/spanien/barcelona/forum/6752.aspx/spanien/barcelona/forum/6752.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Tiki-Taka
2013-09-29 22:32
Med abidal i laget skulle laget vara komplett !!! Fan vad bittert att se honom briljera i Monaco när han kunde ha gjort det i Barcelona ! :-)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Himne del Barcelona
2013-09-29 22:32
Capitan \(^.^)/

Jo, jag förstår helt klart din poäng. Jag vet bara hur temposvagt och idéfattigt det kan se ut när Barcelona spelar utan Messi och/eller Iniesta. Nu händer det som tur är inte speciellt ofta.

Hur som helst så tror jag många har överdriven respekt för Celtic med tanke på förra årets match. Klart att vi måste ha respekt för samtliga motståndare men det handlar faktiskt om ett lag som hade stora problem hemma mot Elfsborg (!) så att Barcelona skulle behöva anpassa sig för att klara av Celtics offensiv låter för mig ändå något överdrivet med tanke på att Barcelona brukar spela sitt eget spel oavsett motstånd (förutom när man möter Rayo).
Barcelona Capitan \(^.^)/
2013-09-29 22:26
Himne del Barcelona

Ja, till viss del, men också för att det är nödvändigt med Songs fysik... speciellt fasta situationer. Det kommer nog att gå trögt hur som helst (undantag av Neymar) så varför riskera defensiven med Iniesta på plan? Det blir mycket säkrare med Song.

Grejen med min elva var att Song eller Busi skulle agera bollvinnare centralt med lågt liggande ytterbackar. Cesc skulle ta han om offensiven och spela snabbt till Neymar eller någon ytter som senare är väldigt kvicka och snabba med stora ytor framför sig. Eller något i den stilen haha...

Ursäktar på förhand om jag inte svarar på era gensvar hädanefter.
AndreD -
2013-09-29 22:19
Hur fan kan vår dumma jävla styrelse släppa Abidal? Avgå hela jävla högen och kom aldrig tillbaka
Barcelona Himne del Barcelona
2013-09-29 22:11
Capitan \(^.^)/ Tror det kommer gå ganska så trögt centralt med både Busquets och Song samtidigt. Om inte Messi finns med är det ännu viktigare att Iniesta finns med på planen. Är det för att stoppa omställningarna du tänkte på Busquets och Song samtidigt?
Barcelona Capitan \(^.^)/
2013-09-29 21:48
Intressant om man mönstrade denna elvan mot Celtic: Valdes Alves Bartra Piqué Adriano Song Sergio Cesc Pedro Alexis Neymar. På pappret kommer det se ut så, men när vi spelar matchen kan det se ut följande (struntar i backlinjen): Song Sergio Cesc Pedro Alexis Neymar Det blir då en defensiv 4-3-3 med mycket positionsbyte mellan de tre herrarna där fram. Dessutom kommer vi inte ha så mycket bollinnehav och satsa mer på att kontra, men det är så man måste spela mot en mänsklig mur. EDIT: Man kan också låta Neymar lira mer i mitten och Alexis på vänsterkanten, dels för att Neymar är bättre än Alexis centralt och dels för att man kan säkra upp defensiven mycket bättre med en hårt arbetande Sanchez.
Barcelona Glaubrana
2013-09-29 21:47
Abidal är ett monster där bak idag. Helgrym!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~ - Zubi, vete ya!
2013-09-29 21:34
Barieta PL-matcherna har alltid studiosnack inför matcherna. Ja det är på engelska. Gamla gänget som höll i CL på Sky Sports, Richard Keys och Andy Gray, med gäster håller i det. Det är också oftast eng kommentatorer när Barca och Madrid spelar. Nu har jag inte hunnit kollat så mycket ännu eftersom mitt Cmore på Comhem har 3 månaders uppsägningstid och inte gått ut ännu.
Postat via SvenskaFans-appen
Jeffson
2013-09-29 21:14
barcalandia

Eller hur! Man måste älska den tröjan! Jag vill också se Song mot Celtic.men helst i Keitarollen. Jag är riktigt nyfiken på Busq och Song samtidigt på planen.
Barcelona barcalandia
2013-09-29 20:21
Skönt med vinst igår och nytt rekord! Skönt med torsk för Madrid, dem imponerar inte direkt och borde legat 7 p efter om det inte fått den väldigt tidiga julklappen omgången innan...

Oroväckande med Messi och dennes småskador, hoppas verkligen man inte skyndar på comebacken utan om möjligt gör honom 100% till El Clasico el ev. Milan borta.

Ska bli intressant att se firma Pique-Barta mot Celtic, det kommer blåsa, bli fysiskt och bollar kommer dunka in i boxen, helt klart en värdemätare för Barta. Tror dock på honom och hoppas han gör en fin match. Vill även se Song från starta mot skottarna vi behöver hans fysik i den här typen av matcher.

Vill även skriva att jag är imponerad av vår nye coach Tata, han har gjort det fantastiskt bra. Gillar verkligen att han roterar, det gör att vi kommer vara fräscha i vår då mycket avgörs. Sen är hans pique tröja helt underbar, tycker vi ska ha vårt andra ställ i den färgen nästa år. Ljus grön alltså.

Visca poor Barca!

Barcelona Barcelonistas
2013-09-29 20:20
Aa i en sådan match behöver vi nog spela lite mer på det sättet som vi gjorde mot Rayo. Helt ärligt jag måste säga att jag gillar hur Tata försöker göra oss mer kompletta, känns som vi har ett bredare register med Tata som tränare. Vi kan spela underbar Tiki Taka kryddat med ett snabbt och vasst omställningsspel som är jävligt effektivt.

Barcelona BAGNACK & DONGOU
2013-09-29 20:02
Barcelonistas (Barcelona) Tata Kanske koma köra samma taktik som mot Rayo och låta Celtic ha lite boll
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2013-09-29 19:59
Suso (Almeria, on loan from Liverpool): "The fans were impressive, thanks. We did everything we can against the best team in history."
Barcelona 1.70-ligan - köp en back, tack
2013-09-29 19:56
Sergi Gomez , well deserved! Även Patric är intressant. En mer defensivt skolad ytterback - dock är det väl högst tveksamt om han kommer att nå hela vägen till A-laget
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona CARLES PUYOL - 1899
2013-09-29 19:54
Jag var så glad efter vår vinst och sedan för Reals förlust men sen kom nyheten om Messis skada då försvann glädjen direkt. Barca B går ju hur bra som helst ja om man ska jämföra med Real Madrid Castilla hahhahaha. Castilla 7 matcher och 0 poäng Nice Yeaaaaah.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2013-09-29 19:53
Orkar inte möta en jävla buss i Cl igen snälla, vem som helst vet om att Celtic inte kommer spela fotboll...
Barcelona the cameroonians
2013-09-29 19:34
Sergi Gomez och Patric kompletterar A-lagsspelarna i den trupp som drar till Skottland i morgon. Båda lär dock hamna på läktaren tillsammans med Oier när det väl är dags för match.

Tyvärr blev det ingen uttagning för Puyol som får vänta ännu en tid på grönt ljus.
Det lär väl bli Bartra och Piqué igen i mittlåset.
Barcelona B-Guden
2013-09-29 19:28
Är det nån som har koll på om denna muskelskada messi har nu, är samma som han hade i sin ungdom dvs precis när han kom upp från b-laget ?
Barcelona Ronaldinho10yElfenomeno9
2013-09-29 19:11
Messi måste börja bli mer aktiv på planen, det kanske är därför skador kommer oftare. Vad jag menar med detta är att stora delar av matchen så brukar Messi för det mesta lunka på plan, och sedan få en boll och blixtra till. Det gynnar inte honom då han aldrig riktigt blir varm i musklerna. Nu säger jag inte att det är så, men det är bara vad jag tror är orsaken till hans skador.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barieta
2013-09-29 18:55
Ni som använder IPTV. Hur bra är sändningarna från Al Jazeera? Alltså kommentatorerna och försnack och dylikt? Är försnacket på engelska ?
Barcelona Leo y Cesc
2013-09-29 18:26

Tror nog Benzema önskar att han också skulle ha flyttat i somras, måste vara jobbigt att spela ihop med svinen i Madrid.
Barcelona Rambla~ - Zubi, vete ya!
2013-09-29 18:09
Väntat. Fan vad dåligt publikstöd ungdomarna alltid har hemma. Fan fler röster som hörs för Mallorca.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Canaletes
2013-09-29 18:07
Fan Mallorca 1-0
Barcelona Rambla~ - Zubi, vete ya!
2013-09-29 18:04
Har även B-laget mittbackskris? Glömde Zubi göra sitt jobb också där i somras? Hur ser det ut för Grimaldo? Långt kvar i sin rehab?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona zigazaga
2013-09-29 18:00
När man ser detta klipp så kan man inte annat än le. :)
Barcelona Barca King - Messi i hjärtat
2013-09-29 17:49
Måste vara säga att jag är otrolig nöjd med Tata. I början av säsongen var jag skeptisk och orolig om vem den okända gubben va. Nu vill ge honom en impulsiv livstidskontrakt. Hans sätt att leda laget är får dig säga något positiv i varje match. Hur han ändrar taktik och formation under matchen, alla spelarna vet sina uppgifter och ingen är en vilsen höna, hur passionerad han är vid sidlinjen och hur han genomför presskonferensen som man njuter av att läsa/lyssna. Vi kanske inte vinner något den här säsongen men framtiden är ljus med Tata som styrman och kapten av den katalanska slagskeppet.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona påfågeln
2013-09-29 17:48
Tycker iaf om att Ilie fått flytta ner, så att Samper får spela. Är Dongou allvarligt skadad? Han hade ju kanske kunnat fått något inhopp nu när Messi är skadad. Tata sägs ju vilja ta ut någon b-lagsspelare till nästa match.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~ - Zubi, vete ya!
2013-09-29 17:47
Halvtid 0-0, vi spelar utan spets och hot på djupet sen Dongou hick ut. Jävla Eusebio, när han har en spännande anfallare som Samabria på bänken så sätter han in en mittfältare istället. Han kan verkligen inte coacha den mannen. Bara avgå,
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~ - Zubi, vete ya!
2013-09-29 17:36
Vamos Blaugrana Jag ser matchen på Jazeera Sport +1. Förhoppningsvis dyker HD-kanalerna upp snart. De finns 4 HD-kanaler med i kanallistan fast det är ingen sändning där för tillfället.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona petersays
2013-09-29 17:30
@Stoichkov~:


Sexköp av minderåriga är ju inget jag förknippar med god karaktär och respekt för andra människor direkt, men...
Annons: