/spanien/barcelona/forum/6388.aspx/spanien/barcelona/forum/6388.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Treyh
2014-03-14 21:37
@Gabriel:
Jag har tänkt tanken också. Jag är säker på att han såg matchen i förgår och drömde om att han spelade för oss haha... ;) Och vem fan vill inte spela för Barcelona? Kom igen... Det är en våt dröm för nästan alla fotbollspelare. Den här generationen Barcelona spelare kommer inte komma på många, många, många år... Det är jag säker på. Att få spela med Iniesta, Xavi, Messi etc är få förunnat. Hummels har ju flörtat med oss många gånger. Om Tata ger klarsignal i sommar - då är jag säker på att han kommer. Jag är 100% säker. Vi kommer ju få Ter Stegen också. Jag tror att man vill få in en till tysk till för de skulle kunna komma in i laget bättre, då de känner varandra från landslaget. Tänk er nytt land, ny arbetsplats, ny miljö och nya människor... Det kan vara skönt att ha en bekant som man känner sen tidigare. Såna saker är viktigare än man tror. När det gäller Hummels kvalitéer så har han allt som krävs för att spela för oss. Vi behöver huvudspelet, passningsfoten och hans grymma positionering. Och han är verkligen INTE långsam, som många försöker få det till. Han är i en bra ålder också. Med Hummels och Ter Stegen så kommer jag inte bita sönder naglarna varje gång vi får hörna mot oss heller... =)
Barcelona 420fcb
2014-03-14 21:25
grande jw, Äre där som är bäst, va kan en sån biljett ligga på på kortsidan bakom bänken , ca 300 euro lr?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barca King - CP5 Legend
2014-03-14 21:25
Vi får inte börja drömma om värvningar och jag tror inte att klubben kommer gå loss. Det här är vad som kommer ske. Ter stegen och en mittback kommer in samt Rafinha och Deulo. Jag hade sålt Song och köpt en mittback till samtidigt som jag hade flyttat upp masken till mittfältet. Om vi fortfarande vill ha en mittfältare till är det bara och plocka hem kondogbia för en billig peng. Han hade säkerligen spelat för Barca än att vara i Monaco.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2014-03-14 20:42
LeoMessi Håller absolut med dig i det du säger.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona grande jw
2014-03-14 20:24
@420fcb:


Officiella hemsidan. Köp inget överpris paket från någon svensk aktör. Bara skit :)
Barcelona 420fcb
2014-03-14 19:38
Sho grabar , jag tänkte åka till barcelona o kolla på en kvartsfinal i camp nou, var kan jag hitta matchbiljetter, måste självklart vänta till lottningen. Men vill veta i förhand givetvis.
Tack på förhand!
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2014-03-14 19:17
Sir Alexis

Hehe, jag förstår vad du menar.

Det är bara skicka PM.
Barcelona CuleAK
2014-03-14 19:14
Så vadå västvärlden var så mycket bättre då de invaderade deras länder, förstörde byar och städer, dödade MILJONTALS oskyldiga för att kunna vara där de är idag?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Sir Alexis
2014-03-14 19:09
@^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^:
Det är dags att öppna ögonen. Världen måste se hur falska och smutsiga de här länderna är..Dem hade ingenting innan dem fann oljan och vipps så är dem rika och försöker skapa civilisation. Dem har ingen respekt för mänskliga rättigheter alls. dem sponrar i stort sett terrorister Dem är en puppet för USA och västvärden .. men jag ska inte snacka om det här mer är rädd att jag blir spärrad, det är ändå ett FC Barcelona forum och det ska snackas fotboll
Barcelona Barcadinho.
2014-03-14 18:39
Det var förresten ett kanon bra besök på CN. Bra stämning, mycket folk och en vinst.

Jag gillade samarbetet mellan Iniesta o Alba på vänsterkanten.
Messi behöver inte många minuter för att visa sin klass.

Bussvisslingar när speakern ropar på city-spelarna, men Yaya får applåder.
Han är omtycket fortfarande.

Kul att vandra ner o tillbaka på La Rambla kvällen innan matchen och massa med Ciry fans höjde stämningen redan då. De var flera tusen på matchen.

Det enda minuset - jag blev så arg när en del folk busvisslade Neymar.
Fan att folk inte kan ha tålamod. Han är ju ung.

Barcelona har annars de fem viktigaste bitarna som faller för min smak.
Fotboll/Strand/Berg/Kultur/Caféer.
Älskar den här platsen.
Barcelona LeoMessi
2014-03-14 18:34
Neymar11 (Barcelona) Håller med dig om allt. Jag tror att det är lätt att få för sig att Adriano är bättre defensivt eftersom han är inblandad i fler närkamper och oftare tacklar bort bollen. Det ser mer spektakulärt ut, medan Alba oftast inte behöver göra det med tanke på att han oftast redan är på rätt plats och att han alltid vinner löpduellen. Gabriel Alaba är en riktigt komplett vänsterback, lika stark offensivt som defensivt. Alba är starkare offensivt än defensivt, men sen kan det vara en smaksak också när det kommer till vilka ytterbackar som är bäst. Adriano bidrar med skott som kan förändra matchbilden totalt, även om jag önskar att han kunde sikta lite bättre stundtals. Men jag gillar Adriano och han är en perfekt truppspelare, mångsidig och en härlig attityd.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2014-03-14 18:28
@Sir Alexis:SÅ du menar att företag som dumpar löner finns bara i Qatar i hela planeten.

Alla stora företag utnyttjar fattig människor utanför västvärlden. Säg, vilket företag du vill och du hittar de länder utanför EU/USA där barn får jobba för 2-5 kr timmen.

Du får det låta som en företeelse som bara sker i Qatar. Kunde du inte komma på någon annan förutom det?

Jag är inte övertygad än.
Barcelona Barcadinho.
2014-03-14 18:22
City befinner sig förmodligen på samma körsträcka som PSG gör och som t ex Chelsea gjorde förut när det gäller framgångar i CL.
Du behöver klättra in steg för steg på grund av seedingen.
Båda PSG o City har sämre rankning än exempelvis Bayern, Barca o Real.
City hamnade dessvärre i pot 3 medan PSG i pot 2
Det gör att de hamnar ofta i svårare grupper och få svårare motstånd senare i åttondels.
Chelsea hade samma situation i början på Abramoeran. Men de klättrade såsmåningom till pot 1. Dvs högsta.

Så det är en tidsfråga innan båda PSG o City slipper hamna i dödensgrupp.om de fortsätter ha kvar sina ekonomiska muskler.
Och jag kommer inte bli förvånad att de rätt snart vinner CL precis som Chelsea gjorde, även om det krävs också tur och flyt med lottningar, domare osv. för att gå hela vägen till titeln.

Jag gillar inte det som händer med "inköpta lag", men det finns en positiv sak.
Det gör att toppen i europisks fotboll är breddare.
Det är nyttigt att det kommer in nya aktörer och hotar de största 4/5 dominanta klubbarna. Nyttigt för tävlingen.
Det händer inte ofta att en klubb med mindre resurser som Dortmund kommer in o skräller. Kul när det händer men det händer inte ofta.
Det är för det mesta pengarna som styr framgångar.
Barcelona Gabriel
2014-03-14 18:18
Måste instämma angående Alba. I höstas tyckte jag att han var ute på hal is och föredrog Adriano. Alba såg ofokuserad ut i sitt spel men han har kommit tillbaka starkare än någonsin. Just nu är han odiskutabel nummer 1. Bara Alaba jag ser som en bättre vänsterback än Alba.
Postat via SvenskaFans-appen
Neymar11
2014-03-14 18:02
LeoMessi Hans defensiva egenskaper är rejält underskattade. Han missar sällan i positionsspelet, läser av situationer och tillräckligt snabb för att rätta till ett misstag. Själv tycker jag att han är riktigt säker defensiv Adrianos defensiv tycker jag däremot är överskattat här inne. Han gör bort sig varje gång, släpper sin gubbe, är för aggressiv på rättvända spelare och för slö för felvända. Han ger ett osäkert intryck
Postat via SvenskaFans-appen
Neymar11
2014-03-14 17:58
återköpsklausul Jävla telefon
Postat via SvenskaFans-appen
Neymar11
2014-03-14 17:56
viccc Roberto borde vi sälja med återköps kasual, för han kan komma att blomma ut Montoya- vill jag bli av med, men inser själv att vi behöver honom i truppen
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LeoMessi
2014-03-14 17:54
Måste bara säga att Alba var riktigt bra mot city! Han skötte defensiven alldeles utmärkt och läste spelet väldigt bra. Något han är bättre än Adriano på är att faktiskt stoppa passningar innan ett farligt läge uppstår och att han dessutom till skillnad från Adriano gärna överlappar och hjälper sin Neymar eller pedro på kanten.
Postat via SvenskaFans-appen
viccc
2014-03-14 17:11
Inter ryktas enligt flera medier vilja köpa S.Roberto och Montoya, vad tycks? sälja?
Barcelona barca_joe
2014-03-14 17:03
Barton analyserar Messi. Intressant läsning! Finns i länktips.
Barcelona !Sergio_ Busquets!
2014-03-14 17:00
Ser att det snackas ny tränare.. Jag har personligen ingen inblick om vad som händer i laget så jag kan ha helt fel, men det känns som att Tito och för tillfället Tata aldrig har vunnit truppens fulla förtroende och respekt, det är tvärtom just nu (vilket är helt galet). Normalt sätt har man spelare som är tvungna att vinna tränarens respekt men hos oss är det tvärtom. Självklart lyssnar våra spelare på dessa två tränare men det kändes som om de var rädda för Pep, en helt annan slags respekt. Sa inte Zlatan att våra spelare var som skolpojkar, tydligen så funkade det jäkligt bra men sedan den stränga läraren har varit borta så har de två tränarna efter varit mera som vikarier. "När katten är borta dansar mössen på bordet", spelarna gör lite som de vill. Den höga pressen försvann när Pep drog, Messi pressar sällan (vilket han alltid gjorde under Pep, en viktig del av vår höga press). Vågar Tata klaga på Messi? Pep hade blivit galen på honom. Utan Peps fulla förtroende hade Messi aldrig blivit den han är idag. Pep sålde R10 och gav Messi ett ansvar som ingen topptränare hade vågat ge. Så efter det, tror jag att Messi hade totalrespekt för Pep. Om Leo gjorde något dåligt så fick han veta det. Pique lever i en fantasivärld, när Pep var tränare hade han ett hårt grepp runt Gerards nacke vilket gav resultat på planen. Nått vi inte har sätt sedan Pep. Jag kan slå vad om att detta gällde flera spelare än bara Gerard. Inte bara det, utan det kändes som spelarna varje match ville visa Pep vad de går för. Tänk er under Pep blev Messi, Pedro, Iniesta, Xavi, Busquets och Pique riktiga världsklass spelare. Vilket de inte va innan. Nej Xavi var inte i närheten lika bra under Rijkaard som han var under Pep, inte Iniesta heller. Om dessa gjorde en dålig match så var det bänk (de såg hur R10, Etoo och Deco försvann) Men idag om dessa spelare gör en dålig match så vet de att det är en större chans att Tata lämnar en någon av dem. Vilket också är sant men så var det inte under Pep. Vi släpper in hörnmål varannan match (vi släppte inte in ett enda hörnmål på 8 månader en säsong med Pep, mot Almeria 2 - 2 matchen). Jag vet inte vad Pep gjorde men vårt försvar höll en helt annan klass under honom. Vi slår värdelösa hörnor. Vi har bokstavligt talat bara två bra nickare, Pique och Busquets (kan man ens räkna Busquets som en bra nickare?) ändå får vi se Xavi slå en patetisk hörna som sällan leder till farlighet utan kontringslägen för motståndarna. Under Pep så slog vi ALLTID korta hörnor och startade ett nytt anfall. På så sätt höll vi kvar den höga pressen och tryckte ner motståndarna. Dåligt förtroende för talanger. Om Pep hade varit kvar så skulle Duffeluffe inte sitta på Evertons bänk och troligen fått en chans i A-truppen likt Tello. Större chans att Fabregas hade lämnat en Thiago, han sa ju att han lämnade på grund av att han inte hade något förtroende från klubben vilket han garanterat hade fått från Pep. Dessa är bara några skillnader som jag TROR hade varit om Pep hade varit kvar, på grund av att spelarna respekterade Pep på ett helt annat sätt och att han hade en taktisk inblick sedan han var en spelare för oss. Jag ser vårt lag som en skolklass med en lärare. Om läraren är blyg och tyst utav sig så äter klassen upp honom. Men om läraren är sträng och/eller självsäker så har han en klass med MVG studenter. Detta kan man se som en nackdel och en fördel. Nackdelen är att vi inte når vår högstapotential, med en tränare som inte motiverar spelarna. Fördelen är att vi är världen bästa lag med rätt tränare. Just nu är laget självmotiverade, det krävs att vi torskar mot Milan med 2 - 0 för att få se ett motiverat Barca. Vi försöker knappt i mindre matcher på bortaplan. Så om vi ska hämta en ny tränare så behöver vi en tuff och självsäker tränare. Jag vet att denna tanke är opopulär hos oss Cules men en tränare likt Mourinho hade varit guld för vår trupp, jag tycker att Pep är som en ödemjuk offensiv Mourinho. De påminner om varandra om man tänker efter lite (tycker jag). Jag skulle inte heller vilja ha just tolken som vår tränare men vart än Mourinho har gått så har han truppens fulla respekt så fort han anländer. När Tata började ryktas till oss så kan jag slå vad om att nio av tio av våra spelare tänkte "WTF, vem fan är det?" Personligen så vill jag ha en tränare som vinner lagets respekt redan innan han anländer. Om jag fick drömma så hade Cruyff varit den perfekta tränaren för oss. Men annars vet jag inte. Finns det ens någon tränare som hade vunnit lagets respekt DIREKT. Hur många tränare finns det ens som skulle kunna vinna truppens respekt. Wenger: Nej AVB: Aldrig Benitez: Tror inte det Simone: Kanske? Luis Enrique: Kanske? Klopp: Kanske? Del Bosque: Ja Pep: Definitivt Cruyff: Definitivt Det är i dom tankebanorna jag är när jag vill ha en tränare till vårt lag, men de tre sistnämnda kommer aldrig att bli av. Och det är bara dem som hade vunnit truppens respekt direkt. För alla andra hade det tagit ett tag (Tata inkluderat). Med andra ord så tror jag inte det gör en så stor skillnad vilken tränare vi har på bänken den första säsongen då ingen tränare kommer att vinna lagets respekt direkt. Det är efter två, tre säsonger man kommer att märka om tränaren är rätt eller fel för laget. Just nu har Tata inte gjort något dåligt om man ränker sig för, vi har spelat bra under stormatcherna. Han har aldrig gjort något taktiskt katastrofalt (bortsätt från Socidad borta). Med tiden så kommer han vinna lagets respekt också. Tata måste visa att han är en lärare och inte en vikarie. Så jag vill ha kvar Tata, om inte Cruyff eller Pep vill ta över :P Sorry för långt inlägg
Barcelona LaPulgaNr1 * Tata Martino
2014-03-14 15:22
Neymar11 (Barcelona) Håller med dig i allt du säger.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barca King - CP5 Legend
2014-03-14 15:17
De här katalanska tidningarna skadar klubben mer än de tror. De livnär sig som parasiter på Barca och kan inte existera utan Barca. De hittar på helt onödiga rykten som att Tata ska lämnas, Alexis slå säljas och Pedro om en bra bud kommer in. Låt laget va och låt de koncentrera sig på det de gör bäst, att spela fotboll.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2014-03-14 14:35
Ton - såna inlägg som du skriver ger mig migrän. Tata är en världstränare han har sina taktiska kunskaper och det har han visat i alla stormatcher. Man City 2 gånger, Real Madrid, Atletico Inte en förlust på dessa matcher.
Postat via SvenskaFans-appen
Neymar11
2014-03-14 14:16
Ton Jaha så du tycker inte att elva världsspelare borde kunna vinna mot valladolid? Du kan inte skylla det på Tata, som professionell fotbollsspelare ska du kunna motivera dig själv. Han gjorde sina byten och det gick inte hem Så får du förstå att cl är titeln dom jagar, det har vart uppenbart hela säsongen. Och varenda match som spelas kommer inte vinnas, utan någon gång förlorar man. Hösten gick vi som på räls, endast en förlust första halvan av säsongen. Då måste Tata ha gjort något rätt eller hur Sen har du kritiken som Tata har fått, neymar showen, rosells avgång, häxjakt på Barcelona spelare från media (Madrid media), valdes beslut att lämna, kaptenen lämnar och samtidigt är det ett vm år. Så om spelarna har inte rätt inställning någon match så är det förståligt Att ledningen ska bort det köper jag, men att Tata ska försvinna fan heller
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Sir Alexis
2014-03-14 14:09
@LeoMessi:Qatar är onda bror tyvärr dem är och förblir värst tillsammans med Saudi
Barcelona Ton
2014-03-14 13:56
Tata har uppenbarligen inte förmågan att få igång laget till de matcher som man bör vinna. Att gå ut o spela inspirerat i en CL-match är en sak o att komma upp i samma tempo i serie-lunken en helt annan. Tycker lager i mångt o mycket påminner om de två senaste årens Barca där segheten följer laget genom vintern för att spelarna sen glimrar till i enstaka matcher så att publiken luras tro att "Nu är de tillbaka!" -Vilket dock bara visade sig gälla den där enstaka gången, som mot Milan hemma, eller mot ett City som fortfarande inte är stabila CL-konkurenter. Det är mot ALLA lag vi måste spela som om det var en viktig match. Även mot Valladolid på bortaplan. Jag för min del kan Inte någonstans se den kraften hos Tata utan ser helst att han tillsammans med nuvarande ledning lämnar snarast möjligt. En ny start kräver såväl nya spelare som ny tränare och för mig finns bara ett namn som låter intressant o det är Frank de Boer som gjort ett strålande arbete i Ajax
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona 1.70-ligan - köp en back, tack
2014-03-14 13:30
^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^ Vad jag ser hos AVB? Det han gjorde med Porto. OM inte Tata blir kvar är han ett alternativ, åtminstone i min värld.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LeoMessi
2014-03-14 13:22
Oavsett hur säsongen slutar så anser jag att Tata borde få stanna kvar, göra sina värvningar och få en ordentlig försäsong med laget. På tal om försäsong, har tränaren något att säga till om där? För att åka till Indien, Indonesien och Kina för att spela mot deras lag är inte direkt det optimala.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Makaveli4life
2014-03-14 13:19
Vi har bara att förlora på att Tata lämnar oss, ingen rök utan eld men vi får hoppas på att det inte stämmer.
Annons: