/spanien/barcelona/forum/6577.aspx/spanien/barcelona/forum/6577.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona LeoMessi
2014-02-11 11:38
Bästelona (Barcelona) Ganska imponerande då vi inte är ett kontringslag haha! Kunde ha varit så många fler om vi inte hade stannat upp hälften av gångerna.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Bästelona
2014-02-11 10:59
@barcastuff: Most counterattack goals in the Liga this season: Barcelona 8 - Atletico 7 - Real Madrid 7 - Real Sociedad 5 - Levante 4 #fcblviv [via opta] Imponerande
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona R.Gaucho 10
2014-02-11 10:58
från vilken sida brukar ni beställa biljetter till matcherna? Även till bortamatcherna, är grymt sugen att åka på bortamatch :)
Barcelona Barca Barca
2014-02-11 10:35
¡Barca! - Crèma Catalana Ta de lugnt ja syftade på mittfältare, nu när tata vill ha en mittfältare oxå.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Amo0227
2014-02-11 10:30
Vi kommer aldrig vinna någon titel i Europa utan löpstarka mittfältare! Vi måste ha världens segaste mittfält därför vårt spel hackar något oerhört , tidigare har man lyckats dölja det bakom ett galet passningtempo. Men nu gör sig bristerna tydliga när inte de spelet heller fungerar.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barca King - Messi & Neymar run the show
2014-02-11 10:04
BarcaStat: Most goal+assists with @FCBarcelona this season #fcblive Messi (31) Cesc (27) Alexis (24) Pedro (23) Neymar (21) Xavi & Tello (8)" Vi har verkligen delat målskörden mellan spelarna jämfört med förra säsongen. Måste beröma Rafinha lite! Hans bror hade kunnat bli vår Iniesta men Rafinha med sin tuffa stil kan bli vår Vidal! Jag hoppas verkligen att han blommar ut och att han inte sälj för fika pengar.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona påfågeln
2014-02-11 09:54
Givetvis är Bartra bättre än Inigo, men ett framtida mittlås med Bartra-Inigo känns bra. Inigo känns även som någon som accepterar bänk och att fasas in i laget långsamt, Bartra ska vara startspelare just nu.

Tyvärr ska väl ännu en sommar slösas på Thiago Silva och sen köper man David Luiz i desperation för 60 miljoner €...
Ronaldinho the original
2014-02-11 09:47
påfågeln (Barcelona) Ingo?? Han har inte vart stabil den här säsongen iallafall. Bartra är bättre än honom.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LeoMessi
2014-02-11 09:44
påfågeln (Barcelona) Hoppas verkligen att Rafinha kommer in och att Roberto lånas ut. Äsch låt oss slösa ännu en sommar på thiago Silva ;)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona påfågeln
2014-02-11 09:12
En mittback måste väl in, gärna Inigo Martinez. Mittfältaren måste vara Rafinha och anfallaren Deulofeu. Ska Martino nödvändigtvis ha en renodlad striker, vilket jag inte tror kommer fungera bra, så får det väl bli Klose eller liknande tycker jag. Ingen idé att köpa ett stort namn för massor av pengar på något som bara är i vägen för Messi och Neymar i de allra flesta matcher.
Barcelona ¡Barca! - Crèma Catalana
2014-02-11 09:11
Barca Barca Varken Vidal eller Pogba är backar.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barca Barca
2014-02-11 08:59
1.70-ligan - köp en back, tack Vidal eller Pogba hade varit drömmen.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Z_Z
2014-02-11 08:01
@1.70-ligan - köp en back, tack:


Frågan är dock om han ser Rafinha som en transfer. Dock håller jag till fullo med dig. Rafinha är grym och ska/måste få komma in i a-laget nästa säsong.
Barcelona 1.70-ligan - köp en back, tack
2014-02-11 06:49
@barcastuff: Martino is already planning for next season. Besides Ter Stegen, he wants 3 more transfers: centre back, midfielder and forward. [sport] Mittfältaren måste heta rafinha
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Zloty
2014-02-11 04:22
@Visca Barca !!:
Bara åka på en bortamatch så är det så. På Camp Nou är det för mycket turister och massa skit. Det hela har eskalerat under Messi tiden. Halva arenan hejar ju knappt Barca utan är ju bara familjer på semester som vill se Messi. Visst, i CL slutspelet och vid el clasico är det typ okej (mer medlemmar på matcherna) men annars helt värdelöst. Åker själv bara på bortamatcher (samt el clasico hemma). Klart roligare och bättre stämning. Nu kanske jag inte ska jämföra med Tysk fotboll men jag var och såg Bremen - Dortmund i helgen på plats. Dortmund hade väl typ 8.000 fans på plats eller något sådant. Bremens klack bakom mål på kanske 3.000 pers (ståplats) gjorde ju mer ljud än vad 80.000 på Camp Nou gör och då är Bremen nästan kända för att ha dålig stämning överlag i Tyskland. Tyska läktarkulturen är så bra att man blir gråtfärdig.
Barcelona Visca Barca !!
2014-02-11 02:57
Sånt vill man se under en Barca match.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2014-02-11 02:09
Någon som såg ET? Det var snack om Barcelona och Real Madrid att dessa klubbar är för stora för den Spanska ligan. Samt att det hade inte spelat någon roll även om man hade delat på TV pengarna, man sa tom att Barca och Real hade kunnat ge bort deras del till till dom övriga klubbarna och fortfarande hade det inte hjälpt.
Barcelona Júnior.
2014-02-11 02:07
Sanchez hamnar tyvärr lite väl långt ut på kanten, vilket han är ovan med. I dagsläget letar sig Alves in något centralare i banan än vad han tidigare gjorde och på så sätt trycker ut Alexis ut på kanten. Där blir Sanchez väldigt statisk och väljer alldeles för ofta fel beslut. Han vrider och vänder och efter några sekunder så hinner två motståndare stänga in honom längs med kanten eller vid hörnflaggan, vilket sällan slutar lyckat. Alexis är en spelare som är giftigast när han antingen är rättvänd eller befinner sig centralt inne i banan. Om Dani Alves istället slickar kanten i anfallsspelet så hamnar Alexis på en farligare position. Om man blickar tillbaka på situationer där Alexis antingen har gjort mål eller assisterat sina medspelare så har han befunnit sig väldigt centralt. Det är något man skulle kunna jobba med i framtiden för att få ut det mesta av chilenaren. Annars tycker jag att Alexis gör ett väldigt bra jobb på planen med tanke på omständigheterna. Det enda jag kan kritisera han för är endast siktet som stundtals kan vara under all kritik. Han är dock ingen jag skulle vilja se lämna klubben.
Jeffson
2014-02-11 01:59
(Xaviesta)

Jag ser att vi många gånger har samma sätt att se på fotboll och Barcelona som klubb. Det gläder mig. Jag gillar när folk är kunniga och passionerade.
Barcelona LaPulgaNr1 * Tata Martino
2014-02-11 01:57
[Carles Puyol 5] (Barcelona) Nu vet jag inte hur Tata kommer ställa upp men en sak är säker, vi kommer inte ställa upp med två defensiva mittfältare, det har inget med Tata att göra utan vi har nästan aldrig startat en match med 2 två dm, inte under Pep heller. Vi kan inte ge bort mittfältet med bara Fabregas i mitten som ska styra och ställa. Men men, kan ha fel. "Haha" :p
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona [Carles Puyol 5]
2014-02-11 01:46
LaPulgaNr1 * Tata Martino (Barcelona) Som vi alla vet så kommer vi aldrig få se 2 defensiva mittfältare mot City ja för vi vet redan hur Tata ska ställa upp hahaha. Xavi från start sen masken från start 100 % säkert. Källa, Tata hahaha
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona ( Xaviesta )
2014-02-11 01:38
Gio Style Lägg ner det, han kommer aldrig vilja ge det ett försök att se på Alexis genom andra glasögon. Det är inte lönt att diskutera med någon som har helt fel inställning redan från början. Att gå in i en diskussion med målet att "ha rätt" blir lika fel varenda gång man försöker. Personligen diskuterar jag för att komma till insikt med saker som får mig att tänka "aha, har aldrig sett det på det viset". Man får ge och ta. Killen är inte openminded för fem öre och låter rätt irriterad och trött i tonen ikväll och då är det lika bra att ge fan i att föra ärendet vidare. Allt jag ville få sagt var hursomhelst att acceptera att alla fotbollsspelare har brister och att istället fokusera på Alexis styrkor. Bristerna är väl Tata och hans stab mer insatta i än vad vi är och förhoppningsvis slipar dom honom rätt. Han är fortfarande ung och är långt ifrån sin peak! Det ser onekligen mycket bättre ut den här säsongen och tjatet om försäljning förstår jag inte alls. Det är inte ens på högeryttern som vårt primära problem ligger utan snarare i kollektivet. Det är DÄR orkestern måste stämma och samspela för att individuella misstag ska sträva efter en nollvision. Ska man sedan pinpointa det ännu mer är det väl snarare försvaret och mittfältet som bör prioriteras vad gäller inköp. Men anfallet, och dessutom på yttern? När vi har Deulofeu och egentligen mer behöver en annorlunda spelartyp i mitten av anfallet snarare om det nu tvunget ska justeras på sista tredjedelen?! Då vill man ha in Reus? Hazard? Magnifika spelare, javisst, men är dom svaret på Barcas frågor för tillfället? Inte riktigt va.. Men vad vet jag, jag är okunnig.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LaPulgaNr1 * Tata Martino
2014-02-11 01:33
[Carles Puyol 5] (Barcelona) Jag är också för med en till defensiv mittfältare bredvid Busquets som har bra fysik (song) borta mot city då city har ganska många stora o fysiska starka spelare. Men jag tror däremot att Tata inte håller med oss då vi i grunden o botten har en 4-3-3 uppställning med bara Busqi som pivote. Och om jag inte har fel så har vi väldigt sällan ställt upp med två DM. Oavsett uppställning så vill jag ha en mixad spel från vår sida blandad mellan Tiki taka och kontringar. Och att försvaret gör en bra match! Vet inte varför men tror starkt på 1-3 till vår fördel. Hoppas jag har rätt!!! Visca el Barca!!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Lion24
2014-02-11 01:27
Gio Style

Det här varit ganska hackigt sen den säsongen Alexis kom till klubben. Sorgligt nog.
Barcelona Gio Style
2014-02-11 01:14
Lion24
Absolut, vårt hackande spel har ingenting med Alexis att göra.
Barcelona Lion24
2014-02-11 01:10
Gio Style

Jaha ok. Då är vi nöjda som det är.

God natt
Barcelona [Carles Puyol 5]
2014-02-11 01:09
LaPulgaNr1 * Tata Martino (Barcelona) Valdes Alves - Pique - Barta - Adriano Song o Busket Fabregas Sanchez - Messi - Neymar Jag ändrade en spelare. Jag vill att vi ska spela så här. Song är en spelare som behövs i såna matcher för han är starkare än Iniesta och Xavi. Jag tror att vi kommer vinna mot City om vi spelar så här. Vi behöver starka spelare mot City för om City får fasta situationer då är det nästan mål varje frispark Eftersom dem är grymt starka i luften. Det var därför jag vill ha SONG i laget tsm med Busket.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Sang Blaugrana
2014-02-11 01:06
Väldigt många verkar inte förstå sig på högerytter positionen i Barca tyvärr. Oftast så ska spelaren som spelar där fylla en enda funktion, men ack så viktigt och det är att BREDDA! Högeryttern får inte ens försöka dribbla och ta sig förbi vänsterbacken med order från just TRÄNAREN (surprise surprise) för risken är stor att barca åker på ett baklänges mål då stackars Alves blir lämnad helt ensam mot 2-3 rättvända spelare. My point is att man måste vara beredd att vara taktiskt "astute" om man ska spela som högerytter i barca..spelare som alexis, pedro eller till o med lavezzi skulle passa perfekt in där. Absolut inga dribblers med andra ord..
Barcelona Barca King - Messi & Neymar run the show
2014-02-11 01:04
Raul i Bundesliga = Kung Raul i Madrid Huntelar i Bundesliga= hunger games Alexis i Bundesliga = Ronaldinho Kagawa va inte ens bra i PL när alla är bra i PL!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LaPulgaNr1 * Tata Martino
2014-02-11 00:57
________Valdes Alves___Pique___Barta__Adriano _______\\\\\\\\\Busqi///////____ _____Fabregas___ _________________Iniesta______ Sanchez____Messi_____Neymar Mot City! Hoppas Tata kollar in här haha :) Vi kommer göra kaos med dem ! 1-3 till oss, kom ihåg vem som sa först :) han som var H*g ;)
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: