/spanien/barcelona/forum/683.aspx/spanien/barcelona/forum/683.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona BARCA-més que un club
2017-04-02 17:02
Carles puyol Det är inget nytt så van dom också cl finalen mot Atletico med ett offsidemål (Ramos)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
2017-04-02 16:53
This weekend results: Barça Prebenjamí 15-1 Sant Just Desvern Barça Benjamí B 13-0 Blanca Subur Barça B 12-0 Eldense Barça Aleví A 10-1 Manresa Barça Benjamí A 8-0 Damm Barça Cadet B 7-0 Barcelonista Terlenka Barça Aleví C 6-2 At. Sant Just Barça Aleví B 6-0 Sant Cugat Esport Barça Infantil A 4-1 Girona
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Legend Carles Puyol
2017-04-02 16:51
Men va kul att Real gör en ett mål på offside mm Perez Well Done Mate :) Perez jobbar hårt för att få titeln.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona VizzlA-"Tots Units Fem Força"
2017-04-02 16:40
Vill se denna elva ikväll:

_____________________Terstegen________________
______Roberto_____Mascherano____Umtiti___Alba
_____________________Sergio____________________
______________Rakitic_________Denis____________
_____________________Neymar__________________
______________Suarez_________Paco____________

Roberto och alba blir viktiga i offensiven där de breddar och överlappar/kombinerar med anfallarna framför allt Neymar. Samt.går.på inlägg där Suarez och Paco ska stångas i boxen och förhoppningsvis trycka in någon boll.
Vill sed Denis få en chans i denna match.
Barcelona Visca el Barca 17
2017-04-02 15:47
100 miljoner likes tävlingar på Fb är nog det värsta jag hört kräktes lite i munnen
Barcelona Legend Carles Puyol
2017-04-02 15:35
Smogen Nä hahaha. Vill inte döda folks hopp om att få se Barca matchen :) Kul att dem visar Barca på kanal 10 menar hur ofta händer det hehe. Hoppas laget ger allt idag utan Messi.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Smogen
2017-04-02 15:25
[QUOTE=Legend Carles Puyol ]För er som inte har möjlighet att se Barca via Viaplay eller annat då har ni chansen att se Barca matchen via kanal 10. Matchen snack börjar redan 20:00 och match start 20:45. Kanal 10 :) [/QUOTE] For real? Fick dubbelkolla så du inte skrev det där inlägget 1a april. :)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
2017-04-02 14:51
Rekommenderar Ajax-Feyenoord för er som har Viaplay. Ajax leder med 1-0 efter en helt galen frispark från Schöne.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona BARCA-més que un club
2017-04-02 14:31
Adams traore vilken frylla alltså killen är fan välbyggd för att vara fotbollspelare ;)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Legend Carles Puyol
2017-04-02 12:59
För er som inte har möjlighet att se Barca via Viaplay eller annat då har ni chansen att se Barca matchen via kanal 10. Matchen snack börjar redan 20:00 och match start 20:45. Kanal 10 :)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Kröjjff
2017-04-02 12:55
En av förklaringarna utöver tidigare angivna, till att en rad tränare tycks tacka nej tack till FC Barcelona, kan iú också vara att långt ifrån alla fixar att ta över ett lag som alltid har allt att förlora och ingenting att vinna i stort sett vareviga match; oavsett vilka man möter. I så mening måste returmötet mot PSG på Camp Nou i årets upplaga av CL, varit rena rama drömsemestern. För hur ofta får spelare och tränare i FCB uppleva hur det känns att gå ut på planen och "veta" att man har allt att vinna och inget att förlora? Kanske det rentav var en av förklaringarna till att man faktiskt lyckades? Givetvis i kombination med att PSG för en gång skull fick uppleva raka motsatsen i förhållande till FCB.
Barcelona Kröjjff
2017-04-02 12:16
Inom parentes sagt och bara så här lite i förbifarten efter Iniestas70: senaste inlägg, måste jag bara nämna det namn som från allsvenskan nedflyttade Falkenberg FF:s nya arena för året fått: Falcon Alkoholfria Arena! Låt fantasin flöda och spola kröken på Camp Nou. Systembolaget som världsomspännande svensk sponsor lanserar stolt Fulwhiskeyns Wembley.
Barcelona Iniesta70.
2017-04-02 11:34
Xaviesta, såg nog att du hivade upp en fulwhiskey och satte den på spel, men, som tur var så slog din hemmagjorda profetia in och storstads-slynglarna torskade medan våra påläggs-kalvar pulveriserade och förnedrade sina motståndare. Så, fulwhiskeyn får väl ställas tillbaka i gömman med fin-konjaken och övriga berusande elixir, och förhoppningsvis så behövs i alla fall inte fulwhiskeyn tas fram för att bedöva oss/mig efter nåt onödigt krokben under våren.
Annars är det jävligt trevligt att se dig på sånt spelhumör du visar upp här på vårkanten. Verkar som om du toppat formen alldeles lagom tills det ska vaskas guld.
En annan riktig lagkamrat som visar storform är the cameroonians, ingen passning är för svår för dig och passningarna du skickar tillbaka hamnar fanimig alltid på läppen. Tack o lov för att du lirar här inne.

Angående matchen i kväll. Vore skönt om man bara kunde få luta sig tillbaka ta en öl och njuta. Vi har absolut inte råd med att starta marängjakten med att skjuta oss själva i foten mot Granada. Nej, ikväll gäller det att vi skjuter skarpt och gör processen kort så Alena han få hoppa in och dofta på krutröken.

Ja menar, man ska väl för tusan inte behöva tigga från Xaviestas gömma innan vi knappt ens kommit ut på sista raksträckan!?!
Inget jäkla huller om buller ikväll. Full fart och ta raka spåret till tre nya poäng i jakten på trippeln.
Barcelona the cameroonians
2017-04-02 09:11
Tomcarroll Det stämmer. Anledningen var att sportledningen inte räknade med att B-laget skulle degraderas och, precis som jag skrev längre ner, då blev tvungna att banta truppen. Dels för att klubbar bara får ha ett visst antal spelare registrerade, dels för att de ville förstärka med nya och rutinerade spelare. Det var en hel del kontrakt som revs och spelare som varit länge i klubben gick lämna bakvägen. Suarez stod dock på sig och det var såklart svårare för klubben att riva en skadad spelares kontrakt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona TomCarroll
2017-04-02 01:45
Läser om målvakten i B laget José Surarez som gjort bra ifrån sig. Var väl den spelaren ledningen ville kicka/riva kontraktet med för kanske 1-2 årsedan mitt i pågående rehab från en korsband skada men att han då vägrade lämna? Tror Gerard Romero skrev en text om det, skulle vara ganska komiskt om just han tar steget upp i A truppen.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Davids3
2017-04-02 01:20
Visste ni att Simeone hade en son som spelar i Genoa O.o ? Mäktigt!
Han ska ha sagt att han aldrig kunde tänka sig träna sin son pga. familjebandet och känslorna.
Barcelona ElRaval
2017-04-02 01:13
[QUOTE=El Pistolero #9]Den här Cucurella kommer få oss att glömma Grimaldo. Står verkligen ut varje gång han spelar för Barça B/Juvenil A. Vänsterbacken, nr 3 med långa håret. [/QUOTE] Såg precis highlights och var tvungen att leta upp honom. cool!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
2017-04-02 00:51
[QUOTE=neymar JR || Cillessen #1]Den vänsterbacken är fantastisk, puyol håret gör det hela bättre. [/QUOTE] Puyol håret kommer dock ge honom massa onödig hype när han blir känd för omvärlden :P
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR || Cillessen #1
2017-04-02 00:12
Den vänsterbacken är fantastisk, puyol håret gör det hela bättre.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
2017-04-01 23:49
Den här Cucurella kommer få oss att glömma Grimaldo. Står verkligen ut varje gång han spelar för Barça B/Juvenil A. Vänsterbacken, nr 3 med långa håret.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Xaviesta
2017-04-01 22:39
cameroonians Jajemänn, talanger i överflöd på den fronten. Jag är även svag för just Ortolà som jag tycker besitter ruskigt bra reflexer och en rejäl spänst. Men Suàrez är nog den med allra största potential. Börjar se lite ljusare ut med B-lagets situation faktiskt och då kan man kanske stoppa in fler egna produkter from the pipe istället för att smycka ut med inköpta spelare endast för återtågets skull. Dessa kommer aldrig få chansen i A-laget ändå om dom inte råkar vara extrema talanger. Tar vi oss bara upp till Segundan i år och får in en kompetent tränare för A-laget som har en medveten plan att gå tillbaks till rötterna vad gäller satsningen på egna produkter och se över B-lagets potential as well när han implementerar sin spelidé, ja då ser jag verkligen fram emot nästa säsong. På det sportsliga planet då alltså. The main problem lär vi få sitta ut helt enkelt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2017-04-01 22:10
Xaviesta Ja, Suárez har gjort en kanonsäsong och räddade laget ett par gånger när formen var på nedåtgående. Synd att han är skadad nu och borta minst tre veckor. Målvaktssituationen är hyfsat delikat för tillfället. Ordinarie keepern i Juvenil A Puig, som för övrigt stod för B-laget idag, har ju konkurrens från Iñaki Pena som ju spelat ett antal U-landskamper för Spanien. Dessutom finns Jokin Exkieta, som också tillhör B-laget, att tillgå när han kommer tillbaka från sin utlåning. Lägg till Adrian Ortolà som är utlånad till Alaves och man kan förstå att det vimlar av potential. Vi får la se vad som händer i sommar.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barca4life98
2017-04-01 21:56
El Pistolero Väldigt smart värvning skulle det vara faktiskt. Hur mycket tror ni att Weigl hade gått att lösa för?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2017-04-01 21:47
El Pistolero

Jag säger mig absolut inte emot en sådan värvning, oerhört spännande om det skulle ske. Så länge det inte blir en för dyr affär för då finns det andra spelare jag hellre tar.
Barcelona El Pistolero #9
2017-04-01 21:26
Vad säger forumet om att plocka Roque Mesa då Verratti o Thiago är omöjliga? En av dom bästa mittfältarna i La Liga denna säsong. Otroligt bra spelfördelare som hade gett oss kontroll i matcher. Hade inte varit värst dyr heller.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Xaviesta
2017-04-01 21:20
För övrigt måste jag passa på att lyfta var B-målvakt José Suàrez som varit alldeles superb den här säsongen. Han kom upp från La Masia och har befäst sin position i B-laget sedan 2014. 27 insläppta på 32 matcher vilket gör han tredje bäst i ligan med en match mer spelad och utöver det har han stått för många fenomenala räddningar i tid och otid under årets gång. Det snackas om att flytta upp honom som tredjemålvakt i A-laget om Masip bestämmer för att röra på sig till nästa säsong. Men frågan är hur bra det är för hans fortsatta utveckling egentligen då grabben är blott 21 år vilket är krypa-åldern för en målvakt. Personligen tycker jag att om det nu, Gud förbjude, skulle visa sig att vi totaldippar i form, fuckar upp kvalspelet och stannar i tredjedivisionen så ska man plocka upp pojken till A-laget om Masip sticker. Men om vi, som det verkar, avancerar till andradivisionen så tycker jag att han ska stanna i B-laget så han får fortsätta utvecklas i lugn och ro för den här killen kan bli bättre än Valdés! Den som lever få se.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Xaviesta
2017-04-01 20:56
Nu är det definitivt att Castilla parkerar på femte plats i tabellen med en match mer spelad än övriga konkurrenter ovanför. Detta är givetvis bra om det håller i sig över dom sista 6 omgångarna som är kvar då dom stannar i Segunda B nästa säsong vilket gör att hoppet från deras B-lag till A-laget sträcker sig över två divisioner. Detta innebär givetvis en kännbar skillnad i tempot och Real tvingas lägga ut mer flis på inköpta spelare. Sett ur våra ögon är detta mumma. Men vi ska inte hymla med hur vi själva har gått igenom en liknande process senaste tiden men förhoppningsvis sätter vi P för det iom en ny tränare som mer än gärna vill använda sig av ungtupparna som förhoppningsvis avancerar till Segundan inför nästa säsong. Blytung förlust för Castilla alltså mot Sestao som låg på 19:e plats i deras grupp och slogs med näbbar och klor mot "huvudstadens stolthet". Den psykologiska aspekten inom fotbollen skall aldrig underskattas.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Xaviesta
2017-04-01 19:49
cameroonians Man har ju vart med förr ;)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Canaletes
2017-04-01 19:49
Tydligen Segunda B's största utklassning i historien enligt Cadena Cope :D
Barcelona the cameroonians
2017-04-01 19:47
[QUOTE=Xaviesta ]Jeez.. man hinner inte ens skriva färdigt två meningar. Det får räcka här för mig då det börjar bli spam. Jag avslutar med att förutspå en 12-0 match efter 90 plus tillägg. Visca! [/QUOTE] True story!
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: