/spanien/barcelona/forum/6350.aspx/spanien/barcelona/forum/6350.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona -SAMI-
2013-11-29 10:52
Ramos i Barca??
JA!!! En riktig jävla krigare som visar hjärta och är en hur grym back som helst. Men Ramos i Barca kommer aldrig hända. Det är större chans att Barca köper Lewandowski och sätter honom som back.
Barcelona Gabriel
2013-11-29 10:37
Tydligen ska Sergio Ramos och Florentino Perez ha rykt samman sist det pratades om kontraktsförlängning för Ramos. Ramos sägs ha hotat med att lämna Madrid om han inte får sina krav uppfyllda medans Florentino ska ha pekat på hans utköpsklausul. Det här är vad som ska ha sagts mellan de båda;

Ramos: "Och om någon betalar 65M€ för mig så får jag gå?"
Florentino: "Vart du än vill"
Ramos: " Även om det är Barça?"
Florentino: "Även till dem"

Ska väl tas med en nypa salt, men ändå en intressant nyhet. Vet att det varit en diskussion här inne tidigare angående Ramos till oss. Personligen tror jag inte ett dugg på det här ryktet. Ramos kommer till slut att skriva på ett nytt kontrakt och stanna karriären ut i Madrid.
Barcelona Neymar N11
2013-11-29 10:18
I nuläget så är Sanchez bättre än Pedro, man behöver inte vara expert för att inse det. Pedros formkurva pekar neråt sen förra säsongen. Tur att han är som sagt spanjor annars hade klubben sålt honom för länge sen.
Postat via SvenskaFans-appen
Ronaldinho the original
2013-11-29 08:13
Ni kan inte mena allvar, Sanchez är absolut INTE bättre avslutare än Pedro.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Andresito
2013-11-29 07:55
Där ser man
Barcelona H.Alavi - Magico!
2013-11-29 06:09
Världens finaste klubb fyller 114 år idag!

Joan Gamper har vi allt att tacka för. 29 november 1899.
Barcelona Bàckis
2013-11-29 03:44
De som påstår att Pedro just nu är bättre än Alexis kan inte sett Barca spela de senaste månaderna. Pedro är tyvärr kass, när han var som bäst påstod alla mina polare att han var överskattad och inte skulle göra succé i något annat lag en den dagens Barca som var ett av de bästa lagen någonsin.

Nu har jag efter drygt 2 säsongen insett vad de då menade.
Barcelona Federer - köp en back, tack
2013-11-29 02:26
Idag är det 3 år sen Mourinhos Madrid förnedrades med 5-0 på Camp Nou.
Barcelona Bästelona
2013-11-29 02:23
Jag spelar också FM :)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona CARLES PUYOL - 1899
2013-11-29 01:48
Hade Pedro varit från Chile så hade varit såld för länge sen de kan jag lova er men han är spansk då säljs han inte. Jag ville bara ta självmord när Villa såldes men inte Pedro. Seriöst kolla, Hur bra Villa är nu och han bara öser in med mål hos Patetico. Kolla på Pedro, han gör aldrig kaos hos försvararna utan han får bara målpass där han mer eller mindre kan Tap in Mål. Pedro är värdelös ( ursäkta mig ) men vad har Pedro med Barca att göra allvar. Klubben ger honom massor med chanser och ändå tar han inte vara på sina chanser.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
2013-11-29 01:31
Håller med gällande Sanchez/Pedro diskussionen. Pedro har fått massor med chanser men gör en ständigt besviken. Han visar inga tecken på att utvecklas till det bättre, det gör Sanchez. Nej Pedro ska säljas och Kun Aguero ska köpas in.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona zick9
2013-11-29 00:58
@Lion24:


Det är nog inte rätt tillfälle att säga det nu då Alexis gjort 8 mål på 8 starter och 2 inhopp i ligan.
Barcelona Barcaholic
2013-11-28 23:42
Capitan \(^.^)/ ''Verthongen skulle kunna vara en bra värvning som ständigt skulle flåsa Pique i nacken... '' Verthongen är en mycket bättre mittback än vad Pique är, så varför skulle det vara så att det är Verthongen som skulle flåsa Pique i nacken och inte tvärtom? Endast i Barca sånt händer att bara för han är katalan och från egna akademin så går han automatiskt före i startelvan. Köps Vertonghen ska han in direkt i startelvan då han är så mycket bättre än alla våra andra mittbackar, och Bartra är den som ska göra honom sällskap. Pique om han accepterar bänken får vara kvar tillsammans med Puyol som fjärde val (Han är så gott som slut, får helt enkelt få en roll för att peppa gänget). Medans Mascherano ska säljas och skickas så långt bort från vår klubb som det bara går.
Barcelona Barcaholic
2013-11-28 23:36
Lion24 ''Ger man förtroende till Pedro, på samma sätt som man ger till Alexis, då tror jag att Pedro bidrar med mycket mer än Alexis'' På vilket sätt har inte Pedro fått lika mycket förtroende som Sanchez, var snäll och förklara det? Jag har kollat igenom statistiken på antal matcher, och kollar man där så ser man att Pedro har fått ännu mer chanser än vad Sanchez har, och trots det sumpat dom rejält. Pedro - Sanchez 2013/2014 La Liga: 9 från start, 4 inhopp - 8 från start och 2 inhopp. CL: 2 från start, 3 inhopp - 3 från start 1 inhopp. Supercupen: 2 start - 2 start. Pedro - Sanchez 2012/2013 La Liga: 23 start, 5 inhopp - 18 start, 11 inhopp. CL: 10 start - 4 start och 2 inhopp. CDR: 4 start, 1 inhopp - 3 start, 3 inhopp. Supercupen: 2 start - 2 start. Som du ser har Pedro fått minst lika mycket chanser, och även mer med tanke på att han startat fler matcher. Men trots det har Sanchez ändå presterat bättre, trots att Pedro inte behövt någon inlärnings process i klubben med tanke på att han kom från La Masia. Pedros senaste 19 CL matcher så har han lyckats med 1 mål, godkänd? Säger allt om dagens Pedro, vore inte han en egen produkt hade killen sålts i somras med 99 %. Sanchez ÄR bättre än Pedro, case closed! EDIT: Märkte att jag glömde visa källa, så här kommer det: http://espnfc.com/player/_/id/114032?cc=5739 http://espnfc.com/player/_/id/92055/cc/5739
SoN_Un
2013-11-28 23:34
( Xaviesta )

grymt!
Barcelona Lion24
2013-11-28 23:33
( Xaviesta )

Alexis är en bra fotbollsspelare men absolut inte Barca material, långt ifrån. Jag säger inte att Pedro är den bästa spelaren för Barcelona men bättre än Alexis i mina ögon. Det jag stör mig på Alexis är hans ständiga fel. Det blir så många fel under en match att jag blir tokig. Nu menar jag Barcelonas matcher, grabben kan knappt väggspela med Messi på en liten yta. Det är så jag ser det i alla fall och jag hoppas att vi kan studera Alexis extra mycket nästa match så ska du/ni få se om ni blir lika tokiga som jag.

God natt!
Barcelona ( Xaviesta )
2013-11-28 23:17
Lion24 Jag använde Chile som ett exempel bara, en gren i ämnet så att säga. Roten av vårt argument var att du skriver att Alexis är överskattad och jag menar på att du har så förbluffande fel att jag ler medan jag skriver den här raden. Alexis är en fantastisk spelare, han var det i Udinese, han är det i landslaget och han är det även i Barcelona. Han har varit superb ända sen i våras och det kan vilken Barcafantast som helst se. Sluta vara envis bara för att stå för din åsikt. Vidare tycker jag att det enda som är överskattad angående Ronaldos teknik är myten om att den är överskattad. Ronaldos teknik med boll kan få spelare i världen överträffa även om den inte är bäst i världen. Det värsta man kan göra i ett forum är att bli för insnöad i sina argument när man bemöter kritik från flera håll samtidigt eftersom man då gör allt för att övertyga andra om att man har rätt och då kan det bli väldigt fel ibland. Alexis Sanchez är en fantastisk fotbollsspelare, punkt slut.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Lion24
2013-11-28 22:55
( Xaviesta ) Som jag skrev till någon som använde samma argument för nån vecka sen. Det här är inte Chiles landslag. Jag vet att Alexis har större frihet i Chile och vissa spelare behöver den där friheten för att leverera. Men i Barcelona så har inte Alexis den friheten och han kommer heller aldrig att få den. Sluta jämför Chile-Alexis och Barcelona-Alexis då det är två helt olika system och spelare i vardera lag. SoN_Un Varför tar du ut det på mig om andra har kallat dig för Real fan när du har klagat på Pedro under Ajax matchen? Har jag ens nån gång skrivit till dig? Om andra beter sig barnsligt så behöver inte du göra det heller, eller hur? Alexis och Pedro är inte så olika som man tror. Alexis teknik är lika överskattad som Cristianos. Det finns vissa saker som Alexis är bättre på och det finns vissa saker som Pedro är bättre på. Ger man förtroende till Pedro, på samma sätt som man ger till Alexis, då tror jag att Pedro bidrar med mycket mer än Alexis. Vi ska inte glömma att under Guardiolas sista säsong så var Pedro skadad väldigt ofta, t.o.m Pep sa att han inte förstod varför han inte hade spelat med Pedro så mycket den säsongen när han hade kommit tillbaka från skadorna (skrev det för några dagar sen). Förra säsongen med Tito så var i stort sett nästan alla dåliga förutom Valdes, Alba, Messi och kanske någon/några till. Eftersom vi idag vill spela en rakare fotboll så betyder det att vi får fler chanser och det är ingen snack om saken om vem som är den bästa avslutaren.
SoN_Un
2013-11-28 22:37
Ronaldinho the original

men att folk kallar mig för real fan när jag klagar på pedro under ajax matchen är ok tycker du? i sånna fall många borde skämmas här innen=). plus att det är många barn från puertan som har kommit hit o larvat sig. drf blir det ju svårt o ibland blir det pain med massa troll. men man kan ju inte säga att alexis bara kan nicka när han har varit super i snart 1 år, då undrar man vilka matcher man sett. hoppas att du förstår vad jag menar=) absolut inga hardfeelings, varken mot dig elr lion24...

visca barca!
Barcelona Capitan \(^.^)/
2013-11-28 22:12
@1.70-ligan - köp en back, tack:
Lösningen skulle vara att sälja Song eller Masch och låta Puyol agera fjärdeval (gör ont att skriva det, vår capitan håller inte samma nivå längre) ifall Verthongen köps, nu när Bartra påbörjat sitt stora genombrott och Pique visat goda tendenser på förbättring. Verthongen skulle kunna vara en bra värvning som ständigt skulle flåsa Pique i nacken...
Barcelona 1.70-ligan - köp en back, tack
2013-11-28 21:45
Sport skriver att Verthongen är ett alternativ för Barca i januari.. Troligt. Grym spelare dock, men bartra har fått behovet att svalna. Dock börjar puyol bli för långsam och mascherano är ingen bra mittback. Behovet kommer snart finnas igen.
Postat via SvenskaFans-appen
Ronaldinho the original
2013-11-28 21:33
SoN_Un (Barcelona) Seriöst..... Orka säga att någon är Madrid fan för att dom säger Pedro är Bättre än Alexis. Skäms på dig
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcaholic
2013-11-28 20:41
barcastuff ?@barcastuff In 699 minutes Bartra played this season, Barcelona have conceded 3 goals, average of 0.38 goals conceded per 90 minutes. Det är absolut ingen slump det här, Bartra gör skillnaden för vår backlinje. Kan Tata sluta prioritera sin landsman Mascherano före honom så är mycket utav våra försvars problem lösta.
Barcelona Andresito
2013-11-28 20:01
Läste nyss lite delar från Sir Alex autobiografi, bla. kapitlet om Barca där han säger att 2011-Barca är det bästa lag han mött, något som många säkert hört innan.
Dock finns ett intressant stycke som jag inte hade hört talas om innan:

"They had four world-class players: Piqué, the two centre-midfield players and Messi. Piqué was
without doubt the most underrated player in their team. He is a great player. We knew that when he
was a youngster player with us. At a European conference, Guardiola told me he was the best signing
they had made. He created the tempo, the accuracy, the confidence and the penetration from that deep
position."
SoN_Un
2013-11-28 19:56
Lion24

hur många ggr har du sett pedro dribbla förbi en motståndare i år? mr stress (pedro) darrar bara med fötterna o passar bak. hela tiden o har gjort det i 2 års tid nu minst=)...o att alexis bara kan nicka haha, antingen så har du bara kollat real franco madrids matcher elr så har inte kollat barca alls i år. alexis chip mot real? kan inte avsluta elr chippa han med huvet för det är det enda han e bra på enligt dig haha. du gjorde mig lite osäker funderar på att kolla repris nu haha:D

visca barca bro, elr är d hala madrid för din del?
Barcelona Federer - köp en back, tack
2013-11-28 19:07
Härlig bild :)
Barcelona barasfsdg
2013-11-28 18:55
Sanchez för pedro alla dagar i veckan. Pedro borde spela i nåt mittenlag
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona ( Xaviesta )
2013-11-28 18:54
Lion 24 Häromveckan spelade Brasilien och Chile mot varandra i Toronto och jag var på matchen eftersom jag bor här. Satt på rad 5 långsida och njöt av matchen i fulla drag men passade även på att specialstudera både Neymar och Alexis och jag måste säga att Alexis är en av dom bästa spelarna jag har sett live. Han är så otroligt kvick och besitter en fantastisk bollkontroll. Det märktes klart och tydligt att han spelar med ett helt annat självförtroende i landslaget än hos oss och det beror väl delvis på att han har en friare roll där. Han var ofta nere och hämtade boll precis som Messi gör och drev direkt uppåt fågelvägen mot mål, rann igenom 3-4 spelare gång efter annan och för mig var han bäst på planen trots att brassarna vann. Det blev direkt farligt varje gång han fick bollen och märktes i publiken också hela tiden. Dessutom har han höjt sig kopiöst mycket sen slutet av förra säsongen och formkurvan har pekat uppåt länge nu. Jag tycker du har fel min vän, han är inte ett dugg överskattad och han är en fantastisk fotbollsspelare.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona FCB_Messi
2013-11-28 18:40
Carles puyol Vad var det som var så roligt med det inlägget ? Han tänker ändå hyffsat rätt till skillnad från vissa andra nötter i det forumet.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona CARLES PUYOL - 1899
2013-11-28 18:26
Inklistrade inlägg från Puertan accepteras ej vilket vi klart och tydligt poängterat flera gånger. Det står även i reglerna ovanför skrivfältet. Varning! /Mod.
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: