/spanien/barcelona/forum/6623.aspx/spanien/barcelona/forum/6623.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Ronaldinho the original
1/9/2014 21:41
Capitan \(^.^)/ (Barcelona) Luugnt :) Någon som vet mer om Vidic till Barca? Hoppas det inte stämmer. Vi har redan en bra, skadebenägen, ledare som mittback. Vi behöver inte en till.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona FCBlaugrana
1/9/2014 21:40
Hahahaha Domaren ville ge bort en straff till Real. Men linjedomaren räddar honom haha så pinsamt...
Barcelona LeoMessi
1/9/2014 21:39
Om pedro presterar så som han gör nu så ser jag ingen anledning till att värva reus och sälja pedro. Han har presterar mycket sämre än så här och då har det inte varit snack om saken. Jag tycker att alla våra anfallare faktiskt får mycket speltid. Om någon klagar så får dom gå för vi kan inte bänka den ene för den andre konstant.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Capitan \(^.^)/
1/9/2014 21:37
@Ronaldinho the original:


Just det! Ronaldinho "fotbollsguden"... haha ber om ursäkt att jag blanda ihop er, namnen var så lika :)
Barcelona Gud är störst! - Pep el rei!
1/9/2014 21:29
Ronaldinho har nu förlängt med Atl. Mineiro, det blir inte turkiska ligan trots allt för vår legend.
Postat via SvenskaFans-appen
Ronaldinho the original
1/9/2014 21:29
Capitan \(^.^)/ (Barcelona) Nej, tror han hette nåt med "Ronaldinho Gud" .
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
1/9/2014 21:28
21.30: Real Madrid - Osasuna

Penismätartävlingen går vidare.
Undrar hur många minuter det tar innan någon kallar Ronaldo för Christina eller liknande.

Dags att logga ut. Bona nit culés (och troll)
Barcelona Barcelonistas
1/9/2014 21:26
Pele och Maradona håller jag personligen inte så högt. Jag är ganska säker på att dessa spelare inte presterade så här kraftigt som Messi vecka in och vecka ut. Maradonas liga guld med Napoli väger tungt, men ja tror nog Napoli med en Messi idag i laget hade vunnit ligan också. Där har dom garanterat en spelare som kommer göra 40-50 mål bara i liga spelet.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Dinho the artist
1/9/2014 21:24
Capitan
***
Var en annan med ronaldinho i sitt namn. Reagerade också.
Barcelona Capitan \(^.^)/
1/9/2014 21:19
Ronaldinho the original

Inte för att detta har med något att göra... men blev inte du spärrad efter att ha trollat på vårt forum i typ ett halvår? Eller blandar jag ihop dig med någon annan?(ber isåfall om ursäkt)
Barcelona Blaugrana91
1/9/2014 21:18
FCBlaugrana Vill helst inte att Pedro lämnar och tror inte heller det kommer ske, men OM så vill jag att vi värvar Kun Aguero och ingen annan. Dessutom tror jag knappast Dortmund säljer både Lewandowski och Reus.
Postat via SvenskaFans-appen
Ronaldinho the original
1/9/2014 21:11
enkos (Barcelona) 2014-01-09 19:17 " Messi å andra sidan vann CL titel 3 gånger trots att han bara är 26 år.. och fler kommer det bli.. det har varken Pele eller Maradona vunnit och alla vet hur stort CL är,, " HAHAHAHAHA Pele har inte vunnit CL?Hur ska en spelare som aldrig har spelat i Europa vinna CL, snälla förklara? Maradona gjorde större grejer än att vinna CL. Han tog Napoli till deras första och andra liga guld i Serie À.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona FCBlaugrana
1/9/2014 20:59
Just in: Pedro could leave Barça at the end of the season if Barcelona strikes a deal with BVB to sign Marco Reus.
Ronaldinho the original
1/9/2014 20:49
La Messias (Barcelona) Menar inlägget som du skrev runt klockan 18
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Neymessi
1/9/2014 20:49
Messi är överlägsen när det kommer till det mest, men jag skulle inte säga att frisparkar står under den rubriken. Han är grym där också, absolut, men inte bättre än CR7.
Ronaldinho the original
1/9/2014 20:48
La Messias (Barcelona) Håller med dig!! .................. Messi behöver inte vinna VM för att anses vara världens bästa. Skulle säga att han behöver prestera i ett VM. För mig så måste världens bästa genom tiderna ha presterat utmärkt på världens största turnering genom tiderna. Skulle han vinna VM med två mål mot Iran/Nigeria och vinna hela VM med bra dom två målen så tror jag inte många skulle kalla honom förbuden bäste någonsin. Men skulle han vinna skytteligan eller vara en av turnerings absolut bästa spelare och förlora turnering trots att han gjorde allt i sin makt för att ta Argentina långt så skulle han bli klassad som den bäste någonsin.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona La Messias
1/9/2014 20:39
Barcelonistas hann nämna den före....snabb broder
Barcelona La Messias
1/9/2014 20:38
LaPulga snälla.....

Messis frispark var världsklass men kom inte och säg att det är det vackraste du sett, du behöver inte överdriva för att folk ska inse Messis storhet.

Länktips visar ett vackrare frisparksmål av en förevig legend som jag saknar något oerhört, den högstanivån han hade på planen är det inte många som når upp till och det är synd att han inte bevarade den nivån över fler år. Klar för Besiktas ska han vara, ber att dem når CL nästa år, tänk er Besiktas i gruppspelet mot Barca, allt för att få se Ronaldinho tillbaka på Camp Nou.
Barcelona Barcelonistas
1/9/2014 20:33
Ronaldinhos frispark mot zaragoza 06/07 säsongen är nog en av dom ginaste jag sett. Bollen bara smeker nätet vid krysset..
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Dinho the artist
1/9/2014 20:24
LaPulgaNr1
***
Du borde verkligen börja se mer fotboll i sådana fall.
Barcelona LaPulgaNr1 * Tata Martino
1/9/2014 20:22
Messis frisparksmål mot real i 2-2 liga mötet på Camp Nou förra säsongen mot real är den bästa frisparken jag sett i mitt liv.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona koeman92
1/9/2014 20:09
Buga för Ronaldinho

Messi har gjort flera mål på frispark och med fel fot på el clásico än Ronaldo :)
Barcelona Capitan \(^.^)/
1/9/2014 19:49
enkos

Ett VM är verkligen inte lättare att vinna än CL. VM spelas bara en gång vart fjärde år och CL spelas varje år, dessutom kan klubblag förstärka sin trupp, det kan inte landslag. Laget måste också toppa sin form under sommarn (vissa spelare brukar vara slutkörda efter en hel säsong). Efter gruppspelet, spelas det inte fler är 1 match mot samma lag (tror jag), men det görs i CL fram till finalen. Under VM ligger all fokus endast på det mästerskapet (därför blir konkurransen tuffare), det gör inte alla lag som deltar i CL. Dessutom är det mer prestige i att vinna VM.
Barcelona Andreas - Kirsch
1/9/2014 19:48
@Buga för Ronaldinho:


Ronaldo är den mest överskattade frisparksskytten i Europa. Han är bra men titta på antalet slagna frisparkar och hur mycket mål han gör så är han riktigt jävla överskattad.
Barcelona enkos
1/9/2014 19:18
Vi ska inte glömma heller att Messi vunnit både VM guld U-20, samt OS-guld !
Barcelona enkos
1/9/2014 19:17
Ett VM är mycket lättare att vinna än ett CL titel, inte minst att det under tex Peles tid deltog 4 eller 8 lag i ett VM mästerskap. Messi å andra sidan vann CL titel 3 gånger trots att han bara är 26 år.. och fler kommer det bli.. det har varken Pele eller Maradona vunnit och alla vet hur stort CL är,, I ett landslag kan man inte förstärka lag som man kan göra i ett lag så därför blir det sämre konkurrens i ett VM än i CL....
Barcelona FCBlaugrana
1/9/2014 19:14
Måste bara skriva av mig lite. Ber om ursäkt om detta leder till onödig diskussion eller någonting i den stilen. Men, angående vilken spelare som är bäst i världen genom alla tider. Jag tycker Messi. Pga att han är bäst liksom. Har så många rekord och gör sina medspelare bra osv. Men genom mångas "logik" så måste han alltså vinna ett VM för att vara bäst någonsin?

Så om man hade en spelare hypotetiskt sätt som vi säger hade gjort 180 mål på ett år? Alltså dubblat Messis rekord. Varje säsong hela sitt liv. Samt vunnit CL & en ligatitel varje år i sin karriär. Men vi säger att han var från t.ex: San Marino & de aldrig skulle vinna VM. Så hade spelaren i fråga inte kunnat vara den individuellt bästa spelaren någonsin? För att han är från ett land som inte har ett landslag för att vinna ett VM?

Det synsättet är så sjukt. När man rankar individuell skicklighet. Förstår verkligen inte mig på det där.

Lionel Messi är världens bästa fotbollsspelare någonsin.
Barcelona enkos
1/9/2014 19:13
Jag undrar vad gör dessa smyg -ronaldo fan på Barca forum, räcker inte puertan för att sprida propaganda om honom där?
Barcelona enkos
1/9/2014 19:09
Ingen är så snabb som Messi när det mest gäller, han är som en Cobra, hugger som fan.. ronaldo är bara snabb när han är i farten och utnyttjar det på sin kant där det inte finns mycket folk framför... men flytta Ronaldo mer centralt och han blir som förlamad och vilsen..
Barcelona KarmaIsAKaranka
1/9/2014 19:04
Buga för Ronaldinho: Ditt jävla troll. Ronaldo är snabbare på LÄNGRE sträckor. Messi är minst lika tvåfotad som Ronaldo. Ronaldo är inte bättre på huvudet men gör mål med huvudet då han är 17 cm längre än Messi och har enorm spänst. Dessutom spelar Real Madrid betydligt mer inläggsfotboll än vad Barca gör. BETYDLIGT MER. Menar du att dessa två egenskaper gör Ronaldo ens värd att mäta sig med Messi? Messi gör ALLT bättre än Ronaldo. 1. Han är låååångt mer effektiv på frisparksmål 2. Slår genomskärare som Ronaldo bara kan drömma om (Ronaldinho-klass) 3. Gör dribblingar som Ronaldo bara kan drömma om. 4. Gör mål Ronaldo kan drömma om. 5. Gör betydligt fler VIKTIGA mål. 6. Är inte ens i närheten av lika många straffmål som Ronaldo. 7. Filmar/slänger sig inte vid minsta beröring. Messi är bättre än Ronaldo i princip på allting med hästlängder förutom att springa sträckor på 50-meter snabbare eller skjuta hårda skott. Messi är magi och kreativitet. Det är han som sätter ribban och den kommer Ronaldo aldrig nå. T.o.m. Zlatan är mer kreativ än Ronaldo och det kan säkert alla här intyga. Skillnaden är att Zlatan inte är lika snabb eller för den delen lika självisk som Ronaldo - men det gör honom inte till en sämre spelare på något sätt.
Annons: