/spanien/barcelona/forum/6391.aspx/spanien/barcelona/forum/6391.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona tikitaka
2013-10-01 11:53
Tja, någon här som följt bayern sedan pep tog över? Kör han samma spel som han körde hos oss? Renodlad anfallare eller falsk nia?
Barcelona Blaugrana91
2013-10-01 11:53
Nu skriver jag via mobilen så kan inte länka men Frexia presenterade budgeten för denna säsong för någon vecka sen och man har budgeterat rekordintäkter på €509M, lägg till att vi på senare år alltid dragit in mer än vad som först budgeterats, så jag vågar påstå att så blir fallet även i år. I samma budgetrapport avslöjas att vinsten lär ligga på €36M, men även denna tror jag kommer bli högre. Sen Rosell tog över har vi gjort vinster på €9M, €50M och €32M, alltså totalt €91M, lägger vi till vinsten för i år blir det totalt €127M i vinst under Rosells tid hittils. Kan som sagt inte länka, men finns såklart att läsa på klubbens hemsida.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2013-10-01 11:51
Att tro att det bara är att gå ut på Celtic Park och plocka hem 3 poäng till Barcelona är att underskatta Celtic något ofantligt. Det spelar ingen som helst roll vilken nuvarande form de är i, eller vilka de mött tidigare och hur de presterat i de matcherna. Celtic är ett lag som alltid tänder till extra när det vankas Champions League på hemmaplan, framför allt när de möter stora klubbar. Med det stöder deras publik ger dem kan man aldrig "bara förvänta sig" 3 poäng, inte ens om vi heter Barcelona. Det kommer att bli en tuff match, förvänta er inget annat. Personligen förväntar jag mig inte 3 poäng, inte heller så att jag kräver det. Vad jag däremot förväntar mig och kräver är att man lärde sig av läxan från förra året.
Barcelona LeoMessi
2013-10-01 11:36
Med eller utan Messi så ska vi inte ha problem med Celtic! Det här lagen hade stora jävla problem med Elfsborg (verkligen inte säker om det var dom) och allt annat än 3 poäng är en förlust. Kan vi undvika att ge dom hörnor och frisparkar när straffområdet så ser jag inte hur dom ska hota oss.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Júnior ´
2013-10-01 11:18
FACT: Idag kommer vårt lag att använda det tredje matchstället (svart) för första gången.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona FCBlaugrana
2013-10-01 10:51
Varje gång jag går in på Puertan för att smygtitta lite, handlar det ALLTID om en sak. Vilka spelare man borde värva... Gör något av det spelarmaterialet ni har istället.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Bästelona
2013-10-01 10:51
Fördela TV-pengarna jämnt så har vi inte dom intäkterna vi har idag. Det är en stor del utav inkomsterna. Men skulle man börja fördela pengarna jämnt så är vår ekonomi ändå välmåendet för de senaste årens succéer har gjort att Barcelona har ökat på alla möjliga fronter. Dock gillar jag inte Qatar, gillar inte Rosell, gillar inte ledningen och gillar inte deras lögner. Längtar till 2016!

#AVGÅ STYRELSEN
Barcelona Danne - Culé - 26
2013-10-01 10:06
Usch, hatar Celtic borta.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Deulofeu
2013-10-01 09:27
Deulofeu tre inhopp 21 minuter i Premier League såg ni matchen igår så ser han väl redo ut för en start snart eller?

Kul att Everton går som tåget och Lukaku är magisk.

Tänk om Mourinho inte får chansen att jobba med två av världens största talanger som är utlånade.

Hur tänker karln Lukaku och Courtois hade varit givna i mitt lag!
Barcelona RonaldinhoGaucho!
2013-10-01 09:07
snackar dom om att costa inte passar för utseendet?

aa Di Maria, Modric och Pepe är ju så jävla snygga eller vaddå?..
Barcelona Barcadinho.
2013-10-01 08:47
@koeman92:


Uefa godtar inte arenor med officiella ståplatser för arenor med kategori 3 till 5. I vissa arenor kan man skruva ner en del stolar för liga spel för att öka kapaciteten. Men det vanligaste är att fansen/klacken står upp även om det finns numrerade stolar. typ som folk gör i norra sektionen på Friends arena. osv.
Barcelona the cameroonians
2013-10-01 08:36
@basaric - "el guaje":


När Rosell tillträdde tog han fram en egen resultatrapport som visade andra siffror än den som Laportas ekonomer hade framställt.
Det fanns dock en post som var exakt densamma, och det var just bankskulden som var €30 miljoner i båda rapporterna.

Se mer info i länktips - en väldigt bra skriven artikel som är väldigt objektiv i sin bedömning. Man kan väl kortfattat säga att Laporta gjorde vissa saker på slutet för att hindra Rosell att både köpa spelare OCH betala löner. Rosell å sin sida valde att ta med vissa utlämnade poster i rapporten för att få Laporta att framstå som en ekonomisk idiot. Facit - båda är lika goda kålsupare i mina ögon.
Barcelona Bàckis
2013-10-01 07:11
Bagnack & Dongou Kan ju vara den enda rimliga orsaken att man sålde Özil!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gio Style
2013-10-01 06:23
ZlatanisDaMannn

Jorå, sätt på dig glasögonen alt. läs väldigt långsamt ;)
Barcelona ZlatanisDaMannn
2013-10-01 04:07
det gör dom inte alls?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona BAGNACK & DONGOU
2013-10-01 03:03
I puertan diskuterar de om att Diego Costa inte är tillräckligt snygg för att spela i Real. Hahaha Harregud säger jag bara
Postat via SvenskaFans-appen
Jeffson
2013-10-01 01:29
.Andreas Sålänge ett lag skrapar ihop tillräckligt mycket poäng för att inte åka ur så platsar dom i La Liga. Och det har Athletic gjort år efter år. Inspirerande eller ej, men det borde vara jävligt inspirerande för alla som älskar sporten fotboll att det finns ett lag som bara värvar spelare från samma region som laget är baserat i. Speciellt med tanke på hur osund den moderna fotbollen har blivit på senare år. Men du får givetvis tycka precis som du vill.
Barcelona basaric - "el guaje"
2013-10-01 00:41
Blaugrana91

"Nästa säsong kommer vi att dra in över €509M, vilket kommer bli rekord, är bara vi och Real som sportklubbar som kan presentera såna intäkter. Ingen annan klubb är ens i närheten, intäkterna har ökat nära 2 Miljarder kr sen Rosell tog över.

Vi går numera med vinst och det är knappast några småvinster direkt, sen Rosell tog över har vi gått drygt 1 Miljard kr i vinst."

På det.
Barcelona Blaugrana91
2013-10-01 00:30
Källa på vad? Jag skrev ju ganska mycket. ;)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona basaric - "el guaje"
2013-10-01 00:26
Blaugrana91

Källa?
Barcelona .Andreas
2013-10-01 00:24
@Canaletes:
Nej. Jag har inte tippat på Atlethic. Jag följer alla deras matcher då jag försöker se alla spanska matcher. Bara för att man gör mål så innebär det inte att man bjuder på inspirerande fotboll. Jag tycker de känns otroligt trötta och oinspirerande. För mig får dom gärna åka ut och in med något nytt. Sen finns det lag jag hellre ser åka ut än Athletic men jag skulle inte bli speciellt irriterad om vi tappade Athletic. Vet ej vad det är med dom men så tråkig oinspirerande fotboll tycker jag inte är ok. Men räknar inte med att någon ska förstå min poäng. 95% av forumet kollar bara på Athletic när de möter Barcelona, Real Madrid eller något annat storlag och inte dessa "degmatcher". Tippa på Athletic? På bortaplan? Skulle aldrig ske. Allt jag begär är att man bjuder upp till kamp och visar lite intresse för att spela fotboll.
Barcelona Canaletes
2013-09-30 23:55
Alltså va? Athletic ligger topp 6 i ligan just nu och har gjort 10 mål senaste 5 matcherna innan man mötte Granada idag.

Och hur kan du sen veta om jag kollar på deras matcher eller ej?

Det märks tydligt att du tippat på Athletic och tar ut din frustration här på forumet.
Barcelona Blaugrana91
2013-09-30 23:53
Man kan kritisera Rosell för mycket men när det kommer till ekonomi så bör man faktiskt berömma honom. Nästa säsong kommer vi att dra in över €509M, vilket kommer bli rekord, är bara vi och Real som sportklubbar som kan presentera såna intäkter. Ingen annan klubb är ens i närheten, intäkterna har ökat nära 2 Miljarder kr sen Rosell tog över. Vi går numera med vinst och det är knappast några småvinster direkt, sen Rosell tog över har vi gått drygt 1 Miljard kr i vinst. Han ska även ha beröm för skuldsaneringen, skulden har minskat med över 1 Miljard och trots detta har vi ändå lagt ut ganska höga summor på värvningar dem senaste åren. Sen det här med Qatar Airways, när klubben tecknade avtalet med Qatar sports Investment så gällde Qatar Foundation, men i kontraktet så kom man överens om att efter 3 år kunde man välja att ändra sponsor, vilket man gjorde och då blev det Qatar Airways. Detta sa klubben redan från första början och en stor del av medlemmarna röstade för det. Så är knappast något nytt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona .Andreas
2013-09-30 23:44
@Canaletes:
Bara för att något "varit" under många år så ska det inte vara fast. Om Barcelona inte platsar i La Liga ska man inte spela i La Liga bara för att man "varit" där länge. Samma med Real Madrid t.ex Athletic är ett tråkigt lag som bjuder på riktigt oinspirerade insatser så fort man inte möter ett storlag. Är det bra för ligan? Nej, värdelöst. Finns taggade och hungriga lag som vill upp. Tyvärr och tyvärr kommer Athletic förmodligen aldrig åka ur. Men det är väl inte lätt att försöka förklara för någon som bara kollar på Atletic när dom möter Barcelona, Madrid eller något annat storlag.
Barcelona Canaletes
2013-09-30 23:40
La Liga utan Athletic är som ett VM utan Brasilien. Det finns bara inte.

Athletic är heliga och en av världens coolaste klubbar som zick9 skrev.
Barcelona .Andreas
2013-09-30 23:37
@zick9:


De är så loja och verkar bara bry sig när man möter storlag.
Har aldrig sett på maken till usel insats. Ligger under med 0-2 mot Granada.

Ett Granada som inte vunnit på 5 matcher och bara lyckats göra 2 mål i en match denna säsong.
Barcelona zick9
2013-09-30 23:33
@.Andreas:
Jäkligt imponerande dock att helt utan att värva icke-baskiska spelare klara av att spela i högstaligan genom alla år. De har aldrig åkt ner! Athletic Bilbao är lätt en av världens coolaste klubbar. Pricken över i:et att de slog Manchester United förra året också och gick till final i CL. Jag vill lätt ha dem kvar!
Barcelona Andresito
2013-09-30 23:16
Angående sponsorerna så är det enbart landet Qatar vi gör reklam för.

Rosell började med Qatar Foundation som en långsam övergång från icke-sponsor/Unicef. Efter detta byttes Foundation ut mot Airways, alla hade vant sig med att ha sponsor där fram på tröjan, vad gör det om ett litet ord byts ut mot ett annat?

Det är varken Qatar Foundation eller Qatar Airways som tjänar på samarbetet med Barca, det är ägarna av dessa två - nämligen staten Qatar.

Till slut kommer vi väl bara ha en text där det står Qatar på tröjan, kanske Qatars flagga i vårt märke också.
Barcelona .Andreas
2013-09-30 23:14
Ut med Athletic ur La Liga. In med något lag som vill spela fotboll.
Barcelona basaric - "el guaje"
2013-09-30 23:05
the cameroonians Finns det några uppgifter på hur bankskulden såg ut under Laporta?
Annons: