/spanien/barcelona/forum/6635.aspx/spanien/barcelona/forum/6635.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Danne - Culé - 26
2013-12-10 14:14
Sparka tränare hit och dit. Skäms på er, era j*vla gloryhunters
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Diar Shekha
2013-12-10 14:12
Om vi nu leker med tanken att Styrelsen får genom sitt förslag med hjälp av medlemmarna för en ny arena? Vad är era synpunkter på det? Och visst måste medlemmarna avgöra det och inte roSELL tex? Jag vet faktisk inte vad jag tycker i denna fråga. Jag gillar Camp Nou väldigt mycket & har varit där en gång(2009), jag hade gärna velat se en renovering. Å andra sidan så hade jag kanske inte blivit så förbannad om medlemmarna bestämde sig för en ny arena. Vi kommer behöva en ny arena förr eller senare och om den får samma effekt som Juventus Stadium så är det bara positivt. Men om de nu ska bygga en arena & den ska heta Camp Nou MICROSOFT så kan de lägga ner skiten..
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Abbe.
2013-12-10 14:00
Får känslan av Tata inte alls var förberedd på vilken storklubb han faktiskt tagit över. Presskonferensen idag tyder åtminstone på att han är lite förvånad och att han inte riktigt är bekväm med bevakningen runt klubben. Han sa bland annat något i stil med att laget inte ens kan samlas för att äta grillat utan att hela Indien vet om det i samma ögonblick (även om det var Barças egna kanaler som publicerade bilder, artiklar och videos om eventet).

Han har fått utstå lite kritik från den spanska/katalanska pressen och hans leende på presskonferenserna har börjat suddas ut och ersatts av en grinigare framtoning. Han känns inte helt bekväm, som sagt. Men jag kan inte klandra honom, det är en stor omställning från vad han är van vid.
Barcelona Diar Shekha
2013-12-10 13:59
CARLES PUYOL - 1899 (Barcelona) Det är på grund av dig att såna mig & andra är trötta på det här forumet. Ser er ut som ett jävla dagis. Att man vill ha bort en tränare som är vidare i två cuper, 1:A i ligan & vann SuperCupen är en stor jävla gåta för mig. Skäms på dig!
Postat via SvenskaFans-appen
Ronaldinho the original
2013-12-10 13:46
LapulgaNr1 (Barcelona) Okej.
Postat via SvenskaFans-appen
LapulgaNr1
2013-12-10 13:44
Vissa här inne beter sig som chelski, real och psg supportrar. Köpa hit sparka dit. Vi ligger 1a i la liga och leder CL gruppen! Man kan inte begära mer. Vilka än vi köper så kommer vi ändå förlora några matcher på en säsong, lev med det!
Postat via SvenskaFans-appen
LapulgaNr1
2013-12-10 13:36
LeoMessi. Hahaha aa man kan tro det nästan. Att han inte skäms. Killen sitter på flera hundra miljoner och pratar om att han har en familj att försörja!!! Weird värld vi lever i :/
Postat via SvenskaFans-appen
Ronaldinho the original
2013-12-10 13:35
Någon som vet hur lång kontrakt tränare som Martinez och Laudrop har kvar? Och är Bielsa tillgänglig?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona CARLES PUYOL - 1899
2013-12-10 13:34
Om jag skulle få någon julklapp..... 1. Att Tata får sparken och att Frank De Boer får förtroende av ledningen. 2.Vi köper en back i januari. 3. Vi köper en stark anfallare.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LeoMessi
2013-12-10 13:26
LapulgaNr1 (Barcelona) Haha man kan ju nästan tro att hans släkt äter pandor och andra utrotningshotade djur till frukost:P
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona petersays
2013-12-10 13:26
Microsoft - mes que un computadora
LapulgaNr1
2013-12-10 13:16
Dinho the artist. Okej då vet jag :)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Dinho the artist
2013-12-10 13:11
Lapulga
***
Din text blir oerhört ansträngande att läsa i och med dina val av skiljetecken. Prova att byta ut punkt med utropstecken:)
LapulgaNr1
2013-12-10 13:06
Thiago Silva vill jag inte ha i Barca! En pengakåt pajas! " jag har en familj att försörja " hahaha skojar han!! Pinsamt!! Ni vet alla vad jag snackar om :) han passar bättre i ett köpelag som psg. hellre satsar man på Bartra tycker jag! Jag gillar Tata och tycker han gjort det bra! Det enda jag stör mig på är att han spelar Fabregas som falsk 9 nu när Messi är skadad! Fabregas är bäst i mitten! Måste vi alltid spela 4-3-3 även när Messi inte är med? När världens bästa spelare kan spela o inte är skadad så är 4-3-3 bäst men annars tycker man ska ha en annan formation! Ingen på jorden behärskar falsk 9 rollen som Messi! Typ en 4-1-3-2 --------------Valdes ------------ Alves ---- Pique --- Bartra ---- Alba/adriano ------------- Busqi ------------ -- Fabregas ---- Xavi --- Iniesta --- Alexis ----------- Neymar Det är en tanke! Har alltid velat ha Fabregas Xavi och Iniesta på mittfältet samtidigt ( alltså ingen Fabregas som falsk 9 utan en som en OMF ). Xavi ska vara lite som sittande mittfältare (men också offensiv när läge ges) som ska helst med Busqi kontrollera bollen o tempot i mitten! Medan Fabregas o Iniesta opererar längre fram i banan! Det säger jag för att Xavi har tappat en hel del tyvärr men ändå en av världens bästa mittfältare än idag!!! Ser framemot matchen imorgon mot Celtic! Hoppas vi vinner o visar upp ett fint spel! Visca!!!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LeoMessi
2013-12-10 12:43
Undrar hu Tata formerar anfallet imorgon, ska bli intressant. Nu när han inte har tillgång till Fabregas. Gissar på att det blir Neymar, sanchez och pedro. Vilket vi alla har velat se tror jag, om inte någon av dessa är avstängd. Hoppas att man får se Adama eller dongou hoppa in :D Undrar hur Sanabria känner sig nu när Adama som är i typ samma ålder kallas upp av a-laget haha
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barca - ¡el equipo mejor!
2013-12-10 12:38
@barcastuff: Official: 20 players called up for tomorrow's game, Xavi, Iniesta and Tello are back, Cesc suspended, B-players: Adama and Dongou #fcblive

Hoppas att Dongou får starta alternativt hoppa in!
Barcelona -SAMI-
2013-12-10 12:35
Rosell förstör klubben!!
Barcelona LeoMessi
2013-12-10 12:26
Grabbar skriver vi tillräckligt med sponsorsavtal så har vi råd med thiago Silva när han är 40 år.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2013-12-10 12:19
Camp Nou Microsoft? Jag orkar inte mer, Rosell måste försvinna. Nu!
Barcelona LeoMessi
2013-12-10 12:13
Més que un Microsoft
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona westinho - Sergio #16
2013-12-10 11:57
Camp Nou Microsoft... R.I.P. "Més que un club".
xaviiniesta
2013-12-10 11:50
Vet någon hur många mål Neymar har gjort i Barca tröjan? inte bara i ligan utan alla turneringar
Barcelona Barcaholic
2013-12-10 11:35
barcastuff ?
Faus (vice president): "New stadium name could get us 250M in 25 years, but is not an option. Adding sponsor name to Camp Nou could be 100M"

Faus: "We don't consider full change of the name like "Emirates Stadium" but something like "Camp Nou Microsoft" is possible"

Faus: "This Friday, the club will announce new sponsorship agreement, with a global brand more well known than Qatar Airways"


Först kommer Qatar på tröjorna, och nu funderar man även på att byta namn på arenan och skaffa fler sponsorer. Vet inte hur mycket mer man kan ta av Rosells ledning, hoppas något händer fort.
Ronaldinho the original
2013-12-10 09:48
Thiago lämnade med all rätt. Bayern München lovade honom mer speltid än Barcelona och han tog chansen. Se på han nu, han kom tillbaka från en långtid skada sen så startar han tre/fyra matcher i rad och det säga att han ska starta kvällens match mot Man City. Fick han starta fyra matcher i rad hos oss? Det känns som att Barcelona har en policy som säger att om du heter Pique,Xavi,Iniesta eller Messi så får du starta även om du inte ger 100%. Exempel. Xavi och Iniesta är i skit dålig form, trots det så startar Tata båda två och placerar vår just nu bästa mittfältare som anfallare. Jag tror att Thiago visste att oavsett hur mycket han krigar så går Xavi och Iniesta framför honom. Så länge vi har den här policyn så kommer många spelare vilja lämna.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Canaletes
2013-12-10 09:37
På tal om spelare som vill dra från en klubb tidigt typ. Fran Mérida spelas nu för Atlético Paranaense. Klubben som hade läktarbråket här om dagen. Snacka om misslyckad karriär då han var en av dom stora talangerna för några år sen. Han gjorde ju tom mål i A-laget med Arsenal.
Barcelona LeoMessi
2013-12-10 09:26
Angående thiago så är jag lite kluven. Visst han hade stor konkurrens men är det inte det en klubb som Barcelona behöver? Han blandade och gav, vissa matcher var han helt enastående och andra så otroligt nonchalant. Talang fanns där helt klart. Visst vår ledning och Tito failade stort där men hur lite eget ansvar ska spelarna ha? Han är den enda som avgör om han ska stanna eller inte. Vi får inte glömma att han faktiskt var skadad i typ 2 månader och där förlorade han mycket speltid och när han var frisk så behövde han matchas in försiktigt. Visst värvade vi Fabregas men är det förbjudet att värva en spelare? Jag tycker att Fabregas är ganska så mycket bättre än thiago när han lirar mittfältare, han är kanske inte lika underhållande eller teknisk, men det är få spelare som kan slå dom avgörande passningarna så som Fabregas kan.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona ( Xaviesta )
2013-12-10 09:13
H.Alavi - Magico! Håller med dig fullständigt om Sanabria, han har inget att göra i Barcelona. Jag struntar fullständigt i hur mycket talang han har i sig eftersom han inte har rätt attityd. Och pga hans lack of right mentality så tror jag inte att han når dom där extrema höjderna någon annanstans heller. Killen har förmodligen satt en käpp i hjulet på sig själv och den som lever får se. Däremot håller jag inte med dig angående Thiago. Jag tycker att det var rätt gjort av honom att byta till en klubb vars tränare han i stort sett växt upp under och som tror på honom och där han hade chansen till mer speltid än vad han fick hos oss med tanke på den mördande konkurrensen. Dåligt skött av klubben här snarare. Varför hämtade man hem Fabregas egentligen? Vad sände det för signaler till Thiago redan den sommaren? Jag var en av dom som inte riktigt kände att vi var i behov av Fabregas just då. Nu är han ju såklart en fantastisk spelare, inget snack om saken, men förståeligt att Thiago redan där fick en hint av klubben att här kommer en grabb till som hembar före dig i hierarkin. Att Thiago lämnade kom som en chock för många men inte för mig. Man såg den röda tråden ganska tydligt tycker jag.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LeoMessi
2013-12-10 09:02
H.Alavi - Magico! (Barcelona) Håller med dig fullständigt. Visst killen har talang men han är långt ifrån så stor talang att han kan kräva någon speltid över huvud taget. Killen har knappt varit avgörande för b-laget, så vad tusan får honom att tro att han ens ska få sitta på bänken med dom stora grabbarna? Han är en tiondel så bra som Messi var vid motsvarande ålder. Dongou om någon har förtjänar lite speltid, han har spelat snart två säsonger i b-laget och kämpat. Thiago var likadan nästan, han ville slå igenom och i vilken klubb var inte så viktigt för honom. Jag tycker att traore är mer spännande, den explosivitet han besitter är sinnessjuk, han är nog snabbare än tello och med lite finslipning så kan traore bli riktigt jävla grym i framtiden.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona H.Alavi - Magico!
2013-12-10 07:24
Blir så jävla äcklad av denne Antonio Sanabria. En 17-åring som kräver speltid i A-laget. Hur är det möjligt? Om du inte heter Messi eller Jesus så sätter du dig ner och håller käften. 17-åring kräver speltid herregud.

Jag tror att allt det här med att bli uttagen till landslaget har gått honom över huvudet. Så bra är han inte att han ska kräva speltid i Barcelona. Att det sedan finns några som vågar klanka på Zubi för detta. Är ni på riktigt? Vad ska Zubi göra? Erbjuda honom en massa pengar och en roll i A-laget? Dongou då? Som har krigat sig upp hela vägen och nu är i stort sett framme? Nepp.

Stinker så mycket Thiago över den här grabben att jag vill spy. Stick från Katalonien. Där har du ingenting att göra.
Barcelona Força Barça
2013-12-10 04:37
Barcelona's renewed/new stadium will have 105.000 seats and a roof. The board will discuss the issue again on 15 January. ?#?fcblive?

Freixa (spokesman board): "There's not yet a date for the stadium referendum. It could be in the first or second half of 2014." #fcblive
Annons: