/spanien/barcelona/forum/6377.aspx/spanien/barcelona/forum/6377.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona enkos
2014-03-11 18:01
Barcelona sägs vilja ha Jürgen Klopp som första kandidat ....
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2014-03-11 17:49
Jag tittade på nyss på highlightsen från lördags mot Valladolid.

Snälla titta hur målet kom till. Ni får pausa fram och tillbaka och studera hur alla bara står och tittar på.

Målet kom när Xavi försökte nå Messi som står och tittar på sina tår. Det kommer en Valladolid spelar och hinner ta bollen före honom.
Vad gör Messi? Står kvar samma ställe? Vad gör Xavi? står kvar på samma ställe och tittar, Busquets? försöker anstränga sig men sen stannar han bara upp och tittar?

Neymar som är är i scenen också fortsätter promenera från försvaret medan hela den scenen håller på att utspela sig.
Våra försvarare? Hmm, de står och väntar att Valladolid-spelarna (vilka var 2 st)s ka göra sina drag.. Snälla titta på likgiltigheten..

Messi såg ut att vara i bra form när han kom tillbaka från skadan. Han sprang från alla om man tittar på hans mål i tidigare matchen under 2014. Vad har hänt nu? Det ser ut som att han har lagt på sig några kilo till. Han ser inte lika lätt ut som när han kom tillbaka från skadan??

Nej, jag förespråkar inte att han ska säljas. Byter lite tankar bara..
Så det lungt..
Barcelona Ali G
2014-03-11 17:41
Aa det e fan i mig helt ofattbart att så många kritiserar Messi killen är fan störst genom tiderna han är den enda i vårt lag som kan göra sin gubbe O att han inte springer mycket verkar vara anledningen till all hat KILLEN HAR ALDRIG HJÄLPT TILL I FÖRSVARSSPELET. Är det någon som ska vara under all kritik så är det busi han har varit helt värdelös. Messi kmr visa varför han är bäst genom att ha show mot city och förhoppningsvis tysta alla kritiker
Barcelona Krabban94
2014-03-11 17:40
@Pep.G ° TAATATTATATTATATATA:


Tror inte det var fansen, har hört o läst att orsaken var den nuvarande styrelsen som gick honom på nerverna! Är verkligen inte överraskad...
Barcelona Pep.G ° TAATATTATATTATATATA
2014-03-11 17:01
Xavi kommer aldrig duga som tränare. Han har inte kharisman för det.
Barcelona Pep.G ° TAATATTATATTATATATA
2014-03-11 17:01
Xavi kommer aldrig duga som tränare. Han har inte kharisman för det.
Barcelona Pep.G ° TAATATTATATTATATATA
2014-03-11 17:00
Alla våra problem började när Pep lämnade. Hur kunde han? Varför? Varför blev han inte vår tränare i 10 år till? Allt beror givetvis på oss Barca fans? Han visste att vi skulle såga honom till fotknölarna om han hade påbörjat en generationsväxling och gått titellös ett år eller två. Vårt kräsna ansikte fick Pep att lämna oss. Den största förlusten i fotbollens historia. Herreguuuuuuuuud jag ville ba örfila varenda en som sa att Barca var ett självspelande piano.

Visst ska man inte jämra sig över dåtiden, men Pep är vår. Inte Bayerns. Utan vår. Han ska vara hos oss. Det var vi som fick han o tappa håret. Bara det är en anledning o stanna kvar. Men han verkar trivas som aldrig förr .
Barcelona Barieta
2014-03-11 16:59
LaPulgaNr1 * Tata Martino

Håller med dig i det du skriver.

VI får väl hoppas att det blir ändring från och med på onsdag!
Grande Guardiola
2014-03-11 16:13
@*hjärta* Puyis krull #Messi hade chippat:

Snarare så skall han gå på intensivkurser om gräs där Snoop Dogg håller lektionerna ;)
Barcelona LaPulgaNr1 * Tata Martino
2014-03-11 16:12
Att det gått sämre i ligan på senaste har inget med Tata Martino att göra. Han är för bra för att träna ett lag som Barca. Jag förstår inte varför vi ens ska ha en tränare som inte får bestämma hur laget ska spela? Vi spelar ändå samma spel. Bollinnehav i all ära men vi måste kunna spela med olika varianter. I höstas spelade vi en rakare fotboll, vi kontrade in mål och kunde lagspela oss till ett mål men han blev säkert hotad av ledningen att köra på bollinnehav. Alla lag känner till sättet vi spelar på. Dags att skrota lite på bollinnehavet eller så kan vi glömma titlar på många år. Jag började gilla Tata Martino för hans taktiska kunskaper och för att han inte brydde sig så mycket om bollinnehavet. Men han har säkert blivit tillsagt att vi måste ha över 80% i bollinnehav annars kan man inte träna Barca. Jag är trött på det här. Jag vill inte ha 80% I bollinnehav. Jag nöjer mig med 50 % mot ett lag som har en potatisåker till fotbollsplan. Har länge velat hålla tillbaka med såga laget men nu är jag trött på skiten. Hur korkade är inte Barca fansen i Spanien som ska klaga på bollinnehavet när vi vunnit 4-0 mot rayo på bortaplan? Bayern förnedringen var inte nog. Vi måste förnedras flera gånger om innan vi skrotar helvete bollinnehavet. Till Messi : du må vara världens bästa spelare och för mig även genom tidernas bästa, men promenera inte på plan. Vill du lämna, så ja lämna. Stannar du, så spelar du o ger 100%. Bara här jag kan tycka att det är Tatas fel. Han måste läxa upp killen genom att bänka honom. Vi spelade bättre när han var skadad. Jag kom över Ronaldinho, som gav mig fotbollsporr varje gång han fick bollen. Så ja, ingen är större än klubben oavsett om du är Messi eller vem det nu är. Tata Martino kan vinna oss Champions League den här säsongen om man låter honom göra det på sitt eget sätt. Han har redan läxat upp rödögat Anchelloti, pelle grini ( som båda grät ut i media efter o skyllde på annat ) och tagit en cup titel från Diego Simpson. La liga ska vara prio 2 den här säsongen. Man tycker nästan synd om real. varje år spenderar dom miljarder på flickor o råttor men inga titlar. Vi har all möjlighet i världen att vinna CL i år! Jag rädds inte något lag där ute så länge farbror Tata får bestämma över spelet. Vi spelade ut Europas bästa lag för 2 veckor sen. Imorgon blir jag endast nöjd om vi förnedrar det här köpelaget city. Annars, nej.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona CuleAK
2014-03-11 15:48
Drömscenariot är snarare att denna ruttna ledningen avgår och en ny kompetent ledning tar över så att klubben äntligen kan få blicka framåt och inte förgöra sig själv internt. Med den nuvarande ledningen så kan anställa Cruyff som tränare och ändå uppleva samma tafatta spel.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona *hjärta* Puyis krull #Messi hade chippat
2014-03-11 15:45
@Bästelona:


Då måste Xavi plugga väldigt intensivt på sina sommarkurser.
Barcelona casinou1
2014-03-11 15:36
Kolla in veckans Eurotalk med Martin Åslund. Har alltid gillat honom för hans rakhet och hans analys av Barca är klockren!
Barcelona Bästelona
2014-03-11 15:34
Drömscenariot är att Xavi blir coach efter sommaren, och Puyol blir hans assisterande!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Vampíro
2014-03-11 15:12
Klokren analys av Barça-supportern Martin Åslund i Euro Talk. Vi har skjutit oss själva i foten och är för dåliga för att fixa det.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Amo.38
2014-03-11 15:11
Hyder Klockren analys!!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Diar Shekha
2014-03-11 14:53
Jag tror tyvärr att Tata Martino avgår i sommar och jag skulle verkligen inte bli förvånad. Det känns som att Martino inte var beredd på det här riktigt och det var inte heller vi som håller på klubben. Det har varit ett jävla liv hela 2014. Rosell har avgått, Neymar's kontrakt, Carles Puyol's avsked samtidigt som resultaten och spelet blivit sämre för varje vecka.

När jag tittar på Tata Martino så ser jag inte samma person nu som jag såg i höstas. Han verkar inte ha någon "energi" kvar och det finns självklart flera anledningar till det.

Ända sen Martino blev coach så har media varit emot honom. I höstas var det tjat om förlorad bolleninnehav, att vi inte håller till vår filosofi, sen har han bombaderats med frågor om rosell och Neymar på sistone. De kommer nog grilla honom ännu mer om vi inte vinna några titlar i år....

Det bästa vore ju om ledningen lämnade och det blev val i sommar men det är ju tyvärr ingenting som pekar på det i nuläget. För även om vi får en ny tränare så kommer kaoset fortfarande att vara kvar så länge dessa idioter är kvar. Det är alltid något, alltid. Och dessa idioter gör ju inte Tata's jobb lättare precis, clownen bartomeu eller hur fan han stavas menade på fullaste allvar i höstas att Barcelona kan vinna allt precis som Guardiola's Barcelona. Varför säger du sånt skit för? du sätter bara mer press på honom.

----
Sen är det patetiskt att samma clown fortfarande slår sig på bröstet och hävdar att Barcelona har absolut inte gjort något fel i Neymar's övergång. Kul att man fick betala ytterliga 13,5 miljoner euro. Det har gått så långt att jag vill att fansen på Camp Nou tar fram vita näsdukarna och buar ut hela ledningen så de kan lämna innan vi blir nya AC Milan.
Barcelona Zamboza
2014-03-11 13:35
@No Busi - No Party:


Du har rätt men det skadar inte att kämpa för tröjan man bär. Tjänar man miljontals kronor så är det minsta man kan begära är att spelare ger allt. Min åsikt är att Messi tar för mycket plats och när han inte levererar kommer laget att få lida, vilket vi sett under 2014. 13 tappade poäng på mindre än 2,5 månad är inte acceptabelt. Vi har gett bort ligan medans spelarna låtsas att dem är besvikna. Jag förstår att publiken sviker.

Det bästa för klubben vore om det blev nyval under sommaren och att Tata antingen lämnar eller så får han bygga sitt eget lag utan inblandning uppifrån.
Barcelona No Busi - No Party
2014-03-11 11:34
Nä det räcker nu för fan, det börjar bli riktigt tröttsamt det här om Messis vara eller icke vara i klubben. Det räcker alltså inte med att Thiago, Yaya, Abidal och Pep Guardiola levererar batalj i respektive klubbar? Man avskyr redan styret så frågan är hur det kommer att se ut här inne när Messi levererar för ett annat gäng? Du Zamboza och några till här inne måste börja tänka längre än vad näsan räcker, problemet med dagens Barca är mycket djupare än bara Messi. Vad sägs att kräva samma höga standard från innestående spelare? De är trots allt professionella och världsklass de med, eller hur? Att sitta och leta syndabock löser inte grundproblemet min vän.
Barcelona Barca King - CP5 Legend
2014-03-11 11:31
Längtar tills onsdag. Vi befinner oss på ingenmansland. Även om vi gör 3 bra matcher kan vad som helst ske och hända nästa vecka. Ingen känner sig säker på Barca. Vi är ett överraskningsmoment som kan slå Europas bästa lag för att i nästa möte torska med 21-0 mot villarral B.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Zamboza
2014-03-11 10:21
@La liga es blaugrana!:


Du verkar ha missförstått mig. Jag var ironisk.Jag har varit en av Messis största kritiker och en av dem första om jag inte minns fel och då har jag fått skit för det. Jag står fast vid att jag mer än gärna ser Messi såld. När vi sålde Ronaldinho hade vi redan hans ersättare i Messi. Samma scenario nu när vi redan har Messis ersättare i Neymar. Messi lär nog vara kvar vilket jag tyvärr inte tror kommer att båda gott för klubben om man inte kan få in en tränare som skiter i vem du är.
Barcelona Makaveli4life
2014-03-11 03:19
@barcastuff
Alexis: "Martino is great at motivating you, just like Guardiola was. Vilanova was more about giving tactical instructions."

Intressant.. om detta stämmer så kan man ju undra varför vi har så svårt att prestera i La liga? spelarna som är mätta? Bromance Tata-Alexis?
Barcelona NoGo™
2014-03-11 00:57
Yaya Toure (Man City): "Messi is the best player in the history of football, there's no doubt about that." [rac1] Yaya Toure (Man City): "Rumours in the past about Madrid interest? I would never consider joining Madrid. I'm a Barça fan." [rac1] Grande Yaya!
Länktips: @barcastuff
Barcelona Heywood Jablome - Andrés
2014-03-11 00:32
Innan vi springer runt på transfermarknaden och jagar spelare så är det vissa saker som måste rättas till:

Vi behöver en ny ledning annars kommer vi att sluta som Real Madrid. Vinna någon titel här och där. Förlora allt en säsong och börja kalla 'supervärvningar' för en titel.

Vi behöver en ny ledning och ett nytt sportsligt projekt. Det projektet vi hade med Guardiola kan omöjligt återbygga. Tatas projekt? Tyvärr har vi inte sett något av det här säsongen av flera anledningar.

1: Det är inte hans lag.
2: Vi har en ledning som har skämt ut sig den här säsongen där Rosell sprang iväg.

Med eller utan ny ledning så tror jag att Tata försvinner i sommar. Han var en nödlösning. Inte ens Tata verkar tycka att det är kul längre.

Skulle inte heller förvåna mig om han _måste_ spela med Neymar. Han kände att han var tvungen att vila några mot Real Sociedad (både Messi och Neymar spelade), normalt borde han ha vilat folk mot Valladolid (vi alla vet hur det kan se ut efter landskamper. Messi och Neymar spelade när båda också har spelat 90 minuter med sina landslag).

Två matcher som kan visa sig att vi har förlorat ligan.

Men tillbaka till kontentan - vi behöver ett nytt projekt och anpassa SPELARE efter projektet. Blir mycket lättare att avgränsa och lättare att värva då spelare känner sig viktigare i systemet.

Skippa La Masia? Aldrig. Men vi får inte bli slavar under La Masia. Pep flyttade upp spelare för att han hade tränat b-laget. De var skolade efter honom. Nu är spelarna skolade under Eusebio...ja, jag behöver inte utveckla det.

La Masia är inte död och den ska inte begravas. Pep visade mycket väl att han var villig att värva spelare för att han insåg att La Masia inte har svaret på alla frågor, medan vissa fotbollsromantiker tror att La Masia har alla svar.
Ronaldinho the original
2014-03-11 00:23
Barca King - CP5 Legend (Barcelona) Sarkasm?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barca King - CP5 Legend
2014-03-11 00:19
Grabbar jag gillar inte den här nuvarande ledningen heller men man ska inte blunda för alla bra saker de också har gjort. David villa för 2.5 miljoner? Vi gör Atletico glada och vi får första tjing på 3 av deras talanger och en av de är koke. Barca gjorde även villa glad då han ville vara kvar i Spanien och spela för Atletico.
Barcelona Neymar N11
2014-03-10 23:20
Vi kommer inte få ett öre för Valdes då hans kontrakt löper ut i sommar och därmed lämnar han oss på free transfer.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona fc__Barça
2014-03-10 23:19
Yaya24 Ja för klubben lär ju bestämma sig för att värva 6 nya startspelare till nästa år. Det lär ju också bli jättebra med 6 nya som ska anpassa sig till spelet. Sen kommer ju Dortmund mer än gärna låta oss köpa deras tre bästa spelare samtidigt. Men det värsta är väl ändå att du skriver en startelva utan Sergio B.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Yaya24
2014-03-10 23:12
Försäljningarna inbringar en miljard iaf!
Barcelona Tatinho
2014-03-10 23:10
@Yaya24:


Haha tror faktist det är omöjligt om jag ska vara ärlig... Pogba,Mangala,Hummels,Gundogan,Reus och Ter Stegen vågar inte ens spekulera vad den summan hade slutat på.
Annons: