/spanien/barcelona/forum/6625.aspx/spanien/barcelona/forum/6625.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona CARLES PUYOL - 1899
2013-12-12 18:50
För er som inte vet när lottningen är. Åttondelsfinalerna lottas på måndag 12.00. Visas på Eurosport. Gå även in på wiziwig sen lär ni får stream.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Bästelona
2013-12-12 18:41
Jag om Ronaldo inte vinner hehe!
Ronaldinho the original
2013-12-12 18:23
Den här statistiken visar vilka klubbar det är högst troligt att vi möter. Värt att checka in.
Postat via SvenskaFans-appen
Ronaldinho the original
2013-12-12 17:53
Blir inte förvånad om Ronaldo och Ribery börjar veva i livesändning. Vinner inte Ronaldo så är det Blatters fel, Vinner inte Ribery så är det också Blatters fel men vinner inte Messi, ja då är det rättvisa. Haters logic Hoppas bara att vi får se en Messi som kommer starkare någonsin och vi står där i Lisabon med en CL buckla.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona H.Alavi - Magico!
2013-12-12 17:35
Uli Hoeness: "They should announce the votes from before and from after 15 November. Then we might see why the vote was extended." [via sid] Hoeness (president Bayern): "It shocked me that the Ballon d'Or vote, which had ended, was suddenly reopened. It's still not clear why."
Barcelona Nesto
2013-12-12 17:32
Tänk om han inte vinner priset. Hans min kommer vara helt priceless, djupt förkrossad.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LeoMessi
2013-12-12 17:25
Júnior. (Barcelona) Tycker att det är riktigt töntigt av honom att ångra sig och vilja gå på utdelningen då han har insett att han har oddsen på sin sida, speciellt nu när röstningen förlängdes. Det är hans ego som talar, nu ser han sin chans att stå där med sitt flin och onanera mentalt åt all beundran och applåder han lår få ifall han får priset. Ska bli intressant att se Riberys uttalande om han inte vinner, han kommer minst sagt vara grinig haha'
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2013-12-12 17:22
Har ni sett Afellay lever!
;-)
Vad helvete det är med skador!...
Barcelona Júnior.
2013-12-12 17:13
LeoMessi

Jag tror att det är utav den anledningen han velade fram och tillbaka över om han skulle delta eller ej. Nu när han vet att han har oddsen på sin sida så väljer han att delta. Även om priset har förlorat sin dignitet något så ser jag det som enorm brist på respekt gentemot de andra finalisterna, sina fans och andra fotbollsälskare.
Barcelona CARLES PUYOL - 1899
2013-12-12 17:11
Christina ser sin chans att visa på Galan då Messi har varit skadad så pass länge då Då har han Äntligen chans att vinna.... Nooooooooot Christina you're gonna Lose Again hahhahaha
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LeoMessi
2013-12-12 17:01
Grabbar nu har Ronaldo bestämt sig för att komma på guldbollengalan! Gud vad tur, annars hade dom lika gärna kunnat ställa in det för det är ingen utan en Ronaldo som sitter och kollar på när någon annan får priset :D haha skämt åsido, någon mer än jag som tror att det är för att han är så säker på att han kommer att vinna det?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona B-Guden
2013-12-12 17:00
Vi ska inte han nå jävla tele2 arena eller swedbank arena, vi ska het Camp nou och inte ett ord till, inte ens nåt som har med valgörenhet att göra ska inte i det namnet
Barcelona Abbe.
2013-12-12 16:17
Kan den verkligen heta Nou Camp Nou? Det nya nya fältet, med andra ord? Tja, kanske är enklare än allt krångel som det är med Gamla- och Nya Ullevi. :-)
Barcelona Pep - El Míster
2013-12-12 16:08
Namnbyte till typ "Nuevo Camp Nou" skulle endast vara aktuellt, som jag ser det, om vi renoverar arenan. Vid nybygge är väl ett helt nytt, sponsrat namn ett måste för att kunna finansiera hela nybygget.

En renovering och Nuevo Camp Nou hade jag inte varit helt ledsen för.
Barcelona westinho - Sergio #16
2013-12-12 15:49
Men diskussionen om Camp Nous eventuella namnbyte handlar väl om pengar. "Nuevo/Nou Camp Nou" ger inga pengar då det inte är reklam för något. Meningslöst att byta namn då.
Barcelona H.Alavi - Magico!
2013-12-12 15:46
Gabriel

'Nuevo Camp Nou' låter finast i mina öron.
Barcelona Barca King - Messi i hjärtat
2013-12-12 15:35
Jag läser faktiskt inga nyheter från fotbollskanalen, Aftonbladet eller någon annan svensk sport sida. Det är Goal.com, totalbarca, sport.es, bleachreport.com Barca stuff på twitter. Samt följer jag diverse bloggar och Barca releterade journalister på twitter. Svensk Media är så tröttsam. Ronaldo slog en rekord, bara en rekord i flest antal mål i CL gruppspelet som Messi kommer spräcka garanterat nästa säsong. Så skriver de med största bokstäverna. RONALDO BÄST I VÄRLDEN. Jag bara tänkte, "dra åt helvete era äckliga jävlar." Man dummar ner sig om man följer svensk sportjournalistik.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2013-12-12 15:33
Även jag är för en ny arena, så länge de inte byter namnet på den. Det enda jag hade kunnat tänka mig hade varit något i stil med "Nou Camp Nou" om de ska byta namn.
Barcelona Barca King - Messi i hjärtat
2013-12-12 15:12
Neymar är värt vartenda öre. Han är ett varumärke lik Messi och Ronaldo som drar in cash och investerare. De spelarna betalar för sig själva. Multinationella företag vill associeras med Barça och deras namn. Jag är för en ny arena. Precis som Les Corts var innan Camp Nou, kommer inte den nya att göra någon besviken. Till och med Atletico Bilbao är ett steg förre oss i det tänket. Nuevo Camp Nou som namn har jag inget emot. Barça måste röra sig med vågen och inte mot vågen. Annars är risken att vi sköljs bort. Jag vill njuta av Barcas finna spel och de bästa spelarna i världen. Jag vill se de katalanska talangerna stanna kvar i klubben. Sen att slå Madrid i EL Clasico finns inget bättre.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona westinho - Sergio #16
2013-12-12 14:55
Jag är för en renovering av Camp Nou, det behövs verkligen. Det jag inte accepterar är om de byter namn på arenan.
Barcelona Pep - El Míster
2013-12-12 14:36
westinho - Sergio #16

Jag tror, precis som min tidigare post pekar mot, att en namnändring på arenan inte påverkas av värvningen av Neymar. Fotbollsvärlden har ändrats drastiskt och en förnying är enligt mig ett måste, även om jag verkligen hoppas på en renovering av Camp Nou bara.

Däremot i längden och så som marknaden ser ut är ju nya sätt att få intäkter ett måste. Tragiskt men som sagt ett måste. Jag är bara inte rädd för förändring som många cules är. Vi kan inte vara hur konservativa som helst. Camp Nou har historia ja, men den är faktiskt inte top notch. Varken för publik eller som arkitektur.

För mig är det viktigare att vi behåller La Masia, Tiki-Taka-tänket, den katalanska stoltheten och allt det där än att vi blir ledsna över en ny arena eller en ny sponsor. Står gärna inte där om 10 år utan några titlar, spelare eller spänning bara för att vi ska vara reklamfria och få behålla Camp Nou som den varit i 100 år(typ).
Barcelona Pep - El Míster
2013-12-12 14:28
LeoMessi Ja, självklart kan man ifrågasätta vissa summor för vissa spelare men övergången av Neymar är så mycket mer än bara den totala övergångssumman. Ponera att vi skulle lagt 900 miljoner på han så betyder inte det att vi kunnat lägga 900 miljoner på någon annan eller några andra spelare. Det handlar om investerare osv. Jag är rätt säker på att pengarna vi lade på Neymar är pengar som inte endast kommer från Barcas "konto" utan från fler aktörer, bla. Nike. Han är ett varumärke osv. Det är inte en mittback på samma sätt och därför tror jag vi hade 300-500 "egna" miljoner för en mittback men att vi helt enkelt fick nobben av Chelsea(Luiz) och PSG(Silva). Det är enligt mig dom pengarna Barca helt själva bistår med som man kan vara kritiska till vart dom går.
Barcelona westinho - Sergio #16
2013-12-12 14:24
@Pep - El Míster:


Mjo, men sen ändrar de namnet på Camp Nou till Camp Nou Microsoft för att få in mer pengar. Jag hade hellre struntat i att värva Neymar än att byta namn på arenan.
Barcelona LeoMessi
2013-12-12 14:16
Är bara jag som inte hittar en artikel på fotbollskanalen om barcas match igår? Inte direkt så att det var en händelsefattig match.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona FCBlaugrana
2013-12-12 14:14
Enligt Whoscored så har Pique varit näst bästa mittback i CL hittills. Busquets bästa innermittfältare och Leo Messi bästa spelaren i Champions Leagues gruppspel. Allt är uträknat på deras snitt.
Barcelona LeoMessi
2013-12-12 14:09
Pep - El Míster (Barcelona) Jo men man får väl ha en åsikt angående det? Gör man såna dyra köp så kommer man inte ha råd med annat viktigt, som en ordentlig mittback. Dom tjänar pengar på supportrarna och självklart kan dom bli besvikna på att intäkterna från dom spenderas helt galet. Inget illa om Neymar, han har varit fantastiskt. Sen så vet vi inte hur det ligger till heller.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Pep - El Míster
2013-12-12 13:57
Förstår inte heller detta ältande om övergångssummor? Det är väl fan inte era privata pengar klubben använder? Klubben köper det dom har råd med och prioriterar. Allt är inte så jävla enkelt som folk tror det är. Det är sponsorer, klausuler osv. inblandade. Inte direkt några plus och minus kalkulationer.
LapulgaNr1
2013-12-12 13:07
Orka att vissa människor bryr sig om vad Neymar kostade. Det officiella och det som är sanningen är att han kostade 460 miljoner plus bonusar ifall Barca vinner CL o ligan. Såna tidningar som kommer med dessa rykten vill bara sälja några nummer extra. Finns ingen sanning i att Neymar skulle ha kostat en miljard. Vi skippar skitsnacket. Jag hoppas att vi får en enklare motstånd på måndag men om det inte blir så vill jag att vi möter shity. Arsenal har vi redan förnedrat många gånger tidigare så det synd om dom.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona -SAMI-
2013-12-12 13:04
H.Alavi - Magico!
Trodde det aldrig skulle vara Pique:) Hoppas han kommer igång nu.
Barcelona H.Alavi - Magico!
2013-12-12 12:36
Gerard Pique scored yesterday Barcelona's 1000th goal in international competitions. #fcblive [via fcb]
Annons: