/spanien/barcelona/forum/6385.aspx/spanien/barcelona/forum/6385.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona La liga es blaugrana!
2014-01-23 21:31
Läget i vår klubb just nu får mig att tänka på "kapten ynkrygg" på Costa Concordia som övergav fartyget utan att ens tänka på sina passagerare.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
2014-01-23 21:31
Vidare är kul när folk klagar på Rosell för att han styrde klubben som ett vinstdrivande företag.... Dags att vakna upp, idag måste klubbarna styras på det sätet för att gå runt.... Många här tycks leva i en drömvärld, men visst hellre Laporta som skuldsätter klubben till öronen... Sälja ut reklam till ett flygbolag eller sälja Messi....Vad väljer man?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Messidinho_10
2014-01-23 21:27
Här får man höra..

Säger bara ett ord : Kaos!!
Barcelona Blaugrana91
2014-01-23 21:26
Förstår ni nu vad jag menade?! Folk här var så glada över det faktum att Rosell kanske skulle avgå utan att ens för en sekund tänka på vilka konsekvenser detta kommer få för klubben! Nåväl hoppas ni är nöjda nu... Sen är det komiskt att folk blir så chockade att Bartomeu tar över, vad hade ni förväntat er? Var ni så naiva att ni trodde att Laporta eller nån annan bara skulle ta över.... Nej det här är en fullständig katastrof för klubben och jag räknar med att vi tappar allt nu, kommer bli alltför mycket turbulens kring klubben. Sen stör jag mig något otroligt hur Rosell kan göra så här mitt under pågående säsong, fan tänker han inte på vad han utsätter klubben för. För övrigt tycker jag det kommer bli kul när/om vi får ett ny ledning efter 2016, blir intressant att läsa vad alla Rosellhatare säger när fler sponsoravtal tecknas osv.... Nej det här är en katastrof.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona el Flaco
2014-01-23 21:25
Vad jag vet så blev Laporta själv mordhotad när ha var president (och han blir det än idag) men inte avgick han för det. Samtidigt är det svårt att känna sympati för Rosell då han ingick en pakt med Boxois Nois, samma huliganer som hade mordhotat Laporta. Glömde jag tillägga att Sandrusco ljög om den pakten? Pakten vars dokument med underskrifter läckte ut till offentligheten förra året.
Barcelona Neymessi
2014-01-23 21:23
Hoppas fansen visar sitt missnöje på CN nu på söndag.
Fy fan vad jag är arg!
Barcelona Pep.G ° TAATATTATATTATATATA
2014-01-23 21:23
KarmalsAKaranka

Spelar ingen roll vad Neymar de facto kostade. Rosell var ett rötet äpple som hamnade i den fina äppelkorgen. Det rötna äpplet måste avlägsnas innan den möglar resten av äpplen i korgen.
Barcelona Heywood Jablome - Andrés
2014-01-23 21:21
En av de klokaste Barcelonasupportrarna på Twitter @migeru (följ om ni har Twitter) skriver: 'Rosell stripped Cruyff of his honorary president title because the members didn't choose him. He wants to choose THE PRESIDENT for them now'.

Så träffande.
Barcelona Andreas - Kirsch
2014-01-23 21:20
Att Rosells familj blivit hotad kan vara möjligt men jag skulle nog vilja använda mitt "call bullshit card" där ändå alltså. Så lätt avgår inte Rosell som han kampanjat genom åren . Det är värre saker som kommer uppdagas, helt klart.
Barcelona Neymessi
2014-01-23 21:19
@Kaktus:

Hade det varit så illa hade väl hela hans ledning avgått med honom....? Han kan ju knappast ha gjort allt på egen hand.
Barcelona KarmaIsAKaranka
2014-01-23 21:18
Rosell uppger att hans familj har blivit hotad. Påverkas familjen såpass mycket av jobbet är jag säker på att varenda kotte här hade övervägt Rosell's beslut.

Dessutom kommer det uppdagas gällande Neymar's transfersumma. Ni är för snabba med att dra slutsatser. Var lite mer konstruktiva, tack. Det kan visa sig att Neymar de facto kostade 57 miljoner euro. Då är det snarare ni supportrar som förstört för klubben och inte Sandro.

Bona nit!
Barcelona Essarhaddon
2014-01-23 21:18
Ska erkänna att jag inte känner till Bartomeu alltför mycket och kan mycket väl bli värre med honom, men jag njuter ändå av att äcklet Rosell är väck. Det är lätt att hylla honom när hans efterträdare inte heller verkar hålla måttet, men sättet Rosell behandlade klubben som ett vinstdrivande företag var otroligt svinigt. Laporta hade också sina säregna fritidsintressen men var ändå mån om klubbens principer och värdegrunder, och hade inte tryckt en förfärlig Qatar-logga på en tröja som tills dess stod för något unikt och vackert. Money talks? Absolut, men Rosells pengakåthet kommer jag definitivt inte sakna, väljer Laportas sliskighet alla dagar i veckan. Kritisera Bartomeu med all rätt, men måla inte upp Sandro som en martyr.
Barcelona Pep.G ° TAATATTATATTATATATA
2014-01-23 21:18
Heywood

Det är typ det jag har förespråkat länge. Hur många gånger tror vi egentligen att vi får en sådan era? Förstärk den med allt möjligt. Fan man vande sig vid CL guldet ett tag, känns som att vi inte kmr se det på ett långt tag nu..
Barcelona Andreas - Kirsch
2014-01-23 21:18
Som Soci kräver jag att vi ska rösta om det här, fan det är ju pinsamt hur det ser ut i klubben just nu. Sicken cirkus.
Barcelona Gabriel
2014-01-23 21:17
Tänker då fan inte ge Bartomeu mitt fulla stöd, inte ens lite av det då jag inte röstat fram honom. Fuck this shit jag är sjukt arg.
Postat via SvenskaFans-appen
Jeffson
2014-01-23 21:17
Fyfan som jag skäms!
Barcelona Júnior.
2014-01-23 21:17
Med Bartomeu i styret så kommer Rosell ändå kunna styra klubben, fast utifrån. Det är nog det mest skrämmande med sk*ten.
Barcelona the cameroonians
2014-01-23 21:15
Detta förstärker det bild jag haft om Rosell som en opportunist. När det går bra är det inga problem, men när det börjar blåsa hårdare vindar vill man inte vara kvar på skutan.

Enligt källor till lavanguardia är Rosell "trött och arg" på anklagelserna gällande Neymaraffären. Om en stämningsansökan (som enligt Sandro själv är helt befängd) kan få en president att tappa greppet kanske man inte ska söka sig till en sådan post från första början.

Jaja - projektet fortsätter - sa Rosell och bad medlemmarna att ge Bartomeu sitt fulla stöd.
Barcelona Júnior.
2014-01-23 21:14
Kaktus

Självklart finns det misstankar men samtidigt finns det inga bevis utan endast vilda spekulationer. Om det är någon som kommer att straffas så bör det inte vara klubben utan Rosell.
Barcelona Gabriel
2014-01-23 21:13
El Flaco Läste precis det också. Helt sjukt!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Dill - Busquets!!
2014-01-23 21:12
Med risk för att komma med en dum fråga:

Hur långt sträcker sig Quatar Foundation kontraktet? När det löper ut, kommer vi att kunna bryta kontakten helt? Nu när Rosell inte är i klubben längre?

Jag saknar tiderna utan oljesponsorn på bröstet. Ibland glömmer man hur snygga tröjorna var på den tiden.
Barcelona Heywood Jablome - Andrés
2014-01-23 21:12
Gabriel. Nja. Skulle däremot Rosell avsättas skulle nog hela hans styrelse också få lämna och nytt val automatiskt.

Intressanta tider. Jag hoppas inte vi pissar bort dessa åren nu bara. Vi har fortfarande Messi i sin bästa ålder, Iniesta som höller en hög nivå, Neymar som är hungrig, Busi som blivit vår nästviktigaste spelare. Fixa försvaret bara.

Vi kan inte slänga bort den här tiden.
Barcelona el Flaco
2014-01-23 21:10
Gabriel/

Nu är jag inte riktigt säker men enligt denna artikeln, som har uppdaterats hela dagen, verkar det som om klubbens författning faktiskt tillåter att Bartomeu sitter kvar vid makten fram tills 2016.
Real Madrid Kaktus
2014-01-23 21:10
Júnior.

Tror du verkligen Rosell är man nog att avgå trots att han inte är skyldig? Han är smart nog att veta när skeppet är bortom räddning. Jag fruktar vad som komma skall.
Barcelona Força Barça
2014-01-23 21:10
Bartomeu president. Zubizarreta kvar som sportdirektör. Kaos i klubben.

Kan det bli värre?
Barcelona el Profete
2014-01-23 21:08
Det blir än mer uppenbart att Guardiola inte bara kunde förutsäga vad som skulle hända på planen utan likaså vad som komma skall utanför den... Han lämnade klubben vid rätt tidpunkt och det med all rätt. Det känns tyvärr som om att det här bara är toppen av ett isberg.

Låt oss hoppas att tillräckligt många socios höjer sina röster för ett nyval.
Barcelona FCBlaugrana
2014-01-23 21:08
Cruyff som president och Leonardo som sportchef?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Júnior.
2014-01-23 21:06
Kaktus Det finns fortfarande inga bevis på att Neymar-affären var olaglig på något sätt. Rosell dementerade ryktena ännu en gång. Varken vi eller Rosell kommer inte få något straff om inte motsatsen bevisas. Det är bara onödigt att oroa sig över det för tillfället.
Barcelona Gabriel
2014-01-23 21:06
Instämmer med alla andra. Det spelar ingen roll att Rosell avgick med tanke på att hans styrelse stannar kvar. Jag kan verkligen inte förstå det här beslutet? Jag fattar inte. Har de verkligen makten att göra så? Det finns ju faktiskt lagar och regler att följa. Säger det verkligen som så att en president som avgår under sin mandatperiod har makten att ge resterande tid till någon i hans styrelse. Det tvivlar jag otroligt starkt på. Medlemmarna röstade fram Rosell som president, INTE BARTOMEU! Något måste hända nu, sista ordet kan inte vara sagt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona el Flaco
2014-01-23 21:04
Jag har för mig att klubbens författningen ger Bartomeu rätten att sitta kvar under resten av mandatperioden. Hade hoppats på att han och resten av juntan skulle ha tillräckligt med självrespekt, principer och etik för att ändå anordna ett nytt val till sommaren, men dessa begrepp är tydligen främmande för de.

Därmed är det upp till fansen att nu visa sitt missnöje om de vill ha ett presidentval. Nu är det dags att visa denna juntan vilka som verkligen styr i den här klubben.
Annons: