/spanien/barcelona/forum/625.aspx/spanien/barcelona/forum/625.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Barca4life98
2016-10-27 17:41
Coach Pep Nu lugnar vi oss lite nu va? Neymar får göra vad han vill så länge han är bra på planen. Sen vet jag inte vad du menar med Snapchat, det har ju blivit grymt stort? Du kanske tycker att Sergi Roberto också tjej som lägger ut saker på Snapchat etc.?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
2016-10-27 17:38
Nivån sjunker på forumet med kommentarer som nedan...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Coach Pep.
2016-10-27 17:31
@Barca4life98:

Jag trodde det bara var tjejer som höll på med sånt. Å andra sidan har jag inte förstått om Neymar är kille eller tjej. Det är nog därför Reafansen gillar honom. Knappast ett gott tecken om man säger så.
Barcelona Blaugrana91
2016-10-27 17:18
[QUOTE=El Pistolero #9]Barcelona midfielder Arda Turan took a knock against Espanyol and is unlikely to start against Granada on Saturday. [SPORT] Ser ut som att han "bara" missar matchen mot Granada vilket är ok. Men jag håller med dig, blir jävligt less på dessa skador. Så fort vi fixat oss bra bredd så ska skadorna trilla in, en eftet en. Känns som man läser om en ny skada varje dag. [/QUOTE] Ja precis, känns som att det är alldeles för mycket skador just nu...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barca4life98
2016-10-27 17:16
Neymar är säkert här inne på Ramblas och läser! Han lägger upp bilder på oreo och bakelser på sin snapchat nu haha ;)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
2016-10-27 16:39
[QUOTE=Blaugrana91]Alltså jag blir galen på det här, enligt MD är nu även Arda skadad.... Vad är det frågan om egentligen?? [/QUOTE] Barcelona midfielder Arda Turan took a knock against Espanyol and is unlikely to start against Granada on Saturday. [SPORT] Ser ut som att han "bara" missar matchen mot Granada vilket är ok. Men jag håller med dig, blir jävligt less på dessa skador. Så fort vi fixat oss bra bredd så ska skadorna trilla in, en eftet en. Känns som man läser om en ny skada varje dag.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
2016-10-27 16:21
Alltså jag blir galen på det här, enligt MD är nu även Arda skadad.... Vad är det frågan om egentligen??
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
2016-10-27 14:55
Filipe Luis (Atleti): "I'm Neymar's number one fan. I would put him a small step ahead of Griezmann." [Esporte Interativo] Någon uppskattar honom iallafall ;)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Culés
2016-10-27 13:55
Från flottiga hamburgare i London till appar. Är det någon här som har den officiella Barca-appen och om så är fallet, har hen också problem med denna? Min har inte uppdaterat nyheterna sedan City-matchen, den har liksom fastnat där. Jag har testat allt t.o.m. radera appen och installera den på nytt men det vill sig inte.... Skulle vilja veta om det är min telefon som är knasig eller om dom har problem med appen. Tackar!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
2016-10-27 13:50
Det var som fan! Andoni Zubizarreta ny sportchef i Marseille :)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Kröjff
2016-10-27 13:16
Till mångas förmodade glädje, får detta bli mina förhoppningsvis allra sista synpunkter i debatten om Neymar. Det har framkommit på vårt forum att många tycker det är märkligt att Puertan har så mycket positiva synpunkter på det brasilianska under -och sorgebarnet. Men är det egentligen så konstigt? Är det inte det som av tradition skiljer maränger från culés. Det vill säga att de förstnämnda gillar galácticosglamour och inte låter sig bli nämnvärt nedstämda av fult spel, filmningar och dylikt, av egotrippade raw models som kapten Ramos? Jag tror på fullaste allvar att marängerna hyser stora förhoppningar om att Neymar Jr, snart ska ansluta sig till den klubb där alla hans dåliga sidor ses som något av en dygd. Och han själv lär i så fall trivas som fisken i vattnet, om hans farsa bara får som han vill vid förhandlingsbordet. Frågan är om dock om Fiorentino är en lika ful fisk som Sandro m fl och är beredd att betala under det s k bordet i samma brottsliga utsträckning som skedde när Neymar valde att gå till FCB. Fortsättning lär följa.
Barcelona DM1982
2016-10-27 12:35
[QUOTE=Davids3]"His signing has roots in another deal which didn't go through. Barça had an option to sign Gerson, for which they'd paid 3.2 million euros for, but he ended up signing for Roma. Now it's Marlon's turn, who joins on loan with an option to buy for five million euros included. Therefore, if Barça decide to do the deal, they will only have to pay 1.8 million euros." [/QUOTE] Tackar. Fem miljoner euros för Marlon? Taget.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona messiooooxavii
2016-10-27 12:33
Vill bara såhär en helt vanlig torsdag passa på att tacka en viss person för att han har gjort mina absolut bästa 10 år i livet så mycket bättre och gett mig så mycket vardaglig glädje. Hur mycket man än vill undvika att fotbollen ska påverka en i livet så är det fan i mig en av dom få sakerna som påverka mig hela tiden. Efter helgens match tar det 1 - 2 dagar att smälta helgens match sen är det dags för CL mitt i veckan som tar fokus sen tillbax till smeltningen för att åter ladda inför helgens match och så går det till i 10 månader av året. Tack Messi för att DU har gjort dom senaste 9 - 10 åren till en ren dröm. Hur många måndagar har man inte vaknat upp och känt sig helt euforisk efter en uppvisning som även får den största rivalen att tappa hakan. Hur många titlar har man inte fått FIRA och hur mycket ren jävla glädje har man inte fått i livet tack vare enbart dig. Tack kungen, tack Messi.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Kröjff
2016-10-27 12:27
@Reymar:
I full förvissning om att neymar JR kan svara för sig själv, vill jag bara inflika att det faktum att Neymar nominerats till dom tre bästa i världen de senaste åren, är ett ytterst dåligt argument. Inte minst med tanke på att primadonnan tillika superdivan Christiano Ronaldo, inte bara blivit nominerad i ett flertal år i följd, utan också därtill slutgiltigt blivit vald till världens bäste tre ggr på förhållandevis kort tid. Och portugisen lär ha blivit nominerad i år igen. Så vad vill du egentligen ha sagt själv? Att Ronaldo är precis så fulländad fotbollsspelare som hävdas av alla hans fans" på bl a Puertan?
Barcelona A good coach is everything!
2016-10-27 12:02
Jag håller med om att man har en del att önska från Ney ! Känns fordrande som att mognaden inte är där ännu. Hade Ney spela enklare och vart mer avgörande när vi behöver han som mest då hade Ney vart i nästa nivå !
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Davids3
2016-10-27 11:56
@DM1982:


"His signing has roots in another deal which didn't go through. Barça had an option to sign Gerson, for which they'd paid 3.2 million euros for, but he ended up signing for Roma.
Now it's Marlon's turn, who joins on loan with an option to buy for five million euros included. Therefore, if Barça decide to do the deal, they will only have to pay 1.8 million euros."

Barcelona Reymar
2016-10-27 11:50
Neymar jr

Så han har alltså inte utvecklats sedan han kom till Barca men ändå lyckats bli nominerad till en av dom tre bästa i världen, hur gick det där till då? För en spelare som inte utvecklats på tre år så är det där väldigt imponerande.

3 månader med hans gyllene potential? Ja det är sant att han var bäst i världen förra hösten men det var på grund av att en viss Messi var skadad. Finns ingen spelare i fotbollshistorien som skulle kunna överskugga Messi i dagens Barca, inte ens Pele eller Maradona hade varit bäst i laget. När Messi spelar så går det mesta genom honom när han är borta så är det Neymar som får ta över taktpinnen. Så vad är det egentligen du försöker säga?
Barcelona DM1982
2016-10-27 11:48
Jag, liksom många andra, har imponerats väldigt mycket av Marlon. Det känns väldigt uppenbart att han är för bra för spel i trean, frågan är om det kanske går för snabbt med spel i a-laget. Skulle dock inte förvåna mig om han klev in och presterade, precis som Umtiti. Såg dock att han bara är på lån. Någon som känner till köpoption? Pris?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2016-10-27 11:45
Nog har Neymar utvecklats allt, men inte i den takt och i den höga utsträckning som man hade hoppats på efter 4 år med oss. Jag tycker fortfarande att han har en del att utveckla vad gäller att göra mål, han bränner en hel fel chanser och det är sällan man ser honom göra "svåra" mål nu för tiden (självklart med en del undantag). Dessutom tycker jag att för att var en så bra dribbler som han är så hade jag förväntat mig lite mer ändå. Nu har jag ingen statistik på lyckade dribblingar osv men det är den generella känslan jag har åtminstone. En stor sak jag tycker han har förbättrat är hans passningsspel och de avgörande passningarna. Exempelvis så var hans passning till Suarez senast mot Valencia ren och skär magi. En bra djupledsspelare tycker jag nästintill alltid att Neymar har haft i sitt register som fotbollsspelare. Jag förväntar mig mycket, mycket mer av Neymar så som han hypas upp. Klart att han inte är en dålig fotbollsspelare, ingen har väl sagt det, men man kan få ut mer av honom det är jag säker på. Han är mer fotboll i sig än vad han just nu klarar av att visa upp.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Bollinnehavet
2016-10-27 11:34
neymar JR

Jag tycker nog att han har utvecklats en del. Hans djupledsspel och att han alltid alltid fortsätter springa (iallafall framåt) är något han utvecklat hos oss. Jag tycker inte att han har utvecklats i den takt man hade hoppats på, även om jag fortfarande håller honom som topp 5-10 (beroende på dagsform) i världen. Jag hade hoppats på en klar topp 2 efter Messi men det har han som sagt inte blivit. Men att kalla honom för en ny Robinho tycker jag nästan du borde be om ursäkt för :)
Barcelona neymar JR
2016-10-27 11:21
Nu har folk snöat in sig på kosten helt och hållet, trots att vi flera gånger har påpekat att det inte handlar om det. Kan någon med handen på hjärtat påstå att Neymar har utvecklats på ett positivt sätt? Jag kan absolut inte se någon utveckling, varken som spelare eller som människa. Hans anpassnings tid är långt gånget, han är ingen junior (trots namnet) längre. Han är i princip samma spelare som vi värvade, förutom några burgare tyngre ;). Min kärlek till brassen grundad sig i att jag äntligen skulle få se en Ronaldinho light på vänster kanten, så möts man av besvikelsen att man har fått en Robinho version. Han må ha anammat den leendes Ronaldinhos vanor utanför planen, men det är för mycket negativt kring honom på planen att det inte går att försvara längre. Visst är jag på tok för hård när det går dåligt för honom, men det ändrar inte faktumet att vi endast har fått 3 månader med hans gyllene potential. Klubben har både smutsat sitt rykte och investerat enormt i Neymar, då ska ta mig fan kraven vara så höga som möjligt. Nu är det trots allt jag som skjuter mig i foten och ger @kröjff rätt efter alla oändliga diskussioner vi har haft då jag har försvarat Neymar och hypat honom. Nackdelarna väger över fördelarna, så mig gör det inget om han säljs. Kommande sommar kommer hans far var igång med flyttrykten i jakt om än mer pengar från klubben ändå.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Bollinnehavet
2016-10-27 11:11
Oj vilka rabalder det var här inne. Jag känner att jag måste lägga mig i diskussionen och försvara Neymar lite.

Först till det som kan störa mig med Neymar: 1. Han tjafsar för mycket på planen och lägger fokus på fel saker. 2. Hör egentligen ihop med första punkten, men han filmar och förstärker för mycket. 3. Han är lite för mycket superstar utanför planen för min smak. 4. Hans pappa (borde egentligen vara första punkten). Dessa punkter kan jag störa mig på när det kommer till Neymar.

Men nu har han haft semester och ätit hamburgare och pommes. Och? Messi har synts på bild med ett glas coca cola. Och har dessutom besökt Disney World i dagarna. Sen kan jag förstå om man har ett mindre tålamod eller, som det verkar här på forumet, en kortare stubin när det gäller Neymar än med Messi. Men lite sans och balans vore nog ändå att önska.

Jag är god vän med en allsvensk spelare privat. Nu är jag såklart medveten om att varken han eller någon annan i Allsvenskan någonsin kommer att hålla en nivå i klass med Neymar. Men trot eller ej, kraven på kost och sömn som dom har på sig är minst lika stora som i vilken europeisk klubb som helst. När du har din klubb som arbetsgivare så är det i stort sett samma krav på dessa saker oavsett vilken nivå laget spelar på. Spelaren i fråga är 30+ och en av ledarna i sitt lag. Och han brukar säga "Om jag inte kan äta glass eller kebab då och då så kommer jag att spela sämre". Här är ett bra läge att ta 20 sekunders paus i läsningen och fundera på det citatet. Det han menar är att då tar det över för mycket av livet och då tappar man motivationen. Han menar till och med att glassen är rentav viktig just för att den håller motivationen uppe. Lite som att det är nödvändigt att ha rast på jobbet för att prestera bättre sen. Sen tänker han såklart på sin kost, han är ju en tränings- och tävlingsmänniska, men det händer ändå minst en gång i veckan att han käkar onyttigt skit. Precis som jag kan tänka mig att både Neymar, Messi, Suarez och Aleix Vidal gör.

En annan sak han gärna gnäller om är alla jobbiga och tråkiga övningar. Japp, dom gnäller i grupp till varandra när dom motvilligt måste göra en tråkig passningsövning eller en hård försäsongsträning, dessa bortskämda fotbollsproffs. Precis som jag gnäller när jag måste göra en astråkig rapport på mitt jobb. Tänka sig att dom är människor, precis som vi. Det är långt ifrån alla som har samma attityd som Puyol eller som gör en miljard sit-ups per kväll som Cristiano. Och i Neymars och Messis fall, så unnar dom sig tydligen en läsk ibland.

Det här är absolut inte menat som en diss, snarare tvärtom eftersom jag alltid läser hans/hennes inlägg med nöje. Men jag kan inte undgå att tänka på Lion24 när jag skriver detta inlägg, som alltid kräver 100procentig professionalism av samtliga spelare i alla situationer. Du hade haft en del att stå i om du hade varit tränare och den som satte kost- och uppföringsschemat i en professionell klubb ;)
Barcelona FCB_Messi
2016-10-27 10:58
Jag hade inte blivit förvånad om Neymar försöker lura folk/tidningar genom att hålla upp pommes och hamburgare . Han kan lika gärna ha sagt till sina vänner "kolla nu vilken action det kommer bli i media när jag håller upp lite pommes och burgare". För vi alla vet ju vilken skojare Neymar kan vara .
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Iniesta70
2016-10-27 10:43
Vore väl en lämplig match att se till att få igång Pacos självförtroende och målskytte till helgen.

Tror ni han får starta , eller kommer han in i andra halvlek , runt 55 min?

Kanska Marlon får spela bredvid antagligen Umtiti eller Marcherano , för om nån av dom blir skadade då är väl vi ute på djupt vatten , iallafall när det gäller det defensiva .
Barcelona LennyRomario
2016-10-27 10:41
Eftersom jag under en tid snöade in på hälsa och kost och förläste mig så jag kan droppa lite information. Att Ronaldo äter bröd och sardiner innan match är inte konstigt. Sardiner är väldigt proteinrikt (Behövs för att bygga/behålla muskler), innehåller nyttiga fetter, den fisk som innehåller mest Omega-3. Sardiner är helt enkelt en supermat. Det vita brödet är heller inga konstigheter - snabba kolhydrater. Något i stort sett alla äter före match/träning. Inte nödvändigtvis i form av vitt bröd, många äter något så "onyttigt" som sockrade flingor osv. Detta gör man alltså för att fylla på med energi inför det som komma skall. Varför burgare skulle vara dåligt? Ja, många gillar att ta upp det mättade fettet (till skillnad mot omättat fett som finns i fisk, jordnötssmör mm). Köper du den på exempelvis McDonalds så är den dessutom processad, stora mängder salt och med en dela feta såser och fritering (Pommes). Det är helt enkelt halvfabrikat och kan innehålla en hel del tveksamheter. En big & company i veckan? Absolut inga problem någonstans för den som i övrigt har en väl balanserad kost och rör på sig. Men det är ju inte optimalt. Äta McD 2-3 gånger i veckan utan att röra på sig? Problem. Det största problemet är egentligen inte burgaren i sig, utan läsk och pommes. En fälla för icke idrottare är ju att ett hamburgermål innehåller ganska mycket kalorier med tanke på hur liten mättnad den ger. Äter man mer kalorier än man behöver, ja då går man upp vikt. Nu har jag ju absolut ingen koll på Ronaldinhos matvanor, men låt oss ändå låtsas att han under sin karriär i Barcelona höll samma diet och festade ungefär lika mycket. Så länge han tränade hårt så var det "inga" problem. De två sista säsongerna när han var "skadad" stup i kvarten så kom "magen" och han blev anklagad för att vara tjock. En kalori är en kalori, gör du helt plötsligt av med mindre så stiger vikten. Men med det sagt, om det är Burgarna som gör att Neymar ramlar så lätt och stundtals har en rätt patetiskt attityd, då tycker jag också han ska sluta med dem.
Barcelona Katalano
2016-10-27 09:14
Neymar spelar i Barcelona. Det är ingen i forumet som hatar honom eller påstår att han är dålig, men nog ska man kunna ge kritik till en spelare utan att folk attackerar med ordet hater som sitt enda motargument. Att Naymar är en bra spelare har ingenting med kritiken mot hans professionalism att göra. De som kritiserar Neymar gör det åtminstone med argument till varför han förtjänar kritiken. Gör det ni som inte tycker att han förtjänar kritiken också istället för att sjunka till någon löjlig mellanstadie- nivå. Herregud, respektera andras åsikter och håller man inte med så kan man argumentera tillbaka med sina. Men att Neymar är en bra spelare och att man är en hater om man ger honom kritik är inte värdefulla argument. Roligt att de flesta av de som försvarar Neymar som håller så låg nivå när det vanligtvis är de försvarande argumenten som brukar vara mest läsvärda här inne. kan det ha att göra med Fanboyism? Eller att det är samma individer som försvarar neymar som vanligtvis kritiserar andra spelare utan någon grund till sina argument? Kanske...
Barcelona Santiago Cazorla
2016-10-27 09:12
Massa påhopp mot Neymar hela tiden. Ser man inte hur mycket han har utvecklats sedan sin första säsong så måste man vara blind mot sitt hat för Neymar. Presspelet, spelet utan boll, avgörande passningar och styrkan är grejer som har bättrats mycket. Han har varit underskattad denna säsongen, skapar mycket chanser och varit helt sanslöst bra för Brasilien under VM-kvalet. Varför inte uppskatta att klubben förutom att ha världens bästa spelare även har den näst bästa? För vad det är värt verkade det heller inte som att Neymar var den enda på semester utan även Messi och Suarez har varit iväg. Edit: Det enda som stör mig lite med Neymar är när han(som andra tagit upp) ska trycka upp röven mot motståndarna och vänta in fouls istället för att spela bollen snabbare ibland.
Barcelona Smogen
2016-10-27 08:44
Loggar i efter några dagars frånvaro. Ser att Neymar käkat en hamburgare och att hela Rambles går bananas. Waow. Loggar ut igen. Fast sen kommer jag på. Tänk om Neymar gjort en spoof på denna gamla Andy Warholfilmen istället..... Kanske till nästa Londonresa. https://youtu.be/Ejr9KBQzQPM
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona FCB-1899
2016-10-27 07:27
Neymar är världens bästa spelare efter Messi! Den som kritiserar Neymar till den grad att han är "sämst" borde genast sluta kolla på fotboll.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Kröjff
2016-10-27 04:17
Den som så vill kan redan nu reta upp sig på att jag med detta inlägg sällar mig till den skara som är snabba med att "säga": "Vad var det jag sa?". Men särdeles "snabb har jag inte varit. Tvärtom har jag vilat på hanen väldigt länge. Inte heller skriver jag detta inlägg med ett sådant tema i åtanke. Tvärtom vill jag passa på att hylla den person som "käftade" emot mig så det stod härliga till, när jag för dryga tre år sedan uttryckte min skepsis ifråga om Neymars Jr: s enligt honom nära förestående framtid som världens bäste fotbollsspelare och en på förhand given arvtagare till Leo Messi. Jag pekade då bla på Robinho som ett varnande exempel på hur det kan gå för en superhypad och i Europas ligor helt oprövad spelare. Personen i fråga var inte nådig gentemot mig i sina repliker. Och gjorde sig till talesman för profetian att Neymar Jr i rasande fart skulle uvecklas till världens bästa spelare. Inom ett par år och med hundra procents säkerhet hävdade han där och då. Sägas skall att jag över tid fått skit även från andra för min skepsis. Men det hör inte hit här och nu (var sak har sin tid). För vad som fick mig att offra lite sömn för att skriva det här inlägget, var att jag så sent som idag eller rättare sagt igår, läste ett av hans många kritiska inlägg gentemot Neymar, i vilket denne individ bl a skrev: "Han ska ta över Messi? Hell no! Han spelar som en mindre underhållande variant av Robinho. Han behöver verkligen någon som slår honom på fingrarna. Snart 3 år och han har varken utvecklats på plan eller vid sidan av, han hade 3 gyllene månader förra säsongen där han verkligen visade sin potential. Offra honom för att göra LAGET bättre!" (Slut på citat). För egen del har jag ägnat mig åt sjävcensur sedan en längre tid. Och trots att jag noterade Neymars pubertala provokationer gentemot Valencias pöbel i realtid, så valde jag att ligga lågt och inte nämna det i något inlägg, när ilskan ensidigt riktade sig mot den helt sanslösa publiken (fattades bara ett grishuvud bland alla buteljer). Vill ju inte gärna behöva försvara mig mot personer som är snabba att kalla alla kritiker för "haters" (enkom slöseri med tid). Så nej, syftet med mitt inlägg är inte att slå mig för bröstet och skriva "Vad var det jag sa!" Ty hyllas den som hyllas bör och då tänker jag på denna min gamla antagonist, som föregått med gott exempel och verkligen visat vad det vill säga att inte vara sämre än att man kan ändra sig. Och som sätter lagets bästa framför vad som länge var en favorit. Vad han heter? Vet jag inte. Men han kallar sig neymar JR. Och alla "haters" borde verkligen lära sig av honom. Det handlar inte alls om hamburgare som sådana. Herregud.Själv har jag ju till och med försvarat rökning i förfluten tid.....
Annons: