/spanien/barcelona/forum/635.aspx/spanien/barcelona/forum/635.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona El Pistolero #9
2/19/2017 00:39
[QUOTE=Meneysuarez91011]"Extremt svårt att ersätta ronaldo" komigen, han om nån GÅR väl att ersätta? Kanske inte är det enklaste men tänk oss stackare som en dag kommer ha en Messi som lägger skorna på hyllan. Fyf*n för den dagen. [/QUOTE] Då kommer en ny crack in i bilden o frälser oss. Det kommer bli bra, är säker.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Visca el Barca 17
2/19/2017 00:23
Vi slog ut Atletico madrid inte konstigt att man får en bakfylla på det. De kom ju före Bayern i sin grupp. Real Madrid hade tre skott på mål idag. Jag tror fortfarande på ligan.
Barcelona Meneysuarez91011
2/19/2017 00:19
"Extremt svårt att ersätta ronaldo" komigen, han om nån GÅR väl att ersätta? Kanske inte är det enklaste men tänk oss stackare som en dag kommer ha en Messi som lägger skorna på hyllan. Fyf*n för den dagen.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona 100% AntiMadridista
2/18/2017 21:58
[QUOTE=II Barça II]Man får tycka vad man vill om Ronaldo, men den snubben levererar poäng år efter år, både i ligan och i CL. Ser framemot den dagen han lämnar Real, det kommer att bli extremt svårt för de att ersätta honom. [/QUOTE] TROLL!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona FCB_Messi
2/18/2017 21:17
Barca Och hur många poäng gjorde han idag ? Eller överhuvudtaget detta året ? Gå trolla någon annanstans mupp.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona II Barça II
2/18/2017 21:13
Man får tycka vad man vill om Ronaldo, men den snubben levererar poäng år efter år, både i ligan och i CL. Ser framemot den dagen han lämnar Real, det kommer att bli extremt svårt för de att ersätta honom.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Neymar N11
2/18/2017 21:13
Pep: "PSG 4-0 Barça? For me Barça is still the best team in the world. it's always a surprise to but in football, anything can happen."

"My advice to everyone is: don't criticize Barça so much because they can prove everyone wrong."

"Coaching Barça again? No, I will never go back to Barcelona to be coach there. My period there is gone."

Barcelona Lion24
2/18/2017 19:58
Att ett lag som Espanyol ska vinna eller överhuvudtaget ta poäng på Bernabeu är inte särskilt troligt. Men det minsta man kan begära är att ett lag kämpar, krigar och gör en match där man kan gå med huvudet högt. Om man inte vill göra det för sig själv så kan man i alla fall höra det för sina lagkamrater, sin familj och fansen. Den här matchen mellan Madrid-Espanyol var ett typiskt möte för Real Madrid. Ett typiskt möte där ett lag kommer på besök och tappar all form av intensitet. Matchklockan står på 81 och Espanyol ska göra ett byte, Jurado går ut. Problemet är att Jurado bokstavligen går ut. Hans lag ligger under med en boll, bara en, inte fyra men han går alltså ut. Jurado som är en Madrid produkt om jag inte minns fel.

Mot oss är det oftast, i alla fall mycket mer vanligt där motståndare med mindre medel besöker Camp Nou och spelar med en "do or die" känsla. Jag respekterar det som fan, problemet är att just denna "do or die" känsla försvinner när dom möter andra stora lag och då syftar jag inte bara på Espanyol även om jag fick ong i ögonen när jag såg dom spela. Varför spelar man fotboll om man inte vill? Varför går du ut när du blir utbytt och när ditt lag behöver ett mål med lite tid kvar. För målet med att komma till Santiago Bernabeu eller Camp Nou är att minst ta en poäng.

La Liga är den bästa ligan i världen, om lagen i ligan själva vill det. Kollar du på Premier League så triggas de små lagen av att komma till stora arenor, dom kämpar och krigar tills slutminuten även om spelet i sig är kasst men beundran ligger på den viljan att åstadkomma nånting. Espanyol ville ingenting ikväll.
Jombi
2/18/2017 19:52
Sluttrollat för din del (att du ens orkar..).

/mod
Barcelona S.Eto'o
2/18/2017 19:48
Sjukt att Real kan bänka 7 startspelare och ändå vinna komfortabelt medan vi har problem så fort 2-3 startspelare saknas....
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona 5puyol5
2/18/2017 18:05
Espanyol har inte vunnit mot Madrid i 10 år, sist var det 2007! Jag skulle jubla fett om de åkte ut la liga, Madrids andra lag alltså! Ronaldo försöker filma till sig straff för att göra mål men för en gångsakull blåser inte domaren!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Iniesta70.
2/18/2017 17:59
Kröjjfar'n, du vet att jag läser Sir Arthur Conan Doyle o har "Holmes" i blodet.
Du vet att jag är en "luskare". I Agatha Christies fotspår...hmm.

Nåväl, skål!

Barcelona Alltid en legend, Puyol .
2/18/2017 15:24
Utan Messi denna säsong hade detta lag legat på en 10:onde plats i Ligan och inte ens tagit oss till slutspel i CL. Han gjorde sin sämsta match på väälldigt länge mot PSG, men utöver det har han varit magisk. Och när folk nämner Wenger i samma mening som vår klubb, får det mina tarmar och kropp att vika sig. Nästan likadant som när man jämför Hazard med Messi. Usch
Barcelona Cule4life
2/18/2017 15:00
Hur många tror PSG släpper Veratti nu ? Inte jag iaf.
Jombi
2/18/2017 14:44
Kevin Gameiro gör hattrick mot Spoting Gijón på 5 minuter efter att han blev inbytt.
Barcelona Barcelonistas
2/18/2017 13:19
Är det en sak av många saker som skiljer oss från andra klubbar är att vi kommer alltid tillbaka starkare än någonsin. Minns ni tiderna med Ronaldinho när det var påväg mot sitt slut? Folk sa att vi är helt slut men va hände? Vi tog in Pep och tog över en hel fotbollsvärld. När Pep lämnade så tog Tito över och tyvärr drabbades han av cancer vilket påverkade laget, vi förlorade med 4-0 borta mot Bayern i semifinalen, och säsongen senare kollapsa vi med Tata i alla turneringar. När Tata sen lämnade så tog vi in Lucho och vi dominerade och blev bäst i världen igen. Det jag vill säga är att Barca är Barca vi kommer tillbaks starkare än någonsin! Kolla bara runt om i fotbollsvärlden hur många klubbar har inte kollapsat och aldrig hittat tillbaks? Inter,Milan,Liverpool,United, för att nämna några. Det är det som skiljer oss från dom andra vi studsar alltid tillbaks!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcadinho.
2/18/2017 10:05
Stommen som vi har haft under denna drygt 10 års dominans, bestående av ryggraden, Valdes, Puyol, Pique, XaviIniesta, Messi, tillsammans med Alves är snart borta helt. Vi har pratat om generationsväxling rätt länge, men nu är det verkligen påtagligt.
Jombi
2/18/2017 09:47
@neymar JR || Cillessen #1:
Citatet är löst ryckt från sitt sammanhang, här är den fulla versionen som Sacchi nämnde i sin kritik mot oss: "For some time, Barcelona have not been the old Barcelona." "Even in La Liga they beat the weak clubs with ease but struggle with stronger sides. You no longer see that aggressive, organised and hungry team we so admired." "They dominated for 10 years, imposing a style of play that was at times truly marvellous. They gave a football lesson to the whole world." "But now they've hit a brick wall and even Leo Messi can't skip past his rivals any more because the whole machinery of the team is broken down." ----------------------------------------------- Han menar helt enkelt att vi inte kan förlita oss på att Messi ska ständigt rädda oss vecka ut och vecka in p.g.a. vi har ett jävligt dysfunktionellt lag. Personligen så håller jag med Sacchis uttalande från ovan helt och hållet, ingenting utav det han sade var kontroversiellt direkt...
Barcelona Los Andres
2/18/2017 03:14
En grov förlust och hela världen jublar. En grov förlust och hela världen är glada. En grov förlust och hela världen snackar skit om mitt vackra Barcelona. Vi har varit här innan och vi kommer vara här flera gånger. Men ta mig fan om vi inte reser oss och blir bäst igen! Vi kommer skratta åt hela fotbollsvärlden igen mina bröder, det ska ni få se! Hela världen är glada just nu, det blir så när en GIGANT faller. Det här är bara en bekräftelse på att vi är störst, bäst och vackrast. Och vi kommer alltid vara det.
Postat via SvenskaFans-appen
Tiki-Taka
2/18/2017 03:13
Lyckad i B laget? Vet inte vilken galax du levde i under dem åren....
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Fuerza
2/18/2017 00:48
@Reymar:


Ganska lyckad i B-laget? Han förstörde B-laget och lämnade över det i spillror till Gerard Lopez. Det är nu Gerards arbete börjar ge utdelning. Jag hatade Eusebio och det han gjorde med våra ungdomar i fyra års tid. En mer intetsägande tränare får man leta efter. Ingen skulle ha respekt för en sådan lallare i truppen. Vi behöver någon som eldar och kör över spelarna. Då pratar vi om typer som Pep, Sampaoli, Emery, Conte etc. Det är nog med det jävla daltandet med MSN och andra stjärnor som spelar och kämpar endast när de känner för det.
Barcelona El Pistolero #9
2/18/2017 00:28
Det är så Ronaldo lyckats råna Messi på guldbollar. Flesta kollar inte ens tillräckligt många matcher.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
2/18/2017 00:27
[QUOTE=neymar JR || Cillessen #1]Sacchi: "Now Barça have hit a brick wall
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR || Cillessen #1
2/18/2017 00:15
Sacchi: "Now Barça have hit a brick wall & even Messi can’t skip past his rivals anymore because the whole machinery of team is broken down" Människor som babblar i media utan att ens ha sett Messi spela mer än i en match den här säsongen. Messi lyckas oavsett bara ifall han vill!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Reymar
2/17/2017 23:38
@Tiki-Taka:

Han som för tillfället ligger på en femte plats en poäng bakom Atletico, han som totalt spelade ut Barca. Han var en ganska lyckad i B laget och är även f.d spelare. Plötsligt är det hör inget skämt utan snarare verklighet, en riktigt het kandidat till att ersätta Lucho och vare sig du vill det eller inte så är chansen stor att han sitter där vid bänken nästa säsong.
Barcelona El Pistolero #9
2/17/2017 23:22
[QUOTE=papillon]El Pistolero #9 Antar att det även är LEs och Bartomeus fel att Samper inte platsar i ett bottenlag? [/QUOTE] Skulle snarare kalla det att han inte passar in i Granadas defensiva sätt att spela då han kommer från en klubb som bara i princip ska dominera motståndaren genom bollbehandling, passningsspel o positionering. Han är ingen workhorse. Skulle kallat hem honom i januari o lånat ut honom till en annan klubb.
Postat via SvenskaFans-appen
Tiki-Taka
2/17/2017 23:17
Sen koeman är en pragmatisk och tråkig tränare som LE, inget vi behöver!!!! Alla kort på Sampaoli!!!
Postat via SvenskaFans-appen
Tiki-Taka
2/17/2017 23:16
Eusebio med i snacket om att ta över efter LE!? Han som tog ner Barca B till tredje divisionen.......måste vara ett april skämt eller haha!?!?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona MessiLionel
2/17/2017 23:04
Dybala behöver vi. Klass.
Barcelona papillon
2/17/2017 22:59
El Pistolero #9

Antar att det även är LEs och Bartomeus fel att Samper inte platsar i ett bottenlag?
Postat via SvenskaFans mobilsajt
Annons: