/spanien/barcelona/forum/669.aspx/spanien/barcelona/forum/669.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Trippeln
2016-07-22 12:22
Gabriel Tack för förklaringen. Har läst lite överallt att Perez valde Beckham för att han ville sälja mer tröjor osv. -- Tveksam när det gäller den här värvningen asså. Hade ni inte valt Banega, Renato Sanchez eller Gundogan före Gomes? Jag är alldeles övertygad om att dom flesta hade gjort det. Tycker också att Gomes passar mer in i ett kontringslag där han får utnyttja sin fart och driv med bollen. Jag ska inte ha höga förväntningar längre, jag trodde Arda skulle dominera hos oss men han floppade rejält. Vi får vänta och se. Vad gäller Reals intresse så tvekar jag, dom har redan James, Isco och Kovacic på bänken. Om Real nu var intresserade så känns det som att vi gjorde värvningen bara för att dom inte skulle få honom? Precis som dom gjorde när Perez snodde Danilo framför ögonen på oss. Jag väntar på anfallsvärvningen. För mig är det fortfarande helt sjukt att vi inte plockat in Bacca än för 25 miljoner, en spelare som är på väg till West Ham.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Sebbe8
2016-07-22 12:08
Sälj Arda, Vermaelen, Adriano och Douglas och köp in Vietto så ser det riktigt bra ut. Då kan truppen se ut såhär:

Bravo, ter Stegen, Masip

Roberto, Piqué, Mascherano, Alba
(Vidal, Mathieu, Umtiti, Digne)

Rakitic, Busquets, Iniesta
(Gomes, Samper, Rafinha)

Messi, Suarez, Neymar
(Munir, Vietto, D. Suarez)
Barcelona DM1982
2016-07-22 12:06
[QUOTE=Cessi - 3]Varför skriver nästan alla Gomez? Han heter Gomes. Det är som att säga Nessi [/QUOTE] Minns när folk skrev Valdez istället för Valdes. Det var rätt dåligt, speciellt när Barçafans skrev så.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona II Barça II
2016-07-22 11:41
Helt plötsligt har vi en avbytarbänk av världsklass, förra året blev truppen för trött för tidigt, detta lär inte hända igen. Det enda vi behöver göra nu är att göra oss av med spelare som inte har något att göra i Barca längre, jag tänker främst på Douglas samt Adriano.

Barcelona Barclasico
2016-07-22 11:34
Barcelona Cessi - 3
2016-07-22 11:32
Varför skriver nästan alla Gomez? Han heter Gomes. Det är som att säga Nessi
Barcelona barcagurl
2016-07-22 11:29
Det roligaste nu är att helt plötsligt är Realfansen GLADA över att vi värvade Gomez. Haha please! Vi alla vet att det var ert huvudmål samt med Pogba. Burn. Ni som tvekar, Gomez sitter med en damn good talang. Rakitic lämnar inte, ge er nu. Verkar inte ens vara hans agent som skrivit det. Källkritik någon? Ingenting är klart förens fönstret är stängt. Arda kommer försvinna. Inte Rakitic.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona enkos
2016-07-22 11:07
@ElRaval:

Jag är också tveksam till Gomez. Han skulle platsa bättre i lag som kontrar och som har stora utrymme. I Barca där motståndarna parkerar bussen kommer bli svårt för honom att utnyttja stora steg och farten. Sen vet jag inte om han är bra defensivt. Bara att lita på ledningen och hoppas att han lyckas.
Barcelona ElRaval
2016-07-22 11:00
Gomes är bra men platsar knappt i landslaget
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Mikheil
2016-07-22 10:53
@Gabriel:


Enligt Transfermarkt, så är det ett företag som är hans agent. Vet inte hur trovärdigt det är. Tror företaget i sig har massor utav representanter.
Barcelona neymar JR
2016-07-22 10:48
Denna värvningen behövdes både pga föryngring av truppen samt pga konkurrens. Hela vår säsongen spelade vi nästan samma elva, och det är fan inget bra. Vi visste elvan inför varje match och spelarna visste det med. Pep efter sitt andra ville göra stora förändringar men ledningen köpte inte det och "jagade" iväg honom. Visst behöver man nya ansikten, nya konkurrens situationer för att utveckla laget. En ny slags motivation behövdes få in i klubben och nu kommer vi ha en trupp som verkligen kommer stå på tårna. MSN jagar sina siffror och har den lekfullheten som leder till att dom egentligen inte behöver någon konkurrens. Dem motiverat varandra, men en back up för att vila dom behövs. Försvaret+ mittfältet är fylld med konkurrens och det borde gynnas oss. Rotationer, nya elvor samt gala elvor som är anpassade efter form och inte namn!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona enkos
2016-07-22 10:48
I går bekräftade FC Barcelona en värvningskupp.

Klubben har snott åt sig André Gomes – mitt framför ögonen på Real Madrid.

Men i övrigt var uppgifterna knapphändiga vad gäller hur stor summa Valencia får ta emot.

Enligt Barcelona-baserade Sport kommer dock summan att stanna på drygt 350 miljoner kronor och inkludera högerbacken Martin Montoya i affären.

Montoya ska ersätta Antonio Barragan som lämnat för Middlesbrough och Valencia ska även undersöka möjligheten att låna in Cristian Tello.
AB
Barcelona Gabriel
2016-07-22 10:46
Mikheil Okej, jag har faktiskt ingen aning. Googlade hans namn tillsammans med Rakitic och det kom fram en bild från Rakitic presentation med de tillsammans, så någon koppling har han till Rakitic hur som helst.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Mikheil
2016-07-22 10:44
@Gabriel:


Jag har läst att hans fru är hans agent!
Barcelona Gabriel
2016-07-22 10:35
Är det någon som verkligen kan bekräfta att han här Miquel Sors är Rakitic agent ens? Läste lite på Twitter att hans bror är hans agent.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcanist
2016-07-22 10:26
Varför är det ett sånt tjat om att Arda måste lämna...? Arda kan lira på kanten i anfallet. Därmed behövs endast en som kan spela i mitten (Vietto!) och vi är fullbordade. Målvakter: Bravo, Ter Stegen, Masip Backar: Vidal, Roberto, Pique, Masken, Umtiti, Mathieu/Vermaelen, Alba, Digne Mittfältare: Rafinha, Denis, Rakitic, Iniesta, Busquets, Samper, Gomes Anfallare: Messi, Suarez, Neymar, Arda, Munir, Vietto(?) Sen kan Rafinha och Iniesta vikariera på anfallskanterna vid behov. Messi kan droppa ner på mittfältet vid behov. Vi ser bredare ut än på länge! Vad fan klagas det över?! Edit: även Denis kan vikariera på anfallskanten! Utgår från att Douglas, Vermaelen/Mathieu, Adriano och Montoya lämnar.
Barcelona Blaugrana91
2016-07-22 10:24
Som sagt ingen spelare ska säljas, det är perfekt som det är. För övrigt bör Rakitics agent vara tyst. Alla andra klubbar kan ha breda truppar med spelare som konkurrerar om samma plats. Rakitic får bita ihop och kämpa för att hålla kvar sin plats, ska knappast vara enkelt att spela i Barca, även om vissa spelare verkar tro det....
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2016-07-22 10:23
Vilken skandal om Rakitic lämnar pga denna värvningen. Det får absolut inte hända oavsett vad. Han är vital för oss. Att han sen har hatare här inne som inte kan uppskatta hans betydelse för oss är av mindre betydelse.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
2016-07-22 10:18
Barc6 Jag håller helt med. Har länge efterfrågat em bred trupp och en stark bänk, nu ser det riktigt bra ut. En anfallare till (Vietto) och truppen är komplett.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR
2016-07-22 10:09
Större chans att neymar lämnar än rakitic, finns absolut inte på kartan att lucho släpper honom. Den som kommer lämna är givet och det är arda. Nu fick vi en sådan skön värvning som chockar Europa lite, visst fan är det ett statement att sköta den värvningen som den gjordes. Gomes var en riktigt eftertraktad spelare.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barc6
2016-07-22 10:06
En sak som är ganska komiskt är hur vi aldrig blir nöjda här på forumet. Jag kommer ihåg när vi under våran transferban hade en av dem sämre alternativen på bänken och hur vi tjatade och peka finger på allt och alla inom klubben för att vi hade en sån dålig bänk gentemot andra toppklubbar. Nu när vi äntligen har en bred bänk med bra, hungriga och unga spelare så klagar vi på att vi har för många spelare. Jag har hellre för många duktiga spelare på bänken än att ha som vi hade under ett år tillbaka.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barca4life98
2016-07-22 10:00
Rakitic får inte lämna, som "Tiki-Taka" skrev; stor skandal om det händer.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Tiki-Taka
2016-07-22 09:57
Om Rakitic går på bekostnad av denna värvning så är det en stor skandal!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona A good coach is everything!
2016-07-22 09:56
Fattar mig inte på Barca och LE man köper inte Renato för att han e för dyr. Men väljer att köpa en sämre oxh äldre Gomez för mer?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona SOMISEREM1899
2016-07-22 09:49
Raktics agent på Twitter: Creo que es hora de irse... (Jag tror det är dags att gå).

....
Barcelona Gabriel
2016-07-22 09:48
Trippeln Du har fel min vän. Real Madrids värvning av Beckham har absolut ingenting med Ronaldinho o göra. Dvs, den ena uteslöt inte den andra. Det var liksom inte så att Perez "valde" Beckham före Ronaldinho. Han försökte köpa båda framför näsan på Laporta, han lyckades med Beckham, med Ronaldinho misslyckades han pga att icke EU-kvoten redan var fylld och det inte fanns någon plats för Ronnie.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona II Barça II
2016-07-22 09:28
Arda kommer att spela ytter, det innebär att vi inte kommer att någon anfallare. Det är vad jag tror.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Neymar N11
2016-07-22 09:25
Nu fattas det bara en backup för MSN så har vi verkligen gjort ett mycket väl godkänt jobb denna sillyseason. Cred till Robert som har varit bra på sitt post än så länge.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona DM1982
2016-07-22 09:17
[QUOTE=Barclasico]Luis Enrique wanted the André Gomes signing. No midfielder will leave this summer. Montoya is not included in the deal [md] Herregud, "No midfielder will leave" hur ska det här gå till!!? [/QUOTE] Enkelt, Gomes kommer köra högerback.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barclasico
2016-07-22 09:08
Luis Enrique wanted the André Gomes signing. No midfielder will leave this summer. Montoya is not included in the deal [md]

Herregud, "No midfielder will leave" hur ska det här gå till!!?
Annons: