/spanien/barcelona/forum/6370.aspx/spanien/barcelona/forum/6370.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona koeman92
2013-10-02 11:55
Jag saknar dig.. :'(
Barcelona Barca King - Messi i hjärtat
2013-10-02 11:52
1.70 Du behöver inte go all out på Tata på grund av en utebliven hyllning. Vilket Tata gjorde, Xavi, Pique och Deulofeu. Vi har en schysst tränare som gör sitt bästa för klubben. Keep Calm and and love Barca.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona fraiXCII
2013-10-02 11:39
Kan man få lite tips på olika kanalleverantörer alt. Boxar (dreambox)? Comhem och de andra operatörerna har en väldigt dyr månadskostnad (ca: 500:-).
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona 1.70-ligan - köp en back, tack
2013-10-02 10:50
Rambla Okej, missade det och trodde inte han nämnde honom eftersom jag inte hittade något sådant citat. Pique hyllade honom dock och sa att bartra kan vara mittback i Barca i decennier framöver. Det hoppas jag med! Älskar hans inställning på plan och hjärta för klubben och hoppad verkligen att detta är början på hans genombrott. Det är viktigt att visa fortsatt förtroende nu framöver, för att han ska fortsätta utvecklas och själv kunna tro på att han har en framtid i klubben. Sedan gäller det att se till att få pennan på det nya kontraktet asap!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Mido
2013-10-02 10:04
Dinho the artist (Barcelona) Jag skrev om de som leker experter i sverige.. Det var ca 8 matcher igår å det har hänt massor med skit säkert, som ballotelis tveksamma straff á la pepe,, men nej så skriver niva om neymar å hur han "filmade",,, varför hatar alla barça i sverige aa det är å förblir ett mysterium
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~ - Zubi, vete ya!
2013-10-02 09:57
@1.70-ligan - köp en back, tack:


Vad är detta om inte hyllningar från Martino? Allt som oftast får vi inte se eller höra allt från presskonferensen.
Barcelona 1.70-ligan - köp en back, tack
2013-10-02 09:52
Stör mig litegrann på att Tata inte tog tillfället i akt att hylla bartra på presskonferensen igår. Han var fantastiskt och behöver få höra det nu också. Allt för att ge det positiva hjulet en extra skjuts!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Dinho the artist
2013-10-02 08:57
Tycker för övrigt att utvisningen igår var solklar i och med intentionen. Med det sagt så tycker jag Neymars agerande är motbjudande. Blev rasande på Alves som jag gillar oerhört men faktum kvarstår; får man sådana smärtor som Alves verkar få i var och varannan duell ska man knappast vara kapabel att fortsätta spela. Tycker det är trist.
Barcelona Dinho the artist
2013-10-02 08:50
Mido
***
Med din logik finns det alltså inga experter som är engelskspråkiga. Experterna finns alltså bara i Italien, Spanien, Tyskland och något land till. Lustigt.
Barcelona Mido
2013-10-02 07:44
God morgon mina cules Matchen igår kväll, aa vad ska man säga.. Vi visste att det skulle bli tufft som deg visade sig. Jag gissade 1-0 till barça å att cesc skulle göra målet, men det är inte poängen med min text stycke. Det var andra saker som var vackert att skåda. BARTRA! hans enda problem var matchtempo. Han är vår framtida ledare, shit va grym han är, orädd modig å respektlös, till och med han fick Pique att se ut som en färsking hhh. Neymar. Han var en av de som va bäst igår MEN jag väntar att han ska explodera, tar för sig och inte tänka på stjärnorna, som typ skjut istället för att passa till Messi eller iniesta. Jag börjar bli verkligen trött på "experter" som snackar fotboll här i sverige. En sak ska ni veta, ni kan inget om fotboll, det här landet är ett vinter land med andra ord bra på vinter sport, när Sverige har ett landslag som utmanar världen om em/VM guld då kan ni prata som experter. Så till alla experter i detta vackra land, håll er till spriten å att ni längtar till helgen bara för att supa det är ni bäst på.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona L.A.M Nr 10
2013-10-02 07:41
Jag har sjukt mycket respekt för Niva,finns ingen annan som honom i Sverige. Men där gjorde han bort sig enligt mig. Nerdragen i kontringen och sparkad i ryggen, visst det var inte en livshotande spark men det är klart att det känns. Bra att han nämner att Brown är den största boven i dramat trots allt, men då undrar man ju inte varför han fokuserar på det istället.

Verkligen töntigt hur det alltid blir så uppförstorat varje gång det är Barcelona som är inblandat. Den här gången behövde Neymar inte ens göra något fel, han blir ändå anklagad för att vara filmare. När det finns så väldigt många andra spelare som faller lätt och spelar vårdslöst.

Niva är fortfarande Sveriges överlägset bästa sportjournalist. Men nej, det där var bara en konstig artikel.
Barcelona grande jw
2013-10-02 04:32
Jag tycker Neymar får lite väl mycket kritik då han tar extremt mycket stryk.. Han är väldigt "ettrig" i sin spelstil och det verkar irritera motståndarna rejält. Han jobbar stenhårt både framåt och bakåt på vänsterkanten och bildar i princip en hatrelation med varje motståndare han möter på den kanten. När han väl lyckas med finterna och kommer förbi så väljer motståndarna 8 av 10 gånger att foula honom.

Att han faller lätt och förstärker situationer kanske är trist i mångas ögon men i den rollen han fått på vänsterkanten så tycker jag det passar honom ganska bra sålänge han inte förstör sitt rykte och tappar sin trovärdighet. Han är ju ganska tunn i kroppen och tar väldigt mycket stryk för sin storlek.

Tycker det är värre när en "casanova" som Ronaldo står och spänner sina muskler så fort det finns tillfälle, men när han är på fotbollsplan så faller han som ett litet höstlöv och kollar på domaren med sina hundögon. Eller muskelberget Drogba som låg på marken i sammanlagt 10 minuter utav matchen mot oss i CL-semin. Då gjorde närkamperna med lilla Iniesta på 150 cm VÄLDIGT ont.

Tycker det är löjligt att Niva fokuserar på just Neymars filmningar när dom förekommer överallt. Men det är därför Neymar var en så extremt bra värvning. Han är ett stort varumärke och en stor profil som lyckas beröra alla, både på gott och ont.
Barcelona LeoMessi
2013-10-02 02:58
Mer än jag som tycker att tacklingen på bartra kunde ha blivit rött? Tacklingen var vårdslös och han kom in väldigt sent i tacklingen! Tror att han som tacklade honom hette emilio eller något sånt
Postat via SvenskaFans-appen
Aléx
2013-10-02 02:25
Tappade respekten för Niva efter hans senaste idiot artikel, idag allt Barca gör aftonbladet och svenska fotbolls "experter" för bånge. Idag är det lag i Sverige att hata Barca och allt Barca står för, experterna innan matchen ikväll "ja, xavi och iniesta börjar komma till åren, inte samma spelare idag". Vet idioterna ens hur gammal iniesta är egentligen?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona zick9
2013-10-02 01:35
Jag är nöjd med hur mycket Neymar har filmat. En gång på runt tio matcher är väl ändå ett bra facit? Jämför med Ronaldo som har en gång per halvlek.
Barcelona Barca King - Messi i hjärtat
2013-10-02 01:31
Neymar är kung. Punkt slut! Sov gott allihopa. Han valdes till man of the match av uefas fans och experter.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Cule4life
2013-10-02 01:31
Vi måste värva för att klara av Tyskarna. VI behöver en central anfallare.
Helst större än Alexis,Messi,Neymar osv. Typ en Llorente i Juve. Bara för att ha ifall motståndarna ställer fram bussen framför mål och man behöver mata lite inlägg.

Och gärna att man värvar David Luiz.

Barca skulle bli så kompley
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2013-10-02 01:25
Barcelona Fc Barcelona - Blaugrana - Barca
2013-10-02 01:18
Skulle inte Iniesta säga något efter matchen?
Barcelona Gabriel
2013-10-02 01:16
Måste bara säga en sak till innan jag somnar, det har säkert redan tagits upp här inne annars vore det konstigt. Nu till saken, jag tål verkligen inte Piqués äckliga krossbollar. De är så sjukt dåliga, inte enbart i precision men även i kraft. De hänger som pynt i ett julgransträd i luften och faller inte ner förens jorden hunnit cirkulera ett helt varv. Hade jag varit tränare hade det varit det första jag förbjöd Piqué till att göra. Han hade aldrig fått slå en enda krossboll i sitt liv medans jag var tränare om han inte förbättrade dem.

Nu säger jag godnatt.
LALAWELEATAKORA
2013-10-02 01:14
@KarmaIsAKaranka:


Att en domare gör ett felbeslut händer då och då och är knappast något som domaren vill ska hända. Däremot så är Neymars filmande helt medvetet, allt för att försöka manipulera reglerna och fuska och då det är fel helt och hållet . Att media fokuserar med dåliga saker som sker medvetet före dåliga saker som sker omedvetet är det inget konstigt med.
Barcelona grande jw
2013-10-02 01:11
.
Barcelona Barca King - Messi i hjärtat
2013-10-02 01:07
The first clasico of the season, Barcelona-Madrid at the Camp Nou, would be played on Saturday 26 October at 16:00, sport. barcastuff: Pique: "Bartra can play at Barça for the coming ten years. barcastuff: Xavi: "Bartra is showing what he can, as is Neymar. Both were excellent today." Till och med Deulofeu berömde Bartras insats. Det är bara att fortsätta på samma spår med samma motivation. Det som är intressant är att Bartra dikterar backlinjen mer än Pique. Han ska bygga på styrka och muskler som ,el corazon, Puyol. Och aldrig tappa motivationen som Pique för att börja plocka svamp och spela poker.
Postat via SvenskaFans-appen
xaviiniesta
2013-10-02 01:01
Bästelona Med tanken på vilka mittbackar Spanien har och hur dem har presterat så kan en plats inte vara långt ifrån men det gäller för Barta att fortsätta på samma spår
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Bästelona
2013-10-02 00:58
@xaviiniesta:

Nu jävlar krydda du som in i helvete! VM-Plats? Nej fan, men en plats i landslaget i framtiden, absolut!
xaviiniesta
2013-10-02 00:55
Fortsätter Bartra spela som han har gjort dem senaste matcherna så borde inte en VM-plats vara långt ifrån.Det gäller bara att fortsätta tro på killen och hoppas på att han skriver på kontraket snart! Tycker även det är dags och börja lita lite mer på Montoya med tanken på Alves form
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona KarmaIsAKaranka
2013-10-02 00:51
Om det är något som borde diskuteras i kväll så är det skandalösa straffbeslutet i Ajax vs Milan. Ett beslut som togs av en SVENSK DOMARE. Där har du något att skriva om, Niva. J*vla hycklare.
Barcelona KarmaIsAKaranka
2013-10-02 00:49
petersays:

Ditt troll. Håller du fortfarande på? Du har inte ett gott rykte här ... det vet du om.
Coach Pep,
2013-10-02 00:49
Förstår inte varför Niva hänger ut Neymar som väger typ 70 kg när det finns jättar som Balotelli, Drogba, Ronaldo, Suarez och Van Persie som alla filmar som fjantar på löpande band. Hur kan en 70 kg Neymar som får ta emot extremt mycket smällar vara värre än ovannämnda? Niva har tagit sig vatten över huvudet. Neymar måste "anpassa" sig till Europas finrum enligt Niva, trots att det finns så mycket skandalösa idioter till fotbollsspelare.
Barcelona KarmaIsAKaranka
2013-10-02 00:47
Usch kan debatten läggas ned om Brown/Neymar?
Det var solklart rött kort. Först fick Brown GULT KORT för att han drog i Neymar. Därefter drog han till med en eftersläng långt efter domarens blåsning. Här spelar det INGEN ROLL om han träffar, om Neymar förstärker osv. Det viktiga i situationen är att Brown är UR KONTROLL och spelar våldsamt. Det är minst värt ett gult kort och väldigt ofta DIREKT RÖTT kort. Ola Andersson, Ola Wennström och Lars Lagerbäck var samtliga överens om att det var en korrekt bedömning. Brown gjorde bort sig - i synnerhet med tanke på att han har kaptensbindeln på sig. Ansvarslöst. Slutdiskuterat.
Annons: