/spanien/barcelona/forum/6475.aspx/spanien/barcelona/forum/6475.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Barieta
2013-12-04 09:34
Undra hur mycket sanning det ligger i Aguero ryktet. Är klart intressant, även fast jag kan tycka att det kunde vara ännu mer intressant med en klassisk cf
Barcelona FCBlaugrana
2013-12-04 07:50
Because Carles Puyol continues to have knee problems, Barcelona coach Tata Martino wants to sign a centre back in January. [rkb]
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Lion24
2013-12-04 05:00
MESSI.CORLEONE

Jag har misstänkt det.
Barcelona MESSI.CORLEONE
2013-12-04 03:02
Lion

El Pasillo är en sann cule. Han snackar bara om Barca :)
Barcelona H.Alavi - Magico!
2013-12-04 01:45
Barcelona have been in touch with the agent of City forward Sergio Aguero (25). Player wants to return to Spain and play with Messi. [sport]
Barcelona Lion24
2013-12-04 01:21
Får ni inte skrattanfall när man får läsa att Real Madrid fans anklagar Blatter för att ge Balon D'or till Messi men samtidigt är det helt knäpptyst hos samma fans när Marca ger ut titeln ''Most Valuable Player'' till Ronaldo?

Messi har vunnit Bästa forward och bästa spelare i La Liga sen 2009, alltså 5 gånger i rad. Vem är det som har röstat fram honom? Jo spelare som äntrar samma fotbollsplan som Messi/Ronaldo. Spelare som får möta dom på gräsmattan. Spelare som försöker hitta sätt att försvara sig mot dom. Tränare som försöker lista ut hur man ska stoppa Messi. Alltså, spelare/tränare som är riktigt nära båda Messi & Ronaldo och som har studerat båda två mer än någon av oss här inne gör/har gjort. Spelare och tränare som spelar/tränar på den absolut högsta nivån.

Nu ska El pasillo och Kaljic lära mig fotboll och berätta vem av dom som är bäst.
Barcelona Neymessi
2013-12-04 00:23
Ny skön reklam med Messi och Kobe Bryant :)
Barcelona Barca King - Messi i hjärtat
2013-12-03 23:32
2009 var senast Fc Barcelona köpte en mittback och det var chygrinski. För 5 år sen snart. MKT bisarrt .
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gio Style
2013-12-03 23:29
Jag tycker inte att Tata har gjort ett dåligt jobb.
Vi kunde se långt innan under Titos ledning vart klubben och spelarna var på väg. Det fanns inte samma vilja i gubbarna längre och helt ärligt så har inte Tata fått någon speciellt mkt bättre elva att jobba med. Visst, Neymar är ju en förstärkning men defensivt har vi dragits med en massa skador och fortsatt jobba med våra mittbackar som är i akut behov av konkurrans.

Jag står dock fortfarande fast vid att Bielsa hade gjort laget gott, om än i 1-2 år enbart, eftersom inte en enda jävel hade fått fuska på plan. Det var en sån tränare vi behövde som väcker varenda spelare när den inte gör sitt jobb till 110%. Det är inte kvalitén vi saknar utan intensitet och rörelse.
Ronaldinho the original
2013-12-03 23:05
Äkta Cule (Barcelona) Hahaha en kommentar där fick mig att skratta. this would never happen at madrid. they would sell the player for underperforming!!!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona ElTriplete
2013-12-03 23:00
Fint att läsa sånt om Pep. Han är verkligen en fantastisk människa.
Postat via SvenskaFans-appen
Äkta Cule
2013-12-03 22:41
Jävlar vilken fin människa Guardiola är!

Barcelona the cameroonians
2013-12-03 22:10
Iniesta är inte officiellt på skadelistan, däremot stod han över dagens träning pga känning i en lårmuskel. Oavsett är det väl ändå så att han skulle stå över cupmatchen på fredag. Dock oroande att dessa skadetendenser fortsätter i truppen, trots att Tata roterat i inledningen.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona tarrak - Oh-Oh-Oleguer
2013-12-03 21:43
enkos Varför? Är de skrivna på rövarspråket? Jag ber om ursäkt om jag låter sur och har en tråkig attityd, men om man ska komma med påståenden om skador och transfers kan man väl åtminstone berätta varifrån uppgifterna kommer?
Barcelona enkos
2013-12-03 21:38
tarrak: du skulle ändå inte kunna förstå vad det står i mina källor:)
Barcelona tarrak - Oh-Oh-Oleguer
2013-12-03 21:37
enkos

Kul att du kommer med nyheter, men det skulle uppskattas om du kunde länka eller åtminstone ge en källhänvisning till dina påståenden.
Barcelona enkos
2013-12-03 21:35
Vet inte om någon skrev det redan men Iniesta har skadat sig och blir borta i minst en vecka..
Barcelona enkos
2013-12-03 21:34
Di Maria har begärt via sin agent att lämna Real redan i januari och gå till Monaco. Han är mycket missnöjd med speltiden..
Barcelona 1.70-ligan - köp en back, tack
2013-12-03 21:23
Nu har benitez fått in siktet på Song istället. Vad fan, jag ser hellre att han stannar istället för mascherano. Kanske främst för att han spelar på mitten.. Men Song har varit jäkligt bra länge nu
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona enkos
2013-12-03 21:20
Världens medier skrattar idag åt Marca som gjorde allt för att göra Ronaldo nöjd. Då man inte kunde dela ut ett pris till två spelare så utsåg de Messi till Ligans bästa spelare medan "den andra" priset MVP som är till ligans mest nyttiga spelare gick till Ronaldo.. :)
Peshmerge - AS9
2013-12-03 21:06
Brasse Ronaldo: "Messi har varit den dominerande spelaren i världsfotbollen de senaste fem åren, grabben behöver vila, vi får hoppas att han får den vilan nu när han återhämtar sig. Ballon d'or? Jag anser att Messi förtjänar den och jag tror att han vinner den också." Källa: [dpa]
Barcelona LennyRomario
2013-12-03 20:37
Jag håller med dig - vi kommer aldrig att få se fotboll som under Peps tid igen. Kanske befinner man sig i någon slags kris, personligen alltså. Googla kris här lite snabbt. "Chockfasen, reaktionsfasen, bearbetningsfasen och nyorienteringsfasen". Jag tror jag precis tagit mig förbi chockfasen och är i reaktionsfasen. Medan du redan tycks tagit dig till bearbetningsfasen. "I bearbetningsfasen börjar man förstå vad som verkligen hänt och sakta kan man klara av att se framåt igen." Men det står även, "för att må bättre kan det vara bra att prata om sin känslor". Och det är väl det vi gör nu ;)
Barcelona AllramEest
2013-12-03 20:31
"Säsongen 10/11 förlorade vi på Camp Nou mot nykomlingen Hercules med 0-2 men vann ändå trippeln flera månader senare."
I trippeln ingår Copa Del Rey. Den vann inte Barca 2011. Supercupen kan väl knappast räknas in i trippeln. Barca har endast vunnit trippeln 2009...
Barcelona H.Alavi - Magico!
2013-12-03 20:29
LennyRomario Kul att du tar upp intressanta punkter och flashbacks som får mig att tänka till. Vad det gäller hur det ser ut på gräsmattan för tillfället håller jag med om att det är stora förändringar på vad vi brukade se och vad vi ser nu. Men allt tar tid och det är därför jag försöker säga att tålamod är viktigt. Jag vågar nästan säga att vi kommer aldrig mer se den fotboll som visades upp under Pep Guardiola. Allt som händer nu efter Peps era jämförs ju så klart med vad som visades upp då, med all rätt. Men vi kommer aldrig att kunna säga "ah! vi är där igen" Jag tror på att det vi ser just nu är tillfälligt och att det kommer bli bättre. Jag tror att spelet kommer bli finare och att spelarna kommer att visa mer vilja och hjärta. Det gäller för Tata men även Carles Puyol att väcka laget. Jag såg indikationer under första halvlek mot Athletic Club att det gick rakare och fortare, något som är ytterst viktigt för fortsättningen. Bara för att vi förlorar två bortamatcher i rad betyder inte detta att vi kommer floppa i resten. Vi får se hur det ser ut i fortsättningen, fram för allt mot Villarreal på Camp Nou och Atletico Madrid strax efter nyår. Jag tror på Martino.
Barcelona LeoMessi
2013-12-03 20:09
the cameroonians (Barcelona) Jag tror att han driver den bloggen han längtar till. Jag brukade faktiskt läsa den regelbundet för typ 2 år sen kanske, man hittade nyheter på svenska som dom ofta hade översatt, vilket uppskattades då jag inte talar spanska. Att han hyser stor kärlek för Barcelona är det inga tvivel om. Men anledningen till att jag slutade läsa var för att minst en gång i veckan så hotade han att lägga ner bloggen och skrev om hur otacksamma läsare vi är bara för att han inte fick tiotusentals läsare om dagen.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LennyRomario
2013-12-03 19:40
Hussein Alavis krönika har fått mig att tänka till lite och jag måste säga att jag inte håller med. Framförallt vad gäller punkten att Alavi tycker det är massa trötta fans som gapar: "Men spelet ser så jävla tråkigt ut. Sälj halva laget och köp in nya spelare" Eller ja, åtminstone halva den punkten invänder jag mot. För spelet ser för jävla tråkigt ut! Och svaret på Alavis retoriska fråga om hur längre jag varit Barcasupporter är 1993. Jag flyttade in med Romario, men stannade kvar när han flyttade vidare. Men det ändrar inte det faktum att spelet ser ut som skit. Jag gapar dock inte om att sälja spelare och köpa spelare. Men inte heller det ändrar det faktum att spelet ser ut som skit. Jag spelar inte FM längre. Blivit för gammal. Men inte heller det ändrar det faktum att spelet ser ut som skit. Och varför ser det ut som skit? Ja, framförallt ser det ju ut som skit för att vi kommer ifrån det vackraste vackra. Vi kommer ju antagligen från den vackraste tiden i klubben historia (jag tycker dessutom att Tito höll i det vackra förvånansvärt väl fram till sjukdomen i december) och jämfört med det så är det bara inse att det ser ut som skit. Bortskämd? Ja, med största sannolikhet. Det är ju svårt att undvika att bli det med senaste åren i åtanke. Och jag tror att det är just det faktum att Barcelona inte köpt och sålt massa spelare som gör att frustrationen fullkomligen bubblar i en. För det har bara gått ett år sen vi var det vackraste av vackra och det är ju faktiskt samma spelare som var på planen för ett år sedan som nu ser ut som skit. Så det är ju fullkomligt givet att det är svårt som supporter att förstå hur och varför det kan bli så. "Såg ni ens hur det såg ut igår? Det var sjukt underhållande när vi kom upp i anfallen. Så underhållande att C Mores expertkommentator Tony Gustavsson fick en orgasm i direktsändning. Det var vackert att se spelarna spela med ett sådant självförtroende. En touch hela tiden, klackar fram och tillbaka, härliga vändningar och lite mer koncentration och en eller två bollar hade suttit i nätet". Det stycket är inget annat än självbedrägeri. Och jag förstår dig Hussein. Klart fan man vill intala sig att det ser bra ut, att det inte är så illa, men visst tusan är det väl underhållande, det är ju roligt att Barcelona spelar lite rakare ibland. Men nej. Sanningen är att det ser ut som skit. Alavis tar upp att Barcelona förlorade mot Hercules 10/11 men ändå vann trippeln. Det finns dock en stor skillnad, mot Hercules såg det inte ut som skit.
Barcelona Baronen
2013-12-03 19:18
Wenger sade för 3,5 år sedan att Messi var tidernas bäste spelare. Efter sina fyra mål mot Arsenal.
Messi var då 22 år gammal.
Barcelona tarrak - Oh-Oh-Oleguer
2013-12-03 19:15
@grande jw:


Självklart förstod jag att det var Rolf, alla trolls urfader, som var och härjade igen. Jag ville bara ge honom en chans att visa lite ryggrad och stå för vem han är. Raderingen av kontot har han gjort själv, det är ingenting som moderatorer kan göra. Om du av någon märklig anledning saknar honom, behöver du inte göra det länge. Inom en månad kommer han vara tillbaka med sitt 55:e konto, för att berätta för Les Rambles vilket uselt forum det är och varför han är en mycket större culé än alla andra. Hans megalomani verkar inte vara möjlig att bota.
Ronaldinho the original
2013-12-03 19:10
Någon som vet en videoklipp i Youtube där man kan hitta när Barcelona spelarna väggspelar utanför motståndarnas straffområde?? Och kan någon översätta väggspelar till engelska, tack?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona enkos
2013-12-03 19:07
Igår kritiserade Wenger guldbollen och är emot individuella priser.. Idag säger samma Wenger att Messi blir bäst genom tiderna under förutsättningen att han vinner VM guld.. Wenger tillägger att det kommer bli svårt eftersom Argentina har mycket bättre anfall än försvar..
Annons: