/spanien/barcelona/forum/628.aspx/spanien/barcelona/forum/628.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Shanghai
2016-09-05 05:07
@No Busi - No Party:


Han var en stor Barça-supporter. Synd att vi inte värvade honom utan istället vår ledning dödade oss med "Den förlorade sonen". Hade vi värvat Modric - skulle vi inte ha sett Fábregas i Barça.

Jag minns att jag spelade PES 2007 och då var Dinamo Zagreb med i spelet, väl då tyckte jag att den lille kroaten var något extra och en specifik spelare.

Länktips; En Modric poserande med våran tröja. I bilden ser man också en viss Isco också som älskade katalanska giganterna.
Barcelona Shanghai
2016-09-05 02:50
Fantastiska citat om Leo. Ironiskt nog är båda portugiser. Andra citatet är bara genialisk likt Messis begåvade spel.

“I can not forget, even if i want, the patriotic feeling but that can not leave us lose reasoning. It gives me much grief when National managers vote in the world’s best and see, for example, that the Portuguese National Coach, my friend Fernando Santos, does not place Messi among the 3 best. Absurd. Faced with such a direct question to a Portuguese, I will say that Ronaldo is the best in the world but Messi is from another planet“, said Pinto da Costa.

"There are three or four important things in life: books, friends, women… and Messi." - Portuguese writer Antonio Lobo Antunes
Barcelona No Busi - No Party
2016-09-05 02:30
Hur kunde vi gå miste om en komplett mittfältsmotor som bemästrar allt man behöver kunna och lite till för att spela i blått och rött? En småväxt blond kroat som dirigirerar mittfältet på ett sätt som bara han kan. Spelar med en historisk bollbehandling, briljant speluppfattning och skulle passa som handen i handsken i vår tiki taka och djupledslöpningar.

Luka Modric var namnet, Någon hygglig själ?
Barcelona Gio Style
2016-09-05 01:22
@Blaugrana91:

Fast nu skickade ju Santos papper till Barcelona. Om ledningen har rätt att tycka att de är otillräckliga eller ej kan vi ju enbart spekulera i. Vad mer kan behövas än information om att man tänker acceptera ett bud och på hur mycket det är?
Och vad är det för svar att "ne det är inte tilräckligt, ni borde inte sälja". Varför ska man inte sälja om vi inte tänkt matcha budet?
Barcelona Blaugrana91
2016-09-05 01:07
Gio Style Det handlar nog inte om att vi var intresserade av Gabigol i det läget. Vid det laget hade vi i princip redan värvat Paco. Jag antar att Barca känner att Santos inte följt det avtal man kommit överens om. Man får faktiskt komma ihåg att vi betalade Santos för att ha den rätten, om Santos sen inte följer det kan man förstå att Barca reagerar som man gör. Santos bör givetvis betala tillbaka den summan som vi betalade för rätten att matcha alla bud, gör dem inte det ska klubben självklart stämma Santos.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gio Style
2016-09-05 00:13
@papillon:

Santos ska ha skickat papper till Barcelona den 29e, Gabigol presenterades officiellt den 30e. Klubben (Barca) påstår att man svarade till Santos att uppgifterna var "otillräckliga" och rådde dem att inte fullfölja transfern.
Vad otillräckliga/ofullständiga kan tänkas innebära har jag ingen aning om och nog känns det som att det gick lite väl hastigt, dock ska vi ha i åtanke att transferfönstret har sina ramar.
MEN, det ryktades kring Gabigol i flera veckor där flertalet klubbar var intresserade. Just nu känns det som att ledningen bara är ute efter att få tillbaka stålar från Santos för hade vi verkligen vart intresserade borde vi gett oss in i leken LÅNGT innan med tanke på att det var ganska solklart att han skulle lämna Santos detta transferfönster.

Men, det finns nyheter om Inters bud publicerade redan den 11 augusti så nog kunde Santos ha skött det hela mycket bättre.
Barcelona Gio Style
2016-09-04 23:59
Kul att det ryktas om Srna, lite synd att det är ett par år för sent :P
Brukade alltid värva honom på FM, kunde ju lira överallt på backlinjen typ.

Anyhow, är vi intresserade på riktigt så innebär det ju att LE inte håller Vidal speciellt högt. Då känns Srna som en utmärkt värvning. Fullblodsproffs och rutin i massor. Perfekt mentor för Sergi Roberto som antagligen har en hel del att lära i sin nya position.

En ung högerback vore ju idiotisk att värva om vi nu ska satsa på Sergi Robero. Och vaddå "satsa på La Masia!"? Satsar vi på Sergi Roberto så satsar vi på La Masia. Övriga yngre spelare är inte redo än, skadar ju absolut inte att ha Srna i 2 säsonger tills någon av dem är redo eller hur?
Barcelona Femnoll
2016-09-04 22:48
Srna är en gammal favoritspelare för mig som är mer än välkommen om han vill komma. Visst att han kanske inte är lika swag och sexig som Dani Alves eller briljant som Cafu var en gång i tiden. Men vi får in ett fullblodsproffs som någon sa och en som alltid ger hundra procent, vilket är otroligt viktigt att ha i truppen. Man kanske inte ska förvänta sig några extraordinära stordåd från honom på planen match in och match ut om han nu kommer men det är alltid kul när en personlig favorit ansluter. Hoppas dealen blir av :)

Srna är legend!
Barcelona Ribohn Fan
2016-09-04 22:43
Intressant att se Denis mot Sveriges U21 i morgon.
Starter i dem två första liga matcherna i Barca.
Då tycker man att han borde ha lekstuga med Kristoffer Ohlsson och Melker Hallberg. Men jag är tveksam!
Barcelona Barca - Puyol
2016-09-04 22:31
Om man kollar på enbart EM matcher med som Srna har spelat så finns det inga nackdelar med honom utan snarare bara positiva. Kommer han gratis så är det sjukt bra affär från oss. Sen tror jag att hans lön lär inte vara hög. Srna spelar med hjärtat och han känns Puyol fast ändå inte. Han ger 100% och viker aldrig sig.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona enkos
2016-09-04 21:28
Kommer Srna gratis så är ingen lön hög för en gratis spelare! Man slipper ju betala miljoner bara till hans gamla klubben.
Barcelona Blaugrana91
2016-09-04 21:16
Jag antar att om klubben värvar Srna är det för att man inte tycker Vidal håller måttet som back up till Roberto. Srna kommer ju isåfall gratis och lär stanna enbart en säsong. Nästa sommar lär vi värva Bellerin och rotera med Roberto.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
2016-09-04 21:08
För och nackdelar med att värva Srna Fördelar: • fullblodsproffs som man kan räkna med ger allt. • Vinnarskalle • Rutinerad spelare som kan lära Roberto en del grejer som förbättrar honom. • Ledartyp (kapten i Shakhtar o Kroatien i många år). • Grym högerfot som vi kan använda på hörnor eller frisparksinlägg. • Stabil både offensivt och defensivt. • Kommer gratis. Nackdelar: • Hög lön. • Tappat en del snabbhet, kan ha lite problem om han möter en snabb spelare på sin kant. Ni avgör själva :)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Vampíro
2016-09-04 20:48
[QUOTE=Rambla~]Äcklig tur detta sopiga England har. [/QUOTE] "The Wold Cup trophy s coming home"
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Reymar
2016-09-04 20:47
Srna en bra värvning? Usch.. Blir spyfärdig av att läsa vissa inlägg härinne. Det här är inte Milan utan världens största klubb! Vad hände med att satsa på La Masia? Om vi nu ska få in en högerback så ska det inte vara någon före detting, satsa på på Goodswill eller Palencia i B-laget.
Barcelona MrKnowledge
2016-09-04 20:40
[QUOTE=enkos]Tittar nu på repris mellan Argentina och Uruguay och kan inte tro att Messi är skadad. Han springer och rör sig som han alltid brukar göra. Nu är det nästan en vecka kvar till Alaves matchen och jag tror att Messi kommer kunna spela . Undrar om Messi nätat mot Alaves någon gång då de är nykomling och har varit borta från La liga på länge. [/QUOTE] Gjorde sitt femte mål för Barcelona mot alaves 06
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona enkos
2016-09-04 20:15
Tittar nu på repris mellan Argentina och Uruguay och kan inte tro att Messi är skadad. Han springer och rör sig som han alltid brukar göra. Nu är det nästan en vecka kvar till Alaves matchen och jag tror att Messi kommer kunna spela . Undrar om Messi nätat mot Alaves någon gång då de är nykomling och har varit borta från La liga på länge.
Barcelona Davids3
2016-09-04 20:04
"Messi is the best, Xavi does what he wants, Iniesta is a mixture of them. But in the end, its all about Busquets." - Mascherano

Han beskrev det perfekt :-)
Barcelona Rambla~
2016-09-04 19:56
Äcklig tur detta sopiga England har.
Postat via SvenskaFans-appen
Vlom
2016-09-04 19:38
Tydligen så har Robert Lewandowski armbågat en Kazakstan-spelare i näsan så att denne blödde och tog stryptag mot någon annan. Polacken kom undan med ett gult kort.
Barcelona enkos
2016-09-04 18:39
Neymar attackerad på träning.
Barcelona Cule4life
2016-09-04 18:30
Srna kan bli en ny Sylvinho!
Barcelona Ronaldinho10yElfenomeno9
2016-09-04 17:28
Är viagogo en pålitlig sida? Tacksam för svar.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Skurhink
2016-09-04 16:49
Ser inte heller någon direkt fördel med att lägga en lön på Srna! Han är 34 bast! Om vi nu skulle släppa Vidal så vill jag se en spelare i ålder 22-28 som på riktigt kan konkurrera!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barca Barca
2016-09-04 16:00
@El Pistolero #9:


Jag håller tummar och tår för att det ska ske.
Barcelona El Pistolero #9
2016-09-04 15:56
Barca will agree to let full-back Aleix Vidal (27) leave if the club signs Shakhtar full-back Darijo Srna (34), on a 1 1 year contract. [AS]
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
2016-09-04 15:53
Vlom Skönt att vi har en här som följer Shakhtar Donetsks matcher varje vecka :)
Postat via SvenskaFans-appen
Vlom
2016-09-04 15:38
@Gabriel:


Mycket tveksamt ifall om vi ens kommer värva honom. Han är 34 år gammal och varit på nedgång ordentligt under de senaste åren. Han var dock bra för 7-8 år sdan, men idag är han långtifrån att vara redo för oss...

Hans försvarsspel är helt fruktansvärt. Räcker att kolla på matchen mellan Norge och Kroatien (2-0) där Srna blev ständigt uppskickad till läktaren av en medioker norrman.

Kroatens inlägg är skit, en egenskap som faktiskt var hans specialitet och då har inte jag ens nämnt att han har tappat sin speed.

Nästa sommar behöver vi hitta en ung högerback som faktiskt kan försvara, något som man varken kan säga om varken den ålderstigne Srna eller Aleix Vidal...
Barcelona Barca4life98
2016-09-04 14:33
Att Atletico "för" matcher mot dom andra lagen kanske stämmer till 60 %. Om du kollar på vilka Simeone startar med på mitten så undrar man vad han har för Game-plan. Saul, Tiago, Gabi, Koke Medans Gaitan, Carrasco, Correa etc. sitter på bänken.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Bosketts
2016-09-04 14:23
@papillon:


Haha. Nu är det ju inte hockey vi spelar, utan fotboll. Men visst vore det härligt att se. Minns när jag spelade bandy och lyckades ta mig till U-17 landslaget. Väl där fick jag mest sitta på bänken, men när vår stjärna fick hälsenan avslagen av en arg ryss fick jag hoppa in till coachens ord - "nu går du in och sänken deras nummer fem. Så hårt du bara kan!".

Mitt landslagsfacit är efter det åtta minuter på planen. Nuddade bollen två gånger och fick ett grovt matchstraff. :)
Annons: