/spanien/barcelona/forum/6581.aspx/spanien/barcelona/forum/6581.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Capitan Puyol - El Corazón
2013-07-28 18:48
Ter Stegen Montoya Pique Luiz Alba Roberto/Cesc Sergio Iniesta Rafinha Messi Neymar Skulle detta kunna vara Barcas framtida elva? Jag tycker att det ser väldigt bra ut och att man blandar ungt och hungrigt med skickliga och rutinerade rävar. I dagsläget, nu när Thiago är borta, ser jag ingen självklar ersättare till Xavi. Cesc är inte kapabel till axla en sådan roll och Roberto har jag sett för lite av. Därför skulle det vara logiskt om Iniesta fick ta över den rollen mer och mer. Om inte någon världsmittback köps in ser jag hellre att man satsar på Bartra, då han besitter mycket potential. Montoya tar självklart över Alves helt och hållet 14/15. Jag hoppas också att Grimaldo får speltid trots den hårda konkurrensen på VB positionen. Rafinha skulle vara en utmärkt ytter, hoppas att han kan ta rollen som den lite mera arbetande anfallaren, men att Messi och Neymar också ska ha ett stort ansvar i press/defensiva spelet. Jag ser detta lag som väldigt ungt och hungrigt som jag tror kommer att kunna utmana i alla mästerskap och till och med vinna dem. Vad tycker ni?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Culé - Messi y Alexis [BIENVENIDO NEYMAR]
2013-07-28 17:56
Dagisnivå. T.o.m Puertans nivå är högre....

*loggar ut*
Barcelona Jordi Alba Ramos #18
2013-07-28 17:54
Vilken nivå det är på vissa här inne. Dags för mod att dela ut lite spärrar?
Barcelona Vampíro
2013-07-28 17:49
Javi Garcia kostade knappast £30M för City utan snarare runt £16M. Sen att han är en högst medioker spelare är en annan femma men rätt ska vara rätt.
Barcelona Sang Blaugrana
2013-07-28 17:45
Käften messmargodly, snälla.
Barcelona Messmargodly
2013-07-28 17:06
KAN FOLK SNÄLLA SLUTA VSRA NSIVA OCH LÅTA BLI ATT KOMMENTERA DENNA *RONALDINIHO FOTBOLLSGUDEN*S INLÄGG DÅ HAN HATAR BARCA MER ÄN HAN ÄLSKAR SIN FULA MOR SOM GAV HAN DE PATETISKA LIV HAN LEVER SOM EN FALSK MÄNNISKA. SNÄLLA. PALLAR INTE VARJE DAG LÄSA HUR TRÖGA MÄNNISKOR HÄR INNE INTE SER IGENOM ATT HAN TROLLAR.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Shanghai - Gerardo "Tata" Martino
2013-07-28 16:44
ElRaval

Tycker du att en spelare som Javi Garcia är värd £30m? Coentrao £35m? Angel di Maria £30m? Det här är spelarna från Benfica, har inte ens skrivit några från Porto som till exempel Hulk, Moutinho, James Rodriguez med flera.

Att sälja Javi Garcia för £30m till Man City för att sedan bänkas - det kallar jag blåsa rejält.
Barcelona Rambla~
2013-07-28 16:43
La liga es blaugrana! För att förtydliga. Möta ett Bayern som är flera veckor före i sina förberedelser, har så gott som alla sina spelare tillgängliga. Medan Barça har typ 4 träningspass bakom sig och halva truppen fortfarande på semester så att man tvingas fylla ut med 11 spelare från B-laget. Ja det är bra motstånd, det är tom toppmotstånd. Frågan är hur mycket värdemätare en sådan match är i början av en försäsong? Jag försökte förklara det för honom men han envisas med att tjata om starkt motstånd.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona ElRaval
2013-07-28 16:36
@Shanghai - Gerardo "Tata" Martino:


Förstår inte på vilket sätt det är att "blåsa lag"?
Om de alltid lyckas sälja vidare spelare för ett högre pris så beror det väl snarare på att de är bra på att få fram potentialen som spelarna uppenbarligen har i sig.
Eller så överpresterar de just i Porto och Benfica.
Barcelona Gabriel
2013-07-28 16:26
Varför i helvete ska man spela mot bra motstånd varje gång man spelar en försäsongsmatch? Det finns ingen som helst logik kring det. Man har träningsmatcher för att få laget att komma i form, få matchtempo och få dels för att få de nya spelarna att komma in i laget (nu har vi visserligen enbart värvat Neymar och han har inte anlänt ännu). Det finns ingen storklubb som spelar mot bra motstånd i precis varje match.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona La liga es blaugrana!
2013-07-28 16:06
Ronaldinho " fotbollsguden" (Barcelona) Att man möter dåligt motstånd är för att moralen och självförtroendet på truppen ska öka det är väl bättre än att spela alla sina träningsmatcher mot Bayern Munchen och torska varenda gång, hur mycket hade det hjälpt truppen.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2013-07-28 16:04
@B-Guden:


Officiellt är det Thiago.
Barcelona Rambla~
2013-07-28 16:03
@Ronaldinho " fotbollsguden":


Tydligen behöver du få en förklaring för du envisas ju med att tjata om samma sak. Oavsett om du möter bra motstånd så ser du inte var laget står under försäsongen. Starkt mostånd ger inte en rättvis bild.
Barcelona Shanghai - Gerardo "Tata" Martino
2013-07-28 15:57
Porto och Benfica blåser alla lag ute i Europa. De värvar spelare från Sydamerika eller avdankade spelare från de större ligorna. Efter att de har gjort succé säljer man de över £35m. Helt sjukt att de lyckas blåsa storklubbar gång på gång.
Barcelona B-Guden
2013-07-28 15:46
Ang u 21 em, läser man en artikel om Thiago, står det att han utsågs till U21 ems bästa spelare, läser man om, Isco står det att han blev u21 ems bästa spelare

Så vem blev U21 ems bästa spelare ?
Barcelona Ronaldinho " fotbollsguden"
2013-07-28 15:34
Rambla Du behöver inte förklara för mig vad träningsmatch är till för. Jag sa bara att jag inte gillar när man möter uselt motstånd. Jag ser helst att man möter bra motstånd så man ser var laget står.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2013-07-28 15:18
@Ronaldinho " fotbollsguden":


Du tycks inte fatta vad försäsongsmatcher är till för. Det är i alla fall inte att visa hur överlägsen man är moståndet utan det handlar om att få upp matchtempot och få lite spring i benen (lustigt uttryck). Dessutom väljer klubbar som Vålerengen när de firar 100-års jubileum att bjuda in storklubbar som en slags present och fest till sina fans. Det handlar inte om att det ska bli spännande matcher eller någon prestige i att vinna utan snarare att det ska vara en folkfest.

Varför tror du annars att tex Real Madrid väljer att spela en match mot Bournemouth? För motståndet? :P
Barcelona Ronaldinho " fotbollsguden"
2013-07-28 15:06
Uselt motstånd igår så man kan inte dra för stora växlar utav matchen. Vålrengen är inte så mycket bättre än ett allsvenskt fotbollslag som Helsingborg eller Malmö. Sanchez presterade mot dom. Men finns många spelare som gör det, laget och spelarna ska sättas på prov som mot Bayern och efter det kan man diskutera. Själv ogillar jag när man möter så dåligt motstånd.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonito / Lucho Enrique 21
2013-07-28 15:06
Om någon spelare förutom Xavi, Iniesta, Puyol, Busquets och Messi lämnar så anser jag att det är spelarens förlust och inte klubbens. Cesc har precis fått unge och köpt hus, alla vet att han kommer att stanna och alla, inklusive han själv har sagt att han inte kommer att säljas.

Om man inte vill tillhöra dagens Barca med Neymar och Messi och en välbehövlig nysatsning så får man göra som Thiago, det finns gott om spelare som offrar allt för att hamna i Barca och ta deras plats.

Angående mittbackarna, varje gång jag ser Dortmund, imponeras jag mer av Subotic än Hummels. Och då tycker jag att Hummels är alldeles fantastisk mittback. Men som jag skrev igår, Luiz är den som passar bäst i den rollen.
Barcelona Rambla~
2013-07-28 15:00
Stoichkov~ Du har fel angående Garay. Madrid har faktiskt med en klausul när han såldes till Benfica som ger dom 50% av försäljningssumman. Det var därför Benfica fick köpa så billigt. Dessutom så brukar Madrid få med en klausul som förhindrar köpande klubb att i framtiden sälja till Barca. Det är jag dock inte säker på gäller just i det här fallet. Risken finns dock. Personligen tycker jag han är rätt så medioker. Alla spelare tycks utvecklas i Portugal. :P Benfica sägs vilja ha typ 40m för Salvio som Atlético dumpade iväg 2 ggr till Portugal. Javi Garcis lurade de City att värva för stora pengar. Han visade sig vara precis lika kass som när han spelade i Madrid.
Postat via SvenskaFans-appen
RedemptionMn
2013-07-28 14:08
LionelMessi10

Fabregas har själv sagt att han inte vill lämna, Zubi, Tata samt vicepresidenten har också sagt det. Säkert har Rosell också uttalat sig någon gång gällande detta. What more reassurance do you want? Thiago lämnade Barca pga brist på speltid samt förtroende. Fabregas har inte samma problem som Thiago. Vore ett väldigt dumt karriärval utav Fabregas att lämna Barca.
Barcelona Blaugrana91
2013-07-28 14:06
Seröst vad snackar du om?? Om du tänker på fallet med Thiago så ville han själv lämna. Mer hans förlust än klubbens. I Cesc fall så vill han ju inte lämna och Barca vill inte sälja. Sluta tjata om det här nu....
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LionelMessi10
2013-07-28 14:01
med tanke på dom här senaste händelserna så skulle det inte förvåna mig ETT DUGG om han lämnar..... som om du känner barca så javla bra! öppna ögonen själv o inse vad som händer, styrelsen har tappat allt, om man ens kan kalla det styrelse!
RedemptionMn
2013-07-28 14:01
Fabregas kommer inte att lämna Barca. Punkt slut.

Såg FCB - BVB matchen igår, och kunde inte låta bli att imponeras av Hummels. Han skulle passa fint i Barcas försvar. Hans spelstil kanske påminner lite om Piques, men han är mycket mer aggressiv i sitt sätt att spela samt stark i luftrummet. Håller med om de flesta att Barca borde köpa två mittbackar. Vår trupp är tunn, och om vi vill utmana på allvar så måste vi ha en bred trupp.
Barcelona Blaugrana91
2013-07-28 13:54
LionelMessi10 Men sluta tjata om det där och sluta ta info från alla dessa patetiska brittiska tidningar.... Cesc kommer inte lämna.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Messmargodly
2013-07-28 13:53
väl*
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Messmargodly
2013-07-28 13:53
Naiv om du tror Cesc lämnar. Visar bara hur väll du känner till Barca..
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LionelMessi10
2013-07-28 13:51
Cesc har enligt tidningen ( Express ) kommit överens med Man United om ett personligt deal via ett möte mellan hans agent och United. Nu måste Manchester United övertyga Barcelona att släppa Cesc till United och Premier League. Källa: [ Express ]

Han är borta!
Barcelona barca!54
2013-07-28 13:19
Barcelona har erbjudit Citys Denis Suarez ett fyra års kontrakt, där han först ska spela ett år i b laget och sedan automatisk flyttas upp till första laget.
Barcelona Stoichkov~
2013-07-28 13:12
Mojito - Culé (un estilo de vida): Jag vet att han inte toppar någon topplista alls och jag har inte sett honom i någon lista heller. Men om tränaren vill så satsar ju klubben på att köpa in spelaren. Det där med Real Madrid, spelaren går dit han vill gå. Så är det alltid. Real Madrid skulle kanske få en viss summa, om detta stämmer, men de kan inte stoppa försäljningen. Portugisiska klubbar är förresten vana vid att sälja sin spelare dyrt. Han kanske är dyrare än vad han är värd helt enkelt.
Annons: