/spanien/barcelona/forum/661.aspx/spanien/barcelona/forum/661.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Barcadinho.
1/24/2017 19:15
Lion24.

Jätte kul att du gillar att hålla på med såna djupa analys.
Men ta inte illa om jag (återigen) inte håller med dig till fullo.
Du över analyserar situationerna. Det är ju så himla många faktorer som påverkar en specifik sekvens i en match. Det är som att djup analysera ett visst stycke ur en bok, intressant, men ger inte hela bilden.
Ta bara ett par enkla exempel. Du skriver att Ney inte sätter tillräckligt bra press i 1:13:10 Har du tagit hänsyn till att han har fått gultkort tre minuter innan?
Du skriver att man ska centrera när motståndarna har bollen. Är det så lätt om motständrna sätter igång kontringar snabbt när de vinner boll på egen halvplan. I den stunden har nog Barca många spelare högt upp på banan.

Ett tredje enkelt exempel. Låt oss säga att vi ligger lågt och tänker försvar sista kvarten. Gör Real 1-1 kommer vi klaga på att vi inte gått för vinst hela matchen.
Går vi istället för 2-0 sista kvarten och Real kvitterar, då kommer vi klaga på att vi inte stängt matchen a la Italien.

Men det menar jag inte att taktiken är betydelselös. Men det går inte att snacka sig optimala lösningar för precis alla situationer i förväg. Jag gillar inte tränare som över instruerar inför en match. Det blir ju en mängd nya situationer ändå. Några klara idéer räcker.

Jag håller delvis med dig att presspelet brister för att spelarna vill höra en ny röst. Men det finns flera andra faktorer här också. T ex ålder, spelschemat, tom en sak som när en spelare har fått ett nytt barn har en betyyselse. Iniestas fru har fått ett missfall 2014, det är klart att det påverkade honom o därmed Barca under en viss tid. Vi vet inte allt om hur spelarna har det hemma idag.

All sort analys, inom idrott o andra områden, ska tas med försiktighet. Man ska helst inte snabba på att dra klara slutsater.
Barcelona Carles Puyol Beast
1/24/2017 16:56
Liverpool ser ut att förlänga Coutinhos kontrakt. Detta innebär att han kommer minst kosta 800 mille om vi skulle nappa. Jobbigt, hoppas att Coutinho inte förlänger sitt kontrakt. Flera engelska källor skriver om detta. Lite orolig. Coutinho är en favorit i sig och skulle han komma då bjuder jag på pizza till er alla grabbar :)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Iniesta70.
1/24/2017 16:55
Bosketts+Xaviesta / hela forumet

Då slänger jag ut följdfrågan. Varför denna rotation och ologiska behandling/spelande av våra kära mittfältare? Från isande kyla till stridens hetta utan mellanlandning i depån, från startelvan till familjeläktaren.
Är Denis en "flopp" i Luchos ögon eller slussar han in honom?
Är Gomes svaret? Nån som har nån hypotes?
Barcelona Xaviesta
1/24/2017 14:56
Bosketts Helt riktigt där i sista delen av ditt inlägg. Att slänga in kalla vinglas från bänken/läktaren rätt in i hettan gör att glaset spricker såklart. Ett av Luchos mest tydliga och framträdande problem är hans "rotations within the rotation" och precis som du skriver är det inte hållbart att inte bara rotera kontinuerligt mellan spelarna i en lagdel, i det här fallet vårt mittfält, utan även tvunget rotera dom på positionerna i den lagdelen as well. Pga detta får vi tex aldrig 3 bra och kontrollerade matcher i rad utan istället ser vi ett annorlunda Barca i varje match. Ska vi efterlikna vår egen planet som en liknelse så kan jag gå med på att vi roterar runt solen om mister känner för det men ge då fan i att rotera runt din egen axel samtidigt då. Fattas bara att han provar Iniesta i pivoterollen när han kommer tillbaks från skadan.. Iniesta70 Vi har redan en DeLorean men vår fluxkondensator valde att krita på för Al-Sadd på ålderns höst och sedan dess har jag knappt känt igen mig själv i spegeln på matchdagar. Så tidsresorna bakåt får göras med whiskeyn och Youtube. Framåt vågar jag inte blicka med upphetsning riktigt än men hoppet är det sista som lämnar en människa sägs det.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Bosketts
1/24/2017 13:46
Iniesta70

Du sätter fingret på det stora problemet med mittfältet. Det finns inga tydliga roller längre (om man bortser från Iniesta då kanske). Till och med Busi har fått nytt ansvar, vilket han känns allt annat än bekväm i.

Och precis som du säger så har Rafinha, Denis och Gomes gjort riktigt bra insatser till och från, men det finns liksom ingen roll för dessa spelare att förankra de bra insatserna i. Utan tydlig roll inget riktigt bra självförtroende. Och utan riktigt bra självförtroende blir det svårt för talanger att nå upp till sin fulla potential.

Jag tror som alltid, att roten till mittfältsproblemet är att vi har för många spelare på samma positioner. Vän av ordning pekar på bredden och att det känns bättre att slänga in Denis istället för Afellay eller Song om Iniesta blir skadad. Och visst är det så, men inte om Denis suttit på bänken de senaste tre matcherna och förra gången han fick chansen spelade i "Rakitic-rollen".
Barcelona El Pistolero #9
1/24/2017 13:41
Hahaha!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Iniesta70.
1/24/2017 13:08
Tyvärr Xaviesta så kan jag inte räta ut det frågetecknet du lämnade efter dig med ditt brutalt träffsäkra inlägg. Men om jag haft en DeLorean så jag kunde studsa fram och tillbaka till framtiden så skulle jag nog våga lova att jag skulle höra ett jäkla gnuggande med gafflar mot tallrikar även då, tyvärr. Har vi tur/skicklighet så kan vi alltid skrämma iväg även de läskigaste lagen med våra triss i ess som Lucho så hårt håller i sin hand, fast oftast så har det väl ändå bara varit par i ess eller nja, ess högt om man ska vara riktigt ärlig. Luchos inkonsekventa behandling av Gomes, Denis, Rakitic och även Rafinha har ingen tjänat på, växa med uppgiften? nää, här hinner ingen ens börja gro innan nästa planta ska odlas och snabbt ryckas upp. Nya positioner, på läktaren, på bänken. Nej, det syns på grabbarna att Luchos snurrande på rouletten får dom att spela med osäkerheten hängandes utanför tröjorna. Roller, direktiv, konsekvens, det tycker jag lyser med sin frånvaro på vårt mittfält. Presspel och tätt mellan lagdelarna lär nog inte stå på Luchos meny. Ytor till essen där fram och snabba omställningar är mer troligt att vi serveras även under de sista månaderna innan priserna ska delas ut. Jag själv tar presspel på blodigaste allvar och har alltid sett det som ett signum för FC Barcelona, hungern att vinna boll högt med en samlad trupp, såklart man är besviken när det man klappar händerna och dunkar varandra i ryggen nu för tiden är när Barca vinner matcher med en "kämpa insats", inställning och krigandes och med en portion kontring som dessert som får en mätt och "belåten" för stunden. Ett mittfält utan Iniesta, utan Busquets och (utan Xavi, såklart)? Känns nästan som att gå på en barnförbjuden film, helt själv, för första gången utan målsman. Ska bli intressant att se hur Lucho formar mitten mot Sociedad. Men ta på öronkåporna, för risken finns att det gnuggas rejält med gafflar mot tallrikar.
Barcelona Bosketts
1/24/2017 11:06
@Cule4life:


Form.

Så länge de visat att de kan, vilket båda gjort åtskilliga gånger, är jag inte särskilt orolig.
Barcelona Cule4life
1/24/2017 09:56
Men helt ärligt nu. Vad är problemet med Neymar Suarez. Dom är erkända topp spelare av yppersta klass. Varför är det så att dom inte lyckas fullt ut? Är det tränaren? Är den ökände Barça pressen? Man undrar ju...hur kan 2 sådana spelare missa läge efter läge....helt klara lägen dessutom.
Barcelona Katalano
1/24/2017 09:53
@DM1982:


Holy moly. Detta är katastrofalt betyg för Neymar och Suarez. Framförallt Neymar som varit i en riktig svacka. Men nu är det vår och nya tag för dessa herrar. Hoppas verkligen att det lossnar ordentligt och att vi får igång effektiviteten. Hela hösten har vi haft mängder med anfall men haft svårt att näta och detta är en stor anledning till att vi ligger efter Real och Sevilla i ligan. Real har lyckats sätta sina chanser, som är färre, och på så sätt undvikit förluster.

Samtidigt ska sägas att våra motståndare lyckats göra mål på få chanser i många matcher också. Som sagt, effektiviteten måste verkligen upp.
Barcelona Katalano
1/24/2017 09:33
Bosketts

Jag vill minnas att jag sett Sergi Roberto som Pivote tidigare, men inte under Lucho. Har ingen tydlig bild av hur han klarade sig, men med tanke på hur stabil Busquets varit tidigare och att det är vad han därför jämfördes med så sågs det nog som lite halvdant.

Jag hoppas att Gomes får fylla ut Busquets position rakt av då han spelat som bästa just som Pivote tidigare. Detta kan ge oss en bättre bild av hur han klarar av uppgiften och om han kan ses som konkurrent för Busquets eller inte.

Barcelona Meneysuarez91011
1/24/2017 09:20
Luiz Suarez, 30 år idag. Svider lite i hjärtat, 30 år, är han en spelare som håller tills 34-35 eller är det 32 max 33 som gäller tror ni? Känns som han gått upp lite i vikt, skiter fullständigt i kroppen men ändå gör sitt jobb. Vill ni veta en läskig sak? Både Suarez och Messi, 30 år. Ska en vacker dag ersättas. Enda jag kan se ersätta Messi är Dybala, Surez blir nog enklare. Men fortfarande svårt att ersätta våra älskade spelare.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Bosketts
1/24/2017 09:11
Jag tror faktiskt att Busquets skada kan mynna ut i något bra. En stor anledning till höstens platta resultat har varit ett direkt resultat av Busquets sviktande form.

Under Lucho har Sergio fått ta ett betydligt större ansvar än förut. Han har efter Xavis adjö och Iniestas skada fått bära hela mittfältet och på grund av detta sett oerhört trött och okoncentrerad ut.

Avsaknaden av en ordentlig utmanare på sin position har också gjort sitt i frågan, och gjort honom omotiverad. Nu får han två-tre (relativt enkla) matcher från läktaren och se (förhoppningsvis) Gomes växa i rollen som pivote.

Har Roberto fått testa på den rollen? Så vitt jag vet har han inte gjort det, men jag tror att han skulle kunna vara den där ordentliga utmanaren till Barcelonas svåraste roll. Han är lugn, han är bolltrygg och har speluppfattningen som krävs.
Barcelona DM1982
1/24/2017 09:11
[QUOTE=Soko]Messi har bara 3 assist i ligan!! Helt sjukt . Han borde haft minst 13 men tack vare Suarez och framför allt Neymar som bränner obegripligt mycket så står han alltså på endast 3. ps. Deulofeu till Milan . [/QUOTE] Lionel Messi has gone 11 games without an assist, his teammates has missed all the 31 chances he created in this run! #fcblive Bottlers ?? https://t.co/yOvMSwOe2a
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Soko
1/24/2017 08:33
Messi har bara 3 assist i ligan!! Helt sjukt . Han borde haft minst 13 men tack vare Suarez och framför allt Neymar som bränner obegripligt mycket så står han alltså på endast 3.

ps. Deulofeu till Milan .
Barcelona Xaviesta
1/24/2017 03:45
Lion24 Som vanligt välanalyserat, du har ett gott öga för spelsekvenser och matchanalyser. Jag håller med dig i mångt och mycket här men vill ersätta vissa av dina frågetecken med punkter och utropstecken - MSN:s, sometimes, brist på presspel kan inte bero på annat än direkta direktiv (copyright på den såklart) från mister himself då dom gånger vi ser dom pressa hårt och distinkt sker det utan att vara konsekvent och genomgående matchen ut. Dom få ggr vi ser en press sättas in från dessa tre herrar görs det för att dom sökt sig längre ner i banan för att undvika offsiden och vara beredda på en eventuell kontring och råkar bollen vara i närheten av deras gubbe just då så sätts en halvhjärtad press in från Messi medan Neymar och Suarez jobbar hårdare i pressen om det nu är tvunget. Kan tilläggas att Messi spontant söker sig längre ner även för andra anledningar, tex för att göra våra trubbiga mittfältares jobb som var fallet i matchen mot Eibar, bara för att ta ett exempel. Men att det skulle i-n-g-å i vår spelmodell under Lucho att anfallarna skall vara lika delaktiga i presspelet som övriga lagkamrater finns inte på kartan då Lucho finner bollinnehav mindre upphetsande än sina föregångare på posten och hellre föredrar tre spjutspetsar redo att hugga på kontringarna. Till sist håller jag med sig om att avståndet mellan våra lagdelar är alldeles katastrofalt och för inkonsekvent. Vi uppträder som ett förvirrat gummiband drunk on Iniesta70:s fulwhiskey där vi växlar mellan att gröta ihop oss för tätt på varandra eller stretcha ut oss för långt ifrån varandra vilket tex skapade ett hav av ytor framför egna backlinjen som Eibar, turligt nog, inte utnyttjade till max. Ett gummiband av det slaget kommer att brista mot skickligare lag längre fram, tex i en viss turnering vi alla håller varmt om hjärtat. Jag vill se en konsekvent (yep, lika bra att tjata ut det ordet) spelidé från Lucho när det kommer till presspel och krympande/utökande ytor - eller så vill jag inte se det alls. At this point går det nästan bra med vilken som för min del, bara jag får se en tydlig röd tråd i tanke och handling, för den här gråzonen vi befinner oss i nu med Hawaii-fotbollen vi bjuder upp till är inte värdigt ett lag av Barcas kaliber. Jag må låta lite väl hård här men håll med om att det stundtals såg ut som om Lucho huggit svärdet i samma höna 50 ggr i Zelda III - A link to the past och sen var skärmen fylld av huvudlösa kycklingar running around utan att själva veta vilken uppgift dom hade. Individuellt hade några av våra killar en bra kväll och vissa av dom fick sätta ett par välbehövliga strutar men som enhet gjorde vi en alldeles urusel match. För oss taktik/teknik-nördar var det en hårt gnuggande gaffel mot en tallrik i 90 minuter och mina öron gör lite ont än. Nu gick det ändå vägen med 4 mål mot lilla Eibar men hur går det mot dom ruskigare lagen senare i vår när säcken ska dras ihop? Det är det enda frågetecknet jag bjuder på ikväll.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona koeman92
1/24/2017 01:08
@Barcelonistas:


Vem ska då ersätta honom? Suárez är fortfarande världens bästa striker, och marknaden kryllar inte direkt med strikers av hans kaliber. De enda tänkbara ersättarna jag kan komma på är Dybala och Griezmann, vars kontrakt sträcker sig till 2020 respektive 2021 och lär kosta skjortan. Vi kommer antagligen inte att ha råd med både Dybala/Griezmann och Verratti, som i mitt tycke är en mer nödvändig värvning för tillfället.
Barcelona Stright outa Barca
1/23/2017 23:22
Robert Fernandez (sporting director): "The dynamics have changed. "We are very happy with Aleix. He'll stay" #fcblive
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
1/23/2017 23:10
Vi borde sälja Suarez nu under sommaren killen har nått sin prime och blir bara sämre och sämre. Herregud fattar ni själva hur mycket killen gått upp i vikt sedan 14/15 säsongen när vi vann trippeln?

Han missar alldeles för enkla passningar, ser otroligt klumpig ut med bollen, springer offside, missar dom enklaste lägena som finns, han stannar även upp spelet konstant.
Barcelona Soda Popinski
1/23/2017 22:14
I länktips finns en intervju med Samuel Eto som jag snubblade över idag av en slump. Den handlar mycket om Pep Guardiola och jag finner den intressant att lyssna på av flera olika anledningar. Vissa City fans skulle älska att se den.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona CarlesPuyol5
1/23/2017 21:17
Det är många som är trötta på att forumet har stängts. Men oneliners som "suarez är inte bra idag" tex klarar inte moderatorerna av att hantera. Det blir för mycket för de.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Duda
1/23/2017 20:44
Luis Suarez ar en spelare som misslyckas med det latta nar han far for mycket tid pa sig att tanka, varkar det som... men nar han gar pa instinkt sa ar han en killer :)

jag tycker personligen att det ar trakigt att ni stangt forumet under match, for visst sa ar det manga som skickar ivag en massa onodiga oneliners, men finns en hel del kunniga personer har inne som bidrar med fina analyser, och det aven under matchens gang!
Barcelona Ribohn Fan
1/23/2017 19:26
Lion24 Årets Lucho upplaga förekommer inte någon utpräglad pressspel. Defensiven består av att täcka ytor, ligga på rätt sida om boll. Vänta på misstag och ställa om, eller tvinga motståndarna spela långt. Han tror ju självklart att hans 4-4-2 spel är det som ska bringa titlar till oss. Men jag tycker inte det är kul, inte ens om vi vinner titlar.
Barcelona Lion24
1/23/2017 18:39
Det här blir ett långt inlägg!

Jag har många gånger skrivit om presspel, hur man pressar och att man ska vara intensiv och allt det där. Vårat presspel har nästan alltid sett katastrofal ut på sistone. Jag tänker visa en sekvens senare. För mig så är presspel det viktigaste. Du kan ge mig en tränare som har 98% bollinnehav men om tränaren inte har en effektiv presspel så vill jag inte ha den tränaren. Det finns så mycket fördelar med presspel, jag kan hålla på hela kvällen. Men jag ser ibland lag som pressar för pressandets skull, det gäller även oss. Men ett presspel utan intensitet och aggressivitet är ingenting. Jag har verkligen inspirerats av Peps tid i Barca men framförallt Simeones Atlético. I min värld så är det så man ska pressa, man ska vara som ett lejon som inte ätit på flera dagar. Det är då man vinner på sitt presspel, alibipresspel är något jag verkligen avskyr, jag klarar inte av det.

En anledning till varför vårat presspel inte alltid funkat effektivt är för två grejer: den ena är att vi är inte tillräckligt aggressiva, inte tillräckligt intensiva, oftast ser jag alibipress från våra spelare. Det kan ha två orsaker: 1. spelarna har inte den respekten för sin tränare att de skulle ''dö'' för honom och 2. tränaren helt enkelt inte har eftersökt detta. Till den andra anledningen till varför vårat presspel inte alltid funkat så får man trycka på länktips för att veta det. Stanna Youtubes klocka vid 1:10:13. Det här är alltså från Sociedad matchen i cupen. Man måste studera de närmsta sekunderna väldigt väldigt noga, man måste analysera vad våra spelare gör vid det här laget. I den sekvensen så är det Inigo Martinez som passar Raul Navas. Suarez pressar men Navas kan lösa den situationen. Bollen går till högerbacken och Neymar pressar också men högerbacken kan också lösa den situationen. Bollen går till högeryttern men där blir det stopp. Varför tar det stopp vid Digne? Varför kan Raul Navas och högerbacken kunna ta emot bollen, tänka, titta, och passa bollen men varför kan inte högeryttern? Varför är Dignes presspel effektiv men inte Neymar och Suarez?

Titta på avståndet från när Inigo Martinez ska passa bollen till Raul Navas och titta hur långt ifrån Suarez står från Navas. Titta sen avståndet mellan Ney och högerbacken. Jag har sagt många gånger att när du ska pressa så ska du inte vara för nära motståndaren, du ska inte heller vara för långt bort. Du ska vara på en avstånd där passningen ska kunna gå till motståndaren, i den sekund som passningen slås, det är då man pressar. Men titta sen på Dignes avstånd till sin motståndare, det är då motståndaren gör fel. Tekniken i vårt presspel är antingen för dåligt eller så ingår vissa spelare inte in i den kollektiva pressen, som Leo, Ney och Suarez. Jag tror att Lucho beordrar dom att pressa men MSN pressar inte rätt, men dom kommer undan med det ändå. Om det har för att Lucho inte har tillräckliga ''balls'' för att säga åt dom eller inte är en annan femma.

Men det är egentligen inte de allra viktigaste. Om vi går tillbaka till 1:10:13 och stoppar när Inigio Martinez/Raul Navas (mittbackarna i La Real) har bollen. Titta på hur våra spelare positionerar sig. Vi pressar eller försvarar alltså i stort sett med en 5-3-2 uppställning (i den sekvensen). Kolla vart Rakitic är. Det är heller inte det viktigaste, det viktigaste är avståndet mellan de centrala mittfältarna och backlinjen. Oavsett match och sekvens så är avståndet mellan mittfältet och försvararna alldeles för stort. För att kunna pressa effektivt så ska man vara nära varandra så långt det går. När vi har boll så är det logiskt att yttermittfältarna eller ytterbackarna breddar, eller att hela laget breddar egentligen, för då öppnar man upp spelet, men när vi försvarar då ska det vara helt tvärtom. Då ska man göra sig så ''liten'' som möjligt, alltså man flyttar in laget centralt och blir tighta i mitten så att man stänger all form av ytor på just mitten. Att överföra en boll från en kant till en annan tar tid och man hinner förflytta sig till den andra kanten innan bollen nås tid, om man ska täcka kanter.

Men det viktigaste är att blockera alla ytor som finns, framförallt på mitten, genom att backlinjen ska vara så hög som möjlig och att laget ska vara så tight som möjligt. På det sättet så blockerar man i stort sett all form av spel från motståndaren, varför? För dom har inga ytor att spela på, vi har stängt av alla ytor, om det finns ytor så är det vi som skapar ytor för våra motståndare, för att kunna planera erövring av boll genom presspel. Men positioneringen vid 1:10:13 och den så kallade presspelet är k a t a s t r o f a l. Backlinjen ligger alldeles för långt ner, när backlinjen ligger så långt ner och mittfältet trycker upp, så fattar vem som helst att det öppnas upp en massiv yta framför backlinjen, bakom mittfältarna: den farligaste ytan alltså. Om vi ser på sekvensen så ser vi Umtiti som följer en spelare på mitten, han lämnar alltså sin zon som mittback, vilket är livsfarligt, vad händer då bakom han? En yta uppstår, och då har ändå La Real två spelare där framme som utan tvekan kunnat utnyttja den lediga ytan. Den ytan uppstår för att det är en sån extrem stor avstånd mellan backlinje och mittfält. Backlinjen måste flytta upp så högt det går för att göra spelplanen så liten som möjligt för motståndarna. Så taktiken är helt fel i presspelet och tekniken är helt fel i presspelet, hur ska det kunna gå bra?
Barcelona Bosketts
1/23/2017 16:17
Oerhört glädjande att Isak går till Dortmund istället för Real. Inte nödvändigtvis för att konkurrenten går miste om en talangfull spelare, men för att han visar prov på en intelligens som tyvärr är påtagligt frånvarande hos många jämnåriga talanger.

Det är ju ingen chock direkt att Ödegaards utveckling stannade upp totalt samma sekund som han kritade på för marängerna. Isak är klart bättre än många andra svenska talanger som lämnar för spel i Holland och liknande, och ska givetvis spela i en bättre klubb, men att undvika det absoluta toppskiktet och istället välja en klubbadress som dels har behov av anfallare och dels har en lång tradition att fostra unga anfallstalanger är inget annat än ett fantastiskt val.

Hoppas att han blommar ut ytterligare och vem vet, han kanske hamnar hos sina idoler Neymar och Messi i framtiden...
Barcelona Soko
1/23/2017 16:11
@Cule4life:

22 februari spelar Real borta mot Valencia
26 februari spelar sen Real borta mot Villarreal

Stor chans att Real tappar mellan 4-6 poäng.
Barcelona Cule4life
1/23/2017 14:54
Är inte Valencia på G nu också? Zaza kommit. Den är en perfekt hängmatch för att tappa. När spelas den? Man måste ju se den.
Barcelona El Pistolero #9
1/23/2017 13:53
Deras hängmatch är Valencia på Mestalla. Dagens Valencia slår dagens Real Madrid utan Modric, Marcelo och Carvajal på Mestalla.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Cule4life
1/23/2017 12:56
5 poäng ifall Real vinner sin hängmatch. Dom måste tappa en match till nu..då blir det skön nerv. Jobbigt att ha Barça flåsande är. Men vårt spel skrämmer iaf inte många. Men Messi räcker ju för det.
Barcelona neymar JR
1/23/2017 12:40
Var det Messi kommentarerna som stängde affären för real? Eller ja det var ju Messi, Ronaldinho och Neymar han såg upp till.... Hade dock varit roligare ifall det visar sig att Dortmund verkligen värvade honom framför ögonen på Madrid. Hoppas han verkligen kan utvecklas till något bra, Sverige är i minst sagt i behov av det.
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: