/spanien/barcelona/forum/66.aspx/spanien/barcelona/forum/66.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Deulofeu
2017-08-13 12:14
Davids3

S.Roberto är ju snart kapten efter Iniesta,Busquets och Messi i nya generstionen är han ju given!

Hoppas hans hjärta gör att han stannar men efter att klubben lovar honom att spela på mittfältet sedan värvar man Paulinho förstår jag om han börjar tvivla...

Jag tror faktiskt mycket på de som vi värvade förra året att de kommer vara lite bättre i år.Säsong två blir man ofta bättre.

Ter Stegen första året som ordinarie i Barca!
S:Roberto riktigt mycket speltid förra året kliver nu in i mitten!
Umtiti fortsätter han växa ytterligare?
Gomes tror jag på var bra för Portugal i somras!

Om vi bara kunde fortsätta föryngringsarbetet vi påbörjade förra sommare kryddat med la masia... Istället för gamla brassar från Kina!
Barcelona Fuerza
2017-08-13 12:12
@Rambla~:


Eller så trodde han att han var inloggad på ett annat konto. M.a.o. vet vi per dagens datum att Soko har en till profil på Rambles. Vidrigt.
Barcelona Nemesis 10
2017-08-13 12:11
Jag vägrade skriva nåt om Paulinho värvningen igår för att jag vägrade tro att det var sant, jag tänkte att jag väntar en dag för att se om det bara var ett skitrykte men nu verkar det vara sant tillslut.

Bartomeu och hans idioter till kollegor håller på river ner allt som har byggts upp och det går snabbt neråt. Jag vill verkligen höra deras motivation till värvningen av Paulinho och varför man vill spendera halv miljard på skit spelare då och då.

Varför reagerar inte folk nere i Barcelona? Det är bara Benedito som försöker att ta oss ur denna mardröm som bara blir värre och värre för varje månad som går.
Varför håller dom på såhär? Jag kokar så mycket att jag hade gjort vad som helst för att få gå 5 ronder mot Bartomeu i en mma match och få ta ut min ilska mot han och hans junta.

Hela världen garvar och våran klubb och hur den sköts men idioter bara fortsätter och förstör mer och mer, precis när man inte tror att det inte kan bli värre än vad det är som överträffar dom sig själva med något ännu värre.
Det är fascinerande, jag börjar verkligen tro att Bartomeu och hans gäng är anlitat för att förstöra klubben inifrån. Man kan inte bara vara så inkompetent och ändå få behålla jobbet som att det inte finns något problem alls i deras agerande och beteende.

Vi är ett skämt, återigen så är det vi supportrar som tillåter detta...
Barcelona Davids3
2017-08-13 12:01
@Soko:


Busteeed!

Mod agera!
Barcelona Davids3
2017-08-13 11:58
Vi ska inte ge bort Roberto under några omständigheter. Roberto är oersättlig med hans mångsidighet och hjärta. Kvittar om det är Hazard det handlar om.
Barcelona VizzlA-"Tots Units Fem Força"
2017-08-13 11:51
Paulinho kommer tyvärr att anlända..

Jag ger dock inte upp hoppet om Seri men det ser mörkt ut.

Paulinho, Seri, Coutinho, Dembele.

Ut Gomes, Arda, Douglas, Vermaelen, Munir.

Barcelona MessiTheLivingLegend
2017-08-13 11:45
@1899 - Puyol:


Man bör börja med ett bud på €70 miljoner + Gomes och Arda.

Hade varit en bra deal €100 miljoner + dessa två spelare ändå.
Barcelona DM1982
2017-08-13 11:28
[QUOTE=Rambla~]När en person börjar referera till sig själv i tredje person börjar man förstå att alla vidare samtal och diskussioner bara är att lägga ner. :) Haha, ja herregud.... [/QUOTE] Känns som någon glömde vilket konto han skrev ifrån.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona 1899 - Puyol
2017-08-13 11:28
Chelsea vill ha 1,10 plus Roberto. Valverde vill ha Hazard som ska ersätta Neymars plats. Valverde vill ha Coutinho på mittfältet. Vi måste slänga Arda, Gomes, behåll Raffe.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona L.A.M Nr 10
2017-08-13 11:20
Rambla Priset är överdrivet men det säger man ju om 90 % av alla värvningar idag. Någonstans måste man vara realistisk och jämföra med andra potentiella köp. Jag tycker exempelvis att Seri hade varit mer prisvärt men där måste ju någonting hänt som inte vi vet om. Han kanske ändrat sig, Valverde kanske nobbar honom osv. Nyckeln till om den här sommaren ska bli bra är om vi får Coutinho eller inte. Självklart är jag inte nöjd om Paulinho ska föreställa någon form av crackvärvning som ett ansikte utåt för vår nya satsning. Coutinho däremot bidrar med många fina egenskaper samtidigt som det medför nya sätt och formationer att ställa upp laget på. Jag lutar mer och mer åt att på allvar göra ett försök att skola om Iniesta till Xavis roll. Det eller att spela en typ av 4-2-3-1 med Busquets som sittande och Rakitic som central tvåvägsspelare, inte som någon falsk högerytter.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona ElRaval
2017-08-13 11:20
[QUOTE=ElRaval]konstigt att inte Gomes är uttagen till dagens trupp. [/QUOTE] tydligen inte arda heller.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona ElRaval
2017-08-13 11:18
konstigt att inte Gomes är uttagen till dagens trupp.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2017-08-13 11:17
Jarod De har säkert resignerat vid det här laget, är mer eller mindre apatiska nu. Precis som under Gaspart-eran behöver även de sportsliga resultaten utebli i större grad innan det händer något. Innan missnöjet når till den grad att det växer fram ett tillräckligt stort motstånd att några grupperingar beslutar sig för att enough is enough. Just nu ligger nog bara missnöjet och pyr. De vita näsdukarna behöver tas fram på Camp Nou. Tills vidare får vi dessvärre nog bara gilla läget.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Cule4life
2017-08-13 11:14
40 milj + 5 milj i 4 år = 60 milj för en avdankad 30 årig som har noll skills. Bravo 600 milj kr investering på vad? Jag förstår inte vad han har som inte Rakitic Gomes Roberto Alena har?
Barcelona Rambla~
2017-08-13 11:06
När en person börjar referera till sig själv i tredje person börjar man förstå att alla vidare samtal och diskussioner bara är att lägga ner. :) Haha, ja herregud....
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Jarod The Pretender
2017-08-13 11:05
@Rambla~:


Du är definitivt inne på rätt spår. Det som oroar mig är din sista mening, dvs. att fans och media ännu ligger och sover. Varför kan de inte fatta vad Barto håller på att göra med vår fina klubb? För mig är det verkligen oförståeligt. Laporta var inte perfekt, men åtminstone brann han för klubben och fattade för det mesta rätta beslut (iallafall ur ett sportsligt perspektiv). Vad har Barto gjort under alla dessa år? Det har kommit så mkt skit med honom och Rosell.
Barcelona Bollinnehavet
2017-08-13 11:03
Soko/enkos

Det är väl skitsamma hur jag rankar Brasilien? Det berättigar inte att lägga 40 miljoner euro på en 29-årig spelare som kommer ta speltid från våra egna canteranos hur högt jag än rankar dom. En spelare som varenda en spurs-supporter var överlycklig att bli av med.

Men du som refererar till FIFA-rankingen när du hävdar att Brasilien är nr 1 kan ju förklarar hur Schweiz är nr 4 i världen. Kom igen nu, ge oss svaret på gåtan. Beskriv gärna också dina känslor kring Polens femteplats. Du verkar på något sätt koppla den listan till att Paulinho är ett bra köp.
Barcelona Rambla~
2017-08-13 11:02
Jarod Jag börjar bli övertygad om att Barto och juntan faktiskt ville att Neymar skulle dra denna sommar och därmed få in pengarna förvhans klausul. Tänk dig själv, de måste ju ha känt till Neymars "hemliga" möten med Nasser förra året på Ibiza. Hela världen visste om det. Då borde de kunnat lägga ihop två och två att den kommande sommaren, denna, fanns det stor risk att Neymar skulle dra till PSG. Vill man till varje pris skydda sin tillgång så att han stannar, sätter man fan en högre summa än 222m som klausul. Nej, under årens lopp med alla rättsliga åtgärder och problem som värvningen av Neymar dragit med sig, tror jag faktiskt Barto välkomnade en försäljning av honom så länge de fick bra betalt. I allmänhetens ögon är det ju sen heller inte Barto & Co som ville sälja honom utan det blir de båda Neymars som får ta kritiken från fans och media.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona wallmannen
2017-08-13 11:01
Min erfarenhet säger mig att det inte går att vinna en debatt på internet... Paulinhovärvningen känns väl sådär, vet inte vad jag ska tro. Men när/om han drar på sig den fina Barcatröjan, då kommer jag heja på honom.
Barcelona Soko
2017-08-13 10:55
Trollningen är över en gång för alla. Spärr! /mod
Barcelona Jarod The Pretender
2017-08-13 10:54
@Soko:
Hur han presterar i landslaget är enligt min åsikt irrelevant. Brasilien har en annorlunda spelstil och taktik än Barca. Dessutom har inte Brasilien varit tillräckligt bra de senaste åren. Man har t.ex. misslyckats med att vinna VM och Copa America. Har man ens tagit sig till final med Paulinho som startman? I Tottenham floppade han ordentligt och då var han trots allt yngre. Detta hade varit en annan femma om vi fick Paulinho på free transfer, men 40 miljoner euro?? Killen kostar mer än Henry, vilket är helt sinnessjukt. För de pengarna kunde man också under denna övergångsperiod köpa Seri -en spelare som passar mycket bättre i Barcas filosofi och spelsätt.
Barcelona 1899 - Puyol
2017-08-13 10:52
1-7!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona 1899 - Puyol
2017-08-13 10:51
Soko Trodde du att skulle komma undan med argument hahaha. Folk med kunskap vet att den pinsamma rankningen är fullt av skit. Paulinho gör hattrick i en match sen vips vill du ha honom i Barca. Säger mkt om dig som person. Folk skriver till dig för du gjorde bort Dig grovt sen skriver du glöm det och gå vidare hahaha. Har du slut på batteri :)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Soko
2017-08-13 10:50
@Soko:

Att man tar ovanstående med att Tyskland slog Brasilien med 6 - 1. Ja det kan även Sokos största hatare tycka är löjligt .
Barcelona Rambla~
2017-08-13 10:50
L.A.M 40m för en 29-årig brasse från Kina för att ha honom som reserv? Barca borde kunna bättre än så, tycker du inte? Jag är rädd för att han är tänkt att starta när man så ivrigt jagat honom och hela tiden höjt buden att man till slut vill lösa hans utköpsklausul. Det liknar värvningen av Arda all over.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Jarod The Pretender
2017-08-13 10:48
@Rambla~:


Funderar seriöst på att skippa den här säsongen och fokusera på att följa andra sporter. Blir alltför negativ påverkad av det som ledningen håller på med. Man kan inte vara så här inkompetent. Det går bara inte. Detta är en medveten drag från Bartos sida att förstöra Barcelona. Finns ingen annan giltig förklaring. Barca har blivit Europas skrattlag sett till vår transferpolicy.

Barto pratar om Veratti. Veratti stannar i PSG.
Barto pratar om stjärnvärvningar. Paulinho kommer.
Barto pratar om att Neymar stannar till 200 % i Barca. Neymar sticker.

Är han mentalt efterbliven eller handlar detta om att förstöra för klubben? Detta inlägg är inte min bästa och jag inser att min nivå borde höjas, men jag är såå besviken och arg just nu. Fattar inte hur man kan förstöra detta Barca när vi har tidernas bästa spelare i laget. Tycker fan synd om Messi.
Barcelona Soko
2017-08-13 10:46
Att ta upp ett resultat för 3 år sedan, dessutom utan Neymar :) och hävda en sak samt lyfta upp ett hattrick i år och inte hävda något utan bara belysa är två helt olika saker. Att man inte kan skilja på de två .
Barcelona 1899 - Puyol
2017-08-13 10:46
Rambla for president :) Såja sätt SokoMadridista på plats. Undrar hur länge Soko får vara här och skriva för detta är fan rekord efter han hejar på Real så när ska dem spärra trollet. 1 2 3 mata inte trollet hahaha.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2017-08-13 10:43
Soko Lägga ner och gå vidare? Glöm din dröm grabben. Du kan dessutom stoppa upp ditt patetiska punkt slut någonstans där solen inte skiner. Jag har bara börjat.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Soko
2017-08-13 10:43
@Bollinnehavet:

Kan du ranka Brasilien då? Intressant att se var du placerar dem .
Annons: