/spanien/barcelona/forum/6383.aspx/spanien/barcelona/forum/6383.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Rambla~
2014-03-13 13:01
Messi gjorde bort och lurade Kompany flera gånger om under matchen. Så riktigt roligt ut några gånger. Tyvärr är medspelarna inte alltid i positioner när Messi då har bollen att de kan gå på mål direkt. Messi stannar då upp lite för att vänta och se vad han ska göra sen. Nu är ju Kompany en spelare som fast han sålt sig eller bliviit bortgjord trots det inte ger sig och kommer nästan alltid tillbaka och följdaktigen hinner han eller någon annan spelare stoppa situationen och chansen rinner ut i sanden.
Neymar11
2014-03-13 12:55
Matchens skönaste sekvens, var i andra halvlek. Messi fick bollen på mittplan, kompany kommer i fullfart och tacklar honom. Man hörde smällen ut till soffan, Messi står på benen och bara joggar förbi
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona FCB_Messi
2014-03-13 12:44
Matchens höjdpunkt igår var utan tvekan när Messi klippte bollen ifrån aguero . Jag ställde mig upp och applådera t.o.m Det var fantastiskt att se !!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2014-03-13 12:07
En annan liten känga jag vill slänga över åt cityfansen. Det är allt bra komiskt hur deras ägare och ledning på alla plan vill och försöker plagiera klubben FC Barcelona. Både på och utanför planen. De vill verkligen bli Storbrittaniens FC Barcelona. Apar efter i det mesta.

Känn på den va, visst svider det? :P
Barcelona LaPulgaNr1 * Tata Martino
2014-03-13 12:04
Grande Guardiola (Barcelona) Att real vann Europa cuptitlar på 50 talet säger mig inget. För mig har real 3 CL titlar. Det kan inte ha varit svårt o vinna Kalle anka titlar på 50 talet. real mötte på amatör motstånd. I modern tid är real sämst av alla stor klubbar där ute. För mig är inte real en stor klubb utan en köpeklubb. Ingen CL final på 13 år och en sönderslagen liga titel på 7 år säger allt om hur dåliga real är trots alla miljarder dom lag på flickor o råttor. Det räcker med att jag nämner Lyon eller Dortmund.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2014-03-13 12:03
Cityred alltså och synnerligen den där Talbot! Följande kan man läsa. "City börjar optimistikt i matchen och spelet böljar fram och tillbaka. Efter 9 minuter vill Barcelona ha straff sedan LeScott kommit i kontakt med Messi." Kommit i kontatk med Messi? Lustigkurre, Lescott är så sen in i situationen att han springer ner Messi. Det här tar ändå priset, vilket är ett tydligt bevis på att mr Talbot inte precis har stenkoll på offsideregler. " Barcelona får ett mål bortdömt för offside sedan två spelare tydligt står offside i straffområdet när bollen spelas" Hehe, ja om nu bollen hade spelats till de två spelarna som stod offside vid straffpuntken, vilket de nu inte gjordes utan den spelades till en på kanten on-side stående Alba. Varför nämner du inte inte detta mr Talbot eller tolkar du verkligen regeln helt felaktigt? Kommer ni ihåg Lescotts "kontakt" med Messi och vid straffsituationen? Annat ljud i skällan så klart när det var åt andra hållet. Läs bara. "Efter 77 minuter så kapas Dzeko i straffområdet och Cityspelarna ropar efter straff." Se där, nu kapas det hej vilt helt plötsligt. Jag vet inte hur det är med er andra, men fortfarande efter flera repriser så kan jag inte se om Pique verkligen träffar Dzeko? Kanske han touchar honom, vad vet jag, men kapning? Sen hur domaren "jagar" efter Zabaleta är också komik på hög nivå. Nej, för det är ju bara barcaspelare som jagar domare har vi ju så tydligt fått lära av oss jante-Sverige. I andra fall är det minsann domaren som jagar spelarna istället. Snacka om att hela tiden vinkla saker till sin egen fördel och sina egna argument. He he he.... Seriöst, jag vet att det är personer med passion och som frivilligt skriver på SF, men ska inte de som skriver artiklar åtminstone ha lite koll på reglerna?
Barcelona Barca King - CP5 Legend
2014-03-13 12:00
Sverige landet som har tagit ställning mot att hata Barca, public enemey nr one Barca! Det måste svida när Barcas sett att spela fotboll på influerar alla lag i Europa och att Pep är i Bayern. P$G, Liverpool, City, Bayern och med flera små lag i världen tar sig an systemet och många Landslag. Men nej Sverige har bestämt sig att hata Barca och hylla Zlatan. Zlatan som hyllar Messi och Barca mer än någon annan. Till och med Erik Niva har hoppat på tuff tuff tåget som sportjournalist för att behålla jobbet på Aftonbladet.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Ghazza
2014-03-13 11:59
Oh citytears are so yummy!
Postat via SvenskaFans mobilsajt
Barcelona enkos
2014-03-13 11:55
3 av 8 i kvarten blir alltså från Spanien, och det ger stor chans att det kan bli en spansk kvartsfinal,
Barca - Real,
Atletico - Real,
Barca -Atletico,
fast jag önskar att så inte blir fallet..
Jag skulle helst vilja möta Dortmund...
Barcelona Ride_The_Big_One(6)
2014-03-13 11:48
Bra match overall, masken var enastående och var nästintill fläckfri medans Pique hade lite problem emellanåt med motståndet vid dem få lägen dem fick.
Annars har jag inte så mycket ris, kollektivet fungerande och det var många som var sugna och som hjälpte till när det krävdes.

Matchens höjdpunkt för mig var när Messi tracka ner Aguero och insåg faran och fullföljde det defensiva jobbet och snor åt sig bollen!
Messi har gjort detta mot Aguero tidigare när han var i Atletico madrid.
Brag rights tillhör Messi dem emellan :)
Barcelona Vampíro
2014-03-13 11:46
Man känner sig otroligt stolt över laget. För ett par månader sen så var det så mycket snack om City och deras fruktade offensiv. Jag såg inget av den och de hade endast domaren att tacka för att de inte blev piskade ännu hårdare. En stor eloge till samtliga spelare igår, man vet vad de kan men de visar det alltför sällan.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2014-03-13 11:22
Stoke City
Barcelona enkos
2014-03-13 11:20
Mycket bra match av Barcelona, och Messi var på strålande humör, mål. stolpe, fina dribblingar, fina framspelningar...har nu gjort mål i alla matcher han spelat i CL denna säsong, 5 matcher = 8 mål..
La ligan fortsätter också att dominera.. 6 av återstående lag som är kvar i Europa är från Spanien medan tyskland och england har 3 var..
Barcelona Barcelonistas
2014-03-13 11:17
Shitty nästa gång kan ni ju i alla fall bjuda på lite motstånd. Bottenlagen i spanska ligan är svårare att slå... Shitty redaktionen visar att man fortfarande är en small club. Aja deras höjdpunkt för säsongen e nog att dom har fått spela på Camp Nou.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona L!VOZ
2014-03-13 11:06
"2. Vilken domare har ni tagit ut till matchen den här gången?

En som kan offsideregeln."

Emily you are the Queen


Stor eloge till dig!
Barcelona Cedqvist
2014-03-13 10:46
Matchrapporten ute mitt herrskap, hoppas den var värd väntan då vi försöker hålla en viss nivå på våra rapporter på den här redaktionen.

Visca!
Neymar11
2014-03-13 10:37
Illusionista Haha så skön han är
Postat via SvenskaFans-appen
Neymar11
2014-03-13 10:36
Hur många mål är det kvar till att Messi slår cl rekordet? 4st? Han är endast 26...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Illusionista
2014-03-13 10:22
Så sant så.. han är nog inte den ända som känner så men han är den ända som erkänner det just nu.
Barcelona Illusionista
2014-03-13 10:21
Alves fyfan vad skön han är!
Barcelona Barca King - CP5 Legend
2014-03-13 10:08
Neymar och Messis samspel kommer bli en av Europas farligaste duo om de börjar klicka och förstå varandra. De är rätt så lika i att de gillar att ha bollen nära fötterna samt att de är bra på att kombinera små passningar i trånga området och för att växla om för att dra förbi. Iniesta, vilken spelare! Ett Barca utan honom kommer vara ett sämre Barca helt klart. Han är magisk.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona koeman92
2014-03-13 09:53
Mauan

Hej, grattis till avancemanget! Ni har varit helt fantastiska än så länge och det är väldigt kul att se med tanke på att Pep är tränaren :) Folk härinne har gnällt mycket i onödan vad gäller Neymars insats igår, själv tycker jag han gjorde väldigt bra ifrån sig, i alla fall i första halvlek då han bjöd på lite show och dribblingar, även om han nu kanske inte lyckades göra några poäng, sen i andra halvlek så sänkte han tempot litegrann och byttes senare ut. igår tycker jag att man för första gången fick se ett fungerande och grymt samspel mellan Messi och Neymar, båda var fantastiska och skapade verkligen oreda i Citys försvar. Götze har så klart varit bättre i år, inte konstigt med tanke på att han redan är bekant med den européiska och den tyska fotbollen samt med tanke på den enorma talang han besitter, men jag tror att Neymar har potential att utvecklas och bli minst lika bra, om inte bättre än Götze, men tiden får väl utvisa.
Neymar11
2014-03-13 09:51
I Bayern*
Postat via SvenskaFans-appen
Neymar11
2014-03-13 09:50
Mauan Engelska lagen är bittra och fans som har tröttnat på Barcelonas och bayerns dominans och betydelse för fotbollen Neymar hade en riktigt bra höst men kommit av sig efter skadan i januari. Får ge han lite tid, han blixtrade till då och då igår Götze vet man alltid vad man får av honom och det är ingen större överraskning att han lyckas i Barcelona
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Titooo
2014-03-13 09:39
Tycker ni att det är dyrt om man betalar 3000 kronor för el classico biljetten? Copa del rey finalen alltså?
Barcelona Mauan
2014-03-13 09:38
Såg ni diskutera domaren. Jag tycker att domarn vi hade mot Arsenal i tisdags var för dålig och båda hållen även i eran match. Nu kan inget av de engelska lagen skylla på domaren. För även om domarna var dåliga så 11-11 i 180min+ tillägg hade resultatet blivit det samma. Det var kul igår se lite av det "gamla Barca" och att Messi börjar komma i form igen. En fråga vad tycker ni pm Neymars insats hittills? Vi ville också ha honom men det blev Götze istället. Hittills tycker jag att den sistnämnde levererat i större utsträckning än Neymar. Dock har jag inte sett lika många matcher med Barca som Bayern. För egen del hoppas jag vi slipper liga-möten i kvarten. PSG tycker jag är överskattade, det vore kul se dem mot ett possession lag som Bayern eller Barca.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Messidinho_10
2014-03-13 09:24
Så sjukt stolt över laget så här dagen efter. Vilka matcher vi och fullständig pulvriserar miljard laget ManC!! Vad fan hade dm o komma med??? Nästa motståndare i CL?? Ärligt talat jag bryr mig inte, ge mig vilket lag som helst det kvittar! Den 25:e maj är det Final i Lissabon, och jag har stora förhoppningar att vi står där som ett av laget!!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barca King - CP5 Legend
2014-03-13 09:22
Busken. The fans we have are too accustomed to winning.  We’d like them to always with the team and not just with the titles. Sometimes we don’t play well and that’s when we need them the most.  Our needs are just as important as theirs.”
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona 1.70-ligan - köp en back, tack
2014-03-13 09:15
Lion24 Mascherano gjorde också ett stort misstag när han nickade fram bollen till fernandinho. Pique rensad undan i sista stund. Både gjorde dock en kanonmatch generellt
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona koeman92
2014-03-13 09:13
@Grande Guardiola:


Har vi eller Bayern någonsin vunnit Europacupen/CL med hjälp av en fascist regim i ryggen som stöttat oss, hotat våra motståndare med döden samt tvingat andra spelare att komma och spela hos oss? Ja, rätt ska vara rätt. Real har egentligen bara vunnit 3 (!) CL titlar utan hjälp av Franco/fascisterna från Madrid. Dessutom spelar historian ingen roll när du i dagsläget inte når några som helst stora framgångar. Real påstår att de är världens bästa lag när de inte ens har lyckats ta sig till en CL final på 12 år. Logik?
Annons: