/spanien/barcelona/forum/6777.aspx/spanien/barcelona/forum/6777.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Karlsson
2013-09-06 12:59

@Diar Shekha:


Men herregud.. Läs förklaringarna som står nedanför.
Kan man inte utföra sitt arbete så får man generellt sett inga pengar från det företag du är anställd på. M E N du går inte helt utan pengar eftersom de flesta europeiska länderna har ett hyfsat fungerande socialförsäkringssystem.. Så klirrar kronorna in därifrån.
Barcelona 1.70-ligan - köp en back, tack
2013-09-06 12:56
Rätta mig om jag har fel men betalar inte typ försäkringskassan lönen när man är sjukskriven? Å andra sidan fortsätter ju klubben att betala Tito sägs det, så om abidal fick ut mindre genom detta, är det ändå vidrigt. Han förtjänar det bästa och lite därtill. Sättet man har skött hans sjukdom och att han tvingats lämna, har inte varit värdigt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Diar Shekha
2013-09-06 12:56
DM1982 Men Snälla du, fick inte Tito Vilanova sina pengar när han var sjuk? Fick inte David Villa sina pengar när han var skadad? Vad är det för konstigheter? Varför skriver man annars kontrakt då? Det är bara löjligt att han inte har fått sina pengar. Det är skamligt att man sparar pengar genom en SOM ÄR SJUK och har jävla cancer samtidigt som clownen går och göra deal för fantasisummor med Qatar.. Det är vidrigt! ABIDAL var sjuk i mer än ett år och det är mycket pengar. Jag tycker att han borde ta och stämma klubben, PÅ RIKTIGT!!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Karlsson
2013-09-06 12:49
@El Messias:


Självklart!
När du inte kan göra ditt arbete och är sjukskriven.. Får du ut lön då?
Barcelona DM1982
2013-09-06 12:48
@NoGo™:


Precis så måste det vara, det finns försäkringar som kickar igång vid sjukfall. I det här fallet så bör rimligtvis Abidals försäkringsbolag ha betalat ut hans lön.

Förstår inte riktigt hur ni kan bli så upprörda över det, jobbar ni inte själva? Betalar ert jobb pengar om ni är sjuka eller Försäkringskassan?

Hoppa inte på Rosell om allt möjligt.
Barcelona Andresito
2013-09-06 12:48
När fan ska folk börja förstå att ALLT som skrivs om Barca inte är sant? Speciellt det negativa, precis som den förklaringen NoGo postade så uppkommer det förklaringar i efterhand. Vänta med att reagera på något i åtminstone i en dag då det oftast kommer ett rättande.

Jag tror t.ex. fortfarande inte på historien om att Messi smsade Pep för att få bort Zlatan.

Tro inte på ett skit förrän ni har ordentliga bevis. Har ni inte lärt att det Barca är en av de klubbarna som smutskastas mest av alla? Lugna er förfan
Barcelona NoGo™
2013-09-06 12:44
note: an out-of-context "barcelona didn't pay my salary" quote from abidal is being spread, as with all sick/injured players, assurance pays
Barcelona El Messias
2013-09-06 12:44
@karlsson. Tror du David villa gick utan lön när han bröt benet? Eller Puyol går utan lön nu. Det ledningen gjorde med Abidal äcklar mig. Hade han vart spansk eller katalan de hade behandlat honom på ett annat sätt, punkt slut.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona el Flaco - Me, Myself and I
2013-09-06 12:13
Detta är fan en skandal. Det är illa nog för att kräva Rosells avgång. Men han måste ha de katalanska mediernas pungkulor i ett järngrepp för än så länge har han fått lov att komma undan med allt möjligt.

Först det med Guardiola där både MD och Sport kastade skit mot klubbens mest framgångsrikaste tränare genom tiderna bara för att man ville rövslicka han som sitter i maktpositionen.

Sen Valdés när han valde att inte förnya sitt kontrakt. Sport skrev då på sin förstasida något i stil med "Valdés lämnar Barça i sticket". Det var uppenbart att ledningen försökte starta en kampanj mot katalanen, men när fansen ställde sig på spelarens sida och skanderade hans namn i flera hemmamatcher var tidningen tvungen att backa ner i sin hetskampanj.

Och nu det här med Abidal, vilket är det vidrigaste jag någonsin varit med om. Bara det att man inte förlängde med fransmannen efter att ha gått ut offentligt med att man skulle göra det är illa nog. Och även under hans rehabilitering utnyttjade klubben honom i flera evenemang med barn som hade cancer för att försöka sälja bilden av sig själva som godhjärtade människor. Nu sprack hela den image-bubblan, men trots det är det ingen har ställt Rosell och hans pinsamma junta till svars.

Jag hoppas verkligen att mer än en socio höjer rösten i nästa medlemsförsamling. Det gör ont att se klubben styras av ett gäng idioter, klubben man älskar över allt annat. Om det får lov att fortsätta så här lär Rosell överträffa Gaspart i antal fails.
Barcelona Karlsson
2013-09-06 12:12
@petersays:


Abidal var under tiden anställd av klubben, han var sjuk och kunde inte utföra sitt arbete och därför fick han ingen ersättning av klubben. Det innebär inte att han gick utan pengar under tiden, utan fick pengar av myndighet motsvarande vår försäkringskassa (Seguridad Social)
Fotbollsspelare bör väl gå under dessa regler precis som alla andra.
Barcelona Gabriel
2013-09-06 11:53
Abidal fick alltså inte betalt under tiden han var sjuk, det gör mig illamående och smått äcklad att få veta. Rosell, du skämmer ut dig gång på gång.

Pinsamt att behandla Abidal på det sättet!
Barcelona petersays
2013-09-06 11:49
@Nesto:

Det där var ett skämt va?
Barcelona Diar Shekha
2013-09-06 11:41
@LeeRoden89: Abidal: "It was difficult to understand their discourse in my last press conf. They said it was for professional ...not financial reasons" @LeeRoden89: Abidal: "Barça didn't pay me during all the months that I was ill." @LeeRoden89: Abidal: "If Guardiola stayed, maybe I would have continued with Barça..." Nu har det gått för långt nu om det där stämmer!! Ut med idioterna i ledningen! Å andra är det bra att sånt kommer ut, roSells Sanna sida!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barca King - Messi i hjärtat
2013-09-06 11:26
@barcastuff: Messi: "I inspired a new word, 'inmessionante'? I don't know where it comes from, but I heard about it. It makes me happy, it's an honour." Då är du fantastisk;)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Nesto
2013-09-06 11:24
Abbe. Han fick antagligen pengar från försäkringskassan då istället som alla andra.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Abbe.
2013-09-06 11:22
Eric Abidal en L'Equipe: "Todos los meses que he estado enfermo, el Barça no me ha pagado" Hm, Abidal ska alltså inte ha fått lön från klubben under de månaderna han var sjuk.
Barcelona L.A.M Nr 10
2013-09-06 10:16
Har också tröttnat lite på transfersnacket. Det stängde för flera dagar sen och det pratas fortfarande om värvningar vi borde gjort. Truppen vi har nu är den vi ska förska vinna titlar med under säsongen, om inget mirakulöst nu händer under januarifönstret. Vi har ett bra anfall, vi har fortfarande fantastiska mittfältare och i försvaret får vi hoppas att presspelet fungerar som det ska och att alla spelare hjälps åt att vinna tillbaka bollen.
Barcelona petersays
2013-09-06 09:28
@Gio Style:

Azpilicueta var riktigt bra i Chelsea förra säsongen, men om inte Mou vill ha bort honom så kommer han nog stanna där länge.
Barcelona Júnior ´
2013-09-06 09:20
Gio Style

Jag skulle nog inte heller anse att Montoya är redo för en startplats i elvan. Det som gör mig tveksam är hans otroligt svajande form. När han väl presterar på sin högsta nivå så är han, enligt mig, värdig en startplats men det vore alldeles för riskabelt att ersätta Dani Alves mot Montoya rakt av. Han är i mina ögon en perfekt reserv för den positionen.

Frågan är dock om man vill ha en ersättare som är lika offensiv som Dani Alves eller något mer defensiv. En som jag alltid har beundrat är dock Rafael från Manchester United. Hade absolut inte haft något emot honom som högerback i Barcelona. Om han sedan är tillgänglig för en värvning är dock en annan femma.
Barcelona Titooo
2013-09-06 08:29
Har ni sett Thiago och Rafa, när de var små och lekte boll tillsammans? :D
Barcelona Gio Style
2013-09-06 04:18
Tack så mycket Mod.
Det var på tiden :)

barcastuff ?@barcastuff 1h
Right back Dani Alves (30) could leave at the end of the season as Barcelona at this moment has no plans to renew his 2015 contract. [espn]

Hmm, vet inte hur man ska ställa sig till detta. Alves var ju trots allt godkänd förra säsongen. Har börjat sämre i år men man ska inte heller blunda för att han redan stått för 2 assist den här säsongen.

Vem skulle ni vilja se som en ersättare? Är Montoya redo?
Jag är faktiskt tveksam till det egentligen, men behöver fundera lite kring en potentiell ersättare.
Barcelona Ronaldinho10yElfenomeno9
2013-09-06 02:24
Treyh Exakt! Det funkar inte med 2 offensiva yttarbackar, lämnas alldeles för mycket hål där bak. När Alves inte spelar hos oss längre hoppas jag också att man går efter en defensiv högerback. En en ny mittback också. Händer allt detta, så vågar jag sticka ut hakan och säga att vi återigen klättrar upp på första platsen som världens bästa lag.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona H.Alavi - Magico!
2013-09-06 01:39
Gio Style

Du har PM!
Barcelona Treyh
2013-09-06 01:33
Tänk om vi skulle få Courtois och en lång och duktig målvakt till nästa år. Jag hade inte drabbas av panikångest varje gång vi får en fast situation eller hörna emot oss. Det optimala vore om vi även fick en duktig defensiv högback, som t.ex. Ivanovic. Då kan Alba fokusera mer på det offensiva och överlappar Neymar. Nu känns det bara lite halvdant hos vore ytterbackar.
Mod.
2013-09-06 01:13
Gio Style

Du har absolut ingenting att be om ursäkt för. "Vic11" är spärrad och kommer aldrig att störa er igen. IP-spärr blev det på trollet.
Barcelona Shanghai
2013-09-06 00:42
Gio Style (Barcelona) Har du glömt Juninho Pernambucano? :)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gio Style
2013-09-06 00:23
Kung Dinho i högform :)

Bara han som kan sätta 2 frisparksmål i samma match i ett pressat läge.
Första var vid 0-1 underläge och det andra vid 1-2 underläge.

KUNG!
Barcelona Gio Style
2013-09-06 00:17
Blaugrana91

Håller med. Klagandet har tagit till nya nivåer här på Les Rambles.
Handlar om allt från en dålig matchinledning (3 minuter in i matchen) till klagandet på en utebliven mittbacksvärvning.

Transferfönstret är stängt, vi har klagat över mittbacksfrågan i två år.
Helt ärligt, det var väl ingen som verkligen räknade med att vi skulle värva en back efter att vi inte fick David Luiz?
Bara att acceptera läget.

Däremot kan vi ju diskutera Zubis kontraktsförlängning, patetiskt.
Många roliga inlägg kring detta som är memematerial :)
Barcelona Gio Style
2013-09-06 00:08
vic11 Jag är fortfarande inte turk, och ja det är fördomar. Lätt att skämta bort det nu va? Jag ler i livet, jag har det bra. Vad jag inte tål är sånna människor som du. Ska lära dig hur människor fungerar. Skriver du något provocerande reagerar människor. Det är logiskt. Men kanske inte där du kommer ifrån och man knyter näven i fickan och fortsätter att le glatt? Vad vet jag? Skriv inte mer till mig här är du snäll och gullig :D Orkar inte slösa min tid på sånt här, tack! PS. pik mot vic11 och inget som jag tycker om folks nationaliteter. Alla vi är olika individer. Sorry till övriga forumet som behöver läsa sånt här som inte är Barcarelaterat för fem ören.
Barcelona vic11
2013-09-06 00:05
Den enda anledningen till att du fortfarande är kvar här är för att ingen har upptäckt detta. Ditt skitsnack får du ta någon annanstans, här hör du inte hemma. /Mod
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: