/spanien/barcelona/forum/666.aspx/spanien/barcelona/forum/666.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Felix-Forca Barca!
2016-07-19 12:05
Alen Halilovic närvarade inte på träningen idag, på de medicinska testerna.
Han ska tydligen haft klubben tillåtelse.

Nya utköpsklausulerna på Samper respektive Munir är satta också:
Samper: Kontrakt till 30 juni 2019, med option på ytterligare ett år: 50 miljoner euro i utköpsklausul.
Munior: Kontrakt till 30 juni 2019 - utköpsklausul 60 miljoner euro.
Allt enligt officiella hemsidan.

Annan fråga:
Hur många här tänkte gå på matchen mot Leicester?
Barcelona Smogen
2016-07-19 09:45
[QUOTE=Barca - Puyol]Bara jag som Inte gillar när vi möter skit lag i försäsong. Kolla på Real, de ska möta Chelsea, PSG och Bayern München. Vill inte säga detta men ska vi vara förbereda på la liga måste vi möta bättre motstånd. Varför? För att många spelare slappnar av när vi möter sämre lag. Möter vi bättre motstånd då går hela laget för la ligas omstart med hög självförtroende och är allmänt mer redo. Varje år är det samma visa från vår klubb och jag vill se en förändring. Men de roligt att vi ändå lyckas starta bra i la liga trots skit lag under försäsong hahahahaha. [/QUOTE] När storlag möter storlag under försäsongen är det ju nästan alltid promenadfotboll och 11 byten i paus. Tror att den största anledningen till dessa storlagsmötrn är att det ger uppmärksamhet och klirr i kassan. Men visst, det är ju också en bra anledning för Barca att försöka hitta lite roligare lag att möta än tex. Sampdoria.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barca - Puyol
2016-07-19 09:39
Bara jag som Inte gillar när vi möter skit lag i försäsong. Kolla på Real, de ska möta Chelsea, PSG och Bayern München. Vill inte säga detta men ska vi vara förbereda på la liga måste vi möta bättre motstånd. Varför? För att många spelare slappnar av när vi möter sämre lag. Möter vi bättre motstånd då går hela laget för la ligas omstart med hög självförtroende och är allmänt mer redo. Varje år är det samma visa från vår klubb och jag vill se en förändring. Men de roligt att vi ändå lyckas starta bra i la liga trots skit lag under försäsong hahahahaha.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Andresito
2016-07-19 06:29
Munir och Samper förlänger idag. Innebär detta att truppen är klar? Munir fortsätter som central backup medan Arda, Denis och Rafinha får täcka upp på kanterna. Hade gärna sett att Munir lånas ut. Jag tror faktiskt att han har en hel del potential i sig. Samtidigt hade någon som Lucas Perez tagit hans roll. Såvida Vietto inte kommer.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Andresito
2016-07-19 06:24
[QUOTE=the cameroonians]Vet inte vad ni andra tycker, men är det inte lite avigt att Tello och Montoya som har kontrakt med klubben och spenderat merparten av sina ungdomsår i la Masia inte ens är välkomna att träna med truppen? Finns säkert orsaker som vi inte känner till, men nog brukar FC Barcelona normalt sett ta hand om sina egna på ett schysst sätt. Känns lite konstigt kan jag tycka. [/QUOTE] Barcelona tar i med hårdhandskarna. Det är ett tydligt tecken på att spelarna inte har någon som helst chans i klubben vilket tvingar spelarnas agenter att leta klubbar, snarare än att vänta på bud. Nackdelen är ju att köpande klubbar vet att de inte behöver betala speciellt mycket. Hur mycket hade Tello kostat om han spelat i Real Madrid? De hade troligtvis fått ut minst 15 miljoner för honom.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Tiki-Taka
2016-07-18 23:52
Oerhört synd om vi tappar Vietto.....en spelare jag gillar och med stor potential till att bli en toppspelare
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2016-07-18 23:33
Nix, både Sport och MD hade fel, nu har klubben gått ut med officiella datum, se mitt tidigare inlägg idag.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona enkos
2016-07-18 23:16
Skulle inte Messi ansluta den 25 juli som det skrevs om tidigare? Så står i länken. Även Mascherano och Bravo ansluter den 25.
Barcelona the cameroonians
2016-07-18 23:15
Vet inte vad ni andra tycker, men är det inte lite avigt att Tello och Montoya som har kontrakt med klubben och spenderat merparten av sina ungdomsår i la Masia inte ens är välkomna att träna med truppen? Finns säkert orsaker som vi inte känner till, men nog brukar FC Barcelona normalt sett ta hand om sina egna på ett schysst sätt. Känns lite konstigt kan jag tycka.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona enkos
2016-07-18 23:14
Enligt portal Gol är Diego Costa nära övergång tillbaka till Atlético. Simeone vill verkligen göra klubben till fortsatt hårt konkurrens till Barca och Real Madrid.
Barcelona the cameroonians
2016-07-18 21:48
Eftersom det bara är 10 spelare som påbörjar försäsongen i morgon kommer flera av B-lagspelarna att förstärka truppen tills fler ansluter. Sedan B-laget påbörjade sin försäsong förra veckan har flera av Luchos assisterande tränare, t ex Joan Barbara och Unzue, varit och kollat in träningarna för att se vilka som kan hänga med. Samtidigt tränade idag 9 Juvenil A-spelare med B-laget för att i sin tur fylla på det tomrum som uppstår. På onsdag och lördag har B-laget dessutom träningsmatcher inplanerade.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Neymar N11
2016-07-18 20:58
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barca - Puyol
2016-07-18 19:53
Vilket trupp kommer Barca ha till Leicester City matchen? Kommer Messi och Suarez delta?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2016-07-18 19:17
Barca verkar irriterade på Adriano för de har svårigheter att skeppa iväg honom. Borde de ha tänkt på innan de förnyade hans kontrakt. Samma kan sägas om spelare som Douglas, Song m.fl. Varför envisas de med att värva dessa medelmåttor? Nu när de ska skeppas iväg gnäller man. Skyll er själva. :P
Barcelona the cameroonians
2016-07-18 18:39
Tello, Montoya och Douglas är inte välkomna på försäsongen och kommer, om inte nya klubbadresser hittas, först att ansluta den 8:e augusti.

Det roliga är att Song inte nämns över huvud taget - trots att han är i en "liknande" situation (även om hans kontrakt går ut redan om 1 år till skillnad från de andras).

Spelarna ansluter enligt följande officiella datum;

19 juli:
Suárez, Munir, S. Roberto, Adriano, Vidal, Mathieu, Masip, D. Suárez, Halilovic & Samper.

25 juli
Arda Turan.

1 augusti:
Piqué, I. Rakitic, Sergio, Iniesta, Messi, Bravo, Mascherano, Alba & Vermaelen.

8 augusti:
Ter Stegen, Umtiti, Digne, Tello, Douglas & Montoya.

Neymar och Rafinha ansluter beroende på hur det går i OS.
Barcelona the cameroonians
2016-07-18 18:11
Angående Halilovic så flyttades han, enligt en klausul i kontraktet, upp till A-laget efter sitt första år i Barcelona och B-laget. Av allt att döma är såväl Alen som klubben överens om att han behöver (än) mer speltid och utveckling och han kommer med stor sannolikhet att åter lånas ut alternativt säljas med buy-back. Problemet för intresserade klubbar är kroatens lön (hans pappa/agent kräver en hel del) och därför har det varit svårt att få någon att nappa så här långt. Idag ryktas han till Hamburg som förlorade dragkampen om N'koudou till Tottenham(?) och behöver ett nytt namn att jobba mot.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Felix-Forca Barca!
2016-07-18 17:38
Är det jag som missat något - men Halilovic ska enligt hemsidan vara med nu när laget sätter igång säsongen igen. Någon som vet status för honom? Tycker han känns så otroligt spännande..!
Barcelona baaarcaa
2016-07-18 17:13
Hej, säljer två biljetter till Barca-Leicester den tredje augusti i Stockholm. Hör av er till 0767653197 om ni är intresserade!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Lionel "Rey" Messi
2016-07-18 16:33
[QUOTE=El Pistolero #9]Visst Messi är tidernas bästa fotbollspelare men du får det att låta som att vi är Arsenal om Messi inte gör en fantastisk säsong. Vi har dom bästa på sin position i nästan varje lagdel, 4-0 borta mot RM förra säsongen utan Messi är inte så pjåkigt :) [/QUOTE] Du har rätt, överdrev nog lite men jag tror inte att Barca kan klara sig lika bra under en hel säsong som de gjorde under de 2 månaderna han var borta. Som tur var det förutom Sevilla, Leverkusen och Real inga storklubbar vi mötte. 0-4 mot Real var en stor bedrift men man får inte heller glömma bort Reals obefintliga mittfält och usla försvarsspel. Messi är och gör skillnaden i de stora matcherna. Tex Copa finalen mot Sevilla krävdes det en utomjordisk pass från Messi till Alba för att bryta dödsläget. Samma mot Bayern med sina 2 magiska mål. Bara 2 ex av tiotals till. Men om Neymar håller den nivån han hade under hösten blir inte ett tapp av Messi lika betydelsefull. Problemet är att Messi är mer än det man ser. Lag anpassar taktiken efter honom och han har alltid minst 2 spelare på sig, vilket öppnar upp för resten av laget. Försvararna lever i en konstant skräck när han har boll. Han har utvecklat sin fotboll och är en nästintill komplett spelare som behärskar allt. Han är Iniesta, Neymar och Suarez i ett. Därför blir det svårt, om ens möjligt, att ersätta honom.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Visca el Barca 17
2016-07-18 15:46
@Smogen:


Jaaaa inget mer skit i han för bövelen
Barcelona El Pistolero #9
2016-07-18 15:24
Why Santos star Gabriel Barbosa is the perfect signing to compliment M-S-N at Barcelona (länktips)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona NoGo™
2016-07-18 14:56
@Smogen:

+1
Barcelona Smogen
2016-07-18 14:49
Kan vi inte förbjuda allt snack om Ronaldo här på forumet? Jag inser att det riskeras att bli rätt tyst här inne, men kanske skulle diskusionerna istället kunna handla om sådant som tex. Cameroonians skriver i sina bra och intressanta inlägg, snarare än om pajkastning och avundsjuka angående Ronaldo?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Andresito
2016-07-18 14:39
[QUOTE=enkos]Uefa har släppt namn på 10 spelare som konkurrerar om priset för Europas bästa spelare. Enligt de är Ronaldo stor favorit. Antoan Grizman (Atletiko Madrid, Francuska), Garet Bejl (Real Madrid, Vels), Ðanluidi Bufon (Juventus, Italija), Lionel Mesi (Barselona, Argentina), Toni Kros (Real Madrid, Nemacka), Manuel Nojer (Bajern, Nemacka), Tomas Miler (Bajern, Nemacka), Pepe (Real Madrid, Portugalija) i Luis Suares (Barselona, Urugvaj). Neymar som så sent som under hösten var given vinnare utan konkurrens sket ner allt under våren och nu är han inte ens bland 10 bästa. Han får skylla sig själv. [/QUOTE] Om det finns någon som helst rättvisa och legitimitet i fotbollsvärlden så ska Griezmann utan tvekan ha priset. Otroligt tongivande och avgörande i två finallag som precis föll på mållinjen. Hade varit intressant att höra någon Real Madrid-supporters åsikt om detta. Statistiskt sett ska Ronaldo ha det, absolut. Men de som faktiskt sett de flesta av hans matcher borde enligt mig inte kunna påstå med handen på hjärtat att han varit den bästa spelaren i Europaspelet.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
2016-07-18 14:34
Luciano Vietto will not join FC Barcelona since the player is on the verge of signing for another team in La Liga [@xavicampos] Väldigt pålitlig. Så nu när Vietto är borta ur leken, vem kommer värvas? Lucas Perez? Gabigol? Tror det kommer komma en bomb likt värvningen av Digne.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
2016-07-18 14:29
[QUOTE=enkos]Uefa har släppt namn på 10 spelare som konkurrerar om priset för Europas bästa spelare. Enligt de är Ronaldo stor favorit. Antoan Grizman (Atletiko Madrid, Francuska), Garet Bejl (Real Madrid, Vels), Ðanluidi Bufon (Juventus, Italija), Lionel Mesi (Barselona, Argentina), Toni Kros (Real Madrid, Nemacka), Manuel Nojer (Bajern, Nemacka), Tomas Miler (Bajern, Nemacka), Pepe (Real Madrid, Portugalija) i Luis Suares (Barselona, Urugvaj). Neymar som så sent som under hösten var given vinnare utan konkurrens sket ner allt under våren och nu är han inte ens bland 10 bästa. Han får skylla sig själv. [/QUOTE] Han ska lätt gå före Muller som spela som en div 3 spelare under hela våren EM.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona enkos
2016-07-18 14:22
Uefa har släppt namn på 10 spelare som konkurrerar om priset för Europas bästa spelare. Enligt de är Ronaldo stor favorit. Antoan Grizman (Atletiko Madrid, Francuska), Garet Bejl (Real Madrid, Vels), Ðanluidi Bufon (Juventus, Italija), Lionel Mesi (Barselona, Argentina), Toni Kros (Real Madrid, Nemacka), Manuel Nojer (Bajern, Nemacka), Tomas Miler (Bajern, Nemacka), Pepe (Real Madrid, Portugalija) i Luis Suares (Barselona, Urugvaj). Neymar som så sent som under hösten var given vinnare utan konkurrens sket ner allt under våren och nu är han inte ens bland 10 bästa. Han får skylla sig själv.
Barcelona the cameroonians
2016-07-18 14:15
Verkligheten kryper närmare... Qatar Airways Camp Nou är ett alternativ i sökandet efter en sponsor till Espai Barca. Observera dock att källan är AS.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Davids3
2016-07-18 02:14
@FCB_Messi:


Emre kan bli ett monster. Blir intressant att se hur det går för honom i Dortmund. Har lagt märke till att han blir lätt lite rastlös när han får bollen, han måste träna på att bli lite mer kall.
Barcelona El Pistolero #9
2016-07-18 02:14
[QUOTE=Lionel "Rey" Messi]Du måste ju förstå förbundet. Deras favoritlag i landet huvudstad har vunnit ligan 1 gång på 8 år. Hahahaha. Det som gör det än värre är att Barcelona som är från Katalonien, har vunnit 6 av de 8 senaste. Klart som fan att de är bittra och revanschsugna, och försöker ta till alla möjliga medel. Kolla bara hur hårt bevakade alla spelare i Barca är. Messi, Neymar, Mascherano och klubben är ju mer i rättegången än på fotbollsplan. Då är något fel. Samtidigt sopas allt Real spelarna gör under mattan, och vips så är det bortglömt. Det är detta som gör det ännu skönare när Barca år efter år slår från underläge och tystar alla. Den här säsongen kan bli historisk. Med Umtiti, Digne, Denis och möjligtvis Vietto eller en annan anfallare som nyförvärv är truppen bättre än på lång tid med större bredd än förra säsongen. Nu behöver vi inte vara lika rädda för skador eller trötthet på spelarna. Lucho måste våga rotera bättre, speciellt MSN. I slutändan är det dock Messi som avgör hur lyckad säsongen blir. Tar han sig i kragen och reser sig upp och ger allt han har är en tredje trippel en stor möjlighet, om han däremot inte lyckas få bort demonerna från sinnet och inte kan glömma Copa America och rättegången kan det bli en titellös säsong. Jag tror på det förstnämnda och en säsong vi kommer minnas länge. Gäller dock att vara ödmjuk, det tar en längst. [/QUOTE] Visst Messi är tidernas bästa fotbollspelare men du får det att låta som att vi är Arsenal om Messi inte gör en fantastisk säsong. Vi har dom bästa på sin position i nästan varje lagdel, 4-0 borta mot RM förra säsongen utan Messi är inte så pjåkigt :)
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: