/spanien/barcelona/forum/6770.aspx/spanien/barcelona/forum/6770.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona enkos
12/11/2013 12:46
Vinner Arsenal sin grupp så är ännu större chans att City och Barcelona möts i åttondel. M City kan då bara spela mot PSG eller spansk motstånd då de inte kan möta engelska lag samt Bayern..
Så chansen att det blir City mot Barcelona är 1/4 eller 25%
Äkta Cule
12/11/2013 12:37
Respekten för Mellberg är som bortblåst efter den kommentaren...
Barcelona Deulofeu
12/11/2013 12:33
Om det stämmer med Sanabria släpper jag hellre honom med buyback eller option för 3 än säljer honom för 5!

Hur många spelar för sitt landslag vid 17?

När hade vi senast en egen striker som är 180 cm?

Nej han ska tillbaka i framtiden!
Barcelona Lion24
12/11/2013 12:25
Deulofeu

Jag har för mig att Sanabrias utköpsklausul ligger på 3M£. Om Roma betalar det priset så kan inte Barcelona lägga till någon form av option utan Roma kontrollerar förhandlingarna. Men Roma kan välja att förhandla med Barcelona så att de slipper betala 3 och betala mindre. Då kan Barcelona lägga in option på spelaren samtidigt som Roma får spelaren billigare.
Barcelona Deulofeu
12/11/2013 12:04
Sanabria till Roma alltså det borde väl gå att få till någon option av något slag?

Bästa klubben han kunde hamna i för vår del.Jag stryker inte honom från min lista men visst blir man oerhört besviken när han drar!

Den bästa anfallaren vi fått fram på länge räknar inte Messi som en anfallare då han är mer en playmaker.
Barcelona Deulofeu
12/11/2013 11:57
När det gäller Deulofeu så var utlåningen klar innan Tata tog över jag är rättövertygad om att han kommer bli en publikfavorit redan nästa säsong hos oss.

Rafinha borde bli det med jag anser honom vara bättre än Roberto som jag varit inne på tidigare.

Mer målfarlig och bättre defensivt.S:Roberto har dock ett härligt driv med bollen det finns plats för båda i framtiden!
Barcelona Barca King - Messi i hjärtat
12/11/2013 11:50
Stabilitet och tro från tränaren är så viktig för en spelare att det är avgörande i alla fotbollsspelares liv. Diego Costa hade inte varit här han är idag utan Diego Simeone. Sanabria har inte ens bevisat något i B-laget som Deulo, Rafinha eller Thiago för att få den erkännandet av klubben. Istället har en fattigt Paraguay plockat spelaren endast för att han spelar i Barça. Jag förstår att de är ängsliga på att lyckas för att ta sig ur fattigdomen men man ska vara försiktig så att det inte blir en girig önskan som oundvikligt slutar tragiskt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona -SAMI-
12/11/2013 11:50
The agent of Martin Montoya (22), whose contract expires, will soon be in Italy for talks with Napoli, Inter Milan and AC Milan. [ilmattino]
Barcelona Glaubrana
12/11/2013 11:44
@barcastuff: Barcelona have already decided that both Deulofeu (19) and Rafinha (20), now on loan at Everton and Celta, will return next season. [as] Kan man lita på detta ni som vet vilka tidningar som talar sanning :p
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona H.Alavi - Magico!
12/11/2013 11:26
Lion24

Instämmer. Han har inget i Barcelona att göra med den girigheten och attityden.
Barcelona Lion24
12/11/2013 11:15
H.Alavi - Magico!

Bra, nu kan vi glömma honom. Jag har aldrig sett en sån girig 17-åring.
Barcelona H.Alavi - Magico!
12/11/2013 10:20
Tonny Sanabria's next club will be Roma, but he can not join them until next summer, due to limitations on non-European players. [ibtimes] --- SoN_Un Äh, we'll get over it. ;)
SoN_Un
12/11/2013 10:20
H.Alavi - Magico!

absolut, men det var ju likadant när vi spelade borta mot ajax oxå väl. dom visade inte den matchen heller...2 omgångar irad. aldrig hänt liksom.=)
Barcelona H.Alavi - Magico!
12/11/2013 09:33
SoN_Un

Trots att jag är en culé precis som du så tycker jag inte att Viasat gör något fel när dom väljer Napoli-Arsenal, Milan-Ajax och Marseille-Dortmund före Barcelona-Celtic.

Barcelona har redan avancerat vidare till slutspelet. Visst man kanske kan förlora sin position som etta men högst osannolikt på Camp Nou. Matchen i sig drar inte så mycket uppmärksamhet.

Vad det gäller Napoli-Arsenal, Marseille-Dortmund och Milan-Ajax så är det tre matcher som avgör vilka som går vidare till slutspelet.

---

ElTriplete

Matchen börjar där den slutade, dvs ett inkast för Juventus i den 30:e matchminuten. Ola Wenström bekräftade precis på Twitter att Viasat Fotboll sänder matchen från 14:00.
Barcelona Blaugrana91
12/11/2013 09:07
Diar Shekha Fast det är ju tränarens uppgift att se till att få fram bra värvningar, ledningen tar ju bara hand om det ekonomiska. Klubben sades ju redan ha en deal gällande Hummels för runt €30M, men Tito blockade den då han ville ha Silva enbart. Klubben försökte ju sen göra som tränaren ville, dvs ta hit Silva, man var ju i princip villig att betala nästan €50M för honom, men Psg ville ju inte sälja så vad ska man göra? Sen har det ju även framkommit att vi hade en deal gällande Luiz också, men den blockade Tata. Är tränarens uppgift att välja spelarna man vill ha, sen ska ledningen ta hit dem. Sen kan jag hålla med om att t.ex Zubi är värdelös när det kommer till förhadlingar, men i första hand är det tränaren som ska ha klart för sig vilka spelare klubben ska värva.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona ElTriplete
12/11/2013 08:46
Vet någon hur det blir med Gala - Juve? Återupptar man den från 33e minuten eller börjar man om helt?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Deulofeu
12/11/2013 08:43
God morgon viktig match idag det räcker med en poäng för att bli gruppetta och till helgen en superviktig drabbning mot Villareal hemma.

Vi har inte riktigt råd att spela med b-laget men lite förändringar kan och måste vi ju göra.

I anfallet tycker jag Pedro ska inleda på bänken trots två mål i cupen senast...lite ironi där då det inte var vassaste motståndet.

Tello måste få chansen att starta denna drabbning när han startar förlorar vi väldigt sällan.Han är en riktig ytter som utmanar med sin snabbhet och håller rejäl bredd.

Startar han inte denna matchen kan man undra när stackaren kommer att få göra det.Framför sig har han Neymar som tyvärr sällan startar centralt så för mig ingen tvekan Tello från start eller minst ett 30 minuters inhopp om Tata fegar.

Neymar given centralt äntligen och Sanchez till höger.Med Neymar centralt kvittar det nästan vilka som flankerar honom då han har så fantastisk kreativitet så det nästan räcker för hela anfallet.

På mittfältet är det samma läge för S.Roberto.Fabregas är ju avstängd så någon i den småskadade duon Xavi och Iniesta lär starta.

Jag skulle inte ha något emot att starta Song som offensiv mittfältare igen tillsammans med S.Roberto med Busquets bakom.

I backlinjen ska Montoya starta till höger då han faktiskt är den bästa backen till höger i Alves frånvaro.Adriano är inte en naturlig högerback.

Montoya har inte heller fått för många chanser på sin position till höger och sitter på ett kontrakt som strax går ut han måste få chanser och speltid.Så dålig har han inte varit.

Jag har sett han massor i u-21 och han är riktigt bra när han får förtroendet.
Alba,Bartra och Pique vill jag se i backlinjen.

Bartra är given vem han spelar med är inte det viktigaste bara att han startar.

Pinto given!

Vill även se inhopp av Adama och Dongou om det är möjligt och att de gärna får 20 minuter var ungefär!

Tello-------Neymar-------Sanchez

-------S.Roberto ------Song--------

---------------Busquets--------------

Alba-------Pique------Bartra----Montoya

----------------Pinto--------------------------

Inhoppare

Byt hela anfallet

Pedro till vänster,Dongou centalt och Adama till höger om siffrorna möjliggör det!
SoN_Un
12/11/2013 08:35
asså driver viasat?? dom visar barca på deras extra kanaler:S.. pinsamt. kommer säga upp skitet o skaffa dreambox. viasat + c-more. spikat att jag säger upp skiten nu. kommentatorer som bara hatar o snackar skit oxå.
Barcelona ( Xaviesta )
12/11/2013 04:53
Bra skrivet min vän! Jag har precis samma vision. Låt honom sitta ut sin period och låt Rosell-eran långsamt ebbas ut så övergången blir stilren. Att det blir en ny som kommer 2016 garanterar Rosell själv genom att "investera" i det faktumet genom sina handlingar idag.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barca King - Messi i hjärtat
12/11/2013 04:41
Håller med om att Rosell har inte gjort någon glad än så länge. Därför har jag inget emot en president byte. Det är bra att någon utifrån med en bättre syn och vision tar över klubben som värdesätter vår arv av Cruyff och det ekonomiska på ett bättre sätt. Cruyff borde vara heders president i Barca utan tvekan. Hans filosofi genomsyrar klubben och alla våra tränare på ungdomsnivå som har jobbat med honom. Vi borde jobba utifrån det arvet. Totalt fotbollen är vår signum! Vår plan A är vår plan B men vi måste våga vara modiga och variera vår spelstil, byta formation, byta positioner och vara fantasifulla. Det Rosell gör ekonomisk är inte illa men det han gör internt med klubben är nog vad alla avskyr. Eusebio, Zubi och resten måste försvinna illa kvickt men det får göras efter hans mandat period. Jag vill hellre se en lugn övergång än att kasta klubben i tumult och revidera allt för att starta på nytt. Det skadar klubben långsiktigt och det är bara en kortsiktig lösning. Vi får hålla ut helt enkelt och hoppas på det bästa. Jag själv har tröttnat på pajkastningen som sker i klubben. Och jag vill ha tillbaka Cruyffs arv starkare än någonsin.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona ( Xaviesta )
12/11/2013 04:01
Barca King - Messi i hjärtat Men nu syftar du återigen på den ekonomiska aspekten. Jag håller med Blaugrana_91 om att på den punkten har Rosell, under omständigheterna, skött sig ganska hyfsat hur mycket det än tar emot att säga det. Det är bara att inse att man måste hänga på tåget i den moderniserade fotbollsbubblan vi lever i idag. Mina problem med Rosell är allt det andra han har plöjt upp från rötterna hos oss. Ivägskeppningen av Abidal var hjärtkrossande pinsamt, Thiago-affären var extremt amatörmässigt utförd och rekorduselt skött, Unicefborttagningen gick alldeles för snabbt, urinerandet på Laportas mandatperiod var ett slag under bältet bara för att nämna några axplock. Lägg sedan till personerna han omger sig med som han satt i livsviktiga positioner i klubben, tex vår kära sportchef som gjort ett alldeles strålande jobb hittills, eller folk i tränar och läkarstaben som han gjort sig av med, tex Pep Guardiola indirekt, och man förstår att den negativa skålen väger genast tyngre i den här vågen. Kvittar hur bra han sköter den ekonomiska aspekten, men klarar han inte balansgången över den och klassisk katalansk "sêny" så måste han fanimej bort. För tillfället får man väl stå ut, men jag vill att någon ny tar över nästa period som har både lite Rosell och lite Laporta i sig och fortsätter på den inslagna vägen men som sköter allt med mer fingertoppskänsla än Rosells knubbiga tumme mitt i handen. Just nu är Sandro Rosell en elakartad tumör, en cancersvulst som för tillfället inte gjort oss hårlösa eller kräver cellgiftsbehandling ännu men jag känner att jag snart börjar hosta blod.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barca King - Messi i hjärtat
12/11/2013 03:00
De besluten Rosell tar är de tuffa och jobbiga besluten som för eller senare hade vilken president som helst hade tagit. Må det vara Ghandi, Mandela eller 2PAC. Han kommer avsluta sin presidents period som en bov men märk mina ord att vem som än tar över rodret kommer följa på den inslagna vägen som Rosell har banat för. Det är inte möjligt, det går inte bara att hålla kvar spelare utan sponsor pengar. Messi, Iniesta, Busquets och Puyol hade förmodligen spelat i PSG eller Chelsea, om inte Madrid. Det kanske finns ett bättre sätt att göra det på, genom att associera sig med företag med ett gott rykte samt att ge tillbaka till samhället och fortfarande vara unika än att klistra alla företags emblem på bröstet. Därmed kan klubben skapa en unik affärsidé som är baserad på sunda företag som också vill associeras med goda föreställningar. Fast det är svårt i dagens värld att hitta en vinstgivande företag som är ärlig.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Júnior.
12/11/2013 02:42
Truppen imorgon består av följande spelare:

Målvakter: Pinto, Oier,

Backar: Montoya, Pique, Puyol, Mascherano, Bartra, Jordi Alba, Adriano.

Mittfältare: Busquets, Xavi, Iniesta, Song, S.Roberto.

Anfallare: Neymar, Pedro, Alexis, Adama, Dongou, Tello

Hoppas på en startelva bestående av: Pinto - Adriano, Pique, Bartra,Alba - Sergio, Xavi, Iniesta - Pedro, Neymar, Alexis. Sedan hoppas jag även att S.Roberto, Dongou och Tello/Adama får lite speltid.
Barcelona AndreD
12/11/2013 02:38
@Culé - Messi y Alexis [BIENVENIDO NEYMAR:

10 miljoner hade räckt för den sopan. Bara vi blir av med han
Barcelona Júnior.
12/11/2013 02:31
@The Reporter:


Alexis spelar imorgon men inte Cesc.
LapulgaNr1
12/11/2013 01:09
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona >The Reporter<
12/11/2013 01:07
Angående inför-Celtic artikeln. Cesc.och Alexis spelar inte imon.
Postat via SvenskaFans-appen
LapulgaNr1
12/11/2013 01:04
När real lyckas slå bayerns lillebror Dortmund eller store bror atletico. Då kan dom äta hur mycket skit dom vill. Lewa överglänste penaldo i mötena med Dortmund.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona MESSI.CORLEONE
12/11/2013 00:58
Så jävla mycket skitsnack mest bland marangär gällande Pep o Bayern. Dagens match betydde väl inte lika mycket som första? Det såg man minst genom Pellegrinis elva. Därav kan man dra slutsatsen att Bayern spelarna inte var lika motiverade. Folk glömmer att Heynkes Bayern besegrades borta mot Bate Borisov i gruppspelet förra säsongen. Vad hände sen? Just det.
Barcelona Júnior.
12/11/2013 00:52
@Culé - Messi y Alexis [BIENVENIDO NEYMAR:


Endast om planen då är att vi ska värva in två mittbackar. En ny mittback är redan påväg in så en försäljning av Pique är inte direkt den avgörande faktorn till att en ny (ex Hummels) ska komma in. Om vi endast tänker ersätta Pique med en annan så är jag emot köpet hur lockande det än låter. Vi får inte endast tänka ekonomiskt utan även strategiskt. Vi behöver bredd.
Annons: