/spanien/barcelona/forum/651.aspx/spanien/barcelona/forum/651.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona DM1982
2016-12-20 20:50
[QUOTE=Davids3]Någon som vet vad som hände med Barcas överklagan över Messis gula kort när hans skor gick sönder? Först avslogs den men sen överklagade man igen till en högre domstol? [/QUOTE] Avslogs igen vad jag vet.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Soko
2016-12-20 20:03
Davids3

Jag tycker Messi ska ta två kort till och vila en match hemna mot sämre motstånd tex Leganes då det kommer bli tufft på våren med matcher var tredje dag.
Barcelona Davids3
2016-12-20 19:59
Någon som vet vad som hände med Barcas överklagan över Messis gula kort när hans skor gick sönder?
Först avslogs den men sen överklagade man igen till en högre domstol?
Barcelona Fuerza
2016-12-20 19:45
"The CAS had never previously overturned a transfer ban from FIFA on the signing of under 18 players..."

Tills Real Madrid hamnade under mikroskopet - naturligtvis.
Barcelona Soko
2016-12-20 19:25
Lottas cupen på fredag , och gäller fri lottning ?
Barcelona Soko
2016-12-20 19:03
@Vlom:

Ingen skulle egentligen bli förvånad då just journalisterna runt om i världen har lyckats hjärntvätta förbundskaptener och lagkaptener då man styrs av vad som står i media.
Barcelona Neymar N11
2016-12-20 18:17
[QUOTE=Vlom]Du hittar det via länktipset. [/QUOTE] Tack
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Jontteee
2016-12-20 18:17
Grabbar Grabbar Grabbar!!

Förr i tiden när jag yngre brukade jag bryr mycket om vad som händer i Madrid för att de använde alla fusk de kunde.

Hederspresident i Real Madrid, Sepp Blatter.
La Ligas president, Real Fan!

Kom ihåg att Barcelona tillhör Katalonien kanske de mest hatade i hela Spanien, bara därifrån kämpar inte Barcelona och Real Madrid på samma villkor.
Därför känns glädje när Barcelona vinner, när det händer gör vi det med stil. På plan och bland ledningen behöves det personen med bollar och tyvärr finns det inte i ledningen som när Laporta va där.

Strutsamma va som händer i Madrid, teoretisk kan de säga vad som helst om vem som är bäst, eller om Ronaldo kan göra Messi dribblingar. För att när det kommer till El Classico!! Kom ihåg!! De BACKAR ALLTID HEM!
Vlom
2016-12-20 18:11
@Neymar N11:


Du hittar det via länktipset.
Barcelona Neymar N11
2016-12-20 18:08
[QUOTE=Vlom]Samma journalist som dagen innan avslöjade att Madrids registreringsban skulle förkortas, har rapporterat att CR7 kommer vinna årets spelare i FIFA-galan. [/QUOTE] kan du ange källa tack
Postat via SvenskaFans-appen
Vlom
2016-12-20 18:03
@Barcelonistas:
Källa tack? Guti var naturligtvis ingen dålig fotbollsspelare som du vill få det till, annars hade han inte överhuvudtaget spelat för en av världens bästa lag. Han var dock ingen startspelare (av förståeliga skäl). Spanjoren var oerhört ojämn d.v.s. hade extremt höga toppar och djupa dalar.
Vlom
2016-12-20 18:00
@Injesta:


Samma journalist som dagen innan avslöjade att Madrids registreringsban skulle förkortas, har rapporterat att CR7 kommer vinna årets spelare i FIFA-galan.
Barcelona Weeena
2016-12-20 17:56
Kan någon i detta forum förklara för mig vem Guti är?
Barcelona Barclasico
2016-12-20 17:27
@Barcelonistas:


Vem är Guti?
Barcelona Carles Puyol Beast
2016-12-20 17:22
Soko Är du medveten om hur mkt tid och rum du lägger på Real. Om vi tittar på dina senaste inlägg så har det endast handlat om Real så kom inte din barnrumpa. Är trött på dig och många här inne som fortsätter skriva om Real. Vill ni skriva om Real så varför går ni inte och skriver på deras forum för då blir alla nöjda. Orkar inte med dig för du förstår ändå inte. Du hatar Real så mkt sen glömmer du och många här inne att det finns en klubb som heter Barca å var är den kärleken? Hejdå
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Soko
2016-12-20 17:15
Carles Puyol

Lägg ner med dumheter nu du med !!!
Real är vår största antagonist och de fick straff förkortat och det är klart vi ska kunna diskutera det här för det påverkar oss på ett och annat sätt! Så sluta gnälla som en babys!
Barcelona Kom tillbaka Xavi
2016-12-20 17:12
Eller så har Real Madrid faktiskt inte gjort lika mycket fel som oss? Så kan du ju också vara. Liksom hur ofta värvar Real Madrid små kids? Väldigt sällan. Hela grejen var patetisk när Zidanes söner blev straffade, killar som alltså bott i Madrid i 15 år. Så jävla löjligt. Jag tror faktiskt inte Real gjort ett enda fel här. CAS är inga idioter direkt, dom vet vad dom gör. Anledningen till att dom fortfarande är straffade i Januari är för att Fifa inte vill medge att dom skämt ut sig med deras ban.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LennyRomario
2016-12-20 17:11
Real får alltså sitt straff kortat, och i ärlighetens namn tror jag det är perfekt för väldigt många Barcelonafans! Nu kan ni sätta på er offerkoftan i ett par år till. Ni kan bekräfta inför varandra att CL-lottningar är riggade, domare är mutade osv osv osv. Det är ju perfekt. Det verkar vara ett starkt bränsle för många supportrar, och har så varit väldigt länge. UEFA är riggade till Madrids fördel. FIFA? Självklart! Någon objektiv människa kanske protesterar, det var ju trots allt var FIFA som gav Real Madrid två fönster avstängning, och avslog deras överklagan. Men vadå, det måste väl vara så att FIFA och CAS är i maskopi, allt var bara en stor rökridå. Att CAS avslog Blatters överklagande på sex års avstängning är såklart bara för att det vore för uppenbart att FIFA och CAS är sängkamrater annars. Jag vägrar att tro att CAS är en organisation som går Real Madrids ärenden, lika lite som jag tror att Mourinho hade rätt när han på sin presskonferens menade att Barcelona, UEFA och domarna var i konspiration. Att det var "omöjligt" att vinna över Barcelona. Alla som använder sig av samma retorik nu är ju precis som Mourinho, bara på andra sidan av myntet. Samma logik, samma argument, men motsatt sida. Vi låter läromästaren Johan Cruyff avsluta: “Barcelona were always thinking about inferiority, they had Madriditis. We were always thinking we were the victim but in my way of thinking there was no victim. I said: ‘Let’s look at ourselves, let the rest do whatever they want; we know what we want.’”
Barcelona Carles Puyol Beast
2016-12-20 17:10
Återigen vem fan bryr sig om Real Madrid... Ni lägger så mkt energi på fel klubb och hur orkar ni. Lägg den energi på vår käraste klubb så blir vårt forum ännu bättre samt bättre nivå också. Man kommer in här för skriva något om Barca sen tittar man då skrivs det nästan lika mkt om Real på vårt forum men herre Gud. Jag kan förstå att man vill skriva något men MOD borde agera. Detta ser inte fint ut när man kommer in o läser på vårt forum. Killar om jag var i er situation så hade jag hellre skrivit om Barca bara en tanke. Lite jobbigt för oss som vill så gärna fokusera på Barca men all fokus blir åt Real så ja det är tråkigt. Kanske dags att avregistrera mig för jag har tröttnat på vårt forum. Jag skäms för att det känns att folk glömmer bort vilken klubb som är viktigast att lägga energi på. Ni får ha en skön kväll.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Soko
2016-12-20 16:59
CAS har alltså kortat ner Reals förbud och de kommer inte kunna värva i januari men får göra det i sommar. Dessutom fick Real sänkt böter från 300 000 till 200 000 euro.
Barcelona Cule4life
2016-12-20 16:34
Får man fråga dom som vet. Vad är det Fifa o resterande tjänar på att gynna r7 o real. Vad är det dom har som gör att Fifa beter som en toffla. Är det att Perez matar miljoner under bordet? Det måste ligga ngt mer bakom. Någon hållhake av något slag kanske.
Barcelona El Pistolero #9
2016-12-20 16:32
Bartomeu on Real Madrid having their FIFA ban reduced: “We will talk with our lawyers who were the same ones [which Madrid used] and find out what the differences in the two cases were." “If everything was the same then the punishments should have been the same.”
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Fuerza
2016-12-20 16:23
Real Madrid får lite specialbehandling. Inget under solen nytt.

För att dra en liknelse är Real Madrid den där lilla bratgossen i klassen som får mer tid och uppmärksamhet från läraren än de övriga 19 barnen i klassrummet enbart för att han skriker efter uppmärksamhet och råkar ha föräldrar med mycket kapital som pressar lärarna under utvecklingssamtalen när sonen underpresterar.

Måste vara skönt att alltid ha flera instanser som knuffar en framåt hela tiden och få en att framstå som bättre än vad man faktiskt är. Vi minns ju att Blatter & Co förlängde Ballon d'Or-röstningen med 14 dagar bara för ett par år sedan (utan någon vidare anledning).
Barcelona Barca4life98
2016-12-20 15:49
Injesta Men jag då? Med mina tap-in's ;) Skämt åsido, skön lista!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Injesta
2016-12-20 15:15
Blev inspirerad av Katalano, tjuvstartar med en inofficiell lista några dagar innan jul. Jag är både jury och domstol. Inga mutor har överlämnats, tyvärr. "Årets räddning": Tyvärr Ter Stegen men du får kliva åt sidan för årets räddning står Iniesta för. Han kastade sig in och räddade inte bara Barcas mittfält utan även barcas spel och kanske t.o.m Luchos jobb? "Årets försenade byte": den tredje december skulle Masherano få kliva upp och Umtiti få kliva in. Femton dagar senare gjordes bytet vi alla hade skrikit oss hesa över i mötet mot ärkerivalerna. Bättre sent än aldrig? "Årets semestertripp": Barcas picknick till Vigo den 2:a oktober. "Årets genombrott" Umtiti! Inget snack om vem som ska spela bredvid Pique! "Årets mål" 2-0 målet mot "lillebror". Det kommer att stå "Suarez" i historieböckerna. Men alla vet vem som gjorde't. "Årets stolpskott" France football . Dom kommer se ännu dummare ut när FIFA delar ut sitt pris. "Årets den vandrande vålnaden": Paco. Ibland slinker han med i startuppställningen, men han hade lika gärna kunnat vistas på läktaren. Skillnaden är hårfin. "Årets Tiki-Taka" går till Kröjff. Likt Barcas spel i fornstora dagar har skribenten i sitt "possession" liknande inlägg trollbundit läsaren. Vägen till mål har ofta varit lika vacker som själva målet. " Årets Iniesta" Går till Bollinnehavet. Likt Iniesta har skribenten en extremt hög lägsta nivå, tyvärr så dyker hans " passningar" upp allt för sällan. "Årets Guardiola" Går till Katalano. Klok som få och med knivskarpa analyser vägledare han skribenter runt ett ibland ganska slingrigt forum. En förskolepedagogs tålamod och en ton som lägger en harmonisk nivå. "Årets Xavi":Går till Barcadinho. Likt Xavi får han med enkla metoder även det svåra att verka enkelt. Sätter inte en"fot" fel på forumet. Okej, nu tycker några att jag skrivit ett inlägg lika lång som rena " Sagan om ringen" så jag slutar här. Om det blir nåt formellt pris så nominerar jag de ovan nämnda skribenterna för vilket pris ni i juryn tycker att dom passar bäst till.
Barcelona Meneysuarez91011
2016-12-20 15:10
Ingen i denna fotbollsvärld som är förvånad gällande förkortande av Real Madrids straff. De kanske är som någon säger, att de skött det bättre, eller så är det Perez som vanligt. Skitsamma egentligen, eller? De får värva till sommaren, men vad gör det oss egentligen? Deras senaste "stora" värvningar så som James, Bale osv har ju inte varit så skrämmande. James petad och gråter i media om hur han vill lämna, Bale mer skadad än på planen. Danilo då? Haha, behöver jag säga nägot? Äh skitsamma, detta skrämmer inte mig inför sommarens fönster. Hoppas Real gjort mer rätt än vad vi gjorde och därför får detta korta straff. Förövrigt Cules, vad tror ni om vinterns transfer? Värvar vi något bra eller bara typ Srna?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
2016-12-20 13:43
[QUOTE=LennyRomario]Har du nån källa på det? Verkar ju helt absurt. Tänk dig följande dialog. "Vilka advokater ska vi ha?" "Vi tar advokaterna Barca hade!!" "Men Barca fick ju inte ens sitt straff kortat?" "Nej. Men det är de enda advokaterna jag har telefonnumret till" Det absolut enda jag kan tänka mig är advokaterna i så fall kontaktar Real och har insett var det gick fel senast. Men knappt det verkar rimligt. [/QUOTE] Bartomeu har tydligen sagt det i en pk.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LennyRomario
2016-12-20 13:22
@El Pistolero #9:
Har du nån källa på det? Verkar ju helt absurt. Tänk dig följande dialog. "Vilka advokater ska vi ha?" "Vi tar advokaterna Barca hade!!" "Men Barca fick ju inte ens sitt straff kortat?" "Nej. Men det är de enda advokaterna jag har telefonnumret till" Det absolut enda jag kan tänka mig är advokaterna i så fall kontaktar Real och har insett var det gick fel senast. Men knappt det verkar rimligt. tillägg: Lite forskning säger mig dock att Real var representerade av en advokatbyrå från Barcelona. Så verkar ju allt mer troligt.
Barcelona El Pistolero #9
2016-12-20 13:16
Barça och RM har använt samma samma advokater när man överklaga, den ena klubben lyckades, medan den andra misslyckades. Korruption så det skriker om det, but hey "UEFALONA"
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2016-12-20 13:12
Skämtet Guti är i farten igen där han hävdar att Bale och Ronaldo också hade klarat av att göra sådana dribblingar som Messi... Haha denne Guti minns ni vilket skämt han var när han spelade i Real? Han var aldrig en stor spelare och kmr aldrig bli ihågkommen.
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: