/spanien/barcelona/forum/6466.aspx/spanien/barcelona/forum/6466.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Heywood Jablome - Andrés
1/23/2014 21:12
Gabriel. Nja. Skulle däremot Rosell avsättas skulle nog hela hans styrelse också få lämna och nytt val automatiskt.

Intressanta tider. Jag hoppas inte vi pissar bort dessa åren nu bara. Vi har fortfarande Messi i sin bästa ålder, Iniesta som höller en hög nivå, Neymar som är hungrig, Busi som blivit vår nästviktigaste spelare. Fixa försvaret bara.

Vi kan inte slänga bort den här tiden.
Barcelona el Flaco
1/23/2014 21:10
Gabriel/

Nu är jag inte riktigt säker men enligt denna artikeln, som har uppdaterats hela dagen, verkar det som om klubbens författning faktiskt tillåter att Bartomeu sitter kvar vid makten fram tills 2016.
Real Madrid Kaktus
1/23/2014 21:10
Júnior.

Tror du verkligen Rosell är man nog att avgå trots att han inte är skyldig? Han är smart nog att veta när skeppet är bortom räddning. Jag fruktar vad som komma skall.
Barcelona Força Barça
1/23/2014 21:10
Bartomeu president. Zubizarreta kvar som sportdirektör. Kaos i klubben.

Kan det bli värre?
Barcelona el Profete
1/23/2014 21:08
Det blir än mer uppenbart att Guardiola inte bara kunde förutsäga vad som skulle hända på planen utan likaså vad som komma skall utanför den... Han lämnade klubben vid rätt tidpunkt och det med all rätt. Det känns tyvärr som om att det här bara är toppen av ett isberg.

Låt oss hoppas att tillräckligt många socios höjer sina röster för ett nyval.
Barcelona FCBlaugrana
1/23/2014 21:08
Cruyff som president och Leonardo som sportchef?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Júnior.
1/23/2014 21:06
Kaktus Det finns fortfarande inga bevis på att Neymar-affären var olaglig på något sätt. Rosell dementerade ryktena ännu en gång. Varken vi eller Rosell kommer inte få något straff om inte motsatsen bevisas. Det är bara onödigt att oroa sig över det för tillfället.
Barcelona Gabriel
1/23/2014 21:06
Instämmer med alla andra. Det spelar ingen roll att Rosell avgick med tanke på att hans styrelse stannar kvar. Jag kan verkligen inte förstå det här beslutet? Jag fattar inte. Har de verkligen makten att göra så? Det finns ju faktiskt lagar och regler att följa. Säger det verkligen som så att en president som avgår under sin mandatperiod har makten att ge resterande tid till någon i hans styrelse. Det tvivlar jag otroligt starkt på. Medlemmarna röstade fram Rosell som president, INTE BARTOMEU! Något måste hända nu, sista ordet kan inte vara sagt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona el Flaco
1/23/2014 21:04
Jag har för mig att klubbens författningen ger Bartomeu rätten att sitta kvar under resten av mandatperioden. Hade hoppats på att han och resten av juntan skulle ha tillräckligt med självrespekt, principer och etik för att ändå anordna ett nytt val till sommaren, men dessa begrepp är tydligen främmande för de.

Därmed är det upp till fansen att nu visa sitt missnöje om de vill ha ett presidentval. Nu är det dags att visa denna juntan vilka som verkligen styr i den här klubben.
Barcelona ¡Barca! - Crèma Catalana
1/23/2014 21:02
Rosell är en jävla idiot. Han har bara skadat klubben ännu mer med sin avgång, ingen skillnad om styrelsen är kvar. Han kunde lika bra stannat kvar då.
Real Madrid Kaktus
1/23/2014 21:02
Att man inte kan gå en säsong utan att någon ställer till med en jävla soppa som förstör harmonin i hela truppen och föreningen. Detta är VERKLIGEN inte vad vi behövde när ligan är så pass jämn som den är just nu samt hur det ser ut i CL. Hur fan skall Bartalomeu, värva en central anfallare? Hur ska vi få in nya mittbackar? Avgå alla! Men, det som skrämmer mig mest är straffet vi kommer få tack vare fusket med Neymar affären, Rosell hade aldrig avgått om inte anklagelserna hade stämt, detta är bara början på stormen tyvärr :-(
Barcelona 1.70-ligan - köp en back, tack
1/23/2014 21:01
Detta innebär i praktiken att vår bäste förhandlare och kanske bäst lämpade person i sin nuvarande roll, lämnar för en post som passar honom sämre, samtidigt som mer ett större ansvar vid spelartransfers överlämnas till Zubi. Grande.
Barcelona Diar Shekha
1/23/2014 20:59
Hur stor är chansen att Medlemmarna lägger sig i? De har ju för fan aldrig sagt ett ord trots alla tabbar roSELL gjort!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Bàckis
1/23/2014 20:59
Som ni skriver, har svårt å se att medlemmarna accepterar Bartomeu som styrande president. Han har ju inte blivit framröstad, bara tillsatt av styrelsen. Lär bli ett jävla liv, det sista vi behöver efter de senaste säsongernas sjukdomar, skador etc.
Barcelona ¡Barca! - Crèma Catalana
1/23/2014 20:58
Skandal säger jag bara..
Barcelona Gabriel
1/23/2014 20:58
Jag hoppas verkligen att det sista ordet inte är sagt. Ingen president har makten att ta beslutet om vem som ska efterträda honom. Det är ett beslut som medlemmarna ska ta, inte Rosell. Ingen har röstat fram Bartomeu. Att låta vicepresidenten ta över till sommaren hade jag kunnat köpa, men att ge honom 2 år som president, aldrig. Han ska fan få ställa upp i ett nyval om han vill sitta som president, inte bara tro att han kan valsa in och ta över efter Rosell utan att någon ens röstat fram honom. Aldrig!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Júnior.
1/23/2014 20:57
Skandal att Bartomeu får ta över...

Detta lär skapa en hel del negativa reaktioner i Barcelona. Förhoppningsvis går det vidare till en omröstning.
Barcelona el Flaco
1/23/2014 20:57
Vilken enorm besvikelse! Hade hoppats på att de skulle kalla till val denna sommaren. Nu måste man fortfarande behöva stå ut med denna inkompetenta styrelsen och vår nye president är mest känd för att vara den som gjorde bort sig offentligt i temat med Abidals kontraktsförnyelse.

Hoppas att hela Camp Nou ger de en rejäl pañolada på söndag. Det förtjänar de!
Barcelona AndreD
1/23/2014 20:57
Ett nytt val är ett måste vafan är det här
Ronaldinho the original
1/23/2014 20:56
Hoppas verkligen inte att Neymar affären stämmer. Inte kan man fan ljuga tiotals gånger framför hela världen.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Amo0227
1/23/2014 20:56
Snacka om att fly med svansen mellan benen. Vidrigare människa får man leta efter, det ligger en hund begraven här och vi har bara skrapat på ytan med tiden kommer allt komma fram. Sen att hans lilla marionettdocka tar över gör ju inte saken bättre. Han kommer styra i bakgrunden och sänka klubben till avgrunden som Gaspart gjorde.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Bàckis
1/23/2014 20:55
Cirkus Barca
Barcelona the cameroonians
1/23/2014 20:54
Tack för den här tiden Rosell, hade gärna sett att du lämnat på ett annat sätt. Han säger att det varit väldigt goda tider, men på sistone har det också varit tuffa sådana då familjen utsatts för upprepade hot. Sedan kommer anklagelserna om Neymaraffären. Rosell hävdar fortsatt att man agerat på ett rättvist sätt men att denna saken fått så stora konsekvenser att klubbens image är hotad. En image som är starkt förknippad med Sandro själv. Därför tog han beslutet att lämna in en oåterkallelig uppsägning som president. Klubben kommer enligt Bartomeu fortsätta försvara sig kraftfullt mot alla anklagelser. Möte i morgon, sedan ny presskonferens. Jaja, vad ska man säga. Känns som att många frågor är obesvarade minst sagt.
Barcelona Gabriel
1/23/2014 20:53
Fuck det här! Ingen har röstat fram Bartomeu som president. Medlemmarna röstade fram Rosell, inte Bartomeu. Vill han sitta som president får han ställa upp i ett val och vinna det precis som vem som helst. Bör Gaspart sa upp sig och Eric Reyna tillfälligt tog över fick han inte sitta kvar Gasparts mandatperiod, det blev nyval till sommaren. Det kan inte fungera såhär...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Força Barça
1/23/2014 20:53
"Another press conference tomorrow evening where new president Josep Maria Bartomeu will answer all the questions from the press."
Barcelona Vampíro
1/23/2014 20:52
Helvete nu lär väl Sandro styra via sin knähund istället, same shit different name. Hade hoppats slippa det här gänget men icke.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Força Barça
1/23/2014 20:51
Oh nej.. Zubi stannar kvar!! Hoppas Eusebio åker ut med huvet före nu när hans kompis Rosell avgått.

Barcelona NoGo™
1/23/2014 20:50
@basaric - "el guaje"

Exakt, Tycker det ska vara upp till medlemmarna att välja en ny!
Barcelona Barca - ¡el equipo mejor!
1/23/2014 20:50
Åt helvete med dessa problem. Allt från Pep lämnade, Tito var tvungen att sluta, till att Rosell avgår mitt under en pågående säsong.
Barcelona AndreD
1/23/2014 20:50
Ge mig ett nytt val för helvete varför måste idioterna fortsätta till 2016? Borde inte medlemmarna rösta om detta?
Annons: