/spanien/barcelona/forum/6581.aspx/spanien/barcelona/forum/6581.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona LeoMessi
2013-11-07 21:25
Barca King - Messi i hjärtat (Barcelona) Håller med dig! Jag tror att Messi vill att dom ska gå på avslut och inte toucha tillbaka den, han rushar ju in ifall det skulle bli en retur. Igår såg man flera gånger att Messi hade bra idéer, han försökte vägga sig igenom men fick väldigt dåliga tillbakapassningar av iniesta, xavi, Alexis och möjligtvis Neymar. Någon mer än jag som tror att Om det var Xavi istället för Fabregas så hade han passat bakåt istället för till Messi? Jag snackar om när Messi gjorde mål.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona DM1982
2013-11-07 21:20
@.Andreas:


De byter mattan rätt ofta på Camp Nou, senast var för bara några månader sedan. Mattan har inte satt sig ännu, den släpper av bara h-e. Det blir gropigt rätt så fort in i matchen och det sabbar rytmen.

Läste på twitter att Alves tyckte att det var lite irriterande med alla gropar hela tiden.

Barcelona Deulofeu
2013-11-07 21:00


Tja ledsen att jag inte är lika delaktig som tidigare mitt privatliv har hunnit ifatt mig...

Kikade lite på forumet bredvid och som vanligt blir man oerhört provocerad med bla att Messi gjort fler straffmål än Ronaldo under 2013.Visst det stämmer säkert men sedan Ronaldo har kommit till spanska ligan har han gjort 21 mål på straff i ligan och Messi just det 10 st.

Namnet Penaldo är sannerligen befogat inte minst med tanke på två saker 1 han missar nästan aldrig vilket är positivt för honom.
Nr 2 han och sina lagkamrater är ett av få lag som får straffar utanför straffområdet och dessutom när de drar ned sig själva...

Fortsätter man och kollar statistiken med straffar emot sig blir det löjligt därför har det varit lite kul på sistone när domarna vågar sätta pipan i munnen även mot Madrid!

Det har ju varit parodi i flera år innan.

Gillar att läsa hur Tata har iaktagit hur Puyol har en positiv inverkan på Bartra och att han tycker de funkar riktigt bra ihop!
Barcelona Barca King - Messi i hjärtat
2013-11-07 20:57
Leomessi Jag såg det också. Messi stod stillastående men Iniesta vägrade passa den i djupled. En annan sak som är irriterande är när Messi passar den lilla insticken till Alexis eller Neymar borde de bara ta med den och dra till istället vill de med en touch ge tillbaka den och Milan backarna stoppar den. Andreas Barca brukar byta inför varje säsong och jag tror att de gjorde det sent in på säsongen eller så gjorde det inte alls. Madrid har alltid en bra gräsmatta också.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LeoMessi
2013-11-07 20:51
Jag kan nästan garantera att det hade blivit fler mål med Fabregas. Han hade alltid slagit bollen i djupled om anfallarna löpte i djupled som dom gjorde igår. Dessutom så är hans samarbete med Messi bra som fan, messi höjer sig när fabregas spelar för han vet att han kommer att få passningarna som han vill ha.

Som igår när iniesta valde att passa messi istället för sanchez och neymar, det stannade upp hela spelet. Och jag tror inte ens messi ville ha den passningen.
Barcelona H.Alavi - Magico!
2013-11-07 20:50
Martino: "In a training game I accidentally saw Puyol and Bartra did well together. Puyol corrected Marc, he made him calmer."
Barcelona .Andreas
2013-11-07 20:47
@Barca King - Messi i hjärtat:
Nu har jag inte varit ner till Camp Nou i år. Är det bytt? För Barcelona och Arsenal brukar seriöst alltid ha Europas bästa mattor. Båda är verkligen top notch.
Barcelona Barca King - Messi i hjärtat
2013-11-07 20:15
Hur kan gräset på Camp Nou vara så kass? De borde fixa det inför varje säsong. Jag är förvånad över kvalitén. Igår vägrade Xavi slå en enda djupledspass till varken Neymar eller Alexis. De tog så många löpningar som Xavi såg men valde att slå SIDLEDS PASSEN. Det tar på en och man blir förbannad när de bollarna vägrar komma. Iniesta också, stannar upp hela spelet i kontringen och passar Messi istället för att slå den till Alexis som löper för kung och fosterland. Det sägs att Barca saknar djupleds löpningar, snarare bollar i djupled. Den enda gången Xavi slog den i djupled var när han såg Autobahn. Om vi ska välja spelare efter form borde vi starta med Cesc.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona The Octopus of Badia
2013-11-07 19:57
Barca Barca

Det är ingen petning av Del Bosque, utan helt enkelt en överenskommelse om att Piqué, likt Xavi, ska vilas.
Barcelona Barca Barca
2013-11-07 19:52
Pique har inte kommit med i spanska landslagets uttagning. Ser ut som Del Bosqe verkar göra det som många tränare inte vågat göra, att visa Pique att det inte går att glida på gamla fina insatser, utan att det är dags träna upp sig igen. Jag hoppas Pique tar det här på allvar och ser petningen som en motivation att skärpa till sig.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Lion24
2013-11-07 16:42
OT

Är det någon här inne som spelar det klassiska CM 01/02 (Championship Manager) fast med dagens spelare i själva spelet?
Barcelona koeman92
2013-11-07 15:49
Jeffson

Haha försökte du leka ödmjuk när du sa att du inte hade någon tangentbords talang? ;)
Barcelona MESSI.CORLEONE
2013-11-07 15:19
Jeffson

Haha fan vad underhållande du skriver, kärlek o respekt :-D
Barcelona zick9
2013-11-07 14:55
@Shanghai:


Skojar du eller? Det där är ju knappt hälften.
Barcelona Essienesque
2013-11-07 14:40
Så Zubi får förlängd till semester till 2016. Herregud, vad gör den mannen som sportchef? Jag är jävligt trött på styrelsen, deras prioriteringar är helt snevridna.

Zubis "arbete" består av att han åker runt på semester halva året och resten av tiden slänger han ut dumma uttalanden och letar efter klubbar att låna ut spelare till.
Barcelona Diar Shekha
2013-11-07 13:50
Att Zubi förlänger före både Bartra & Montoya som kan börja förhandla fritt med alla klubbar om två månader är ETT JÄVLA SKÄMT. Avgå nu roSELL för fan, det räcker. Är Zubi's kontrakt viktigare än Bartra & Montoyas? De kan ju för fan lämna GRATIS, har styrelsen missat det eller? Och vad hände med Iniestas Kontrakt? Det är november nu & man hör inte ett shit om det. Så obehagligt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona YYEA
2013-11-07 13:42
Official: Barcelona announce the renewal of sports director Andoni Zubizarreta (52) until 2016. The former goalkeeper joined in 2010.
Barcelona LeoMessi
2013-11-07 12:46
Canaletes (Barcelona) Men enligt folket i Sverige så är 62 cm (mer än en halvmeter fan) förståeligt att han blåser, för det är en hårfin offside. När någon från svenska landslaget filmar eller fuskar så är det för att han är en "vinnarskalle som gör allt för att laget ska vinna och det är upp till domaren att göra sitt jobb".
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona NoGo™
2013-11-07 12:44
Pinto o co :P
Barcelona Barcadinho.
2013-11-07 12:14
Straffen var 50-50 situation - tänk att domaren inte har tv repriser, utan en sekund och bestämma. Det finns en del domare (särskilt i laliga) som skulle ge Neymar gulkort istället, medan Muniz Fernandez skulle ge båda straff och rött kort till Abate.
Dragningen på Lewandowski i straffområdet var rätt lik Neymars (med handen som dra på överkroppen) och han fick inte straff (men han klagade...)

Såg ni förresten hur Eto'o firade första målet med Mourinho. Portugisen fick en jäkla bamse hysteriskt kram. Påminde mig när Samu gjorde samma sak med Pep och Pep var på väg att studsa bort honom. Jag undrar om Mou gillade det, tror inte. Samu får amok nästan.

Det här hatet om Barca i Sverige som ni beskriver är överdrivet. Det finns väldigt många som uppskattar tikitaka stilen. Finns också många tränare, särskilt i ungdomsålder, som försöker lära svenska ungdomar samma modell.
AB tar tyvärr mycket utrymme.
Jeffson
2013-11-07 11:28
Jag kommer ihåg när folk i allmänhet (i Sverige) gav Barca mycket beröm. De var imponerade över vårt spel, våra spelare, dominans, Messi var utomjording osv osv. Sen köpte vi Zlatan och det blev cirkus i media men i början på den säsongen var det ännu fler som "gillade" barcelona. Sen bänkades han, sen såldes han, sen gnällde han. Och sen vet vi vad som hände med folks inställning mot Barca. Jag måste säga att jag gillade att folk var imponerade och gillade oss. Att det pratades positivt om oss. Det var ju "min" klubb dom pratade gott om. De sista åren när detta har vänt och hatet och avskyn har blivit värre och värre så har jag inte riktigt vetat hur jag ska förhålla mej till det. När vi har fått en tveksam straff i en stormatch eller ens en korrekt utvisning med oss så har jag känt "fan också vad kommer folk tänka nu? Nu kommer hatet, nu kommer jag få försvara mej" När våra spelare har filmat har jag blivit förbannad. Dels för att jag inte gillar filmningar, dels för att jag inte vill att folk ska hata på min klubb. Men... Nu när detta hatet bland folket och media (och dom påverkar varandra, media skriver vad folk vill läsa och folket påverkas avd et som står i media) har fortsatt år efter år och skadeglädjen och önskan att det går åt helvete för oss bara har eskalerat så har jag börjat ändra mej. Jag skiter numera fullständigt ifall folk hatar oss. Jag VILL fan att dom ska hata oss. Jag skiter i varför dom hatar oss. Hat får en i negativa känslor och hatar man något som jag älskar år efter år så kan jag känna att det är helt jävla ok att dessa personer stannar i dessa negativa känslor. Igår när vi får en ganska enkel straff som iofs är korrekt men många domare hade helt enkelt inte blåst och att Neymar förstärker (det gör han, punkt) så skiter jag numera i det. Jag är inte "rädd" för vad folk ska tycka, säga och skriva. När det snackas offside på Busquets mål så tänker jag mer "Gött nu får luffarna nåt att snacka om". Det gläder mej att dom går miste om att njuta när dom tittar på fotboll. Det gläder mig att dom "missar" Neymar för att dom istället har valt att hata honom. Dom har helt enkelt inte chansen att njuta av honom eftersom dom har bestämt sej att istället hata honom. Det är fine för mig. Kan en filmning eller straff till öka på detta, låt det då göra det. Och jag vet ad jag pratar om när det kommer att "missa" fantastiska fotbollspelare. Özil är ett skitbra exempel. När han var i Real så gillade jag honom inte för att han spelade i Real. Men nu i Arsenal så njuter jag nör jags er honom spela. Ronaldo gör fantastiska saker på fotbollsplanen emellanåt men jag kan inte njuta av det eftersom han spelar i Real. Att Realfans inte njuter av Neymar, Messi, Iniesta och Barcelona förstår jag eftersom rivaliteten finns där. Men när journalister och supporters till andra klubbar än Real Madrid har bestämt sig för att hata så känner jag bara: Hata på då för fan, det är era känslor som blir fuckade när Barcelona fortsätter vinna matcher. Det är ni som blir förbannade när Neymar spelar bra. Inte jag, jag tänker fortsätta att varas stolt över klubben och spelarna jag älskar! Så fuck you!
Barcelona Nicke94
2013-11-07 11:04
härligt med en seger igår mot milan så underbar seger och Barca är klar för åttondelsfinalen :-)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2013-11-07 10:46
Haha Zubi, var bara tyst i fortsättningen, snälla. :P
Barcelona Rambla~
2013-11-07 10:29
Foton, 14st Barca-Milan & 8st Barca-Espanyol
Länktips: ul.to/qdofzeia
Barcelona Canaletes
2013-11-07 06:56
Punto Pelota bevisade igår att Neymar var onside med 62 cm marginal. Så nu villl jag att alla anti-Barça ber om förlåt!

Godmorgon förresten.
Barcelona KarmaIsAKaranka
2013-11-07 02:38
Till kommentaren från Puertan (då man inte kan skriva där):

Mano´
Sänt: 2013-11-07 01:28

Jag håller med dig. Förstår vad du menar. Tycker också väldigt synd om Tello som blir ett oskyldigt offer. Nu får han bara onödig press på sig och riskerar att bli extra hånad om han gör en mindre bra match. Sorgligt att Zubizarreta inte kan låta Tello vara sin egen spelare utan ska jämföra och sk*t. Noll professionalism.
Barcelona KarmaIsAKaranka
2013-11-07 02:34
Vi behöver inga nyförvärv nästa säsong. Sparka Zubi och Eusebio så blir många glada.

Jag tycker att det är väldigt synd att Tello blir relaterad till detta då han är helt oskyldig och inte har något att göra med uttalandena. Lika synd tycker jag om Messi som tyvärr blev nämnd av oprofessionelle Blatter. Messi har ingen del i dessa fånigheter och detsamma gäller Tello. Därför borde dessa "tjänstemän" hålla tungan rätt i mun och respektera även de spelare de försöker hylla.
Barcelona Júnior.
2013-11-07 02:13
OT

Någon som sett Ajaxs fina mål under kvällen mot Celtic? Undra vart inspirationen kommer ifrån haha.
Barcelona .Andreas
2013-11-07 02:12
"Det håller inte att Barca ska få med sig straffar från nästintill var och vartannat möte."

Bara där skrattar man åt fåntratten.
Han kan inte se mer än 3-4 Barcelona matcher per år.
Barcelona LeoMessi
2013-11-07 01:55
Sitter här och är extremt uttråkad, bestämmer mig av någon anledning att kolla på ett avsnitt av Charlie sheens nya serie "Anger management" och blir påmind av Barcelona och det är tack vare en karaktär som heter Nolan i serien och jag tycker att han är sjukt lik Messi haha!! Kände mig tvungen att dela med mig av det av något anledning:P
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: