/spanien/barcelona/forum/6443.aspx/spanien/barcelona/forum/6443.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Mod.
2013-11-06 14:23
De senaste dagarna har vi haft väldigt många inlägg som handlar mer om ärkerivalen Real Madrid än vårt eget lag. En gång, okej. Två gånger, okej. Men nu har det skett alldeles för många gånger och dessutom finns det på tok för många inklistrade inlägg här inne som egentligen är förbjudet. Vi har varit för snälla gällande detta men i fortsättningen kommer vi att spärra dessa som fortsätter med detta.

Oftast, när man klistrar in inlägg från Puertan, så gör man det för att håna. Sådant vill vi inte ha här inne mer! Dags att växa upp och ta lite ansvar i forumet, som att till exempel hålla det rent och professionellt. Personligen tycker jag att forumet har sett ut som en sandlåda på sistone.

Sammanfattning: Inga inklistrade inlägg från Puertan och höj nivån!
Barcelona *hjärta* Puyis krull #Messi hade chippat
2013-11-06 14:20
@Äkta Cule:


Apropå?

-Sami-

Med tanke på att det precis börjat ryktas om Lewandowski till Barca och Zubi behöver 2 år på sig för att säkra en övergång, så hade jag inte räknat med det :P
Barcelona Barcelonistas
2013-11-06 14:07
ursäkta för slarviga inlägg..
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2013-11-06 14:06
Barca mes Que un club - just nu är Ronaldo bättre då han är i bättre form medans Messi är i en svacka. En Messi i form är överlägsen alla det vet alla om.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona -SAMI-
2013-11-06 14:03
1.70-ligan - köp en back, tack
Jag hoppas det är Barca men får en stark känsla att det är Bayern.
Barcelona 1.70-ligan - köp en back, tack
2013-11-06 13:56
Lewandowski har redan bestämt sin framtid och kommer avslöja den i januari. Inte Arsenal, Real eller Chelsea, tack... Arsenal får att han hade vart deras sista pusselbit kvar för att bli absolut toppklass. De övriga två för att de är äckliga. Vågar inte tro att klubben är Barca
Postat via SvenskaFans-appen
BARCA-més que un club
2013-11-06 13:44
@Äkta Cule:Okey tack för att du är så snäll och påminde alla här inne om det.

kan du nu krypa tillbaka till Real forumet, vi alla vet du är ett Troll på hel tid.!!!
Barcelona LeoMessi
2013-11-06 13:43
Ronaldo*
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LeoMessi
2013-11-06 13:42
Äkta Cule (Barcelona) Helt klart att Rinaldo är i en mycket bättre form än Messi just nu. Förhoppningsvis så tänder Messi till nu och får ett mål, för det är det som fattas.
Postat via SvenskaFans-appen
Äkta Cule
2013-11-06 13:34
Det tar emot att säga, men Ronaldo är bättre än Messi för tillfället...
Barcelona Júnior.
2013-11-06 12:36
En vinst idag är oerhört viktig! Dels pga att man vill säkra förstaplatsen så tidigt som möjligt, som vissa redan är inne på, men även pga andra faktorer som kan missgynna oss kortsiktigt.

Det jag vill komma fram till är att ett poängtapp eller en förlust idag betyder att vi går ifrån ett dubbelmöte mot ett Milan utan en enda vinst. Mot ett Milan som kanske har fler problem i dagsläget än Charlie Sheen.
Ett poängtapp eller en förlust idag kan kortsiktigt medföra minskad självförtroende i laget samtidigt som det stärker våra rivaler och motståndare mentalt och ger de större hopp när vi senare möts.

Men jag tror på vårt lag idag och är väldigt förväntansfull och optimistisk inför matchen.
Barcelona LeoMessi
2013-11-06 12:16
NoGo™ (Barcelona) En sak jag aldrig glömmer och det är att det skrevs att denna nolla blev "ledsen" när han inte blev tillfrågad om han kunde ta över a-laget när Tito var tvungen att sluta haha!! Han är tränarnas motsvarighet till Lomban
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona >The Reporter<
2013-11-06 12:13
Messi måste explodera ikväll! En bra chans att tysta kritikerna
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona NoGo™
2013-11-06 11:55
LeoMessi

Haha, jag skulle inte bli förvånad om det sker, de tycker väl att att han gör ett bra jobb trots han kommer köra Barca B i botten...
Barcelona Blaugrana91
2013-11-06 11:43
Jag håller med Cesc ska inte spela som falsk 9a ikväll, dem matcher han imponerat har varit när han spelat på mittfältet och med tanke på att Xavi spelat rätt mycket den senaste tiden så bör det vara logiskt att Cesc startar. I anfallet hoppas jag vi får se vår supertrio. Sanchez har varit magisk. Neymar fortsätter att imponera och Messi är ju Messi. Jag hoppas dock Messi spelar centralt. I försvaret hoppas jag på duon Bartra och Puyol, samt antar att Adriano är spelklar och så Alves förstås.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LeoMessi
2013-11-06 11:40
NoGo™ (Barcelona) Snart ser vi att Eusubio förlänger också :D Alltså seriöst, har det inte ställts frågor i Katalonien angående Eusubio? För dom kan knappast vara nöjda med det.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LeoMessi
2013-11-06 11:38
Allt annat än vinst ser jag som ett totalt misslyckande. Detta Milan ska inte ha en chans på camp nou. Dom åker fan på däng titt som tätt av mediokra lag i ligan! Off-topic Fattar hur Ronaldo kan få en fyra i betyg av deras Red haha! Barzagli käkade upp honom totalt igår och om det inte vore för Caceres mysiga felpassning så hade inte ens gjort ett mål.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona NoGo™
2013-11-06 11:34
Barcelona sports director Andoni Zubizarreta (52) will during the international break this month sign his renewal until 2016. [md]

Vi är körda! Haha seriöst det är ju fan sorgligt...
Barcelona Acrobat
2013-11-06 11:27
Vinst eller åtminstone oavgjort är ett måste ikväll! Vid förlust har Milan grepp om förstaplatsen och då kan det bli jobbigt... Man vill inte åka på toppmotståndare redan i åttondelen! Ikväll är det dags för Messi att bryta måltorkan!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Júnior.
2013-11-06 01:39
Idag möter vi återigen Milan, på Nou Camp. Frågan man ställer sig är om det blir en favorit i repris likt förra året med en riktig målfest eller en match där man mer eller mindre vill somna till.

Barcelona har inte riktigt samma utgångspunkt likt förra året där man är tvungna att vinna med höga siffror. Vi leder gruppen samtidigt som Milan nästan måste ta poäng mot oss för att inte låta Celtic komma ikapp. Räkna med att vi får se ett oerhört defensivt Milan, ett såppass defensivt orienterat Milan att det får de att se offensiva ut i det tidigare mötet. Milan kommer förmodligen gå för 0-0 och kanske satsa på något mål vid enstaka tillfällen.

Fördelen är att vi spelar hemma. Gräset är anpassat till vår fördel och planens storlek kommer ge oss större ytor än vad vi fick på San Siro. Med tanke på hur många minuter Xavi har spelat under den senaste veckan och att ett rakare spel är att föredra mot lag som Milan, så hade jag ställt upp med följande spelare :

-----------------Valdes--------------------
-Alves-Bartra-Puyol-Montoya/Adriano-
-----------------Busquets-----------------
---------Cesc--------------Iniesta-------
------Sanchez---Messi------NJ11------

Imorgon kräver jag att samtliga spelare visar vilja och hjärta, likt förra årets returmöte. Visar vi detta så kommer vi med största sannolikhet stå som segrare efter 90 minuter.
Barcelona Barca King - Messi i hjärtat
2013-11-06 01:33
Tata Martino: "The day that the club loses its first game I’ll need a bulletproof vest, lately I'm watching war movies" (Boss!)" Älskar Tata!!!!! Pepes presskonferenser imponerade aldrig eller ens var lika roliga.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barca King - Messi i hjärtat
2013-11-06 01:24
Martino: "How do I prepare for my first Barcelona defeat? I'm watching war movies... (smiles)"" Martino: "When we need 18 touches, we have 18. When we need 2, we have 2. Nobody can say Alexis' goal vs Madrid, in 3 touches, wasn't nice.""
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gio Style
2013-11-06 01:01
Jag vill absolut inte se Cesc som falsk 9:a.
Om något så ska han spela på mittfältet.
Neymar-Messi-Alexis tack, Messi exploderar imorgon och sätter minst 2 mål ;)
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2013-11-06 00:50
Jag kan inte sluta att förundras om hur mycket tid och energi ni lägger på att följa R.Madrid och deras stjärnor. Visst, jag följer också lite så där på avstånd när de spelar så vill man att allting inte ska gå i deras väg men där slutar jag och de flesta. Somliga här inne bokar barer och soffor för att följa minsta steg vår rival-lag tar på fotbollsplanen. Tata borde nog anställa er när vi ska spela El-classico matcher. Jag säger inte att ni ska sluta titta på deras matcher men ha lite klass och sluta håna spelare när de borde hyllas stället. Nej, jag är fortfarande inte R.Madrid eller C.Ronaldo fan. Vissa lite klass grabbar. Varför inte börja diskutera hur vi ska spela imorgon mot Milan stället? Hur skulle ni vilja ställa upp? Messi på höger-kanten Fabregas som falsk 9:a.Eller Messi som falsk 9.a ? Det är nog första gången på länge man inte vet hur en tränare i FC-Barcelona ska ställa upp? (alltså sen Pep-tiden). Väldigt intressanta tider hos oss.
Barcelona Maykii
2013-11-06 00:48
Gabriel Jag håller med dig till fullo. Han verkar ha blivit desperat för att få en god och ödmjuk image utåt som många Barca spelare men det går bara inte. Han är för inkonsekvent i sina agerande så det är bara löjligt. Det är som om Zlatan plötsligt ska bli den snälla och lugna typen. Det funkar bara inte
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona westinho - Sergio #16
2013-11-06 00:20
Ancelotti och Conte blev romantiska efter matchen.
Barcelona Blaugrana91
2013-11-05 23:50
Alltså Realfansen måste trolla, man ser kommentarer som "vi var fantastiska" "Laget vinner minst 2 titlar iår" och detta efter 2-2 borta mot ett juventus som förtjänade att vinna.... Antingen är dem mentalt störda eller så har dem jävligt låga krav haha
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2013-11-05 23:46
Angående Ronaldo så hyser jag en stor respekt för honom som fotbollsspelare, och även ibland som människa, men i den sista aspekten blandar han och ger alldeles för mycket för min smak. Säger inget om att han är en dålig människa då jag inte känner honom, men han får skylla sig själv att han skaffat sig den image som han beklagar sig över. Jag menar, vad förväntar han sig att folk ska tycka om honom efter hans målgester på bortaplan. Det handlar om att visa respekt mot hemmapubliken. Jag kan förstå om det är emot oss, det är ändå en stor rivalitet och fansen i Barcelona hatar honom, men vad tjänar han på att agera allmänt drygt och uppträda som en primadonna mot alla lag han gör mål på? Snarare så förstör han för sig själv och eldar upp hatet ännu mer. Men samtidigt så är Ronaldo en sån typ av spelare som verkar behöva hatet för att kunna leverera, det sporrar honom liksom. Det är just därför målgesterna inte blir ren glädje, utan mer som ett "in your face" meddelande till alla hans hatare, så samtidigt som han omfamnar hatet, försöker han att beklaga sig över det - sorry Ronaldo, men det funkar inte. Som fotbollsspelare är han en fantastisk produkt av ett perfektionerat hårt jobb och arbete. Allt han är idag har han jobbat otroligt hårt för, på det sättet har jag en väldigt stor respekt för honom. Talangmässigt anser jag att det finns flera fotbollsspelare där ute som är bättre, men det är Ronaldos engagemang och driv till att ständigt bättras som spelare som gör att han är nr 2 i världen. Han är på det sättet en stor förebild för alla unga fotbollsspelare som vill lyckas, då ingen sänder budskapet bättre än honom; "vill du lyckas så får du jobba hårt för det".
Barcelona Barca King - Messi i hjärtat
2013-11-05 23:32
Det real gjorde ikväll var precis som vad mou gjorde. Hålla tätt bakåt och vänta på misstag gör att kontra. Real kan inte rulla ut ett defensivt lag.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barca King - Messi i hjärtat
2013-11-05 23:30
Med bättre skärpa framför mål hade Juventus vunnit med 3-4 mål. Pogba, Vidal och Pirlo är en fantastisk trio som jag verkligen imponeras av. Vi ska tacka Perez som köpte Bale istället för att köpa Pogba och sälja khedira. Tanken av Pogba i Madrid bredvid Alonso hade gjort laget komplett. Spelmässigt var Juventus bättre och det kan ingen seriös fotbollskunnig supporter förneka. Real försöker hålla i bollen men det resulterar i inget. Tills sist tvingas de spela ut bollen på kanten för att slå in ett inlägg. Reals första mål kan de tacka Caceres för och deras andra kom av individuell prestation. Jag tror inte på att det kommer hålla i längden. Hur långt individuella prestationer kan ta dig i CL är inte säkert. Det Chelsea gjorde var en jävligt bra defensiv insats, precia som Grekland i EM.
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: