/spanien/barcelona/forum/6624.aspx/spanien/barcelona/forum/6624.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona barcalandia
2013-09-29 20:21
Skönt med vinst igår och nytt rekord! Skönt med torsk för Madrid, dem imponerar inte direkt och borde legat 7 p efter om det inte fått den väldigt tidiga julklappen omgången innan...

Oroväckande med Messi och dennes småskador, hoppas verkligen man inte skyndar på comebacken utan om möjligt gör honom 100% till El Clasico el ev. Milan borta.

Ska bli intressant att se firma Pique-Barta mot Celtic, det kommer blåsa, bli fysiskt och bollar kommer dunka in i boxen, helt klart en värdemätare för Barta. Tror dock på honom och hoppas han gör en fin match. Vill även se Song från starta mot skottarna vi behöver hans fysik i den här typen av matcher.

Vill även skriva att jag är imponerad av vår nye coach Tata, han har gjort det fantastiskt bra. Gillar verkligen att han roterar, det gör att vi kommer vara fräscha i vår då mycket avgörs. Sen är hans pique tröja helt underbar, tycker vi ska ha vårt andra ställ i den färgen nästa år. Ljus grön alltså.

Visca poor Barca!

Barcelona Barcelonistas
2013-09-29 20:20
Aa i en sådan match behöver vi nog spela lite mer på det sättet som vi gjorde mot Rayo. Helt ärligt jag måste säga att jag gillar hur Tata försöker göra oss mer kompletta, känns som vi har ett bredare register med Tata som tränare. Vi kan spela underbar Tiki Taka kryddat med ett snabbt och vasst omställningsspel som är jävligt effektivt.

Barcelona BAGNACK & DONGOU
2013-09-29 20:02
Barcelonistas (Barcelona) Tata Kanske koma köra samma taktik som mot Rayo och låta Celtic ha lite boll
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2013-09-29 19:59
Suso (Almeria, on loan from Liverpool): "The fans were impressive, thanks. We did everything we can against the best team in history."
Barcelona 1.70-ligan - köp en back, tack
2013-09-29 19:56
Sergi Gomez , well deserved! Även Patric är intressant. En mer defensivt skolad ytterback - dock är det väl högst tveksamt om han kommer att nå hela vägen till A-laget
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona CARLES PUYOL - 1899
2013-09-29 19:54
Jag var så glad efter vår vinst och sedan för Reals förlust men sen kom nyheten om Messis skada då försvann glädjen direkt. Barca B går ju hur bra som helst ja om man ska jämföra med Real Madrid Castilla hahhahaha. Castilla 7 matcher och 0 poäng Nice Yeaaaaah.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2013-09-29 19:53
Orkar inte möta en jävla buss i Cl igen snälla, vem som helst vet om att Celtic inte kommer spela fotboll...
Barcelona the cameroonians
2013-09-29 19:34
Sergi Gomez och Patric kompletterar A-lagsspelarna i den trupp som drar till Skottland i morgon. Båda lär dock hamna på läktaren tillsammans med Oier när det väl är dags för match.

Tyvärr blev det ingen uttagning för Puyol som får vänta ännu en tid på grönt ljus.
Det lär väl bli Bartra och Piqué igen i mittlåset.
Barcelona B-Guden
2013-09-29 19:28
Är det nån som har koll på om denna muskelskada messi har nu, är samma som han hade i sin ungdom dvs precis när han kom upp från b-laget ?
Barcelona Ronaldinho10yElfenomeno9
2013-09-29 19:11
Messi måste börja bli mer aktiv på planen, det kanske är därför skador kommer oftare. Vad jag menar med detta är att stora delar av matchen så brukar Messi för det mesta lunka på plan, och sedan få en boll och blixtra till. Det gynnar inte honom då han aldrig riktigt blir varm i musklerna. Nu säger jag inte att det är så, men det är bara vad jag tror är orsaken till hans skador.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barieta
2013-09-29 18:55
Ni som använder IPTV. Hur bra är sändningarna från Al Jazeera? Alltså kommentatorerna och försnack och dylikt? Är försnacket på engelska ?
Barcelona Leo y Cesc
2013-09-29 18:26

Tror nog Benzema önskar att han också skulle ha flyttat i somras, måste vara jobbigt att spela ihop med svinen i Madrid.
Barcelona Rambla~ - Zubi, vete ya!
2013-09-29 18:09
Väntat. Fan vad dåligt publikstöd ungdomarna alltid har hemma. Fan fler röster som hörs för Mallorca.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Canaletes
2013-09-29 18:07
Fan Mallorca 1-0
Barcelona Rambla~ - Zubi, vete ya!
2013-09-29 18:04
Har även B-laget mittbackskris? Glömde Zubi göra sitt jobb också där i somras? Hur ser det ut för Grimaldo? Långt kvar i sin rehab?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona zigazaga
2013-09-29 18:00
När man ser detta klipp så kan man inte annat än le. :)
Barcelona Barca King - Messi i hjärtat
2013-09-29 17:49
Måste vara säga att jag är otrolig nöjd med Tata. I början av säsongen var jag skeptisk och orolig om vem den okända gubben va. Nu vill ge honom en impulsiv livstidskontrakt. Hans sätt att leda laget är får dig säga något positiv i varje match. Hur han ändrar taktik och formation under matchen, alla spelarna vet sina uppgifter och ingen är en vilsen höna, hur passionerad han är vid sidlinjen och hur han genomför presskonferensen som man njuter av att läsa/lyssna. Vi kanske inte vinner något den här säsongen men framtiden är ljus med Tata som styrman och kapten av den katalanska slagskeppet.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona påfågeln
2013-09-29 17:48
Tycker iaf om att Ilie fått flytta ner, så att Samper får spela. Är Dongou allvarligt skadad? Han hade ju kanske kunnat fått något inhopp nu när Messi är skadad. Tata sägs ju vilja ta ut någon b-lagsspelare till nästa match.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~ - Zubi, vete ya!
2013-09-29 17:47
Halvtid 0-0, vi spelar utan spets och hot på djupet sen Dongou hick ut. Jävla Eusebio, när han har en spännande anfallare som Samabria på bänken så sätter han in en mittfältare istället. Han kan verkligen inte coacha den mannen. Bara avgå,
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~ - Zubi, vete ya!
2013-09-29 17:36
Vamos Blaugrana Jag ser matchen på Jazeera Sport +1. Förhoppningsvis dyker HD-kanalerna upp snart. De finns 4 HD-kanaler med i kanallistan fast det är ingen sändning där för tillfället.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona petersays
2013-09-29 17:30
@Stoichkov~:


Sexköp av minderåriga är ju inget jag förknippar med god karaktär och respekt för andra människor direkt, men...
Barcelona Rambla~ - Zubi, vete ya!
2013-09-29 17:27
Eusebio, tar ut en skadad Dongou och sätter in en mittfältare, Edu Bedia. Idiot!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Zyzz - U mirin brah?
2013-09-29 17:18
Om Messis skada "ska vara läkt inom 2-3 veckor" så innebär det att han bör kunna spela mot Osasuna (19/10), men frågan är om det är så smart att låta honom spela den matchen? Egentligen är det nog smart att låta honom vila från den matchen också, för om han nu skulle riva upp skadan igen mot Osasuna så missar han både Milan i CL (22/10) och Real i ligan (27/10).....Det är bara att hoppas att detta var sista gången han tog sig för baklåret! Nu börjar det nämligen komma viktiga matcher i spelschemat framöver...
Barcelona the cameroonians
2013-09-29 17:00
En något bättre stream.
Barcelona the cameroonians
2013-09-29 16:51
Stream till Barca B - Mallorca. Avspark om ett par minuter.
Barcelona The Octopus of Badia
2013-09-29 16:02
*hjärta* Valdes flint

"Tycker inte höjdpunkten var det som du valde att citera. Fans är fans och det kommer alltid finnas pessimister som söker något att ta ut sin ilska på."

Jag tycker det var det kanske mest lämpliga för folk här inne att läsa igenom, för jag håller faktiskt inte med om att alla fans är som oss. Vi är väldigt unika rörande vår pessimism kring vårt eget lag. Vi kan inte ens längre vinna med 4-0, trots att spelet sett bra ut, utan att folk tar fram motorsågen.

Men ja, det som du valde att lyfta fram är givetvis en otroligt intressant aspekt i artikeln. Rotationssystemet är nog inte först och främst till för att hålla spelarna friska, utan det bakomliggande orsaken är nog för att stärka gruppen och få samtliga 23 (?) spelare att känna sig delaktiga. Nu saknas det bara att Sergi Roberto får göra sin startdebut så är jag helnöjd.
Barcelona the cameroonians
2013-09-29 15:58
Knappt en timme kvar tills det är avspark på Mini Estádi och mötet mot Mallorca.

Startelvan;

Masip
Patric - S. Gomez - Ilie - Planas
Denis Suarez - Samper - Espinosa
Dani Nieto - Dongou - Joan Román

Bänken innehåller bland annat Bagnack och Sanabria

Stream kommer närmare matchstart.
Barcelona *hjärta* Valdes flint
2013-09-29 15:54
@The Octopus of Badia:


Tycker inte höjdpunkten var det som du valde att citera. Fans är fans och det kommer alltid finnas pessimister som söker något att ta ut sin ilska på. Men gillar skarpt det han kommit fram om Martino för det är något som verkligen satt sin prägel på Barca i år. Än så länge är han en perfekt tränare för dagens Barca och jag vill veta vem det var som föreslog denna guldklimp. Han verkar inte endast vara en erfaren taktiker utan har precis det som behövs för att skapa harmoni i truppen, även om stjärnstatusen inte var densamma hos hans före detta spelare. Han verkar vara en helt vanlig man (med psyket intakt vilket tydligen är ovanligt i den branschen) vilket är precis vad som behövs för att spelare ska få känna sig som helt vanliga killar. Klara direktiv + ingen press = Nöjda spelare, är vad det känns som just nu. Han har inte bara inlett bra utan även satt grunden för säsongen ut och hans rotationssystem kommer få sin frukt när skadorna börjar komma och schemat krymper ihop.

Tummen upp till killen som skrev det inlägget och tack till dig som tipsade oss om det. Hade total-barca som bokmärke ett tag sedan men glömt check in den på senaste :)
Barcelona The Octopus of Badia
2013-09-29 15:11
Jag rekommenderar alla härinne att ta och läsa igenom den här artikeln noggrant. Det kanske är det bästa jag läst på ett bra jävla tag. Sista delen är något mer eller mindre samtliga här borde ta till sig;

"The eternal pessimism that surrounds Barcelona dictates that cules not be happy with their successes. If we manage to win a trophy against an excellent team, we’re terrible and will lose in the Champions League; if Valdés makes an amazing save it’s a sign that the defense is crumbling; if we win 4-0 but have less possession, it means Martino is destroying everything Barca stands for.

Martino has shown his honesty and practicality repeatedly over the last month. His rotations demonstrate his trust in each member of the squad, which inspires trust and confidence from the players in return. Perhaps it’s time for the fans to join in and follow suit."
Barcelona LeoMessi
2013-09-29 14:54
Sträckte inte Fabregas och iniesta baksida av låret för typ två år sedan? Då var båda borda i två hela månader, messis skada har inte hållit honom borta lika länge. Och det var typ sista gången iniesta och Fabregas var skadade, dessa två brukar ändå vara ganska skadebenägna egentligen.
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: