/spanien/barcelona/forum/6442.aspx/spanien/barcelona/forum/6442.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Mido
2013-08-16 00:58
Såg nyss reprisen med madrid vs barca där vi förlorade med 2-1,, Asså där Ramos fällde adriano i slutskedet fick mig koka på nytt haha. Domarna måste utbildning igen antar jag. Men att bli arg som om det var live, ja så mkt älskar detta lag. Visca el Barça
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Zubi - I nöd och lust (fd. Dinho the artist)
2013-08-16 00:47
Ville bara nämna att jag tycker det är riktigt kul att ni moderatorer börjar visa er igen! Kudos!
Barcelona The Master#16
2013-08-16 00:32
Mod . är ju sten hårda :) tuffa tag som gäller!
Barcelona Rambla~
2013-08-16 00:30
Gio Style Tyvärr är det nog för sent nu. Det är heller ingen som vet vad Martino tycker i frågan.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2013-08-16 00:29
I första hand ska inte tjafs, personliga bråk och all pajkastning tillåtas. Alltså, med andra ord allt som är oseriöst. Jag skulle tippa att Mod. har överseende med grammatiken.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gio Style
2013-08-16 00:28
@Rambla~:

Med Tito borta så borde man ju verkligen överväga det alternativet igen tycker man...
Barcelona Rambla~
2013-08-16 00:24
Gio Style Orsakerna kan vara flera, för långsam tex. Jag vet bara att Tito motsatte sig den värvningen..
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gio Style
2013-08-16 00:22
Mod/ Vad räknar ni som sms/msn språk? Oxå? Eller var det bristen på storbokstav, punkt osv? Edit: Såg nu. Vissa grejer kan man väl ha överseende med? Alla kanske inte kan stava helt perfekt?
Barcelona SUPERBUSQUETS
2013-08-16 00:13
va fan zubi kan få värva mig som MB, hade bara velat ha lite chash till mat osv,kanske en lyxvåning oxå och en audi sen är ja nöjd ;D

---- I reglerna står det klart och tydligt att sms/msn-språk accepteras ej. För denna gång är det okej. Med andra ord rätta bland annat till grammatiken.

Rätta till det till nästa gång. /Mod
Barcelona Gio Style
2013-08-16 00:05
@Rambla~:

Vad hände med Hummels egentligen? Var det bara det att han var "för lik Pique"?
Mod.
2013-08-16 00:05
AndreD

Enkelt "Haha!" kommer vi inte lägga vikt på. "HAHAHAHAHAH" kommer inte att accepteras. Det ser inte snyggt ut plus att detta är ett forum inte en chattruta på MSN.
xaviiniesta
2013-08-16 00:01
verkar som att messi missar helgens match, någon som har koll på hur allvarlig hans skada är??
AndreD -
2013-08-16 00:00
Mod

Kommer ni fortfarande spärra om någon skrattar?
Barcelona Rambla~
2013-08-15 23:59
Gio Style Tänk om Abidal stannat och en tidig värvning av tex Hummels redan i Juni. Vips hade vår backuppsättning sett riktigt stark ut.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2013-08-15 23:56
barca!54 Jag minns honom från U17-Vm när Mexiko vann guld. Då var han grym, en av deras viktigaste spelare. Kan bara Zubi få tummen ur röven och göra klart med Denis Suarez också, så ser B-lagets värvningar riktigt intressanta ut denna sommar.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gio Style
2013-08-15 23:52
L.A.M Nr 10

Det är ju det. Hur kan man göra en så felaktig bedömning?
Och Abidal sa själv att han kände sig bra. Jag tror knappast att man hittar på något sånt efter att ha övervunnit cancer. Det finns liksom inte på världskartan.

Eller om man bara hade gett honom 1-årskontrakt. Han hade ju knappast krävt en förmögenhet...
Barcelona Rambla~
2013-08-15 23:50
Bra initiativ Mod, kudos. Utomstående är välkomna så länge de sköter sig. Ja även vi själva får skärpa till oss när de släpps in :)
Postat via SvenskaFans-appen
Mod.
2013-08-15 23:46
Hej allesammans!

Vi har uppmärksammat ert missnöje kring den dåliga närvaron av moderatorer här inne och det är på tiden att en förändring tillkommer. Vi kan försäkra er om att vi är här nu och tar över kontrollen igen med järngrepp.

Vi välkomnar dessa som vill bryta mot forumets regler att göra det så kan vi visa hur seriösa vi är med denna "satsning".
Vi kommer att låta detta forum vara tillgänglig för utomstående eftersom vi välkomnar allas åsikter, så länge inga gränser passeras. Om ni har några frågor går det bra att ställa dem nu.

Ha en fortsatt trevlig kväll allihopa!
Barcelona L.A.M Nr 10
2013-08-15 23:43
Gio Style

Det jag stör mig på är inte att man sparkar ut honom efter allt som hänt, han skulle naturligtvis fått en bättre hyllning och avtackning men någonstans måste man också se till det sportsliga, och där ligger det stora misstaget i hur man fullständigt underskattat Abidals kvalitéer och inställning som tillsamans kommer ta honom tillbaka till toppnivå. Han fick ett par matcher på vårsäsongen och skötte det bra, inte de svåraste uppdragen men han såg fräasch ut. Med tanke på vilken typ av spelare och karaktär han är, att han två gånger kommit tillbaka på i stort sett mirakulösa sätt borde göra att man kanske tänker sig för två gånger och ger han en säsosng till för att se vad han går för. Lagets absolut största akilleshäl är mittbackspositionen och det är alla som lever för klubben, ja hela fotbollssvärlden medvetna om och att då missa att en riktigt grym mittback, som dessutom varit i klubben sex säsonger och är en ledare i laget, och skicka iväg honom är skandal. Det är så oerhört klantigt gjort. Jag kommer aldrig kunna förstå hur någon som hade något med det här att göra tänkte när de gjorde sig av med Éric Abidal.
Barcelona Gio Style
2013-08-15 23:33
Jag kan säga att jag var 100% säker på att klubben skulle ångra att man skickade iväg Abidal.
Dels för att jag visste att han skulle komma tillbaka, han skulle knappast ljuga om hur han mår, och dels för att det är en ledare i laget som alla älskar.

Otroligt pinsamt och dåligt agerat. Abidal var värd bättre behandling och vår ledning visade återigen sin inkompetens.
Barcelona H.Alavi - Magico!
2013-08-15 23:27
Seydou Keita (Dalian): "I left Barça because of the new tax laws. I didn't want to go, and the club and Tito also wanted me to stay." [rfi]
Barcelona L.A.M Nr 10
2013-08-15 23:16
Nu i efterhand så verkar det ju som att beslutet att göra sig av med Abidal till och med var ännu dummare än man först trodde, och det säger inte lite. Förutsatt att han inte hade fått några fler problem angående hans sjukdom så är han precis den mittback vi söker. Snabb, stark, bra i huvudspelet, bra med bollen och en riktig krigarinställning samt hjärta för klubben. Visst, det är inget långsiktigt tänk men om både fransmannen och Piqué hållt sig skadefria hade de kunnat bilda ett bra mittbackspar nästa säsong. Att han inte håller tempot tror jag bara är bullshit, han är ju uppenbarligen tänkt som ordinarie i Monaco. Sen är det där med tempot något man kan tröna upp, därför bland annat försäsongen existerar.
Barcelona Katalano
2013-08-15 23:12
Diar Shekha

Jag tyckte att det var rätt av ledningen att bryta med Abidal, förutsatt att han inte hade den fysiska status som krävdes och att han var ett osäkert kort. Nu när han börjat så bra i Monaco så är jag självklart förundrad över vad beslutsfattarna i detta grundade sin diagnos på.

Som fan utan fakta bör man inte kritisera ett beslut. Men nu när Abidal har bevisat sig så är jag förbannad och framförallt besviken. Han är precis vad vi är i behov av... Igen: Förutsatt att han fysiska form är som den verkar i nuläget och att han inte går på knä av utmattning om en månad.
Barcelona barca!54
2013-08-15 22:48
I länktipset kan ni se en video på Jorge Jonathan Espericueta, verkar vara riktigt bra!
Barcelona barca!54
2013-08-15 22:46
According to a source close to the talks, there's a deal on the transfer of Tigres midfielder Jonathan Espericueta (18) to Barcelona B [mmd]


Barcelona Rambla~
2013-08-15 22:33
Lagt bud på Iniesta? Ne nej, det där är ju bara vilda spekulationer.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Ride_The_Big_One(6)
2013-08-15 22:32
zick9

Han var det till en början, men under nye tränaren har han knappt spelat. Mangala och Kos,Varane har spelat flitigt av det man sett. Logiskt med tanke på att Sakho haft lite svårt att ta plats i Psg
Barcelona Rambla~
2013-08-15 22:30
Ja men vi stänger väl ner La Masia helt och hållet då. JDS och Abidals case har ingenting ned varandra och göra. Abi fick gå för att tränarstaben (sägs det) ansåg att hans fysiska status inte skulle vara tillräckligt bra över en hel säsong. Hade Rosell ens med det att göra? Lägger han sig i sportsliga beslut? Jag vet inte alls men det brukar han inte göra. Ok, en värvning av Neymar är så klart en annan sak. Jag kan tycka de tog fel beslut om Abidal. Klarar man av att spela 180m på fyra dagar och göra det väldigt bra, är man ju tillbaka på allvar kan jag tycka. Fast det är en sak och göra det under 1v i augusti jämfört över en hel tuff säsong. Jag vet inte, älskar ju Abidal så mycket att man nog blir för sentimental ich väldigt subjektiv. Fast jag hade mått bra om han fått stannat kvar i klubben, det kan jag inte förneka.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona zick9
2013-08-15 22:18
Är inte Sakho ordinarie i landslaget tillsammans med Varane? Eller går Kos, Abi och Rami före? Man kan ju hur som helst inte mena allvar med att ha en sådan spelare som fjärdeval... Jag tycker det är ganska pinsamt att tvinga kvar en spelare som vill lämna pga att han inte vill vara fjärdeval. Okej, om de bara hade haft Alex och Thiago Silva som ifjol så hade jag kunnat köpa det. Men nu har de kvar dessa samtidigt som de nyligen köpte en ny mittback för €35M. Att gå från startspelare och lagkapten till att bli bänkad av 3 mittbackar som går före i kön och sedan bli nekad en flytt är bara tragiskt. Man har inte en så dyr spelare (värderas till €15M-20M) som fjärdeval mot hans vilja, så enkelt är det. Speciellt inte då han spelar i landslaget och riskerar att förlora sin plats i truppen om han spenderar 70% av säsongen på bänken. Nåja, de är intresserade av Alves. Om de värderar en 19-årig försvarare till €35M och en lika gammal ytter till €45M så bör vi sätta vårt pris på minst €30M iaf bara för att det är PSG. Det sägs att de har lagt bud på Iniesta också... Där går gränsen för deras fantasibygge. Ska de ha honom får de pynta med Thiago Silva och €35M. Inte för att han hade valt att lämna men ändå.
Barcelona Dinho, Messi
2013-08-15 21:50
Ett kontrakt är trots allt ett kontrakt. Personligen tycker jag att det utnyttjas så till den milda grad i fel syfte av spelare som vill sätta press på sin klubb att sälja. Med motivering i stil med:
- säljer ni inte mig (helst billigt) så kommer jag minsan sätta mig på tvären hela säsongen så ni får betala ut hela min feta lön, men spela tänker jag minsann inte göra.
Så när någon säger att dom vill fortsätta kämpa hos en klubb som inte tror på en fullt ut säger jag samma sak ett kontrakt är ett kontrakt. Så länge JDS fortsätter att ge sitt allt för Barca får han gärna stanna för mig.
Annons: