/spanien/barcelona/forum/6760.aspx/spanien/barcelona/forum/6760.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
LapulgaNr1
12/10/2013 13:36
LeoMessi. Hahaha aa man kan tro det nästan. Att han inte skäms. Killen sitter på flera hundra miljoner och pratar om att han har en familj att försörja!!! Weird värld vi lever i :/
Postat via SvenskaFans-appen
Ronaldinho the original
12/10/2013 13:35
Någon som vet hur lång kontrakt tränare som Martinez och Laudrop har kvar? Och är Bielsa tillgänglig?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona CARLES PUYOL - 1899
12/10/2013 13:34
Om jag skulle få någon julklapp..... 1. Att Tata får sparken och att Frank De Boer får förtroende av ledningen. 2.Vi köper en back i januari. 3. Vi köper en stark anfallare.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LeoMessi
12/10/2013 13:26
LapulgaNr1 (Barcelona) Haha man kan ju nästan tro att hans släkt äter pandor och andra utrotningshotade djur till frukost:P
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona petersays
12/10/2013 13:26
Microsoft - mes que un computadora
LapulgaNr1
12/10/2013 13:16
Dinho the artist. Okej då vet jag :)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Dinho the artist
12/10/2013 13:11
Lapulga
***
Din text blir oerhört ansträngande att läsa i och med dina val av skiljetecken. Prova att byta ut punkt med utropstecken:)
LapulgaNr1
12/10/2013 13:06
Thiago Silva vill jag inte ha i Barca! En pengakåt pajas! " jag har en familj att försörja " hahaha skojar han!! Pinsamt!! Ni vet alla vad jag snackar om :) han passar bättre i ett köpelag som psg. hellre satsar man på Bartra tycker jag! Jag gillar Tata och tycker han gjort det bra! Det enda jag stör mig på är att han spelar Fabregas som falsk 9 nu när Messi är skadad! Fabregas är bäst i mitten! Måste vi alltid spela 4-3-3 även när Messi inte är med? När världens bästa spelare kan spela o inte är skadad så är 4-3-3 bäst men annars tycker man ska ha en annan formation! Ingen på jorden behärskar falsk 9 rollen som Messi! Typ en 4-1-3-2 --------------Valdes ------------ Alves ---- Pique --- Bartra ---- Alba/adriano ------------- Busqi ------------ -- Fabregas ---- Xavi --- Iniesta --- Alexis ----------- Neymar Det är en tanke! Har alltid velat ha Fabregas Xavi och Iniesta på mittfältet samtidigt ( alltså ingen Fabregas som falsk 9 utan en som en OMF ). Xavi ska vara lite som sittande mittfältare (men också offensiv när läge ges) som ska helst med Busqi kontrollera bollen o tempot i mitten! Medan Fabregas o Iniesta opererar längre fram i banan! Det säger jag för att Xavi har tappat en hel del tyvärr men ändå en av världens bästa mittfältare än idag!!! Ser framemot matchen imorgon mot Celtic! Hoppas vi vinner o visar upp ett fint spel! Visca!!!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LeoMessi
12/10/2013 12:43
Undrar hu Tata formerar anfallet imorgon, ska bli intressant. Nu när han inte har tillgång till Fabregas. Gissar på att det blir Neymar, sanchez och pedro. Vilket vi alla har velat se tror jag, om inte någon av dessa är avstängd. Hoppas att man får se Adama eller dongou hoppa in :D Undrar hur Sanabria känner sig nu när Adama som är i typ samma ålder kallas upp av a-laget haha
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barca - ¡el equipo mejor!
12/10/2013 12:38
@barcastuff: Official: 20 players called up for tomorrow's game, Xavi, Iniesta and Tello are back, Cesc suspended, B-players: Adama and Dongou #fcblive

Hoppas att Dongou får starta alternativt hoppa in!
Barcelona -SAMI-
12/10/2013 12:35
Rosell förstör klubben!!
Barcelona LeoMessi
12/10/2013 12:26
Grabbar skriver vi tillräckligt med sponsorsavtal så har vi råd med thiago Silva när han är 40 år.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
12/10/2013 12:19
Camp Nou Microsoft? Jag orkar inte mer, Rosell måste försvinna. Nu!
Barcelona LeoMessi
12/10/2013 12:13
Més que un Microsoft
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona westinho - Sergio #16
12/10/2013 11:57
Camp Nou Microsoft... R.I.P. "Més que un club".
xaviiniesta
12/10/2013 11:50
Vet någon hur många mål Neymar har gjort i Barca tröjan? inte bara i ligan utan alla turneringar
Barcelona Barcaholic
12/10/2013 11:35
barcastuff ?
Faus (vice president): "New stadium name could get us 250M in 25 years, but is not an option. Adding sponsor name to Camp Nou could be 100M"

Faus: "We don't consider full change of the name like "Emirates Stadium" but something like "Camp Nou Microsoft" is possible"

Faus: "This Friday, the club will announce new sponsorship agreement, with a global brand more well known than Qatar Airways"


Först kommer Qatar på tröjorna, och nu funderar man även på att byta namn på arenan och skaffa fler sponsorer. Vet inte hur mycket mer man kan ta av Rosells ledning, hoppas något händer fort.
Ronaldinho the original
12/10/2013 09:48
Thiago lämnade med all rätt. Bayern München lovade honom mer speltid än Barcelona och han tog chansen. Se på han nu, han kom tillbaka från en långtid skada sen så startar han tre/fyra matcher i rad och det säga att han ska starta kvällens match mot Man City. Fick han starta fyra matcher i rad hos oss? Det känns som att Barcelona har en policy som säger att om du heter Pique,Xavi,Iniesta eller Messi så får du starta även om du inte ger 100%. Exempel. Xavi och Iniesta är i skit dålig form, trots det så startar Tata båda två och placerar vår just nu bästa mittfältare som anfallare. Jag tror att Thiago visste att oavsett hur mycket han krigar så går Xavi och Iniesta framför honom. Så länge vi har den här policyn så kommer många spelare vilja lämna.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Canaletes
12/10/2013 09:37
På tal om spelare som vill dra från en klubb tidigt typ. Fran Mérida spelas nu för Atlético Paranaense. Klubben som hade läktarbråket här om dagen. Snacka om misslyckad karriär då han var en av dom stora talangerna för några år sen. Han gjorde ju tom mål i A-laget med Arsenal.
Barcelona LeoMessi
12/10/2013 09:26
Angående thiago så är jag lite kluven. Visst han hade stor konkurrens men är det inte det en klubb som Barcelona behöver? Han blandade och gav, vissa matcher var han helt enastående och andra så otroligt nonchalant. Talang fanns där helt klart. Visst vår ledning och Tito failade stort där men hur lite eget ansvar ska spelarna ha? Han är den enda som avgör om han ska stanna eller inte. Vi får inte glömma att han faktiskt var skadad i typ 2 månader och där förlorade han mycket speltid och när han var frisk så behövde han matchas in försiktigt. Visst värvade vi Fabregas men är det förbjudet att värva en spelare? Jag tycker att Fabregas är ganska så mycket bättre än thiago när han lirar mittfältare, han är kanske inte lika underhållande eller teknisk, men det är få spelare som kan slå dom avgörande passningarna så som Fabregas kan.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona ( Xaviesta )
12/10/2013 09:13
H.Alavi - Magico! Håller med dig fullständigt om Sanabria, han har inget att göra i Barcelona. Jag struntar fullständigt i hur mycket talang han har i sig eftersom han inte har rätt attityd. Och pga hans lack of right mentality så tror jag inte att han når dom där extrema höjderna någon annanstans heller. Killen har förmodligen satt en käpp i hjulet på sig själv och den som lever får se. Däremot håller jag inte med dig angående Thiago. Jag tycker att det var rätt gjort av honom att byta till en klubb vars tränare han i stort sett växt upp under och som tror på honom och där han hade chansen till mer speltid än vad han fick hos oss med tanke på den mördande konkurrensen. Dåligt skött av klubben här snarare. Varför hämtade man hem Fabregas egentligen? Vad sände det för signaler till Thiago redan den sommaren? Jag var en av dom som inte riktigt kände att vi var i behov av Fabregas just då. Nu är han ju såklart en fantastisk spelare, inget snack om saken, men förståeligt att Thiago redan där fick en hint av klubben att här kommer en grabb till som hembar före dig i hierarkin. Att Thiago lämnade kom som en chock för många men inte för mig. Man såg den röda tråden ganska tydligt tycker jag.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LeoMessi
12/10/2013 09:02
H.Alavi - Magico! (Barcelona) Håller med dig fullständigt. Visst killen har talang men han är långt ifrån så stor talang att han kan kräva någon speltid över huvud taget. Killen har knappt varit avgörande för b-laget, så vad tusan får honom att tro att han ens ska få sitta på bänken med dom stora grabbarna? Han är en tiondel så bra som Messi var vid motsvarande ålder. Dongou om någon har förtjänar lite speltid, han har spelat snart två säsonger i b-laget och kämpat. Thiago var likadan nästan, han ville slå igenom och i vilken klubb var inte så viktigt för honom. Jag tycker att traore är mer spännande, den explosivitet han besitter är sinnessjuk, han är nog snabbare än tello och med lite finslipning så kan traore bli riktigt jävla grym i framtiden.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona H.Alavi - Magico!
12/10/2013 07:24
Blir så jävla äcklad av denne Antonio Sanabria. En 17-åring som kräver speltid i A-laget. Hur är det möjligt? Om du inte heter Messi eller Jesus så sätter du dig ner och håller käften. 17-åring kräver speltid herregud.

Jag tror att allt det här med att bli uttagen till landslaget har gått honom över huvudet. Så bra är han inte att han ska kräva speltid i Barcelona. Att det sedan finns några som vågar klanka på Zubi för detta. Är ni på riktigt? Vad ska Zubi göra? Erbjuda honom en massa pengar och en roll i A-laget? Dongou då? Som har krigat sig upp hela vägen och nu är i stort sett framme? Nepp.

Stinker så mycket Thiago över den här grabben att jag vill spy. Stick från Katalonien. Där har du ingenting att göra.
Barcelona Força Barça
12/10/2013 04:37
Barcelona's renewed/new stadium will have 105.000 seats and a roof. The board will discuss the issue again on 15 January. ?#?fcblive?

Freixa (spokesman board): "There's not yet a date for the stadium referendum. It could be in the first or second half of 2014." #fcblive
Barcelona YYEA
12/10/2013 03:18
@-SAMI-:


Det vilar väl någon jävla förbannelse över mittbackar i vår klubb.
Barcelona Barca King - Messi i hjärtat
12/10/2013 01:31
Om det ligger något i Göndugan ryktet och om intresset från Barca blir allvar förstår jag inte mig på motsättningarna från vissa här inne. Göndugan är en sjuk bra spelare som de flesta här inne hade förstått vikten av hans klass senare. Jag har följt Dortmund och Tyska landslaget i flera matcher och jag kan lova att vilket lag som får Göndugan har en spelare som jobbar i det tysta hårdare än någon annan och med ett spel att njuta av. Han kan ersätta Xavi bättre än någon annan.

Jag vet inte om vi har en mindervärdeskomplex mot värvningar? Som många här inne fördömde Neymars ankomst till klubben. Varför? Bara för att det var en Rosell värvning. Som Pique sa: "I Barcelona är alla Guardiolistas, Laportistas, Rosellistas men jag är Cule. I Madrid har de inte vunnit något men de njuter av lugnet medans det är fullt ös här."

Samtidigt propagerar vissa här att reklam behövs inte på tröjan. Medans i samma stund kokar de av ilska av en förlust mot Madrid. Hur ska vi konkurrera mot de bästa i världen? Hur ska vi betala Messis lön? Nej Messi kommer acceptera en lön på 4,5 miljoner, han lämnar oss inte. Figo må vara en förrädare men det var på grund av just sämre omständigheterna som han lämnade.

Laporta, allas favorit party pamp lånade 150 miljoner euro för att betala spelarnas löner. Vi är i en position som klubbar precis under hade gett allt att nå. Men att vara i Valencias situation, Atleticos situation eller farmar klubben Ajax situation passar många i smaken.
Barcelona Júnior.
12/10/2013 00:52
@Ronaldinho the original:


Nu är jag neutral i frågan om att eventuellt värva in Gundogan. Har inte riktigt hunnit få en uppfattning då ryktet nyligen kom upp. Det man dock inte får blunda för är att vi snart kommer behöva ett generationsskifte på mittfältspositionerna. Xavi börjar nå sina dagar och det syns även i hans spel på planen. Då tycker jag nästan att man ska börja spana efter spelare av Gundogans kaliber och inte begränsa sig alltför mycket på spelare som kommer acceptera att sitta bänken. Vi måste planera långsiktig. Om Bayern och Chelsea lyckas få rotationen att fungera med alla sina stjärnor både på planen och på bänken och samtidigt hålla samtliga nöjda så ser jag inte varför vi inte ska kunna göra detsamma.

Sedan påstod jag aldrig att vi skulle värva in Gundogan för 50 miljoner euro utan det var endast mina spekulationer kring vad han kommer att kosta. Spelare som Sahin och Kagawa var inte lika eftertraktade som Ilkay är idag, därför går det inte att jämföra. Bayern snodde dessutom åt sig Götze innan transferfönstret öppnades så de andra klubbarna hann inte ge sig in i budgivningen och fick därmed ett billigare pris för den unge tysken.
Sedan Madrid köpte Bale för 100 miljoner euro så kommer alla klubbar att vara mer giriga än någonsin. Vi har redan fått läsa uttalanden från presidenter och agenter som, "Om Bale är värd 100m euro så är våran" spelare värd 200." , "Om Bale är värd 100m euro så är våran spelare ovärdelig." etc. Detta är vad mina spekulationer kring den höga summan grundar sig på.
Barcelona FCBlaugrana
12/10/2013 00:43
Barcelona are interested in midfielder Gundogan and winger Reus. They've been in touch with the agents of both Dortmund players. [sport]
Postat via SvenskaFans-appen
Ronaldinho the original
12/9/2013 22:09
Bentley King (Barcelona) Jag har räknat in det.men jag tycker att bli ligans bästa spelare är en större bedrift än att bli Confederations cup bästa spelare.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Federer - köp en back, tack
12/9/2013 22:02
Bale och Neymar låg på samma odds @ 101 odds på bet365 o paddypower bla. Zlatan låg på 4:e plats @ 67.00.
Annons: