoN_Un
2013-08-06 23:04
Shanghai - Gerardo "Tata" Martino

får man filma?

får kristna be där?
Annons: