/spanien/barcelona/forum/6804.aspx/spanien/barcelona/forum/6804.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona LeoMessi
2013-07-14 21:25
Hoppas inte thiago får något farväl! Han förtjänar inte det för fem öre.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Abirey
2013-07-14 21:23
Hur många spelare har vi sålt i sommar? 8? Värvat 1...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona FCBlaugrana
2013-07-14 21:23
- PSG & Roma have agreed on €32M + bonuses for Marquinhos, and the player himself has almost agreed terms, 5-year deal. [Le10Sport]
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona H.Alavi - Magico!
2013-07-14 21:21
CuleForLife!

"Men jag anser inte att Barcas närmaste eller ens långsiktiga framtid är hotad, för att Thiago lämnar."

Håller med. Visst är det en grym och lovande spelare vi blir av med men som du säger så kanske inte klubben blöder så mycket av den här övergången som många här inne får det att se ut som.

Men visst är det en tung förlust.
Barcelona Abirey
2013-07-14 21:21
Där dog Thiago i mina ögon. Ha så kul på bänken i München
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Riiio!!
2013-07-14 21:20
Thiago är en spelare man tycker om förutom när han varit lite nonchalant och tappat bollar på mittplan. Kan inte riktigt förstå varför man drar till Bayern om man ska konkurera på mittplan? Vem ska han peta av deras startspelare? Världens kanske komplettaste mittfält som blivit ännu bättre med köpet av Götze. Visst är pep ett stort dragplåster men jag tycker inte han valde klubb så hemskt smart. Varför inte gott till ex. Arsenal eller Milan och fullständigt briljerat..
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Mojito - Culé (un estilo de vida)
2013-07-14 21:20
jodå så att - snacka går ju...
Barcelona Barca o Mort!
2013-07-14 21:19
!Sergio_ Busquets! Jag brukar gilla dina inlägg men det du nyss skrev var bara enögt och bs. Respektlöst av Pep? Va vänta nu har inte han kontrakt med Bayern nu? Vad är det för respektlöst att värva spelare från hans gamla klubb. Inte som att han snodde honom. Han gav ett bud, spelaren ville lämna och Barca gick med på det. En gentlemans deal. Du menar att han itne får värva spelare från oss? Eller kanske att han ska förlora med flit när våra klubbar möts för att han har spelat länge för oss? Wake up.. Hans hjärta ligger hos barca för alltid men han har ett jobb som han ska sköta proffesionellt nu.
Barcelona Massimo
2013-07-14 21:19
Jag ser Thiago, Götze och Isco som dom 3 mest lovande talangerna i mittfältet, sen precis under kommer Gundogan, Veratti, Pogba. Det var skönt när vi iallafall hade en av dom (thiago) men nu har vi ingen.
Om det finns en chans att Pep återvänder med Thiago så är det bättre att Thiago får utvecklas under Pep.
Önskar att vi hade Neymar när Pep var tränare för jag tror Pep hade gjort Neymar till ett monster, blir lite orolig över hur Tito kommer handskas med Neymar, gör Tito honom missnöjd tverkar nog Neymar inte en sekund på att lämna då vem som helst vill ha honom.
Barcelona CuleForLife!
2013-07-14 21:16
H.Alavi - Magico!

Jag tycker som alla andra att Thiago är en grym talang. Men jag anser inte att Barcas närmaste eller ens långsiktiga framtid är hotad, för att Thiago lämnar. Thiago är på många sätt oprövad på den högsta nivån. Vi får trots allt kanske 25 miljoner för en spelare som inte vill vara kvar i klubben, och som inte har gjort ett "jätte" intryck, trots sina 22 år. Iniesta,Xavi,Busquets,Song,Mascherano,Roberto och Fabregas mittfältet är inte i kris, backlinjen däremot!
Barcelona CuleForLife!
2013-07-14 21:16
Barcelona !Sergio_ Busquets!
2013-07-14 21:14
Jag kommer ihåg när Ronaldinho, Guardiola, Etoo, Toure eller Henry lämnade. Det gemensamma med dessa är att de uträttade något åt klubben innan de drog. Därför kommer jag alltid att ha en enorm respekt för dem. Thiago dock, har inte gjort något åt klubben, hans tid skulle komma sakta men säkert. Att han valde bort det laget som gjorde honom till den han är för att "få mer speltid" i ett lag som har minst llika stor konkurrans på samma position är bara skitsnack. Han vet att speltiden skulle komma i framtiden hos oss. Men ändå drog han. Därför tappade jag just all respekt för honom och han va en av mina favoriter. Anledningen till att han drog är Pep Det Pep gjorde mot klubben var respektlöst (jag skiter i våran ledning), mot klubben! Om det inte vore för Barca så hade Pep inte haft en fotbolls karriär som ledde till hans tränarkarriär. Att han vände om och sket över oss för att lyckas i Bayern var fult, speciellt eftersom att han lovade att inte värva från oss. Men så vänder han om och uttnyttjar Thiagos situation med sin bror som agent och stjäl vår största talang. Fuck him for doing that! Fanns det verkligen ingen annan mitfälltare i världen han kunde värva? Bara i Bundesliga finns det spelare som Reus och Gundogan han kunde hämta, och vi alla vet att Tyska spelare springer som horor så fort Bayern knackar på dörren. Var han tvungen att just gå efter Thiago. Nej Jag vet att många här har en romantisk syn över Guardiola men att värva Thiago på det sättet var lågt. Fair game, men fult. Två andra Idioter i detta drama är Tito och Rossell. Tito, hur fan kunde han inte räkna med Thiago i sina framtidsplaner? Att alla lag i världen vill ha Thiago inklusive den mannen som var Titos överman (Pep) i Barca borde vara en hint att Thiago är en för framtiden. Men nej, vi har en retard till coach. " Jag startar inte med spelare på grund av deras kontraktsituation", din handikappade åsna vi har redan vunnit ligan! Spela Thiago så han inte kan lämna nästa säsong! Men nej. Tydligen var det en "beef" mellan honom och Thiago enligt vissa här i forumet. Ha! Thiago vann, stort! Att Rossell gav Thiago detta kontrakt visar bara vad för sorts "affärsman" han är. Jag har en produkt som är värd 90M€. Om jag inte använder den så kan jag tänka mig att sälja min produkt för 18M€. Men bara under två månader, och bara under de två månaderna då det är lagligt att köpa produkter. Dessutom ska jag inte publicera den delen av produktens kontrakt så ingen kan sätta press på mig förrän det är för sent. Jag är ett geni! Fuck Thiago, Fuck Pep, Fuck Tito och Fuck Rossell Jag ska säga något som ingen har sagt i detta forum. Bra jobb Zubi. Han fick 25M€ för en spelare som tekniskt sätt kunde värvas för 18M€. Om det ens var han som förhandla fram den summan... Men aja, nu känner jag ändå en form av lättnad. Nu behöverman inte oroa sig över Thiago längre.
Barcelona H.Alavi - Magico!
2013-07-14 21:10
Neymar tar över Thiagos tröjnummer.

11.
Barcelona Gabriel
2013-07-14 21:07
Grejen som var så appealing med Thiago var inte enbart att det var han som skulle ta över efter Xavi, det var även att han besitter det där speciella som bara de absolut bästa och mest extraordinära spelarna i världen har - det som kallas för "det". En potentiell superstjärna som kan utvecklas till en av världens 3 bästa spelare i världen. Vi blir av med det lika mycket som vi blir av med Xavis arvtagare. En ersättare till Xavi kanske går att hitta i Gundogan eller Veratti, men de finns få unga spelare som besitter den egenskapen/starkvaliteten som jag ser i Thiago. Gundogan kanske är bättre än Thiago just nu, men han har också fått förtroende och speltid för att kunna utvecklas. Jag ser fortfarande Thiago som en mycket mer speciell spelare än Gundogan. I mina ögon är han den mest spännande och talangfulla unga mittfältaren som finns idag. Det finns bara två andra mittfältsspelare som jag anser ha lika mycket stjärnpotential som Thiago och det är Isco och Pogba.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona H.Alavi - Magico!
2013-07-14 21:05
CuleForLife!

Ja och det hände förmodligen för att speltiden i Barcelona var minimal. Om du har sett honom lira i landslaget så ser du vilken typ av spelare han blir när han får kontinuerlig speltid.

Nej vi får helt enkelt inse faktum att vi har förlorat en av våra vassaste talanger på länge. Personligen rankar jag Deulofeu högre än honom på den listan. Förlorar vi Gerard då hoppar jag ut från fönstret.

Tito, Sandro och Zubi. Vem vill få bollen i arslet först?
Barcelona Hyder
2013-07-14 21:04
Jag har aldrig gett Tito skit för någonting men nu ska han nog kunna få sig en rejäl känga. Han har inte bollar nog att satsa på egna talanger. Thiago fick fler chanser under Peps tid i Barcelona och enkel logik säger att han borde få fler eller åtminstone likvärdigt med chanser ett år senare under Tito. Det hände inte och man verkar heller inte kunna garantera något liknande. Thiago lämnar en klubb med en tränare som verkar agera ytterst förvirrat när det kommer till unga spelare. Han lämnar också en klubb där presidenten och hans ledning verkar vilja lägga näsan i blöt gällande allt och alla. Det skulle inte förvåna någon om Tito spelade med den bästa elvan de sista matcherna av ligan för att Sandrusco var den som begärde det. Pep hade inte låtit sig kastas runt av presidenten men Tito verkar inte ha några problem med det. Det handlar om mod, att stå upp för det man tror på och lite jävla anamma i sådana situationer. Jag är glad att Thiago lämnar. Han är värd att få chansen i världens just nu bästa lag med en av världens bästa tränare. Att killen går ner i lön för att lämna säger i princip allt. Om han hade stannat så hade han självklart varit en man för framtiden. Men vad vet vi egentligen? Kanske fick han reda på att Cesc är den som ska ta över efter Xavi och att Thiago i framtiden ska axla Iniestas roll? Helt befängt men det skulle inte förvåna om så var fallet. När Sandro blir bortröstad om ett par år, då kan vi se ljuset igen. Jag bryr mig inte hur många Neymars eller Thiagos Silvas han värvar in. Att vara president handlar egentligen om allt annat än att värva in spelare. Vi har redan klubbemblemet och historian som lockar hit spelare, hur svårt kan det vara att ge lite oklara instruktioner till Zubi för att denna ska slänga ut klubbens pengar på en spelare eller två. Ingen behöver vara en raketforskare för en sådan sak. Sandro och alla runt om honom har tagit vatten över huvudet och det vet dem nog själva nu också. Pep for president
Barcelona Stoichkov~
2013-07-14 21:04
@Neymar N7:
Jag är mycket glad också att den sagan är slut. Önskar honom lycka till hos Pep. Hade han stannar hade han ändå suttit på bänken en del och fått gnälla i media antagligen.
Barcelona Barca älskare124
2013-07-14 21:03
Neymar N7 jag är glad!! Du är inte den ända
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona CuleForLife!
2013-07-14 21:03
Vad har han presterat i Barca egentligen? Bara en massa bolltapp och banan passningar!
Jeffson
2013-07-14 21:03
Thiago Alcántara has gone from 1.9m to 1.5m followers since completing his transfer to Bayern Munich. @GetFootballNews

Detta lär svida!
Barcelona Mojito - Culé (un estilo de vida)
2013-07-14 21:02
Tito Vilanova and Andoni Zubizarreta will hold a press conference this Tuesday at 12.30 at the Ciutat Esportiva.
You can follow the conference live on fcbarcelona.com

Ja, då vet vad man ska göra då. Kommer bli intressant, minst sagt.
Barcelona Neymar N7
2013-07-14 21:01
Är det bara jag som är glad över Thiagos övergång till Bayern?
Barcelona CuleForLife!
2013-07-14 20:58
Det finns spelare på marknaden som är lika bra eller till och med bättre, Veratti exempelvis mycket mognare med bollen. Det tråkiga är ju att vi "bara" kanske får 20 miljoner får en spelare som borde vara värd 30-35 miljoner minst. Nu hoppas jag att Barca köper och lånar ut Ter Stegen. Köper Thiago Silva och möjligtvis ännu en mittback Agger kanske?
Barcelona CuleForLife!
2013-07-14 20:58
Barcelona Massimo
2013-07-14 20:56
Så länge Tito är tränare i Barca kommer Xavi vara start spelare tills han är runt 36-37 känns det som för Tito är verkligen feg och vågar inte spela dom mindre rutinerade spelarna. Tito går inte efter prestation verkar det som.
För att Barca ska kunna få en ny storhetstid behöver vi en tränare lik Klopp och Pep nån som kan ta fram talanger och det tvivlar jag oerhört starkt på att Tito kommer lyckas med det.
Vi kommer nog få nöja oss med ligan och cup titlar framöver då dom andra toppklubbarna kommer springa om oss, medans dom andra tänker nytt och framåt kommer Tito köra på samma spår...
Barcelona Ronaldinho10yElfenomeno9
2013-07-14 20:55
För det första kan Vilanova dra åt helvete. Det är hans fel att Thiago är borta. Usel tränare!

Nu måste man gå all in på Silva och Gündogan, bryr mig inte hur mycket dem kostar!
Barcelona -SAMI-
2013-07-14 20:51
Fabregas borde lämna istället!!
Barcelona FCBlaugrana
2013-07-14 20:51
Om vi får in Neymar och Thiago Silva i samma övergångsfönster. Och vi har sålt en 32 åring och en 33 åring. Samt en spelare som var långt ifrån ordinarie som Thiago ändå var? (jättepotential ja men ni förstår)
Då är jag otroligt nöjd ändå. Men då är det ju "bara" att få Thiago Silva till Katalonien kvar. Skulle vi också få in t.ex Gündogan också så är jag otroligt nöjd!
Barcelona Gabriel
2013-07-14 20:51
Stoichkov Vem lipar? Fabregas e skit. Gå och gråt nu!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gud är störst! - Pep el rei!
2013-07-14 20:49
Gatumusikanten Klockrent inlägg! Folk här inser inte att felet ligger på klubbens sida och inte Thiagos. ALLT KLUBBEN GÖR ÄR INTE PERFEKT PEOPLE!
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: