/spanien/barcelona/forum/6713.aspx/spanien/barcelona/forum/6713.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Rooonney___
2013-07-04 19:36
DM1982 My bad, men det är väldigt sällan det händer:) Vad andra säger får du ta med dom, det kan inte jag stå för. Ronaldo spelade 6 år och real va hans dröm klubb. Han gick med på att spela ett sista år och sedan gå. Tycker inte man ska stå iväg för någons dröm. Real är en stor klubb och jag förstår att det lockar, speciellt om du är från hans trakter. Ska dock erkänna av att jag njuter att se han misslyckas iaf med titlarna. Rooney tycker jag har tappat något som spelare senaste tiden. Och sist när han ville lämna så ville han ha in bättre spelar. Det fick han. Nu är han helt plötsligt inte given, då gnäller han igen. Då kan man lika bra göra sig av med han eftersom det finns spelare som kan täcka upp för honom. Han är inte lika viktig längre. Så ja det är lite skillnad på det rooney har hållit på med och thiagos situation. Thiago har fortfarande inte sagt att han vill dra medan rooney gjorde det. Och thiago har ju inte ens slagit igenom och blivit någon viktig spelare i barca. Ska ni tjura och klaga över något så borde det väl vara mot klubben som ens lät honom ha en sådan klausul i kontraktet. Så ja, ett man u fan kan komma hit med en moralpredikan.
Barcelona Hetfield
2013-07-04 19:18
Oj, en Man U fan kommer in hit med moralpredikan? Det lät inte precis trevligt när det ryktades om att Rooney ville lämna, då haglade förolämpningarna.

Eller varför inte käre C.Ronaldo som packade väskorna så fort Real Madrid ringde? Detta är inget i jämfört med en spelare som är uppväxt i klubben.
Barcelona DM1982
2013-07-04 19:17
Rooonney___ (Barcelona) Fabregas gick ner i lön när han kom till Barcelona. Thiago är inte smuts ( töntigt ord) men han är pengakåt. Prat om speltid är bara dåliga bortförklaringar, han fick mycket speltid förra säsongen och man får inte glömma bort att han var skadad i två månader.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Mido
2013-07-04 19:11
Till er som tar upp företag grejen,,, tänk er att din chef säger, ha tålamod din dag kommer att bli lagets hjärta,, å din lön kommer att 3 dubblas å allt det där vad skulle du göra, notera att du älskar ditt jobb,, jag skulle hålla käften å fortsätter lära mig av min mentor, men dagens ungdomar har för bråttom tyvärr
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rooonney___
2013-07-04 18:58
@La liga es blaugrana!:


Alla spelar ni köper får en fetare lönechrck när dom kommer. Precis som vem som helst när dom byter jobb. Väldigt sällan någon går ner i lön.

Pogba lämnade oss för juve. Jag förstod de inte men det finns mer aspekter än bara pengar som jag märker många här vill skylla på. Han kanske helt enkelt inte trivs eller känner att han vill byta lag. Och när får man då som spelare byta lag utan att bli kallad smuts? Santos till den han är. Är han smuts för han lämna?
Spela fotboll är ett jobb vissa har klubbkänsla andra inte. Sen så ser jag inte varför det skulle vara så illa att gå till united. Inte direkt så att han byter ner sig till häcken.
Barcelona Hetfield
2013-07-04 18:57
Kan alla bara sluta med sina snyfthistorier om Thiago? Rosell, spelarna, fansen och särskilt Xavi har ständigt stått bakom honom med uttalanden om att han ska stanna.

Vad mer ska man behöva göra? Inte så att han är en ikon som har gjort en massa saker för klubben. Vill han ha massage och en puss på kinden från Rosell?
Barcelona !Sergio_ Busquets!
2013-07-04 18:47
Smogen Tänk dig då att den i ditt företag som får de allra roligaste jobben går i pansion eller har inte kraften att hålla upp sin nivå i max ett år till. När han lämnar är det du som får hans jobb. "samtidigt som ett av världens största företag hör av sig" aaah, ta inte i nu. Tänk på att du redan jobbar i världens största företag. "Hade jag stannat kvar och hoppats på min chans eller hade jag dragit?" Chansen är ett garanti efter att den äldre killen i ditt företag lämnar, låt oss nämna honom Xavi. "Dom erbjuder dig tripplad lön" När Xavi lämnar får du ett större ansvar. Större ansvar = högre lön "Jag hade lämnat fortare än någon hunnit säga "Mes Que un Club"" Med tanke på att de företaget som du jobbar hos, har uppfostrat dig och räknar med dig i framtiden så är det fult om du lämnar dem i detta tilfälle. Visst du har en chef som är ett rövhål men utan det företaget du jobbar hos hade du aldrig kommit in i reklambranchen. När Xavi lämnar så har din chef inte något allternativ än att ge dig alla roliga jobb. Dessutom är det miljontals fans som hoppas på att du stannar. Med det sagt, Fuck you Smogen om du lämnar! :P
Barcelona Shanghai - Karbala 680
2013-07-04 18:33
@barcastuff: Thiago Silva (PSG): "Last year there were talks with Barça but unfortunately it didn't go through. This year I didn't hear anything." [ge] @barcastuff: Thiago Silva (PSG): "I always tell my agent to only talk to me when there's something concrete. And he didn't yet talk to me, so..." [ge] Snälla, ta och värva honom.
Postat via SvenskaFans-appen
vifa
2013-07-04 18:21
Dortmund kommer inte att sälja Gundogan, punkt slut, klubben har redan släppt Götze. Slänger Barca upp 350 kanske man får ett ja vilket är något man inte kommer betala
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona EL Corazon
2013-07-04 18:12
Heywood Jablome - Andrés

Zubi och ledningen ska beskyllas för att ha gett Thiago ett så otrolig korkat kontrakt.

Tito ska beskyllas för att han inte värdesatt Thiago mer och gett honom mera speltid.
xaviiniesta
2013-07-04 18:09
Väljer Thiago att gå så tar man in Gündogan för 200 miljoner+S.Roberto(lån) +Dosantos. Man förlorar inte ett skit på det!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Smogen
2013-07-04 18:05
Det är ju astråkigt att han lämnar, men hur många av oss här inne hade stannat i hans läge? Jag jobbar med reklam och kan se det som att jag jobbat på ett bolag där alla de bästa och roligaste jobben går till andra arbetare hela tiden. Hela tiden rycker olika företag i dig för att värva dig men du tackar nej. Men så kommer en vår då inte ett enda vettigt jobb landar hos dig, samtidigt som ett av världens största företag hör av sig. Dom erbjuder dig tripplad lön och alla deras bästa och roligaste kunder.
Hade jag stannat kvar och hoppats på min chans eller hade jag dragit? Jag hade lämnat fortare än någon hunnit säga "Mes Que un Club", sorry men så är det.

Med det, sagt fuck you Thiago om du lämnar! ;)
Barcelona Zyzz - U mirin brah?
2013-07-04 18:00
Hoppas att Thiago floppar i Man Utd om han går dit! Inte pga att han sviker klubben, utan för att deras dryga fans mer eller mindre hånar Barca för att Thiago väljer att byta till dem. De tycker att han är smart som insett att Barca kommer att förstöra honom som Song och Fabregas och att han kommer bli världsbäst i deras äckellag. Hoppas på bänken och flopp!!!
Barcelona Heywood Jablome - Andrés
2013-07-04 17:54
För att tillägga: den här klausulen. Om den aldrig hade aktiverats så hade Barcelona kunnat vifta bort varenda jävel som ens hade visat intresse för honom. Och vem ska beskyllas för det? Zubi? Tränarstaben?
Barcelona Heywood Jablome - Andrés
2013-07-04 17:53
Herregud, vad många tar och kritiserar Thiago för att vara pengagirig och en förrädare? Som Guardiola sade när han skrev på för Bayern München: 'Ingen spelare lämnar Barcelona för att söka pengar. Man lämnar för att få speltid eller för att klubben kastar ut en'.

Jag tror att i det här fallet med Thiago så är det ingen som kastar ut honom, men det är en fråga om speltid. Han har spelat i två u21-mästerskap och dominerat, TIto Vilanova förklarar för honom att nästa säsong kommer att se ut som den föregående säsongen för spelaren. Vad är det för stil egentligen? Här har man en mittfältare som om bara några få år kan explodera medan Xavi blir äldre och äldre. Det är så otroligt korkat från Barcelonas sida. Men att ge skulden på Thiago är bara patetiskt.

Vad har hänt den här säsongen? Vi har förlorat delar ur tränarstaben, den viktigaste av de alla kanske: Emilie Ricart. Fystränaren som Iniesta kan tacka sitt VM-guld för, han som hjälpte Abidal, Xavi sade efter sin korsbandsskada att han var glad för att det skedde för att då fick han träffa honom, en socio blev av med sitt medlemsskap för att han kritiserade Sandro Rosell på Twitter.

Det är väldigt mycket skumt som sker inne i klubben och jag förstår Thiago att när han ser att det inte finns möjlighet för honom att spela och andra går före honom i hierarkin att han vill lämna. Vafan, han är fotbollsspelare i första hand.
Barcelona westinho - Sergio #16
2013-07-04 17:43
@grande jw:


Vi ska inte värva bara för att förhindra Real från att få honom. Vi behöver ingen defensiv mittfältare, vi har Sergio som håller i 10 år till.

Trist att Real ska göra så sjuka värvningar bara. Vilket mittfält de kommer ha de kommande åren.

Lämnar Thiago så ska klubben fixa in Gündogan, punkt slut.
Barcelona Hetfield
2013-07-04 17:43
Jag sa det och säger det igen. La masia har bara producerat en massa pengarkåta och giriga fotbollsspelare sen Pedro och Busquets kom upp.

Hjärta och klubbkärlek verkar vara sällsynt. Det lär ta flera år innan vi ser en Puyol, Xavi, Iniesta och Messi när det gäller klubbkärlek och lojalitet.
Barcelona Hetfield
2013-07-04 17:42
Men det är klart att Thiago kommer att få en plats hos Man U. Han kommer ju att sitta bredvid Kagawa på bänken medan träbenen får starta.
Barcelona Alvés - Por Que?
2013-07-04 17:42
Han kommer gå till United. Tyvärr men sluta lägg all fokus på honom då allt ligger i hans händer. Barca bör lägga fokus på en ersättare om han inte vill vara kvar och först och främst en MB T.Silva(alternativ Vertonghen,Mangala). Vi får se denna Silly Season känns längre än en hel fotbollssäsong.
Barcelona Gabriel
2013-07-04 17:39
Seriöst om Thiago lämnar för United för lite mer speltid så fuck honom. Han drar till klubben som förlorat två raka finaler mot laget han lämnar. Han kastar chansen att få lira ihop med Messi, Neymar, Iniesta och kanske Thiago Silva. För vad? Mera speltid i ett lag som är på nergång. Om man kollar på vad United har så är det liksom inte i närheten av det lag som de hade när de vann CL 2008 eller när de förlorade mot oss i Rom med 2-0. Klubbsmässigt byter han ner sig rejält, även när det kommer till land och stad. Vem fan vill bo i England och Manchester liksom? Men men, det är hans val isåfall.

Lämnar han så skiter jag fullständigt i honom och kommer inte att önska honom något gott, varför skulle jag det? Vi snackar då om en spelare som skitit totalt i klubben som valde att ge honom allt och satsa på honom. Han tackar klubben för visat förtroende genom att ge sina bästa fotbollsår till Manchester United. Han har inte lämnat ett endaste avtryck som fotbollsspelare i Barcelona, han drar isåfall innan hans karriär ens tagit fart. Jag kommer att önska honom olycka och en dålig karriär ifall han går.

Annat var det i Eto'os fall exempelvis som krigade och gjorde allt i sin makt för att få stanna kvar i klubben men blev utkastad härifrån. Sånna spelare vill man bara väl, han gav dessutom sina bästa år till oss. Thiago lämnar och skiter i allt.

Äcklas bara mer och mer på det här. Jag förstår en sak och det är att han tycker att han har förtjänat mer speltid, men chilla för fan du kommer att få din chans. Lämnar han för spel i England och Manchester kommer han att ångra sig. Gräset är inte alltid grönare på den andra sidan!
Barcelona La liga es blaugrana!
2013-07-04 17:39
Barca o Mort! (Barcelona) Som sagt blir han inte klar imorn håller jag mig och mina tankar borta från detta forumet i 1 månad.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona grande jw
2013-07-04 17:37
Enligt rykten så har Real Madrid lagt ett bud på €26 mille på Illarramendi och gett Sociedad en betänketid på högst 48 timmar att bestämma sig. Zidane ska ha gett order till Ancelotti att hämta Illarramendi istället för Veratti som först var prio ett. Vi alla vet hur Zidane hämtade Varane till Madrid. Har han lika bra koll på Illarramendi så borde vi försöka sno honom snabbt som bara fan. Källan kommer från en norsk journalist med rötter i Baskien.
Barcelona Acrobat
2013-07-04 17:35
@ Barca o Mort!: Jag är i varje fall 100% säker på att han lämnar Barcelona för att gå till United! Klart jag hoppas att jag har fel, men det finns ingenting som talar för det tyvärr.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Hetfield
2013-07-04 17:34
Kan Thiago bara sluta vara en sån attentionwhore och gå om han ska det. Om han ska gå så måste klubben spendera ännu mer tid åt att jaga en ersättare.

Man klarar knappt att köpa en mittback, så att de måste lösa mittfältsfrågan kommer att bli ännu mer frustrerande.
Barcelona Massimo
2013-07-04 17:32
Mundo Deportivo

A photo uploaded on Instagram profile has sparked Barca again rumors. Pictured are several Barca players with the new kit but Thiago, who does appear in the original snapshot. However, although it has not transcended if the reason for deletion is the picture format of this network, the player does appear to cover the club's official website.
The situation of the player, which is closer to go to stay in search of minutes, you can refloat this afternoon. The club announced yesterday an agreement renewal with his brother Rafinha will sign today with his father and manager, Mazinho. This meeting could get a player's final response, in one way or another. And in England insist they will be announced on Friday by Manchester United despite Xavi effort to convince him to stay.

verkar som att vissa inte har vart med om silly season förr.
INGET ÄR KLART ÄN
Barcelona Barca o Mort!
2013-07-04 17:30
La liga es blaugrana Haha okej du vet nog bäst, jag är patetisk. Viftade C.R bort ryktena angående ManU förra året? NEJ det gjorde han inte och då la man ihop lite logik och..ja det hände inget. Vart var din logik där? Vart blev din hjärna? Som jag sa mycket pekar på att han lämnar men inget är officielt. Får jag sparka dig i arslet när transferfönstret stänger om han är kvar? :) Finns ju inga risker där eftersom du verkar veta mer än alla andra här i världen. EDIT: Såg att du var lite yngre och vill inte sparka dig i arslet längre och ger dig några år till att lära sig hur man snackar med life hyffs och inte vara så trångsynt att ditt sätt att tänka är ända.
Barcelona La liga es blaugrana!
2013-07-04 17:27
Barca o Mort! (Barcelona) Haha du är så patetisk att du inte förstår att han kommer och vill lämna, varenda spelare som vill stanna går ut i media och lugnar ner supportrarna genom att vifta bort ryktena, har Thiago gjort det? NEJ det har han inte då kan man lägga ihop lite logik, kunskap och annat som man läst och hört och sedan använda sin hjärna och dra en slutsats att Thiago kommer att lämna vilket vissa personer har svårt att acceptera.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barca o Mort!
2013-07-04 17:20
La liga es blaugrana Inte lika patetiskt som att tro på allting tidningarna skriver. Jag har inte sagt att jag har hoppet uppe, jag tror själv att han lämnar. INGET är dock färdit, inget är officielt och du säger det som aftonbladet som om det vore fakta. Det är nog mera patetiskt. Man kan spekulera innan något är klart, men inte ta för givet. Att sedan tror att alla spelare som kommer till oss gör det av kärlek till klubben och inte bryr sig om lönecheckarna är också rätt löjligt tänkesätt. Alla är inte culés sen födseln och har samma mindset som Puyi. Acrobat Visserligen men efter alla rykten och artiklar som alla tidningar skrev att Abi aldrig skulle spela fotboll mer efter sin operation kunde man också vara naiv och på gränsen till dum. Se bara där.
Barcelona La liga es blaugrana!
2013-07-04 17:20
Rooonney___ (Barcelona) Nej för att spelare vi köper lämnar inte deras klubbar för feta lönecheckar så nej det gör jag inte men dock om man lämnar klubben som skapade ens namn och gjorde den till den spelare man är idag så tänker jag så, på det sättet han lämnar men hjälp av en klausul visar ju hur mycket han bryr sig om klubben..
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Puyol El Capitano 5
2013-07-04 17:18
OM Thiago lämnar kommer det vara den största käftsmällen på länge. Neymar värvningen i all ära men lämnar Thiago finns ingen glädje kvar.

Tito, Rosell eller alla dårar som arbetar i dagsläget för Barca borde satt stopp för alla rykten med tydlig markering direkt. Dessa herrar som låter detta ske (om det nu sker) kommer aldrig få min respekt.

Thiago är Barcelona!
Annons: