/spanien/barcelona/forum/6232.aspx/spanien/barcelona/forum/6232.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Kicks
2014-03-31 11:18
@Zamboza:

Barcelona daniel_malmo
2014-03-31 11:15
En fråga; är påväg ner till Barcelona nu till helgen. Mina tidigare resor så har jag alltid köpt matchbiljetter dagarna innan via fcbarcelona.com då säsongkorts-innevaharna "släpper" sina biljetter till försäljning. Nu när jag kollar på hemsidan ser systemet annorlunda ut och ville höra mig för här om någon av er vet om samma rutin gäller? Alltså, ökar antalet biljetter ju närmare matchstart är då säsongskorten släpps till försäljning? Thanx! /Daniel, Malmö.
Barcelona Zamboza
2014-03-31 08:56
@Cule4life:


Håller med helt. Sanningen är att Messi inte var i form en endaste gång vid dem tillfällen vi mött dem denna säsong pga att han hade kommit tillbaks från skada. En annan positiv nyhet är Iniesta som slagit in formen perfekt nu i slutet av säsongen. Han gjorde inte heller några bra insatser mot Athletico. Det tror jag kommer ändras imorgon. Hela barca känns i bra form och jag kan faktiskt inte se hur vi inte ska vinna hemma även om Athletico är riktigt starka defensivt.

2-0 hade varit en dröm resultat.
Barcelona !Sergio_ Busquets!
2014-03-31 04:57
Här kan du se den vardagliga Real Madrid supportern i sitt naturliga habitat.
Barcelona Sir Alexis
2014-03-31 00:49
[QUOTE=Krojf]NEYMAR "vs" PEDRO!!!! (split opinion)

En sak kan vi nu nog slå fast som ett faktum, efter alla ilskna kommentarer som skrevs i direkt anknytning till Barcas milt uttryckt undermåliga insats mot Espanyol.
Ty nu man kan svårligen ha missat att det med tiden uppstått två smått kompromisslösa fraktioner på vårt forum. Där den ena inte alls är nöjda med Neymars insatser under hans första säsong i FC Barcelona.
Den andra fraktionen däremot, känner sig i alla lägen föranledda att försvara Neymar till priset av Pedro, som pekas på som SÅ mycket sämre. Som om DET skulle göra Neymar bättre än vad han visat sig vara i "vårt" matchställ.

Ur mitt perspektiv personifierar Pedro det som Barca säger sig stå för som klubb. En lojal ödmjuk spelare med låg profil. Kan faktiskt inte påminna mig att jag sett honom ge uttryck för missnöje med sitt minspel och/eller kroppspråk, när han blivit utbytt gång efter annan under flera års tid. Vilket är mer än man kan säga om Neymar. Redan innan hans första säsong i FCB är till ända.
Vad viktigare är: Pedro har mig veterligen aldrig visat minsta tendens till att sätta sig över den stolta slogan som slår fast att LAGET är större än jaget. Han är kort sagt en sann lagpelare som sliter och verkar i skuggan av Messi m fl.
Men låt oss lägga förhållningssätt åt sidan en stund och istället flytta fokus till det strikt fotbollsmässiga. Och med stöd av statistik, ta en närmare titt på vad Pedro respektive Neymar faktiskt fått uträttat, när dom befunnit sig på plan i ligaspelet så här långt under pågående säsong.

Pedro har startat 21 matcher och börjat som avbytare 9 gånger. Gjort 14 mål på 52 avlossade skott och asssiterat till 8 mål.
Neymar som var borta en tid för skada, har startat 18 matcher, börjat som avbytare 5 gånger Gjort 9 mål på 62 avlosssade skott och assisterat till 8.
Pedro och Neymar synes alltså så långt relativt likvärdiga som spelare sett till antalet matchstarter och med ovanstående siffror i färskt minne.

Men dessa pekar ändå i en rikting som säger oss att Pedro gör fler mål på färre skott. Kort sagt, han verkar onekligen varit effektivare än Neymar vad gäller sitt skytte.
Vilket också verifieras av det faktum att Neymar träffat mål 28 gånger men "bara" nätat vid 9 tillfällen; cirka var tredje avlossat skott som hållit sig inom målramen, har alltså resluterat i mål; drygt 33 procent.

Pedro å sin sida har skjutit "on target" 21 gånger och fått fira mål med sina lagkamrater vid 14 av dessa tillfällen. Han sätter alltså bollen i nät 2 gånger av 3, när hans skott riktas mot målet: ca 66 procent av skotten får följaktligen avsedd effekt i hans fall. Dubbelt upp med andra ord, i jämförelse med Neymar.
Intressantare blir det dock faktiskt om man tittar på siffror som säger oss hur många frisparkar respektive spelare fått och hur många de orsakat. Inte minst som deras spelstil skiljer sig åt avsevärt, trots att båda i huvudsak används som offensiva "yttrar".
Neymar har fått hela 72 frisparkar med sig och orsakat 27. 5 gula kort har domarna sett sig föranledda att ge honom
Pedro har tilldelats frispark 39 gånger och orsakat 20. En enda gång har det viftats med gult kort i hans riktning.
Detta trots att Pedro är nästintill hyperaktiv i presspelet och gör mängder av maxlöpningar under en match, både framåt och bakåt. Han tar förhållandevis väldigt stort defensivt ansvar med tanke på utgångspositionen och erövrar boll och/eller sätter stopp för möjliga framstötar från motståndarspelares sida med sin intensitet.
Neymar däremot tar inget nämnvärt defensivt ansvar alls. Och när han springer bakåt i plan så rör det sig mestadels om alibi-löpningar, i väntan på att spelet ska vända framåt igen.
Alltså borde Neymar inte dra på sig alls lika många frisparkar som Pedro.Som ju jagar och går in nära på motståndare med boll, så fort tillfällle ges eller situatonen så kräver.
Neymar å sin sida tar ofta emot boll mer eller mindre stillastående. Men från skillnad till Messi agerar han inte då bollplank i ett snabbt väggspel, utan agerar snarare bromskloss. Och från skillnad till Pedro vill Neymar i såna situationer gärna känna på bollen först och ta några lättfotade sambasteg", innan han levererar den vidare.
Vilket inte så sällan leder till bolltapp och att spelet på Neymars kant förlorar i fart. Vilket i sin tur får till resultat att Jordi Alba tvingas hålla tillbaka eller avbryta sina långa linjelöpningar och eventuella genombrottförsök.

Just dessa bolltapp förklarar troligtvis flertalet av de frisparkar Neymar orsakar. Detta eftersom han samtidigt inte är den som finner sig i att bollen tas ifrån honom i första taget. Varför han är där och trampar den "skyldige" i hälarna mer eller mindre direkt.
En annan förklaring kan mycket väl vara att de gånger Neymar inte förlorar bollen när han väl fått den i sin ägo, ger han mestadels moståndaren den tid denne behöver för att stoppa honom med mer eller mindre ojusta medel.

De allra flesta frisparkar Neymar får med sig beror för övrigt inte på att han visat sig särskilt svårstoppad såvitt jag kunnat se. Utan att att han har för vana att falla minst lika lätt som en annan ökänd och överskattad anfallare, med portugisiska som sitt modersmål.
Frisparkarna som följer är hur som helst långt ifrån lika mycket värda som en sedvanlig väggspel - variant med fart.
Helt enkelt eftersom fasta situationer som allom bekant kanske är Barcas absolut största svaghet även offensivt sett. D v s om bollen i stillhet ska slås från en plats i närheten av sidlinjen: Frispark eller hörna kvittar lika, Den blir allt som oftast kort. Moståndarlsaget ges möllighet att samla sina styrkor.

Barcas offensiva uppspelsfas mot Espanyol, försiggick väl ensidigt mycket på vänsterkanten under framförallt första halvlek. Som om Iniesta befunnit sig där som ett rinnande vatten i vanlig ordning, fast han satt på bänken. I Iniestas frånvaro fick Neymar därför flera tillfällen att behandla boll. Vilket fick till konsekvens att flytet i spelet gick fullständigt förlorat.
Sällan har väl en spelare med sån stjärnstatus fått och haft boll i sin ägo så många gånger, utan att få nåt vettigt uträttat.
Inte desto mindre var det många som drog slutsatsen att Pedro var mycket sämre än Neymar och var den som borde bytas ut, eftersom han å sin sida knappt var i kontakt med bollen alls.
Men hur ska det gå till när han inte får några bollar att ta emot och leverera vidare? " Bollar att "arbeta" med är inte Pedros stil. Det är sånt som Neymar sysselsätter sig själv och motståndare med.

Resultat: Neymar fick hela 6 frisparkar med sig, vilket ingen annan kom i närheten av. Pedro? 2.
Och trots att somliga inte tyckte sig se Pedro vara involverad i spelet över huvud taget, så lyckades han ändå med konststycket att avlossa exakt lika många skott på mål som Neymar, nämligen 2 (på färre antal minuter)

Båda blev hur som helst utbytta i matchens slutskede. Så båda fraktionerna borde väl sa
Barcelona ( Xaviesta )
2014-03-31 00:26
Jeffson Sluta, du förstår väl att en "Bäst" måste utses annars kan folk inte fortsätta sina liv. Man får abstinens om inte någon är bättre eller sämre än den andre hela tiden. Självklart är det rättvist att jämföra spelare på olika positioner med olika funktioner och roller i laget också, Valdés är tio ggr bättre än Xavi! Idag är en fotbollsspelare antingen världsklass eller så suger han fullständigt. Något mellanting finns inte längre, gråzoner kommer inte på tal och alla andra har fel hela tiden om det strider mot den "sanningen" man själv googlat upp. Ålder, Internet och brist på sunt förnuft. Den första kan man inte hjälpa, den andra är man uppkopplad mot konstant och den är således den moderna Bibeln och den tredje går inte att lära ut i skolan.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona CarlesPuyol5
2014-03-31 00:26
Undrar faktiskt samma sak kring om finalen visas på tv12, vore grymt!
Jeffson
2014-03-30 23:57
Återigen kikar man in här och ser rad efter rad där man försöker övertyga alla andra vem som är sämst genom statistik och ställa våra spelare mot varandra. Jag fattar verkligen inte grejen med det. "Pedro är bättre än Neymar". "Alexis är bajs om man jämför med Neymar". "Pedro har 2% fler skott på mål en träbenet Alexis, det säger allt". Varför denna argumentation? Varför inte se fördelarna med att ha denna bredd i vårt anfall? Jag är verkligen lycklig över att jag inte riktigt kan se vem som är bäst utav Alexis och Pedro. Neymar har mest talang av dem (Messi räknas inte) men har känts kall senaste tiden. Då är det gött att ha BÅDE Alexis och Pedro i truppen. Rätt som det är så kanske Alexis hamnar i en svacka likt förra säsongen, då har vi både Neymar och Pedro där. Detta är ju asgött! Ändå skriker folk efter försäljningar så fort någon missar en bra målchans. Fattar inte grejen med det.
Barcelona -SAMI-
2014-03-30 23:53
Tja visas finalen på kanal tv 12 ?
Barcelona Mäktiga Messi
2014-03-30 23:48
Júnior. (Barcelona) 2014-03-30 23:44 Mäktiga Messi Datumet stämmer men finalen spelas på Mestalla. tack för svaret .... glömde nästan helt bort CDR-finalen
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona ElRaval
2014-03-30 23:46
Statistik i all ära, men statistik kommer aldrig någonsin kunna definera vem som "är bäst".

Om vi ska gå på statistik så kan vi ju börja med att konstatera att Iniesta på pappret underpresterar något ENORMT med tanke på hans utgångsposition på planen. En offensiv mittfältare borde på pappret göra mer poäng än han har gjort i sin karriär.

Men som vi vet så stämmer ju inte detta och oavsett vad statistiken på pappret säger så är Iniesta en av världens absolut bästa offensiva mittfältare, om inte den absolut bästa.
Barcelona Júnior.
2014-03-30 23:44
Mäktiga Messi Datumet stämmer men finalen spelas på Mestalla.
Postat via SvenskaFans-appen
Peshmerge - AS9
2014-03-30 23:41
Nästa helg tror jag tabellen kommer att se ut så här

Atl.Madrid 79
Barcelona 78
R.Madrid 74

Atl.Madrid-Villareal: 1
Barcelona-Betis: 1
R.Sociedad-R.Madrid: X

Bara hur jag tror att det kommer att se ut !
Barcelona Mäktiga Messi
2014-03-30 23:40
Enligt tv4s fotbollskanalen europa så skall vi möta real Madrid den 16 april på bortaplan stämmer det? eller är tv4 ute o cyklar ?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Leo y Cesc
2014-03-30 23:31
Leomessi Har också hört det och stör mig så jävla mycket på att man inte kan hålla isär Atletico och Athletic !
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Illusionista
2014-03-30 22:56
OT

Men svenskfotboll i ett nötskal! Så otroligt tragiskt det som hände i Helsingborg idag. En vanliga pappa som älskar sitt lag förlorade livet för att han bar fel tröja/halsduk.. otroligt hemskt! Så tragiskt så det inte ens går att tänka sig eller beskriva på någotvis. Hoppas de ansvariga fångas och sätts bakom galler i många många år. En fyra barnspappa alltså, tänk att förklara för dessa barn att deras pappa aldrig kommer hem igen pga att han haft fel färg på tröjan?

Jag hoppas innerligen att denne herres död inte gått förgäves.. att folk för engångsskull lär sig något från en sådan hemsk händelse! Just nu är svensk fotboll för mig död.. Må du vila i frid, mina tankar är hos dina barn, din fru och resterande familj.
Barcelona Júnior.
2014-03-30 22:50
Hittade följande länk inne på Atleticos forum. En intervju med Xavi och Koke om Champions League mötet som kommer. Edit: Såg precis att det redan hade länkats tidigt under eftermiddagen men jag rekomenderar för er som ännu inte hunnit se klippet att ta en titt.
Barcelona LeoMessi
2014-03-30 22:46
Leo y Cesc (Barcelona) Har hört så många svenska "experter" och kommentatorer säga Athletic Madrid och Atletico bilbao
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Leo y Cesc
2014-03-30 22:44

Vill bara påpeka alla här inne som skriver Athletico hela jävla tiden att det stavas ATLETICO om det är Atletico Madrid ni menar annars är Athletic Bilbao ett annat lag.

Håller på ett spanskt lag och kan inte stava till ett topplag i La Liga, pinsamt.
Barcelona B-Guden
2014-03-30 22:35
@Sentuary:


Tycker inte Neymar alls varit nån mönsterbrytare,lyckas sällan, väljer fellägen visar alldeles för tydligt när han ska dribbla så det snabbt kommer en en försvarare till och ger understöd, Neymar var godkänd lite i början och När Messi var skadad.
Jag tycker Barcelona med Messi är bättre utan Neymar, och speciellt när vi spelar, Xavi Cesc Iniesta Messi, då var han bara i vägen.

Men det är första året och både han och Messi har varit skadad och därför inte fått mycket tid med varandra heller.
Barcelona Heywood Jablome - Andrés
2014-03-30 22:28
Läser jag verkligen rätt att Cristiano Ronaldo blev utbuad av vissa fans igår på Bernabeu? Haha. Äntligen sätter någon krav på världens 'bästa' och världens mest 'kompletta' spelare. Efter fem år i Spanien har en en ligatitel och en cuptitel.

Hade det varit Barcelona... Ni kan ju fantisera själv. Tata blev sågad till fotknölarna efter 4-0-vinsten mot Rayo för att Barcelona förlorade bollinnehavet. :-)
Barcelona Cule4life
2014-03-30 21:24
Det är dags att strimla Athletico, Vi har fått ihop vår elva och vi är på G. Vi är ett annat Barca senaste Costa & co mötte oss. Folk har underskattar Barca hela 2014.
Barcelona Sentuary
2014-03-30 21:23
Bäste Krojf Förstår vad du menar men hellre en spelare som bryter mönstret, och det var väl den typ av spelare alla ville ha hit under sommaren än en Pedro eller Sanchez som bara passar bakåt. Visst kan jag hålla med om att Neymar tappar lite för mycket bollar och faller lätt men bara hans närvaro på plan sätter skräck i motståndarna. Hade vi vunnit el Clasico utan Neymar? Nej, det tror jag inte och ligan hade varit körd, men nu har vi chans till ligatiteln och han har en stor del i det.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Krojf
2014-03-30 21:16
Bäste Sentuary

Jag har sagt mitt i ämnet nu. Statistik säger givetvis inte allt. Den kan till och med ljuga. Det är sant. Men bättre med en bakåtpassning och sen göra sig spelbar i djupet än en misslyckad dribbling och armarna uppåt sträck, Eller?
Barcelona Sentuary
2014-03-30 20:58
Krojf Du kan skriva 25 rader till men Pedro är inte bättre än Neymar, Neymar hotar och motståndarna visar rädsla, han avlastar Messi väldigt mycket. Pedro är en bra truppspelare däremot, men jämför inte honom med Neymar, personligen skiter jag i statistik, kollar mer på vad de gör på plan. Har du statistik på hur många bakåtpassningar Neymar och Pedro har?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Krojf
2014-03-30 20:48
NEYMAR "vs" PEDRO!!!! (split opinion) En sak kan vi nu nog slå fast som ett faktum, efter alla ilskna kommentarer som skrevs i direkt anknytning till Barcas milt uttryckt undermåliga insats mot Espanyol. Ty nu man kan svårligen ha missat att det med tiden uppstått två smått kompromisslösa fraktioner på vårt forum. Där den ena inte alls är nöjda med Neymars insatser under hans första säsong i FC Barcelona. Den andra fraktionen däremot, känner sig i alla lägen föranledda att försvara Neymar till priset av Pedro, som pekas på som SÅ mycket sämre. Som om DET skulle göra Neymar bättre än vad han visat sig vara i "vårt" matchställ. Ur mitt perspektiv personifierar Pedro det som Barca säger sig stå för som klubb. En lojal ödmjuk spelare med låg profil. Kan faktiskt inte påminna mig att jag sett honom ge uttryck för missnöje med sitt minspel och/eller kroppspråk, när han blivit utbytt gång efter annan under flera års tid. Vilket är mer än man kan säga om Neymar. Redan innan hans första säsong i FCB är till ända. Vad viktigare är: Pedro har mig veterligen aldrig visat minsta tendens till att sätta sig över den stolta slogan som slår fast att LAGET är större än jaget. Han är kort sagt en sann lagpelare som sliter och verkar i skuggan av Messi m fl. Men låt oss lägga förhållningssätt åt sidan en stund och istället flytta fokus till det strikt fotbollsmässiga. Och med stöd av statistik, ta en närmare titt på vad Pedro respektive Neymar faktiskt fått uträttat, när dom befunnit sig på plan i ligaspelet så här långt under pågående säsong. Pedro har startat 21 matcher och börjat som avbytare 9 gånger. Gjort 14 mål på 52 avlossade skott och asssiterat till 8 mål. Neymar som var borta en tid för skada, har startat 18 matcher, börjat som avbytare 5 gånger Gjort 9 mål på 62 avlosssade skott och assisterat till 8. Pedro och Neymar synes alltså så långt relativt likvärdiga som spelare sett till antalet matchstarter och med ovanstående siffror i färskt minne. Men dessa pekar ändå i en rikting som säger oss att Pedro gör fler mål på färre skott. Kort sagt, han verkar onekligen varit effektivare än Neymar vad gäller sitt skytte. Vilket också verifieras av det faktum att Neymar träffat mål 28 gånger men "bara" nätat vid 9 tillfällen; cirka var tredje avlossat skott som hållit sig inom målramen, har alltså resluterat i mål; drygt 33 procent. Pedro å sin sida har skjutit "on target" 21 gånger och fått fira mål med sina lagkamrater vid 14 av dessa tillfällen. Han sätter alltså bollen i nät 2 gånger av 3, när hans skott riktas mot målet: ca 66 procent av skotten får följaktligen avsedd effekt i hans fall. Dubbelt upp med andra ord, i jämförelse med Neymar. Intressantare blir det dock faktiskt om man tittar på siffror som säger oss hur många frisparkar respektive spelare fått och hur många de orsakat. Inte minst som deras spelstil skiljer sig åt avsevärt, trots att båda i huvudsak används som offensiva "yttrar". Neymar har fått hela 72 frisparkar med sig och orsakat 27. 5 gula kort har domarna sett sig föranledda att ge honom Pedro har tilldelats frispark 39 gånger och orsakat 20. En enda gång har det viftats med gult kort i hans riktning. Detta trots att Pedro är nästintill hyperaktiv i presspelet och gör mängder av maxlöpningar under en match, både framåt och bakåt. Han tar förhållandevis väldigt stort defensivt ansvar med tanke på utgångspositionen och erövrar boll och/eller sätter stopp för möjliga framstötar från motståndarspelares sida med sin intensitet. Neymar däremot tar inget nämnvärt defensivt ansvar alls. Och när han springer bakåt i plan så rör det sig mestadels om alibi-löpningar, i väntan på att spelet ska vända framåt igen. Alltså borde Neymar inte dra på sig alls lika många frisparkar som Pedro.Som ju jagar och går in nära på motståndare med boll, så fort tillfällle ges eller situatonen så kräver. Neymar å sin sida tar ofta emot boll mer eller mindre stillastående. Men från skillnad till Messi agerar han inte då bollplank i ett snabbt väggspel, utan agerar snarare bromskloss. Och från skillnad till Pedro vill Neymar i såna situationer gärna känna på bollen först och ta några lättfotade sambasteg", innan han levererar den vidare. Vilket inte så sällan leder till bolltapp och att spelet på Neymars kant förlorar i fart. Vilket i sin tur får till resultat att Jordi Alba tvingas hålla tillbaka eller avbryta sina långa linjelöpningar och eventuella genombrottförsök. Just dessa bolltapp förklarar troligtvis flertalet av de frisparkar Neymar orsakar. Detta eftersom han samtidigt inte är den som finner sig i att bollen tas ifrån honom i första taget. Varför han är där och trampar den "skyldige" i hälarna mer eller mindre direkt. En annan förklaring kan mycket väl vara att de gånger Neymar inte förlorar bollen när han väl fått den i sin ägo, ger han mestadels moståndaren den tid denne behöver för att stoppa honom med mer eller mindre ojusta medel. De allra flesta frisparkar Neymar får med sig beror för övrigt inte på att han visat sig särskilt svårstoppad såvitt jag kunnat se. Utan att att han har för vana att falla minst lika lätt som en annan ökänd och överskattad anfallare, med portugisiska som sitt modersmål. Frisparkarna som följer är hur som helst långt ifrån lika mycket värda som en sedvanlig väggspel - variant med fart. Helt enkelt eftersom fasta situationer som allom bekant kanske är Barcas absolut största svaghet även offensivt sett. D v s om bollen i stillhet ska slås från en plats i närheten av sidlinjen: Frispark eller hörna kvittar lika, Den blir allt som oftast kort. Moståndarlsaget ges möllighet att samla sina styrkor. Barcas offensiva uppspelsfas mot Espanyol, försiggick väl ensidigt mycket på vänsterkanten under framförallt första halvlek. Som om Iniesta befunnit sig där som ett rinnande vatten i vanlig ordning, fast han satt på bänken. I Iniestas frånvaro fick Neymar därför flera tillfällen att behandla boll. Vilket fick till konsekvens att flytet i spelet gick fullständigt förlorat. Sällan har väl en spelare med sån stjärnstatus fått och haft boll i sin ägo så många gånger, utan att få nåt vettigt uträttat. Inte desto mindre var det många som drog slutsatsen att Pedro var mycket sämre än Neymar och var den som borde bytas ut, eftersom han å sin sida knappt var i kontakt med bollen alls. Men hur ska det gå till när han inte får några bollar att ta emot och leverera vidare? " Bollar att "arbeta" med är inte Pedros stil. Det är sånt som Neymar sysselsätter sig själv och motståndare med. Resultat: Neymar fick hela 6 frisparkar med sig, vilket ingen annan kom i närheten av. Pedro? 2. Och trots att somliga inte tyckte sig se Pedro vara involverad i spelet över huvud taget, så lyckades han ändå med konststycket att avlossa exakt lika många skott på mål som Neymar, nämligen 2 (på färre antal minuter) Båda blev hur som helst utbytta i matchens slutskede. Så båda fraktionerna borde väl sammanfattnings ha blivit nöjda.
Barcelona Nesto
2014-03-30 19:11
Captian. Han kanske ser hur lite Roberto får spela och känner sig inte lockad av de minuterna. Känner han att han vill vara kvar så låt han stanna, lika bra det. Där får han regelbunden speltid och utvecklas mycket bättre än att nöta bänk. Året efter så lär han ju dessutom kanske konkurrera om minuter med en gammal Xavi? Annat hade varit om han fick både song och Robertos minuter. Skicka iväg Gerard till Celta illa kvickt, han får gärna ta med sig någon av de afrikanska muskelbergen i b laget så att de får anpassa sig till första ligan.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona ( Xaviesta )
2014-03-30 18:47
Capitan \(^.^)/ Minns du vår diskussion om detta för ett tag sen?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LeoMessi
2014-03-30 18:31
Neymar11 (Barcelona) Visst är det ledningens fel men det är lika mycket hans fel. Hur lite eget ansvar ska spelare ha? Självklart hade jag älskat om han hade stannar kvar men just nu skulle jag inte ta tillbaka honom, tack vare hans uttalanden. Visst det var dumt av Tito att inte spela honom dom obetydliga matcherna, idiotiskt faktiskt. Men även om thiago hade fått dom där minuterna så hade inte han varit nöjd. Han hade säkert ändå pushat för en försäljning och Barca tvingar inte kvar någon så han hade sålts.
Postat via SvenskaFans-appen
Neymar11
2014-03-30 18:22
LeoMessi Alla så är jävla snabba med hugga på ledningen, oavsett vad som har hänt så är allt lednings fel. Börjar bli irriterande Thiago situationen löstes bra för bägge parter 25 miljoner € är godkänt med tanke på våra tidigare försäljningar Thiago får speltid, men beter sig som ett ex med sina uttalande och längtar säkert tillbaka
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: