/spanien/barcelona/forum/67.aspx/spanien/barcelona/forum/67.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Soko
2017-04-15 18:42
De spelare som på något sätt förstör för vissa klubbar och Barca i detta fall vill jag helst inte ha i mitt lag. Isco tex , en oönskad spelare i Real fixar tre poäng åt Real. Eller Dybala som sänkte Barca. Eller Sampaoli som förstörde för Messi och Argentina två gånger om ska nu alltså ta över samma Argentina. Dessa får leta sig vidare .
Barcelona El Pistolero #9
2017-04-15 18:39
Folk tror fortfarande att vända en fotbollsmatch är en mentalitetsgrej. RM vänder matcher för dom har en grym truppbredd. Många spelare som kan komma in med friska ben o förändra en matchen. Kommer ni ihåg när RM skulle vända i CL-returen mot Liverpool 2009 men förlora med 4-0? Ja deras lag sög och därför kunde dom inte vända, de fick den uppstoppad i röven istället. Det är ingen fråga om stor mentalitet, utan stor kvalité i laget.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Legend Carles Puyol
2017-04-15 18:36
Hur man ens hylla Real?? Vad har dem gjort för att förtjäna liga titel? Hade domarna i år dömt rätt så hade Real legat 3:a. Dem har fått så mkt fördelar i år så sjukt men sant. Att Real kör inläggsspel under Zidane är knappt imponerade för varje lag kör så. Har Real ens i någon match dominerat ordentligt? Ja en kan jag komma ihåg och den är borta mot At.Madrid vinst med 0-3. Det dem gör är matar in inlägg hela tiden och dem har starka spelare så det är klart att det blir mål förr eller senare. Här är anledning till att jag INTE är imponerad av Real. https://www.facebook.com/101GreatGoalsCom/posts/1591291250928532 Avis nej verkligen inte utan hur kan dem vinna liga titel på de här sättet. Hade la liga domarna varit bra så hade vi varit minst 8 poäng före Real. Lägg till "dem" matcher som vi borde ha fått poäng och vinst men blivit nekad av domarna. Mkt snack om domarna men rätt ska vara rätt och i 8 år så har Domarna verkligen försökt hjälpa Real och andra åren har nästan gått men vi gav inte chansen till Real. Just i år har dem fått grovt mkt hjälp vilket vi alla har sett och det går inte blunda för det man ser. Ramos offside och Ramos borde ha blivit avstängd i 3 matcher nej enligt domarna. Moratas offside mål ja ni vet. Jag kan bara skratta åt denna säsongen för hur vi än vänder på det så kommer jag på en sak, hur i helvete kan ett lag HA SÅ MKT TUR. Zidane är en tränare som lever på så mkt tur, killen har knappt förbättrat Real. Hade han förbättrat Real så hade BBC presterat lite åtminstone men nej. Nästa år får vi se hur "bra" Zidane är. Ta hand om er alla.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona L.A.M Nr 10
2017-04-15 18:34
Den här mentaliteten att vi "inte vill vinna" ligan bara för spelet inte sitter är en del av anledningen till att vi förmodligen inte kommer vinna ligan. Real Madrid struntar i det, de spelar stora delar av ligalunksmatcherna som kattskit men vet att det som i slutändan spelar roll är de tre poängen. Det om något har Lucho inte lyckats inpränta i laget den här säsongen, tillsammans med ett mediokert taktiskt upplägg.
Postat via SvenskaFans-appen
Mister Leo
2017-04-15 18:23
@Soko:


Precis, vindarna vänder minsann haha.
Mister Leo
2017-04-15 18:22
@Gabriel:
Absolut. Men Zidane har lyckats få laget har gjort det i ett betydligt större utsträckning jämfört med föregående tränarna, något som man naturligtvis inte kan fastslå annat än att fransmannen förtjänar en hel del cred för det. Vi pratar alltså om samma Madrid som var helt förfärliga under Rafa Benitez och Zidane har lyckats vända skutan helt och hållet. Ett tag hade han t.o.m. fler titlar än fler förluster, vilket är inget annat än helt sjuk statistik. Eller tänker du fortsätta hävda att Zidane "bara har tur", "är en ny Di Matteo" o.s.v. såsom det har sagts under i mer än 1 år?
Barcelona Soko
2017-04-15 18:22
Jaha vad läser man här , folk som kallar andra för troll bara man tycker att Real är bra och vi dåliga i år och anser att ligan är körd använder sig av samma ord nu och hyllar Real samt hävdar att ligan är död.
Barcelona DM1982
2017-04-15 18:18
[QUOTE=Gabriel]Mister Leo 2 inlägg och genast ett sådant inlägg om Zidane som tränare? Du lurar ingen, Zidane är knappast en grym tränare. Real Madrids förmåga att vända matcher i slutet har funnits sedan en lång tid även innan Zidane. Det fanns med Capello, Juande Ramos och nu under Zidane. Det är knappast "Zizou"-effekten. Det är helt enkelt så Real Madrid är, de ger aldrig upp. Har absolut ingenting med Zidane att göra. [/QUOTE] Saken är den att både Lucho och Zidane är ytterst mediokra tränare som helt förlitar sig på att stjärnorna går in och presterar. Det är inga taktiska genier direkt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Iniesta70.
2017-04-15 18:13
Allvarligt, trodde ni Gijon skulle sätta ett krokben för Real? Isco kan dom behålla för min del.
Jag kan sträcka mig till att säga grattis när säsongen är SLUT!
Och er ska grabbarna ha i ryggen när det blåser snålt, sorligt.
Barcelona Gabriel
2017-04-15 18:13
Mister Leo

2 inlägg och genast ett sådant inlägg om Zidane som tränare? Du lurar ingen, Zidane är knappast en grym tränare. Real Madrids förmåga att vända matcher i slutet har funnits sedan en lång tid även innan Zidane. Det fanns med Capello, Juande Ramos och nu under Zidane. Det är knappast "Zizou"-effekten. Det är helt enkelt så Real Madrid är, de ger aldrig upp. Har absolut ingenting med Zidane att göra.
Barcelona Kröjjff
2017-04-15 18:10
Katalano

Utan att ta ställning i själva sakfrågan och sanningshalten i ryktena, så måste jag erkänna mig otroligt besviken på dina argument om varför Ronaldo inte skulle kunna vara i stånd att våldta en kvinna vid en den aktuella tidpunkten, med din hänvisning till följande konstaterande: " Detta var under hans bästa år som spelare, när han var som mest populär och damerna dreglade över honom. Varför skulle han riskera sin karriär över en sådan sak när han är så otroligt professionell annars?".

Trams! Menar du på fullaste allvar att det bara är fula och icke framgångsrika män som gör sig skyldiga till den maktutövning och våldshandling som flertalet våldtäkter i själva verket är? Och är det inte sexistiskt att insinuera att ingen kvinna skulle ha varit ovillig att ha samlag med den portugisiska stjärnan p g a han status/utseende?

Kan det inte tvärtom vare så att en narcissist som tror sig vara guds gåva till allt och alla, skulle kunna tillgripa våld vid ett avvisande som sätter hela dennes världsbild av sig själv satt ur spel, i i all den stund som han av någon för honom helt obegriplig anledning blir avvisad av en nogräknad självständig kvinna som inte finner honom vara alls så otroligt oemotståndlig som såväl han själv som du tycks anse?

För jag har träffat tillräckligt många människor oavsett könstillhörighet som ser Ronaldo som direkt motbjudande med sin utstrålning som signalerar gränslös självgodhet; och för övrigt varför riskera fängelse genom att begå grova brott mot skattelagstiftningen med tanke på den förmögenhet han tjänat på fotboll laglig väg?

Alla kvinnor oavsett utseende är inte lika ytliga som din teori om varför Ronaldo aldrig skulle "behöva" göra sig skyldig till en våldtäkt. Med det sättet att tänka hade en hel del förövare förmodligen lyckats undgå rättsmaskineriets radar i en hel del fall genom årens lopp. Och en "ful" flicka skulle inte ha en chans mot en "snygg" man i jurymedlemmars ögon. Det här har inte med fotboll att skaffa, men måste möta motstånd.
Barcelona Gabriel
2017-04-15 18:10
Är det seriöst ens någon som blev arg eller irriterad av Iscos mål i slutet? Och isånnafall vill jag gärna fråga er varför? Jag brydde mig faktiskt inte, inte ens lite. Faktum är att den här säsongen är över för våran del, vi är inte tillräckligt jämna för att vinna ligan och helt ärligt så vet jag inte om jag ens vill vinna ligan det här året eftersom det med största sannolikhet hade inneburit att Unzue med största säkherhet hade blivit valet som Luis Enriques ersättare. Det vill jag inte under några som helst omständigheter se hända, så nej, i min värld är inte en ligatitel värd det. Grattis Real Madrid till årets la Liga. Jag är inte imponerad utav er för fem öre, men samtidigt är ni mycket bättre än oss i år. Vi kommer tillbaka starkare än någonsin nästa säsong, förhoppningsvis.
Barcelona El Pistolero #9
2017-04-15 18:09
Kaptoum med 1-0 för B-laget. På tal om Isco, påminner om honom väldigt mycket i spelstil. Så många intressanta lirare vi har i B-laget/Juvenil A. Hoppas på Oscar Garcia nu så vi kan se dom i A-laget.
Postat via SvenskaFans-appen
Mister Leo
2017-04-15 18:09
Ärligt talat så har jag nämligen aldrig riktigt begripit mig på vissa typer som ständigt förminskar Real Madrids oerhört imponerande förmåga att göra comeback för "tur".

Zidane är en grym tränare som har inpräntat en vinnarmentalitet att aldrig ge upp ända fram tills domaren sätter pipan i mun och blåser av matchen. Hur många gånger har vi egentligen lyckats komma tillbaka från underläge så pass ofta som marängerna gör?

Grattis för ligatiteln, dom har helt klart förtjänat ligatiteln denna säsong.
Barcelona DM1982
2017-04-15 18:09
Det gäller att ha bredd i truppen, annars kan man inte konkurrera på allvar. Real har bredd, Barças bänk är väldigt tunn. Sedan finns det spelare som har mer tid på skadelistan än tillgängliga. Rafinha är en av dem men det känns som även Arda är skadad mest hela tiden. Sedan måste tydligen Iniesta vila pga ålder, man kan inte förlita sig på en sådan spelare. Förändringar måste ske i sommar. En tränare som är taktisk och upp med några ungtuppar som vill och vågar.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona JUSSI BJÖRLING
2017-04-15 18:07
Jag är beredd att låta Real vinna allt den här säsongen (utom copan). Det måste till en förändring.
Barcelona FCB_Messi
2017-04-15 18:05
Om Madrid-ledningen är smarta nu så tar man kontraktet med Isco nu idag. Imorgon kommer vi få läsa "Isco förlänger med madrid". Sanna mina ord..tyvärr..
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Reymar
2017-04-15 18:05
@ElRaval:

Precis och om vi nu skulle vinna ligan så skulle det betyda en lyckad säsong och en Unzue som ny tränare. Hämta in en bra tränare och Real har ingen chans på ligatiteln.
Barcelona Legend Carles Puyol
2017-04-15 18:03
Ligan är nu helt död för vår del. Real kan tacka oss för deras liga titel.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona BARCA-més que un club
2017-04-15 18:03
Reals B-lag och vinner borta och vänder medans vårt A lag åker på däng
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barca Barca
2017-04-15 18:02
När Real Madrid ställer upp med reserver så är det Isco som spelar. När vi ska vända på ett underläge mot Juventus är det Legenden Andre Gomes som ska in o briljera. Det är ingen hemlighet att Real kan spela ut dom flesta när James och Isco är dom som lastar av mittfältet, Morata är den som lastar av anfallet. Isco som är deras reserv skulle in direkt i startelvan hos oss. Andre Gomes hade inte ens kommit in som bänk i Madrid. Där har vi skillnaden.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
2017-04-15 18:00
Grym han är Isco. Av våra CMs så är bara Iniesta bättre.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2017-04-15 18:00
Det är bara att applådera Real Madrid, faktiskt. Det är sällan jag gör det, men det är inte längre en tillfällighet, det är inte längre tur. De har en otrolig mental styrka som vi inte ens är i närheten av. Det är faktiskt mäktigt av dem att alltid ge fullt ut och 100 procent för att vinna varenda en av deras matcher. Det är imponerande!
Barcelona ElRaval
2017-04-15 17:59
jag är inte ens arg. vi föetjänar inte titeln ändå. gör om gör rätt nästa säsong!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona BARCA-més que un club
2017-04-15 17:59
Hahaha som vanligt Real Inget nytt
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Vamos Blaugrana
2017-04-15 17:59
Real Madrid och sista minuten det är helt otroligt
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Mecum
2017-04-15 17:57
Haha tänk dig våra reserver mot detta lag skulle bli 5-0 till sporting
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Treyh
2017-04-15 17:48
Dags att roterar idag. Reserverna är slitna efter all hård matchning så det är dags för B och C laget ikväll.
Barcelona Amo.38
2017-04-15 17:41
Isco helt underbar att skåda. jämfört med trä Gomes och Raketic man blöder från ögonen av att se deras bollbehandling.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona II Barça II
2017-04-15 17:35
Hur kan Isco acceptera att han endast spelar piss matcher med reserverna? Han är ju alldeles för bra för det! Hoppas verkligen att han inte förlänger med Real. Det bästa hade varit om vi hade kunnat värva han, gratis :).
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: