/spanien/barcelona/forum/6249.aspx/spanien/barcelona/forum/6249.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Cedqvist
2014-01-19 15:27
@Nemesis 10:


Utgår ifrån att du såväl har bevis för detta påstående, samt att du självklart i egenskap av moralisk väktare då inte har några produkter från dessa företag?
Barcelona Nemesis 10
2014-01-19 15:26
@Sir Alexis:
En liten tankeställare bara,du tycker att Qatar är ett så hemskt land hit och dit? Sverige säljer vapen runt om till olika länder och på så sätt stödjer länder som är i krig. Vad tycker du om det? Ska vi Svenskar blunda och kasta skit på andra länder när vi sponsrar med massa flygvapen och annat? Villa gärna höra vad du har att säga om det.
Barcelona FCBlaugrana
2014-01-19 15:22
Nabil Bentaleb imponerar för Tottenham. Född 1994.
Barcelona Nemesis 10
2014-01-19 15:18
@Capitan \(^.^)/:


Jag kan tala om för dig att Microsoft, Samsung och Apple inte är oskyldiga för den delen heller. Vi kan ta Apple för exempel som har massa människor i Kina som arbetar ihjäl sig dag in dag ut för slav löner bara för att kunna pressa ner priset på sina produkter. Folk måste vakna till lite, alla företag kör något slags fulspel för att kunna bli så stora som dom är. Världen ser ut så idag och inget företag är bättre än någon annan.
Barcelona Tatinho
2014-01-19 15:17
@Sir Alexis:

Asså skojar du med mig eller ? Qatar Airways är ett flygbolag och Qatar är ett land, det är skillnad på dessa två. Det är som att säga Swedish House Mafia är Sverigedemokrater bara för att det står "Swedish" i deras namn. Klaga hur mycket du vill på Qatar, men Qatar Airways är ett flygbolag i Qatar know the diffrence buddy
Barcelona Nemesis 10
2014-01-19 15:09
@Capitan \(^.^)/:
Jag är emot ett namnbyte av Camp Nou och jag tror inte att klubben kommer gå så långt, det hoppas jag iallafall. Men att ha ett flygbolag tryckt på tröjan ser jag inte som att klubben har sålt sin själ. Allt inom sport som omsätter stora belopp har sponsorer som hjälper till. Vi har en bra deal med Qatar Airways som ger oss en bra summa varje år för att vi ska kunna prestera bättre på fotbollsplanen vilket är det viktigaste i slutändan, eller du kanske inte skulle ha nåt emot att klubben måste sälja Messi för att man inte har råd att betala hans lön plus alla andras bara för att vi ska ha en ren tröja?
Barcelona Capitan \(^.^)/
2014-01-19 15:05
Nemesis

Jag föredrar hellre ett elektroniskt företag som Microsoft, Samsung eller Apple, som inte associeras direkt till ett land.

Dessutom vill jag inte ha någon nations namn på våra tröjor,om inte det står Katalonien eller Spanien. Spelar ingen roll om det är Norge, USA, Qatar eller Saudiarabien, de är varken spanska eller katalanska och passar inte in eller ser snyggt ut på våra tröjor.
Barcelona Sir Alexis
2014-01-19 15:01
Qatar, landet som stödjer terrorist rebeller i Syrien och som har gett miljarder till dom för vapen etc.

Ta bort Qatar från Barcelona tröjor snabbt snälla!
Barcelona Capitan \(^.^)/
2014-01-19 15:01
Nemesis

Ja, fast om det har stått både Qatar Airways och Foundation ser det mer ut som att vi sponsras av Qatar än ett flygbolag. Vi har gett Qatar Airways eller Foundation för mycket makt. Det ryktas till och med om att ett namnbyte på Camp Nou skulle kunna vara Qatar Camp Nou. Vad har vi kvar om vi gör det? Då har vi i princip sålt klubben till Qatar och vi är då precis samma lag som PSG, Man City, Monaco och Real Madrid mm. Vill isåfall inte höra någon av er som är för sponsoren Qatar, hata eller tala illa om varken PSG, City, Monaco eller Real.
Barcelona Nemesis 10
2014-01-19 15:00
@Capitan \(^.^)/:


Får jag fråga dig vilken sponsor du hade föredragit? Vilket land är perfekt så att vi kan representera ett företag från det landet?
Barcelona BAGNACK & DONGOU
2014-01-19 14:55
JAG ÄLSKAR QATAR.. ALL IN BARCA.. IN QATAR WE TRUST
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Capitan \(^.^)/
2014-01-19 14:50
^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^

Tror att han/hon syftade mer på vad landet Qatar står för och inte att de är muslimer/araber. En väldigt förhastad slutsats du drog där, som jag tror "Cule4life kanske blev kränkt för.

Håller dock med om alla andra om att Qatar sponsoren är något man helst vill se avskaffas så fort som möjligt, hur mycket pengar de än ger oss. I och med sponsoren, associeras vi direkt med landet Qatar och vi alla vet att deras principer går praktiskt taget emot allt Katalonien och det katalanska folket står för. Det är inte lika "Mes que un club" längre när det står QATAR på våra blåröda tröjor.
Barcelona Nemesis 10
2014-01-19 14:47
@Cule4life:
Cule4life För att vara korrekt så står det Qatar Airways på tröjan vilket är ett flygbolag precis som Fly Emirates. Har för mig att den här diskussionen har dragits upp förrut. Vad är det som får dig att tro att vi representerar landet Qatar? Fly Emirates och Qatar Airways är samma sak bara att det är företag från olika länder. Jag märker att många här hatar Qatar vilket får stå för dom själva men blanda inte ihop Qatars politik med flygbolaget vilket vi är sponsrade av. Jag har flugit med Qatar Airways ett par gånger och det är det bästa bolaget jag har flugit med.
Barcelona Cule4life
2014-01-19 14:16
@^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^:

Vad kacklar du om ? Vill inte ha något annat lands namn på Barca tröjan !

Oavsett om det heter Qatar eller Nigeria.

Vad är nästa steg efter att ha ett annat lands namn på tröjan ? Arénan ? Och vad finns kvar sen av klubben ?
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2014-01-19 14:08
@Cule4life:


*Jaha, är det den vanliga gamla låt oss skicka drönare på terroristerna logiken*

De är svarta, vi är vita, de är asiater vi är afrikaner.
Äcklig och bakåtsträvande människosyn eller smutsig okunnighet.
Du får välja.
Barcelona ElTriplete
2014-01-19 13:53
Atletico har Azerbaijan, Madrid har Emirates och vi har Qatar. Det är väl okej (knappt) om man bara har det på tröjan men om arenan ska ha ett nytt namn.. Fan vad man pissar på all historia då. Föreställ er Estadio Azerbaijan, Qatar Camp Nou och Emirates Bernabeu, haha. Nu kanske jag överdrev lite men sålänge inte arenan byter namn och det är såsom det är nu är jag nöjd.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Capitan \(^.^)/
2014-01-19 13:52
Går det inte att teckna ett avtal med Microsoft eller Apple på tröjan? De skulle kunna ge minst lika mycket pengar som shejkerna, men vi skulle samtidigt kunna behålla hedern. Ända sen Unicef försvann från framsidan känns det bara som att det gått sämre och sämre för oss haha.
Barcelona Cule4life
2014-01-19 13:49
Atletico Madrids logga med Azerbadjan ser lika bedrövlig ut.

Visst ha reklam märken på tröjan, Fast inte andra länders namn för fasiken.

DÄR går gränsen.
Barcelona Dinho the artist
2014-01-19 13:48
Dra upp estrella på tröjan istället;)
Barcelona Cule4life
2014-01-19 13:47
Jag har dom flesta barca tröjorna från 2004 uppåt, Men när Qatar loggan kom in så har det inte blivit ngr barca tröjor för min del.

Och det kmr det heller inte bli så länge man har sådana märken som Qatar på bröstet.
Barcelona Cule4life
2014-01-19 13:46
Man borde sudda ut Qatar loggan på den fina Barca tröjan väldigt snabbt !!

Förstår inte hur man ha denna smutsiga logga på den finaste tröjan.

Dom kan köra upp sin olja så att det sipprar ut från deras dollar näsor.

Gillade unicef loggan, Men skulle kunna tänka mig ngt elektronik företag lr bil märke på framsidan,

Barca är en katalansk klubb från den iberiska halvön, Inte från arabiska halvön.
Barcelona the cameroonians
2014-01-19 13:34
Camp Nou, liksom gamla les Corts, har alltid varit ett ställe där katalanerna kunnat yttra sina åsikter om självständighet och protesterat mot förtrycket från centralmakten. Det skulle därför vara hysteriskt roligt om Qatar kom att bli en del av arenanamnet med tanke på att landet styrs som en diktatur där de demokratiska reformerna som röstades igenom 2003 har skjutits upp på obestämd tid. En intressant tanke är ju om Qatar som sponsor helt plötsligt skulle förbjuda Barcelonas publik att skandera In-Inda-Indapendencia i minut 17 av varje halvlek som nu är fallet... bara för att det inte ska ses som att det är okej att göra så även i deras eget land...
Barcelona Diar Shekha
2014-01-19 13:26
The Cameroonians Jag hoppas inte att ledningen lagt fram förslag på namnbyte, hade varit för jävligt! Grejen är jag kan köpa det faktum att ha de som sponsor, för vi har de redan och de är oss mycket pengar. Men aldrig i livet att jag skulle vilja se våran arena bli döpt till Qatar. Det finns bara inte! Skönt att de tänker bygga om Camp Nou, allt är okej så länge de inte ändrar till Qatar Stadium för då kan de köra upp 'Mes Que Un Club' i röven!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2014-01-19 13:18
Ledningen själv kan inte ta beslut om att ändra arenanämnet, det de kan göra är att lägga fram alternativ som generalförsamlingens delegater sedan får ta ställning till.

Självklart kan ledningen köra propaganda och vinkla möjligheterna, men det är ändå upp till delegaterna att ta beslutet.

Nu är ju €500-600 miljoner inga kaffepengar precis och ska klubben inte tappa fart när det gäller ekonomin (transfers, skuldsanering och löner osv) finns det en uppenbar möjlighet att ta in en sponsor.

Jag är dock av samma åsikt som du - klubben ska inte ge Qatar mer inflytande på klubben än den redan fått. Hellre då en annan sponsor. Vi har redan horat ut oss en hel del under Rosell, så vad spelar det för roll egentligen...
Barcelona Diar Shekha
2014-01-19 12:56
The Cameroonians Tack för ett fantastiskt inlägg. Jag tänkte bara fråga angående sponsorerna. Det här med Qatar Camp Nou, kommer arenan efter renoveringen att heta så eller hur blir det? Gör Sandro Rosell det så måste han åka ut med huvudet före, vi har en speciell historia och att ge Qatar så mycket utrymme är bara skamligt och tragiskt!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona westinho - Sergio #16
2014-01-19 12:55
@BA:


För Barca är ingen plastklubb, men med Rosell i täten håller det sakta men säkert på att bli en.
Barcelona BA
2014-01-19 12:52
Tycker att ifall namnändringen stärker vår ekonomi why not, tyvärr är pengar det viktigaste i modern fotboll.
Barcelona ElTriplete
2014-01-19 12:23
Fyfan vad Rosell ska bort från sin post om det blir Qatar Camp Nou. Har verkligen aldrig gillat den presidenten.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Leo y Cesc
2014-01-19 12:13
Qatar Camp Nou? Fyfan vad pinsamt och fult. När dom ändå är igång så kan dom väl döpa arenan till Ikea Stadium också. Herregud...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2014-01-19 12:10
I morgon kommer som sagt ledningen att ta beslut kring huruvida man ska renovera Camp Nou eller bygga en ny arena. Kostnaden för en ny arena skulle ligga på hiskeliga €1,2 miljarder. Enligt la Vanguardia kommer man att välja renoveringsalternativet eftersom en nybyggnation skulle bli för komplext och dyrt med tanke på det läge ( i början av den stora gatan Diagonal) för arenan man i så fall tänkt sig. Medlemmarna måste sedan i en omröstning ge sin tillåtelse för ledningen att gå vidare med projektet. Barcelona som stad har redan accepterat renoveringen enligt tidningen. Renoveringen kommer dock inte att bli en billig sak. €500-600 miljoner beräknas den kosta och kommer i princip innebära att Camp Nou byggs om till 80% där endast själva strukturen kommer vara kvar. Man vill även bygga ett nytt Palau Blaugrana (där basket och handboll spelas) med plats för 12000 åskådare. Själva Camp Nou skulle sedan ta 105.000. Utöver detta vill man utöka parkeringsmöjligheterna och sätta tak över hela arenan. Man beräknar att Camp Nou efter renoveringen kommer dra in ytterligare €35 miljoner utöver de €126 miljoner den drar in idag på publikintäkter. Ett eventuellt sponsornamn, typ Qatar Camp Nou, är inte omöjlig - men det är något som generalförsamlingens delegater måste godkänna i så fall. EDIT: Det invändiga arbetet skulle förläggas till sommarmånaderna medan det utvändiga skulle ske under fotbollssäsongen. Hela artikeln i länktips.
Annons: