/spanien/barcelona/forum/6532.aspx/spanien/barcelona/forum/6532.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Barca King - Messi i hjärtat
2013-12-12 15:35
Jag läser faktiskt inga nyheter från fotbollskanalen, Aftonbladet eller någon annan svensk sport sida. Det är Goal.com, totalbarca, sport.es, bleachreport.com Barca stuff på twitter. Samt följer jag diverse bloggar och Barca releterade journalister på twitter. Svensk Media är så tröttsam. Ronaldo slog en rekord, bara en rekord i flest antal mål i CL gruppspelet som Messi kommer spräcka garanterat nästa säsong. Så skriver de med största bokstäverna. RONALDO BÄST I VÄRLDEN. Jag bara tänkte, "dra åt helvete era äckliga jävlar." Man dummar ner sig om man följer svensk sportjournalistik.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2013-12-12 15:33
Även jag är för en ny arena, så länge de inte byter namnet på den. Det enda jag hade kunnat tänka mig hade varit något i stil med "Nou Camp Nou" om de ska byta namn.
Barcelona Barca King - Messi i hjärtat
2013-12-12 15:12
Neymar är värt vartenda öre. Han är ett varumärke lik Messi och Ronaldo som drar in cash och investerare. De spelarna betalar för sig själva. Multinationella företag vill associeras med Barça och deras namn. Jag är för en ny arena. Precis som Les Corts var innan Camp Nou, kommer inte den nya att göra någon besviken. Till och med Atletico Bilbao är ett steg förre oss i det tänket. Nuevo Camp Nou som namn har jag inget emot. Barça måste röra sig med vågen och inte mot vågen. Annars är risken att vi sköljs bort. Jag vill njuta av Barcas finna spel och de bästa spelarna i världen. Jag vill se de katalanska talangerna stanna kvar i klubben. Sen att slå Madrid i EL Clasico finns inget bättre.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona westinho - Sergio #16
2013-12-12 14:55
Jag är för en renovering av Camp Nou, det behövs verkligen. Det jag inte accepterar är om de byter namn på arenan.
Barcelona Pep - El Míster
2013-12-12 14:36
westinho - Sergio #16

Jag tror, precis som min tidigare post pekar mot, att en namnändring på arenan inte påverkas av värvningen av Neymar. Fotbollsvärlden har ändrats drastiskt och en förnying är enligt mig ett måste, även om jag verkligen hoppas på en renovering av Camp Nou bara.

Däremot i längden och så som marknaden ser ut är ju nya sätt att få intäkter ett måste. Tragiskt men som sagt ett måste. Jag är bara inte rädd för förändring som många cules är. Vi kan inte vara hur konservativa som helst. Camp Nou har historia ja, men den är faktiskt inte top notch. Varken för publik eller som arkitektur.

För mig är det viktigare att vi behåller La Masia, Tiki-Taka-tänket, den katalanska stoltheten och allt det där än att vi blir ledsna över en ny arena eller en ny sponsor. Står gärna inte där om 10 år utan några titlar, spelare eller spänning bara för att vi ska vara reklamfria och få behålla Camp Nou som den varit i 100 år(typ).
Barcelona Pep - El Míster
2013-12-12 14:28
LeoMessi Ja, självklart kan man ifrågasätta vissa summor för vissa spelare men övergången av Neymar är så mycket mer än bara den totala övergångssumman. Ponera att vi skulle lagt 900 miljoner på han så betyder inte det att vi kunnat lägga 900 miljoner på någon annan eller några andra spelare. Det handlar om investerare osv. Jag är rätt säker på att pengarna vi lade på Neymar är pengar som inte endast kommer från Barcas "konto" utan från fler aktörer, bla. Nike. Han är ett varumärke osv. Det är inte en mittback på samma sätt och därför tror jag vi hade 300-500 "egna" miljoner för en mittback men att vi helt enkelt fick nobben av Chelsea(Luiz) och PSG(Silva). Det är enligt mig dom pengarna Barca helt själva bistår med som man kan vara kritiska till vart dom går.
Barcelona westinho - Sergio #16
2013-12-12 14:24
@Pep - El Míster:


Mjo, men sen ändrar de namnet på Camp Nou till Camp Nou Microsoft för att få in mer pengar. Jag hade hellre struntat i att värva Neymar än att byta namn på arenan.
Barcelona LeoMessi
2013-12-12 14:16
Är bara jag som inte hittar en artikel på fotbollskanalen om barcas match igår? Inte direkt så att det var en händelsefattig match.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona FCBlaugrana
2013-12-12 14:14
Enligt Whoscored så har Pique varit näst bästa mittback i CL hittills. Busquets bästa innermittfältare och Leo Messi bästa spelaren i Champions Leagues gruppspel. Allt är uträknat på deras snitt.
Barcelona LeoMessi
2013-12-12 14:09
Pep - El Míster (Barcelona) Jo men man får väl ha en åsikt angående det? Gör man såna dyra köp så kommer man inte ha råd med annat viktigt, som en ordentlig mittback. Dom tjänar pengar på supportrarna och självklart kan dom bli besvikna på att intäkterna från dom spenderas helt galet. Inget illa om Neymar, han har varit fantastiskt. Sen så vet vi inte hur det ligger till heller.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Pep - El Míster
2013-12-12 13:57
Förstår inte heller detta ältande om övergångssummor? Det är väl fan inte era privata pengar klubben använder? Klubben köper det dom har råd med och prioriterar. Allt är inte så jävla enkelt som folk tror det är. Det är sponsorer, klausuler osv. inblandade. Inte direkt några plus och minus kalkulationer.
LapulgaNr1
2013-12-12 13:07
Orka att vissa människor bryr sig om vad Neymar kostade. Det officiella och det som är sanningen är att han kostade 460 miljoner plus bonusar ifall Barca vinner CL o ligan. Såna tidningar som kommer med dessa rykten vill bara sälja några nummer extra. Finns ingen sanning i att Neymar skulle ha kostat en miljard. Vi skippar skitsnacket. Jag hoppas att vi får en enklare motstånd på måndag men om det inte blir så vill jag att vi möter shity. Arsenal har vi redan förnedrat många gånger tidigare så det synd om dom.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona -SAMI-
2013-12-12 13:04
H.Alavi - Magico!
Trodde det aldrig skulle vara Pique:) Hoppas han kommer igång nu.
Barcelona H.Alavi - Magico!
2013-12-12 12:36
Gerard Pique scored yesterday Barcelona's 1000th goal in international competitions. #fcblive [via fcb]
Barcelona LeoMessi
2013-12-12 12:30
Vi får hoppas att inte Rosell har ljugit om priset!! Det går inte att slänga ut så mycket pengar på en spelare och speciellt inte på en spelare som inte har visat upp sig i Europa! Om det stämmer så ska fanskapet fängslas! Jag älskar Neymar och han har presterat fantastiskt men han är inte värd över 100 miljoner euro
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
2013-12-12 12:19
Hmm verkar som det finns möjlighet att Neymar kostade klubben hela 900 Miljoner kr!!! Dvs dryga €110M, vilket innebär att han är dyrast någonsin isåfall. Är tidningen El Mundo som skriver det och som alltid med spansk media ska det tas med nypa salt. Men är en stor jävla skillnad på 460 Miljoner som klubben säger att han kostade och 900 Miljoner.... Katastrof av klubben om dem ljugit om priset. Nu är ju dock Ney fantastisk, men knappast värd sååå mycket.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona påfågeln
2013-12-12 11:13
Andreas- (Barcelona): I praktiken var det ju lite så vi kör normalt i vilken match som helst, med en falsk nia som droppar och yttrar som söker sig inåt. Mot Real spelade ju Messi och Neymar på varsin kant och Cesc överbelastade mittfältet centralt. Då spelar vi snarare helt utan anfallare centralt, men så fort de söker sig inåt, om båda tillåts det (när ytterbackarna kommer upp), så har vi dem tillsammans centralt, med fart in i spelet. Statiska anfallare som alltid är där uppe tror jag inte på i Barca.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona knoxxx
2013-12-12 10:47
LapulgaNr1

Tror att han snarare syftade på hur onödigt det är av dig att formulera dig hatiskt mot ett lag som inte heter Barcelona, på ett forum som ska behandla just Barcelona, efter att Barcelona vunnit i Champions League.

Med andra ord: helt meningslöst.
Barcelona FCBlaugrana
2013-12-12 10:19
Man blir lite stolt ändå att vi gör 26 passningar innan vi gör tredje målet igår. Vackert.
Barcelona FCBlaugrana
2013-12-12 10:11
@NoGo™:


Både NJ & MJ.. ;) Haha får lite Michael Jackson vibbar utav den outfiten!
LapulgaNr1
2013-12-12 10:08
Eller driver och driver. Säger sanningen.
Postat via SvenskaFans-appen
LapulgaNr1
2013-12-12 10:06
Ronaldinho the original Mr troll. Gör det ont att jag driver om real?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Baronen
2013-12-12 09:51
Ronaldo är bra men ingen magiker.

Messi och Neymar är magikers. Magikers med magisterexamen.
Ronaldinho the original
2013-12-12 08:51
LapulgaNr1 (Barcelona) Sluta smutsa ner forumet med ditt vidriga språk.....
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Andreas-
2013-12-12 06:56
En fantastisk match av Barcelona idag, länge sen jag såg oss så här bra. Jag brukar hacka på Alexis väldigt mycket, men idag var han magisk. Det är så här chilenaren ska spela. Neymar i mitten, ja vad ska man säga? Behöver man ens säga något? Det var ballon d'or klass på grabben idag. När Neymar är så här bra så ser man verkligen vilken sanslös talang han har, mer talang än Cristiano. Skulle han prestera det här spelet vecka ut o vecka in så kliver han om Ronaldo om något år utan snack. Satt o tänkte på en sak angående just Neymar i mitten. Inget snack om att han ska lira där mot Villarreal, men det är en självklarhet. Dock har jag en lustig känsla av att Tata av någon anledning väljer att ta in Cesc som falsk nia, hoppas verkligen den känslan är fel. Men problemet blir när Messi kommer tillbaka. Både Leo o Neymar är bäst i mitten, och jag skulle så gärna vilja få ut max av dem. Tror inte folk oavsett klubblagstillhörighet förstår hur bra vi blir om Messi o Neymar levererar samtidigt. Om brassen spelar som idag, om Leo spelar som bara han kan, samtidigt, då vill jag knappt tänka på hur jävla bra vi blir. En tanke som slog mig, som kan visa sig vara helt åt helvete är o spela med Messi o Neymar i anfallet. Lite som ett tvåmannaanfall, för att få in båda mot mitten mer. Båda hotar så extremt mycket mer där. Problemet är hur man ska spela bakom samtidigt som man får ett fungerande kantspel. Busquets som defensiv städgumma bakom ett tremanna"mittfält" med Iniesta-Xavi-Cesc/Alexis där Iniesta o Cesc/Alexis söker sig ganska mycket utåt kanterna. Lägg på att vi har Alves o Alba som ytterbackar, dem kan lägga in en växel på kanterna. Säger inte att det funkar i praktiken, vet inte ens om det går att genomföra på träningar haha men jag är bara så jävla ivrig på att se en fungerande taktik i mitt huvud där våra underbarn, Messi o Neymar, levererar på sin toppnivå. Det är två unika talanger, får vi bara dem att nå sin maxnivå, när båda två är på banan SAMTIDIGT. Då hörs vi i Lissabon i Maj oavsett motstånd på vägen.
LapulgaNr1
2013-12-12 05:40
Xaviiniesta Tro inte på något trollen Ronaldinho original och tillika färskingen säger. Undvik trollen. Neymar har 4 mål i ligan och 8 assist. 3 mål i CL och 2 assist. Och 1 mål i den spanska supercupen mot atletico som gav oss titeln. Neymars mål mot real räknas som typ 4-5 mål i min värld. Då det är alltid skönt och sätta denna smuts klubben på plats. Hur många gånger har real varit i CL final dom senaste 10 åren ? 0 gånger hahahahahaha. Hur många miljarder spenderade sedan 2009? 10-15 miljarder. Titlar? 1 liga titel. Moahahaha!!! Jag ser ingen skillnad på shity psg chelski och real. Köpelag alla 4. Igår var han bara magisk på alla sätt!!!!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
2013-12-12 02:34
Fan missade matchen idag, men verkar som vi spelade bra allafall!!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2013-12-12 00:36
Varför blöder vi så mycket senaste året? .......
Barcelona CuleAK
2013-12-12 00:30
Förresten är det bara jag eller känns det inte som Pedro börjar ta för sig mer och mer? Jag menar, han försöker sig mer på att dribbla och kolla upp istället för att vikainåt och sen passa tillbaka som han brukar göra. Visst kan det vara irriterande ibland när han tappar bollen men detta är iallafall ett bra steg mot sitt återfinnande.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona ElTriplete
2013-12-12 00:27
Lite statistik från den här säsongen. ANTAL MÅL: Messi 14 Pedro 10 Alexis 8 Cesc 8 Neymar 8 Xavi 3 ANTAL ASSIST: Cesc 11 Neymar 10 Messi 5 Alexis 5 Adriano 4 Xavi 4 63-16 på 24 matcher totalt. Vi snittar 2,6 mål per match och 0.66 mål insläppta per match. Hyfsad statistik, eller? :)
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: