/spanien/barcelona/forum/6651.aspx/spanien/barcelona/forum/6651.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona LeoMessi
2013-09-26 22:24
Fruktansvärt tomt getafes läktare, som vanligt:/
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Lion24
2013-09-26 21:51
Capitan \(^.^)/

Det är ren komedi när jag läste det du skrev. Allvarligt, jag fick mig ett gott skratt. Det är väl Reals matcher han ej ska få döma. Domaren brydde och bryr sig inte om hur det går för Elche utan ville påverka Reals resultat men det samtidigt påverkar Elche. Spanska domare, bara i Spanien...
Barcelona *hjärta* Valdes flint
2013-09-26 21:42
Att man säger att Muñiz får inte döma Elches matcher, men inte nämner något om real visar väl deras ståndpunkt. Bankia vill väl ha tillbaka de pengar som man lånade ut.....
Barcelona Diar Shekha
2013-09-26 21:39
Rambla Det var jag, Tack så jättemycket!:)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Federer - köp en back, tack
2013-09-26 21:21
@Rambla~ - Zubi, vete ya!:


Tack för länken!
Barcelona Capitan \(^.^)/
2013-09-26 21:09
According to 'Cope', the refereeing committee is determined to keep him away from any Elche games for the rest of the season. Och inte Real Madrids matcher?! Åt helvete med spanska fotbollsförbundet! EDIT: Syftar på inlägget nedan.
Barcelona westinho - Sergio #16
2013-09-26 21:04
Muñiz Fernandez blir alltså avstängd i 2 matcher för hans dåliga insats i matchen mellan.....Barcelona - Sevilla. Ingenting om gårdagens match.
Barcelona *hjärta* Valdes flint
2013-09-26 20:40
Rabmla, håller med, älta känns väl meningslöst men du säger också att vi borde vara vana vid det här laget. Frågan är, borde vi det? Varför görs det inget åt dessa katastrofala dommarmissar? Visst händer det Barcelona också* men alltför ofta känns det som att Real måste få vinna till varje pris, speciellt säsongen -11/12 där det inte var någon enstaka match utan det radades upp till slut där det visades sig var domarbeslut som direkt ledde till minst 12 avgörande poäng. Anställ utländska domare eller vad som helst. Nu hatar jag att vara den som kommer med konspirationsteorier så ska försöka undvika det, men om det är förbundets misstag här så ser jag inte heller att de ser något som de vill ändra på, om inte press kommer utifrån förstås. *Nej, inte i Sevilla matchen. Alves manglades i samband med inlägget och målet blev korrekt bortdömt Sevillaspelarna firade 2-2målet i matchminut 90 så antar att domarn stoppade klockan och Barca anföll med full fart vid 92.55, korrekta domslut båda två, maränger kan skrika sig hesa hur mycket de vill.
Barcelona Rambla~ - Zubi, vete ya!
2013-09-26 19:06
Det var någon som ville ha avsnittet från Revista de la Liga där Juan Laporta var gäst i studion. Gott folk, här är det. Han ser ut att leva gott den gode Jan. :D
Länktips: ul.to/bvxmc4yh
Barcelona Rambla~ - Zubi, vete ya!
2013-09-26 18:34
@Barcelonistas:
Sevillas bortdömda mål hade gjort det till 1-1. Barca ledde endast med 1-0 då. Det är ett korrekt bortdömt mål dessutom. Alla som gnäller har bara sett en kameravinkel, den bakifrån. Från andra sidan ser man tydligt att det är foul på Alves. Sluta nu älta Madrids match igår. Hur orkar ni? Resultatet kommer knappast att förändras oavsett hur mycket ni beklagar er. Dessutom, ni borde vara vana vid det här laget. :)
Barcelona Barcelonistas
2013-09-26 17:57
Sen folk som nämner våran match match MIT Sevilla, ni är helt efterblivna. Sevillas mål som dömdes bort hade knappast samma påverkan på spelet. Vi ledde med 2-1 det där målet hade gjort det till 2-2, men en hel del tid kvar att spela. Att ens jämföra gårdagens skämt med vår match mot Sevilla säger allt om hur dumma snorungarna är inne inne i la puta. Skönt med derby snart, Atletico ska nog sätta dom på plats mitt framför Zizou och imsofatolotti..
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Canaletes
2013-09-26 17:56
@Diar Shekha:


Well... Kanske för att dom spanska lagen och landslaget kommer just till semifinal och final hela tiden.
Barcelona Capitan \(^.^)/
2013-09-26 17:53
Skandal... det roliga är att Muñiz står 2-3 meter ifrån.
Barcelona Barcelonistas
2013-09-26 17:50
Fattar inte hur domaren kunde blåsa straff där så jävla skrattretande. Real Madrid har genom åren alltid fått billiga straffar som varit helt sjuka. Vem minns inte Rauls filmning mot Valencia för ett par säsonger sen? Eller di Maria som faller utan för straffområdet men får trots det ändå en straff. Matchen igår ska vi inte ens hå in på, tidernas billigaste straff någonsin?. Jag får inte ihop det Pepe drar ner spelaren,och domaren blåser straff för Real? Haha...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Corazon
2013-09-26 17:50
vem tar man med till en öde ö?

Ray Hudson han e för skön garvar ihjäll mig när han kör: messi oh oh aahhhhhhhhhhhh
Barcelona Diar Shekha
2013-09-26 17:37
Golden Barca
Jag tycker att Howard Webb är en duktig domare så länge han inte dömer Manchester United! Samla ihop majoriteten av domarna i La Liga, addera ihop deras kompetens och jag kan nästan lova att du inte får fram Howard Webbs kompetens bland de. Det finns en anledning till varför La Liga-domare inte får döma stora matcher (finler, Seminfinaler..) i tex CL,VM eller EM..
Barcelona Diar Shekha
2013-09-26 17:32
Grande Jw

"Tjusningen med La liga är att man säljer iväg sina nyckelspelare men ändå lyckas hitta guldklimpar, och fortsätter spela extremt vacker fotboll. En passningsskicklighet PL bara kan drömma om.

Om England var i en ekonomisk kris och Spanien var extremt starka ekonomiskt, och hade kunnat köpa upp PL och andra ligor på deras stjärnor. Tänk vilken liga vi hade haft i Spanien då. "

Det är just det som är La Ligas problem enligt mig och det är just därför Barca & Real bara springer ifrån de andra lagen. Man hittar guldklimkp, slipar den och säljer vidare om & om igen.. Det är ungefär som att ligga på plus minus noll, det håller inte i längden.

Jag gillar din beskrivning i andra stycket! Vi hade en sån liga tills 2009-2010, det var vackert och det var kul att följa den men jag kan tyvärr inte säga samma sak idag..
Barcelona Diar Shekha
2013-09-26 17:21
Gabriel

De Spanska lagen kan självklart utmana i Europa, det är inget snack där vi har sett Tex Barcelona, Atletico Madrid, Athletic Bilbao, Real Madrid och Valencia de senaste åren. Det är bara fantastiskt att ett lag som Athletic Bilbao åker upp till Old Trafford och slår Manchester United tex.

Det som jag stör mig mest på är själva ligan, La Liga. I en tid där väldigt många är arbetslösa i Spanien så ska inte ligan behöva vara så där orättvist. Det är enorma skillnader när det kommer till ekonomin! Säljer du inte din stjärna (Falcao, Soldado, tex) så kan du inte handla som du vill och som du behöver så länge du inte heter Barcelona eller Real Madrid.Premier League har infört ett nytt tv-avtal och det är just därför där ett lag som Southampton kan gå & värva från Roma och Celtic.

Visst finns det enorma talanger i La Liga och det finns även många spelare i de andra klubbarna som är bra. Det jag menade tex var att du har en världsstjärna i Luiz Suarez som spelar kanske i England sjätte/sjunde bästa lag, det kan jag tex inte se i La Liga. Jag kan inte se tex ett lag som Sevilla eller Real Sociedad behålla en spelare i Suarez kaliber i tre-fyra säsonger. De har inte råd helt enkelt, tragiskt men sant tyvärr. Det var det jag menade att bredden på bra spelare i PL är större än vad det är i La Liga.

Sen har vi tränarna. Där är det som dag och natt om man jämför med La Liga.
Domarna, likaså. Men La ligas arbete med egna produkter kan PL bara drömma om!

Jag är bara ärlig, jag är jävligt trött på La Liga. Hade det inte varit tack vare Barcelona som jag har följt sen 2004 så hade jag inte kollat på ligan för fem öre. Det är inte värt det i dagens situation och det är inte heller kul. Varför ska ett lag som Elche straffas bara på grund av de möter Real Madrid? De blir redan överkörda inför varje säsong pga brist på pengar och när de väl gör en sån match så de straffas bara för att Real Madrid står på andra sidan. Jag hade inte åkt till Bernabeu om jag var Elches tränare för returmötet sen, jag hade fan lämnat på Walk Over. Varför ens försöka det är verkligen omöjligt?

Och självklart händer även domartabbar i Premier League, men absolut inte på det här sättet som tex Real har fått den här säsongen.. Det känns som att de får något avgörande med sig varje gång de kör på bortaplan. Granada skulle tex ha straff i slutet av matchen när de torska mot Real med 1-0, det är liksom inte en gångsgrej. Ett storlag ska inte få 6 gratis poäng inom loppet av 6 matcher, det är ba löjligt..
Barcelona Diar Shekha
2013-09-26 17:12
Barcelona Barcelonistas
2013-09-26 17:06
Märkligt att Madrid fansen tar upp Barcelona när dom ska försvara sin "vinst". Haha Jag har ärlig talat aldrig sett en mer felaktig straff. Anledningen till dom starka reaktionerna är för att domslutet är otroligt felaktigt haha skrattar bara åt det.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona grande jw
2013-09-26 17:06
Diar Shekha Väldigt konstigt inlägg. Man kan ju vända och vrida på det hur man vill men jag älskar La Liga. Spanien spottar ut talanger på löpande band. Spanien är framtiden för fotboll. Det är oerhört tråkigt att 90% av talangerna köps upp av PL-lag. Tänk vilken liga La liga hade varit om Valencia fått behålla Mata, David Silva, Villa, Alba. Atletico som sålt Aguero, Forlan, Torres, Falcao. Eller varför inte ta Villarreal som exempel. Under deras senaste år har man sålt Guiseppe Rossi, de Guzman, Capdevila, Borja Valero, Zapata. Stora profiler i ett litet lag. Nu har man har byggt ett nytt lag med småslantar och talanger som kommer ifrån de egna leden, och ändå så tar man emot Real Madrids miljardbygge på sin hemmaborg och fullständigt kör över dom spelmässigt. Tjusningen med La liga är att man säljer iväg sina nyckelspelare men ändå lyckas hitta guldklimpar, och fortsätter spela extremt vacker fotboll. En passningsskicklighet PL bara kan drömma om. Om England var i en ekonomisk kris och Spanien var extremt starka ekonomiskt, och hade kunnat köpa upp PL och andra ligor på deras stjärnor. Tänk vilken liga vi hade haft i Spanien då.
Barcelona Gabriel
2013-09-26 17:02
Ber om ursäkt för stavfel i föregående inlägg, blir lätt så när man skriver från sin IPhone.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona BAGNACK & DONGOU
2013-09-26 16:49
Är glad att det finns Barcas klassiska hemma ställ i FIFA ultiamte team
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Smogen
2013-09-26 16:43
haha....jag kollade just på straffsituationen i Real Madrid matchen. Har ju inte sett något av matchen men kände först till min stora förvåning att den straffen var ju rätt klar. Förstår inte varför alla bråkar.
Backen drar ju ner honom i straffområdet. Sen kollade jag lite på dräkterna och tänkte....väääänta lite nu....hmmm....det är något som inte stämmer....sen insåg jag.... Elche har ju fan inte blåa dräkter, det är ju Real Madrid som har det och plötsligt blev den där straffen vääääldigt svår att se.
Barcelona Gabriel
2013-09-26 16:40
Diar Shekha Jag tycker att du är lite orättvis nu faktiskt, jag kan köpa att du trackar ner på kvalitén på domarna i Spanien, men på spelarna, really? Kom igen nu. La Liga har otroligt hög nivå när det kommer till det spelmässiga och framför allt tekniken på spelarna. Vem minns inte när Bilbao piskade dit United på Old Trafford? Jämför det med när exempelvis Tottenham åkte till Bernnabeu för att möta Real, det är en stor skillnad. De spanska lagen håller den högsta nivån internationellt, resultaten i Europa, både i Champions League och i Europaleague visar det. Hade det inte vorit för alla shejker som lägger ner alla deras oljepengar för att köpa just spelarna från La Liga till deras nyköpta engelska klubbar hade Premier League inte haft en chans. Jag är ledarn att behöva säga det men det verkar som att du inte att har speciellt vidare bra koll på spansk fotboll, vilket också inte är så konstigt då du tom själv säger att du knappt ens kollar på La Liga med undantaget Barcelona. Vad jag däremot kan köpa är att Premier Leaue fungerar mer proffsigt än La Liga. Det är inte lika mycket cirkus där som i Spanien. Det spanska fotbollsförbundet är ett skämt liksom. Sen är tv rättigheterna fördelade mer rättvist som du själv också säger. Men tänk själv hur det hade varit om en massa miljardärer köpte upp Deportivo, Valencia, och Sevilla exempelvis och satsade på samma sätt som man gjort i Chelsea och City. Om det var ombytta roller. Om Mata, Silva, och Soldado fortfarande var kvar i Valencia samtidigt som de köpte Kompany, och Agüero. Det är där skillnaden ligger.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Golden Barca
2013-09-26 16:35
Diar Shekha jag begär inte mycket av dig naturligtvis.

Men det är ett tydligt och fastslaget fakta att de flesta traktorer utan problem lätt håller undan för Alonso/Massa och deras Ferraris.

Att Webb är Englands mest hatade domare gör ju inte saken mindre intressant.
Barcelona Diar Shekha
2013-09-26 16:22
La Liga är skämt nuförtiden. 18 lag i ligan blir totalt diskriminerade när det kommer till TV-pengarna och när de väl gör en bra match mot Barca & Real så blir de bara rånade. Varför ens försöka när man kan lika gärna lämna på Walk Over? Ingen mening med det.. Jag älskar verkligen Premier League och det är världens absolut bästa liga. Varje helg ser jag minst 3 matcher i PL & det känns som man är i en annan värld då. Bättre domare, bättre tränare, högre tempo & kvaliteten på spelarna är bättre än i La Liga. Vad finns det för klass spelare utanför Real & Barca tex som är världsklass? Jag älskar Barcelona för att de spelar världens roligaste fotboll, hade det inte varit för de hade jag inte kollat på La Liga på fem öre. Jag skulle inte kunna kolla på Valencia-Sevilla en lördagskväll utan hade hellre valt Tex Tottenham-Everton. Det är ingen hemlighet att många lämnar La liga för just PL.. Domarna är den största skillnaden. När jag tex jämför såna som Howard Webb med clownen från igår som blåste Elche är det ungefär som att jämföra en Ferrari med en traktor. Den där poängen kan mycket väl vara skillnaden mellan La Liga & Segundan för Elche i maj!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Deulofeu
2013-09-26 16:09
Bästelona verkar inte så.

Jag kör spanska ; ) bra träning!

Blir lite pro club ikväll ; )
Barcelona Bästelona
2013-09-26 16:00
OT Har FIFA 14 inte svenska kommentatorer????
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Diar Shekha
2013-09-26 15:53
Barca Han kommer döma Levante-Real Madrid nästa vecka!!
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: