/spanien/barcelona/forum/6206.aspx/spanien/barcelona/forum/6206.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
SoN_Un
2014-01-19 21:20
och ni ska kalla er cules haha. snackar skit om xavi höger o vänster....o kallar madridistar för smuts för behandlingen av raul...vad ska ni kalla er själva nu då?..

pinsamt!!
Barcelona Neymar N11
2014-01-19 21:20
All cred till Caparros som lyckades med sin taktik. Vi borde vara nöjda med 1p då Levante var riktigt vassa på kontringar och kunde lika gärna ha vunnit. Lets see om dom håller samma taktik i Cupmatcherna.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2014-01-19 21:20
Jag missade första 20 minuter.
Var Cesc så dålig i de minuterna att Tata byte ut honom.???

Vad jag såg av matchen så spelade Cesc bra..
Barcelona Acrobat
2014-01-19 21:20
Idag hade det inte hjälpt att ligga lågt... Levante var ju nöjda med oavgjort.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona *hjärta* Puyis krull #Messi hade chippat
2014-01-19 21:19
Barcadinho. Eftersom du anklagar Tata för att inte värva. Barcas försvar blöder efter en ny back, det har den gjort i över 2 år nu. Inte ens Rosell och hans polare är så dumma att de inte insett det, däremot saknar de förmågan att värva en. De gick efter bigshots men var inte villiga att betala, sen så vet jag itne hur det står till med Barcas scouter. Antingen envisas man att få in en stortjärna eller så tror de helt enkelt inte på icke-etablerade spelare. Gud vet vad som pågår i Zubis hjärna
Barcelona Tatinho
2014-01-19 21:19
Om ni såg Levante-Madrid så hade Madrid mycket boll i början. Men dem insåg att dem måste ligga lågt för att kontra in målen. Det var precis det de gjorde och gjorde 2 mål i slut minuterna. Men Tata får fan ta och visa lite pondus och mer karaktär. En utskällning hade inte skadat så att vi rycker upp oss till nästa möte. Forca Barca
Barcelona LeoMessi
2014-01-19 21:18
KarmaIsAKaranka (Barcelona) Adriano gjorde 2-3 snygga mål i början av säsongen. Sen så har han missat målet med 60 m 95 % av gångerna. Jag påstår inte att han är skit, han är bra och bättre back up kan man inte få, men han är inte bättre än Alba.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Capitan \(^.^)/
2014-01-19 21:18
Det jag inte förstår är varför våra spelare inte SKJUTER! Varför ska vi alltid försöka passa in bollen? Dessutom undrar jag varför vi inte spelar lågt när vi vet att motståndarna kommer att parkera bussen. Låt dom föra spelet! Vill också ge cred till Gerard Pique som verkade vara den enda som visade lite kämpaglöd och gjorde för en gång skull inte bort sig. Xavi är slut. Jag vill se Messi springa igen. Alexis glömde vad mottagning, ta för sig och bryta inåt menar. Pedro är kung. Tatas byten var sämst. Dongou skulle in tidigare istället för Xavi. Fabregas skulle stannat på plan. Xavi skulle inte missat. Tack för mig.
Barcelona Barca King - Messi & Neymar run the show
2014-01-19 21:17
Xavi är en spelare som ska vara på bänken och bredda truppen! Vi sålde hans ersättare i Thiago! Utan att köpa någon ersättare egentligen. Det hade varit guldvärt att ha en spelare som Thiago, Göndugan och Koke på plan med en Xavi på bänken som gör inhopp. Tyvärr har vi inte det.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona KarmaIsAKaranka
2014-01-19 21:15
Hoppas (ännu en gång) att spelarna tar åt sig för sin usla insats och gör bättre ifrån sig. Det är det enda jag kan ta med mig från denna match. Inget annat.
Barcelona LeoMessi
2014-01-19 21:15
Det enda vi behöver är bättre bredd i truppen, spelare som tello, Roberto och montoya är inte tillräckligt bra, tyvärr! Vi och fasta situationer är ingen bra kombination.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona [Carles Puyol 5]
2014-01-19 21:14
Folk förstår inte på poöngtappen alls.. Alla klagar på spelarna och många klagar på spelidé herre Gud. Vi tappade poäng för vi har en trög tränare. Där har ni anledningen. Han gör konstiga byten. Hade bytt ut Xavi i 55 minuten. Fabbe skulle ha varit kvar. Dongu mot Xavi då hade vi vunnit.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona DavidPiqué
2014-01-19 21:14
Medgångs.
Barcelona Barcadinho.
2014-01-19 21:14
Och på tal om Tata - märkliga byten, märkliga kommentarer men också att han inte visar pondus med att höja lagets styrka.
Har han verkligen inte en enda spelare utanför klubben som han tror på kan tillföra laget något?
Nästan varje tränare med pondus vågar sätta sin prägel i sin nya klubb. Jag menar inte och byta allt, men nån en enda!

Vadå är han rädd för Zubi/ Rosell ? eller han kanske saknar kompetens.

Det enda "nytt" i truppen som han gjort är att låta S Roberto spela rätt mycket - det är inte precis att sätta sin prägel.
Han kommer fä skit i tidningarna ikväll och imorgon, bli säkra på det.

Nej, orkar inte gnälla mer... Jag loggar ut och hoppas att det känns bättre imorgon.
Barcelona KarmaIsAKaranka
2014-01-19 21:13
@LeoMessi:


Hästlängder är att ta i. Alba gjorde ett bra inlägg idag. Adriano har gjort en del bra inlägg och dessutom dundrat in bollen från 25 meter i krysset vid ett par tillfällen. Glöm inte att Adriano dessutom får begränsad speltid. Han är bättre på att ta bollen från försvarare dessutom. Gör extremt sällan bort sig.
Barcelona Acrobat
2014-01-19 21:12
Hjärta Puyis: Jag spelar inte TV- spel, men jag kan säga dig att man inte behöver vara särskilt smart för att inse att Barca behöver bredda truppen och att en spelare som Reus vore ultimat! Har du några invändningar eller spelar du bara dum?
Postat via SvenskaFans-appen
Tvättäkta Culé
2014-01-19 21:11
1-0 till Atletico......
Barcelona LeoMessi
2014-01-19 21:11
KarmaIsAKaranka (Barcelona) Alba är hästlängder bättre än Adriano och Alves just nu! Adriano är en helt okej reserv men han är inte bättre någonstans än Alba. Alba är den enda ytterbacken vi har som kan slå in en boll i straffområdet.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Sentuary
2014-01-19 21:10
Och Sergi Roberto är ingen talang och kommer aldrig vara det heller
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona *hjärta* Puyis krull #Messi hade chippat
2014-01-19 21:09
@Acrobat:


Dumma oss som inte förstått att du kan se in i framtiden! Låt mig gissa, du värvade Reus till ditt drömlag i nåt tv-spel och du gjorde massa mål med han?
Barcelona Barca King - Messi & Neymar run the show
2014-01-19 21:09
Vi har oss själva att skylla och vår filosofi! Kan vi inte vara pragmatiska? Varför kan vi inte ligga lågt och straffa de här klubbarna? Det är vårt eget fel att de försvarar med bussen. Vad hände med Tatas liga lågt och kontra spel? Flytta Messi till högerkanten, det funkar inte mer att ha han på mitten. Motståndarna täpper till i mitten och tillåter oss att ta för oss på kanterna för att de vet att de har övertag på oss i straffområdet. Med Falsk nia kommer vi inte vinna några matcher speciellt de största om Messi inte får yta och komma rättvänd på annars tvingas våra yttrar till hörnflagorna och vi blir tvungna att avsluta med våra mittfältare som inte kan avsluta. Jag hade sålt Serigo Roberto och Tello för att sätta deras lön tillsammans på Thiago. Helt ärligt vi har ingen kvalité att slänga in och varför vi inte behåller en sån spelare är en gåta. Jag bryr mig inte om hans pappa gnällde eller vad. Vi behöver såna spelare, det är de som gör skillnaden.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Tatinho
2014-01-19 21:09
KarmaIsAKaranka
Haha tack för att du fick mig att skratta, tror nog jag kan somna nu :)
Barcelona Sentuary
2014-01-19 21:09
Barca Barca Haha, Busquets vår bästa mittfältare? Spelat otroligt dåligt de senaste matcherna, tycker Song ska peta honom, han förtjänar det. Misstag hela jävla tiden, och snälla sluta hylla honom med era långa texter om honom som att han vore Makelele eller något, han var också en stor faktor att 7-0 mötet slutade som den gjorde då han var otrolig klumpig i den matchen där nästan hela Bayern joggade förbi honom. Blir klumpigare hela tiden, Song till nästa match tack.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2014-01-19 21:09
Samtidigt är det viktigt att nämna att vi har flera spelare som inte är i sin absoluta toppform. Neymar och Iniesta är båda skadade, Messi har precis kommit tillbaks från sin skada och behöver fler matcher för att hitta formen. Messi-Neymar-Iniesta det är liksom inget brögäng vi snackar om.. jag tycker inte vi får in någon kontinuitet i laget vi drabbas av skador hela tiden tyvärr. En annan sak som är oroväckande är Fabregas som nu är inne på det 3året men har enligt mig inte levererat så som jag hade förväntat mig.
Barcelona KarmaIsAKaranka
2014-01-19 21:08
@Barcelonistas:


Om Xavi bara kunde använt sin passningsskicklighet där och passat in bollen i mål ... det hade gjort livet lättare för samtliga.
Barcelona KarmaIsAKaranka
2014-01-19 21:07
@Acrobat:
Jag håller med. Undermålig bredd i truppen. Inget illa om de spelarna men det behövs bättre kvalitet i laget. Mer rutin. Mascherano bara måste bort och Pique har en hel del att tänka på framöver. Kollade på Cahill och Terry idag. Där har du ett stabilt försvar med bra kommunikation. Två spelare som är räddande änglar för laget bakåt men även bidrar med enorma farligheter vid fasta situationer. Vi har INGA räddande änglar idag i backlinjen och även offensivt är backarna värdelösa (om vi bortser från Alves). Adriano borde få mer speltid. Alba tillför inte särskilt mycket.
Barcelona Barcelonistas
2014-01-19 21:07
Är man ens förvånad över att Xavi missar de läget? Xavi har aldrig varit en mittfältare som gör mål utan det enda han har stått för är ett sjukt passningsspel. Men han har varit värdelös när det gäller att göra mål där kan du bara inte missa..
Barcelona Barca-nist
2014-01-19 21:05
Culee

nej det är en del fansen här som är större skämtet som gnäller ständigt, smutsar ner hela forumet med onödiga kommentar för att plocka likes!

Många spelare kämpade en del lyckades andra icke. kommentera , kritisera gärna spelare och laget men sluta bete er som 12 åringar som ser på fotboll som om de spelar på Playstation.
Barcelona LaPulgaNr1 * Tata Martino
2014-01-19 21:05
Fullt med snorvalpar här inne. Visst kan vissa känna frustation över att vi inte vann men komigen det är en match bara. Vi spelade bra och borde gjort fler mål. Vi hade vunnit matchen om Iniesta och Neymar var tillgängliga. Neymar är den bästa köpet vi gjort på länge då han är så mycket bättre än både Pedro och Sanchez ( med all respekt ) .
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Acrobat
2014-01-19 21:05
Och folk ifrågasatte mig igår när jag sa att jag vill se Reus i Barca! Det är ju komedi!
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: