/spanien/barcelona/forum/6724.aspx/spanien/barcelona/forum/6724.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona LeoMessi
2014-01-28 19:16
Kan någon länka Highlights med Hudson? Fan helt jävla omöjligt för mig att hitta dom haha! Skulle uppskattas!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2014-01-28 18:57
Hur långt tror ni vi räcker den här säsongen? Jag måste säga att jag börjar bli lite orolig när det gäller laget vi har fortfarande inte lyckats peka och det är bara 3 veckor kvar till City matchen.


Samtidigt så har vi inte haft möjligheten då Messi-Iniesta och Neymar inte kunnat spela på sin topp. Men vad tror ni? Vad för nivå tror ni vi kommer få se kommande månaderna?
Barcelona ElTriplete
2014-01-28 18:53
"Squad for the game: Valdés, Pinto, Montoya, Piqué, Fàbregas, Puyol, Pedro, Iniesta, Alexis, Messi, Mascherano, Bartra, Song, Jordi Alba, Afellay, Tello, Adriano and Sergi Roberto." Elvan borde då vara.. Pinto Montoya - Puyol - Bartra - Adriano S. Roberto - Song - Iniesta Afellay - Cesc - Tello Möjligtvis Messi i mitten men vill se han vila. Tycker det här är bästa elvan för imorgon.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barca King - Messi & Neymar run the show
2014-01-28 18:50
Kommentar från Ray Hudson mot Malaga försvaret.

“They haven’t just parked the bus, they’ve slashed the tires and put it on cinder blocks.”
Barcelona Barcelonistas
2014-01-28 18:46
Andresito - haha så jävla nice!.
Barcelona Júnior.
2014-01-28 18:43
*hjärta* Puyis krull #Messi hade chippat

Helt fantastisk! Hade faktiskt inte sett klippet tidigare, tack!
Jeffson
2014-01-28 18:43
Ursäkta för en off-topic fråga...

Men är det någon som vet hur man läser av beINsports tv-tablå? Jag hör ju själv hur enormt efterblivet det låter men det är verkligen helt omöjligt att förstå den som är på deras hemsida. Dom har två tidzoner man kan välja mellan, samma livematch börjar på olika tider under samma tidzon och det skiljer sig helt och hållet från vad som står på tex tvmatchen eller livescore.

Finns det någon annan sida eller app man kan kolla på? Eller någon magisk formel som gör att man fattar deras hemsida?
Barcelona Andresito
2014-01-28 18:32
Har inget med Barca att göra, men kolla bilden, otroligt skön!
Barcelona ElTriplete
2014-01-28 18:31
Varför tar Tata aldrig ut B-spelarna? Herregud. Mannen har gjort ett fantastiskt jobb med spelarna och laget hittills men att ALDRIG ha med B-lagsspelare är överdrivet. Kom igen.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Andresito
2014-01-28 18:29
Är väldigt besviken på Tatas trupputtagning till Levante-matchen. Hade utan tvekan kunnat ha ett par ungdomar, åtminstone på bänken.

Dongou hade definitivt kunnat starta, Adama likaså. Känns som att matchen kommer bli väldigt ointressant där man bara kommer vänta tills klockan slår 90, finns inte en chans att Levante vänder 1-4 på Camp Nou.

Hade varit otroligt fegt att starta Messi en sån här match, det kommer viktigare matcher snart där han kommer behöva vara 100%. Tror han hade mått bra av att vila efter att ha spelat täta matcher precis efter skadan.


Känns som att Tata saknar den där fingertoppskänslan som behövs hos en världstränare. Säger inte att han är dålig, absolut inte, men han känns inte riktigt som den som kan göra Barca till en vinnarmaskin.

Kan ha fel, det är under de närmaste veckorna när pressen är som störst han kommer visa sitt riktiga jag.
Barcelona *hjärta* Puyis krull #Messi hade chippat
2014-01-28 18:25
FCBlaugrana haha det var bara min kassa humor, finns ju inget som heter tyska dollar heller :P
Barcelona Alltid en legend, Puyol .
2014-01-28 18:19
Sjukt att Bale är värd mer än hela Atl-Madrids trupp, eller har jag misstolkat det fel?
Barcelona FCBlaugrana
2014-01-28 18:16
New Barcelona president Bartomeu will offer coach Tata Martino (51) to renew his contract for an extra year, until 2016. [md]
Barcelona FCBlaugrana
2014-01-28 18:10
@*hjärta* Puyis krull #Messi hade chippat:Haha skämtar du eller inte? De heter i alla fall Schalke 04.
569 miljoner har deras trupp kostat ;)
Barcelona *hjärta* Puyis krull #Messi hade chippat
2014-01-28 18:09
@FCBlaugrana:


och schalke 04,569 miljoner ~ 4,6 miljoner tyska dollar
Barcelona *hjärta* Puyis krull #Messi hade chippat
2014-01-28 18:06
Junior

Kolla detta klippet, det där är en coach! Tika-taka sker inte av sig självt, det krävs en jävlar anamma till tränare att mata in det i skallen på spelarna också. Aura, pondus, geni... Bayern 2.0. Må han återvända någon vacker dag!

ber på förhand om ursäkt då denna länk är högst sannolikt en repost, men använder det som svar till Junior :)
Barcelona FCBlaugrana
2014-01-28 18:02
Reals trupp har kostat 4,7 miljarder dyrast i Europa.

Barca har kostat 2,1 miljarder. Billigare än Tottenhams nuvarande trupp..
Barcelona Valdés
2014-01-28 17:47
En president har avgått och en ny tillträtt. Ämnen att fortsätta diskutera och utvärdera till det att all tid är slut;

• Tröjreklam – Barcelona har varit en av världens största klubbar i många år och lyckats attrahera storstjärnor utan att använda sig av tröjsponsor.

Är det andra tider nu på så sätt att man behöver fler inkomstkällor för att kunna konkurrera i internationell fotboll, har priser på spelarvärvningar och löner ökat, väljer spelare klubbtillhörighet efter vilket lag man höll på som liten eller är det viktigt att kunna erbjuda en konkurrenskraftig lön? Var det Rosell som själv fattade beslut om tröjreklam eller var det en majoritet av medlemmarna som röstade i frågan? Har man rätt att gapa om uteblivna spelarvärvningar samtidigt som man vill ta bort tröjreklamen?

• Cruyff som hederspresident – som spelare vann Cruyff en spansk ligatitel och en cuptitel och som tränare såg han till att laget vann ligan fyra gånger och CL en gång.

När Laporta valdes till president erbjöds Cruyff en plats i styrelsen vilken han avböjde istället utsågs Cruyff av Laporta till hederspresident. Vad är en hederspresident, är det bara Joan Laporta som har rätt att utse denna och vilka är dess uppgifter. Skall det bara finnas en eller flera samtidigt? Finns det andra personer som också haft en stor inverkan på klubbens ideologi eller var det kanske Cruyff som startade alltihop. Hur viktig är FC Barcelona för Cruyff. Säger Cruyff alltid rätt saker och vill han alltid klubben väl?

• Eric Abidal fick inte förlängt kontrakt – under sina år som spelare vann Abidal inte bara en massa titlar utan han besegrade också Cancer två gånger.

Kan man inte ha hur många spelare som helst i en spelartrupp, varför inte göra sig av med någon av de andra mittbackarna såsom Puyol, Pique, Bartra eller Mascherano istället för Abidal. Borde man inte i sympati och empati med sjuka spelare och fortsätta att satsa på dem även efter avslutad kontraktstid? Hade Bartra ens velat vara kvar om han hade vetat om att han hade varit 5;e alternativ? Hur kan Freixa gå ut och lova Abidal en kontraktsförlängning om han inte sedan får det och hur kan Guardiola som svar på Abidals uteblivna kontraktsförlängning spontant lova honom ett kontrakt med Bayern?

• Försvåra medlemskapet – det har tidigare varit enkelt att bli klubbmedlem och det är det inte längre.

Kan man se ett ökat intresse för internationell fotboll samtidigt som det finns en växande grupp människor med pengar vilka har en möjlighet att köpa upp säsongsbiljetter (och sedan välja att avstå från att gå på fotboll). Är FC Barcelona en viktig del för katalonien och katalanerna och är det därför viktigt för dem att ges förtur att gå på matcherna?

• Skitsnack om Laporta – Rosell inledde sin mandatperiod med att kritisera förra ledningen för bristande ansvar gällande ekonomin och sin företrädare för att ha festat upp hundratusentals euro.

Skall man få kritisera sin företrädare, är det viktigt att ta ett ekonomiskt ansvar, skall man inte få ha kul på jobbet och faktiskt unna sig ett par ordentliga fester på klubbens bekostnad?

• Värvningar – fel spelare har värvats till fel priser.

Borde man inte kunna föryngra David Villa och samtidigt tvinga honom att sänka sin lön så att man kunde sålt honom lite dyrare. Är det inte helt otroligt att man skall tvingas betala mer än en miljon kronor för en fotbollsspelare. Var vi inte ensamma om att vilja värva Cesc, Alexis och Neymar så att priserna kunde hållits nere? Är det inte bättre att värva Henrique, Caseres och Chigirinsky för 55 miljoner euro och sedan inte låta dem spela än att inte värva någon för att tränaren bara kan tänka sig en mittback som är omöjlig att värva?

• Rosell efterträds av Bartomeu – enligt klubbens stadgar efterträds en avgående klubbpresident av en vicepresident.

Varför skall man behöva förhålla sig till klubbens stadgar?
Barcelona ( Xaviesta )
2014-01-28 17:43
westinho - Sergio #16 Självklart ska hm spärras. Men det är våra egna härinne som skapar kaoset. Om man bara ignorerar fanskapet och fortsätter som att han inte existerar, vilket är löjligt enkelt för mig iaf, så finns inget problem heller. Och tids nog kanske MOD inser att killen är ett troll även om han försöker dansa på gränsen hela tiden, vilket han misslyckats med nåt enormt. Det som är mest frustrerande är att MOD inte verkar se det alla andra ser. Les Rambles är inte synonymt med Högsta Domstolen och allt måste inte bevisas - bara spärra skiten på ren "feeling" för Guds skull.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona westinho - Sergio #16
2014-01-28 17:25
@( Xaviesta ):


Det kvittar vad du skriver. Som sagt, det finns personer som helt enkelt inte klarar av att ignorera troll, därför är det bättre att spärra honom.
Barcelona Gio Style
2014-01-28 17:19
Ronaldinho y Neymar
Han är dock bara NÄSTAN lika besatt sin du är av Real Madrid, du är på en egen nivå.

Serilst MOD! Nu får det fan räcka, det är inte så jävla svårt att söka upp alla hans inlägg och dra en bedömning på det. I vartenda inlägg lyfter han fram Real Madrid och klankar ner på allt som har med Barca att göra.
Hyllar rivalerna med osanningar och slänger in 1 halvpositiv kommentar om något barcarelaterat var 10:e inlägg för att det inte ska se för skumt ut.

Jag brukar tycka att ni gör ett bra jobb men i det här fallet har ni skött det URUSELT. Hur länge ska det pågå?
SKÄRPNING!
Barcelona ( Xaviesta )
2014-01-28 17:17
Det är skrattretande att se hur svårt vissa har att bara låta bli att svara på troll. För mig är det helt ofattbart. Det som är frustrerande svårt för vissa är löjligt enkelt för andra. Han ska självklart spärras men jag tycker samtidigt att alla som svarat på honom ska spärras också, trots att jag gillar hälften av er. För det är ert fel. Matar ni honom så ger ni honom alla skäl i världen att komma tillbaka gång på gång och provocera. Han vinner varje gång ni svarar för det är han som skrattar bakom skärmen åt kaoset han skapar. För absolut inte första och knappast sista gången : M-A-T-A I-N-T-E T-R-O-L-L.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Júnior.
2014-01-28 17:04
Hittade ett klipp på hur väl Guardiola har lyckats implementera tiki-taka systemet i Bayern. Det man mest blir imponerad av är snabbheten som de använder i sitt anfallsspel kombinerat med tiki-takan. Nu var inte poängen att endast hylla Bayern och Pep. Meningen med att jag länkar videon är att man dessutom får se en hel del situationer i hur bra Mandzukic passar in i detta system. Tror att det hade varit fantastiskt med en 9:a som honom och med Messi bakom. Varning! Videon är något hjärtskärande! haha
Barcelona Chileno
2014-01-28 17:03
Håller med westinho...
Han bara smutsar ner och provocerar gång på gång. Han har aldrig något vettigt överhuvudtaget att komma med.

En spärr på han skulle rensa upp väldigt mycket skitsnack härinne.
Barcelona westinho - Sergio #16
2014-01-28 16:44
Men herregud bara spärra Ronaldinho y Neymar!? Det är ju helt otroligt att han varje dag får sitta och skriva provocerande inlägg trots att alla vet att han är madridista. Vad håller Mod på med? Forumet ser för jävligt ut när alla ska svara på hans provokationer.
Barcelona [Carles Puyol 5]
2014-01-28 16:32
Folk måste ta och lära sig diskutera som normala människor. Vi ska inte behöva bråka för att vi har olika åsikter.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Thierry Henry
2014-01-28 16:22
Barcelona y neymar//


Tror jag kan prata för hela forumet här när jag säger att jag bajsar i din mun. Du är puertans lilla stjärtgosse. Tror du på allvar du lurar någon här inne? Barca har pissat på dig och ditt lag i ett decenium snart så du känner dig tvungen att skapa ett fejk konto för att komma in hit och sprida dina falska åsikter. Du är lika fejk som klubben du håller på
Barcelona Rambla~
2014-01-28 16:17
Ha ha ha, Messi vågade inte spela. Det var det mest korkade jag läst. Messi är inte rädd för någon. Han må vara mycket enligt alla hatare, men rädd för andra lag är det sista han är. Det har han visat i tillräckligt många år. Vad är det för jävla idotsupporter som bortförklarar och förnekar att Messi var skadad mot Bayern? Han skulle inte ens spelat i första matchen och i returen borde han inte ens suttit på bänken. Att sitta här ett år senare och behöva läsa den här skiten, vad är poängen? Måste det tas upp nu? Kan vi lägga skiten bakom oss?
Barcelona LeoMessi
2014-01-28 16:12
Mata inte trollet grabbar! Enligt honom så har väl Messi fejkat sin skada fram tills nu bara för att han inte vill att någon ska misstänka att han fejkade sin skada mot Bayern
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Júnior.
2014-01-28 16:05
@Barca Barca:
Det är ingen opartisk supporter. "... så va dom bara ett mål ifrån finalen medans vi hade en spelare på bänken som inte vågade spela. Han heter Messi." Han låter som många inne på Puertan. Slump? Skulle inte tro det... Men det är väl ytterligare ett troll som tror att han kommer långt med sin p13-propaganda.
Annons: