/spanien/barcelona/forum/6204.aspx/spanien/barcelona/forum/6204.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
i_min_fiesta_kan_man_fista_iniesta
2014-04-04 16:44
@Vampíro:


Fast det är ju knappast Zubi som anställt sig själv och han lär ju inte avgå självmant före han har åstadkommit något. Inkompetensen ligger ju främst hos personerna som valde att anställa honom utan några egentliga sportchefsmeriter.
i_min_fiesta_kan_man_fista_iniesta
2014-04-04 16:39
@Migueli:


Jag ställer mig till skaran som finner detta totalt orimligt. I längden kommer det förmodligen ha lönat sig att man lade ut x antal hundratals miljoner på Neymar men med den budgeten hade du i princip kunnat handplocka två mittbackar.

Rent spontant så kommer jag knappt på någon som inte skulle ha varit möjlig att värva om man bortser från Real Madrids backar. Underbetyg till ledningen i min värld, i alla fall.
Barcelona Migueli
2014-04-04 16:33
@Vampíro:
Jag håller med. Han har ju hur mycket pengar som helst att spendera. Hur har han misslyckats med att köpa en mittback på 4 år nu? Jag menar det är inte så att det är 2001 just nu och att klubben har ont om pengar och är nära konkurs. Det finns gott om pengar att spendera och då borde det inte vara så svårt att köpa in en bra mittback.
Barcelona Diar Shekha
2014-04-04 16:30
Vampiro Du har en fin poäng där! Jag var inte född när Zubi var målvakt, så min bild av honom är ganska dålig eftersom att jag har bara sett honom förstöra min vackra klubb som jag följer varje vecka! En som mig kommer knappast minnas honom som en fantastisk målvakt utan mer som en totalt värdelös sportchef. Sen att han är nära Rosell och Bartomeu gör inte min bild av honom bättre. Jag hoppas att vi i framtiden slipper ha gamla spelare som sportchefer, visst Txiki gjorde det fantastiskt sett till helheten men å andra sidan kan det sluta med Zubi's fall där det "onda" blir mer ihågkommen. Ibland drömmer jag om en som Galliani eller en som Monchi. En man av deras kaliber med Barcelona's ekonomi och vi hade tävlat om Champions League varje år på allvar! Tyvärr, det är mycket sorgligt att en klubb som FC Barcelona har en sån inkompetent person som Zubi som sportchef. Om 2 år försvinner han för gott!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona *hjärta* Puyis krull #Messi hade chippat
2014-04-04 16:24
Gabriel

"Det hade sänt ut en signal att Barcelona som förening inte står enade och att vi inte heller riktigt tror på vår chans att få bannen upphävd. "

Zubis hjärnkontor hade inte kraft att komma på det själv, vilken jävla lirare alltså... väljer sämsta tillfället att "avgå"
Barcelona Gabriel
2014-04-04 16:12
Jag gillar inte heller Zubi och anser att hans roll som sportchef är helt värdelös då men tänk lite längre nu, vilka signaler hade det sänt till alla ifall Barça gör sig av med sportchefen under pågående säsong - direkt efter transferbannen? Det hade sänt ut en signal att Barcelona som förening inte står enade och att vi inte heller riktigt tror på vår chans att få bannen upphävd.

Hur mycket jag än ogillar Zubi så är nu det sämsta tillfälle han kan avgå/bli sparkad. Kickar man sportchefen efter en sån här sak så betyder det att man kastar in handduken och går med på att inte kunna värva spelare i sommar. Det motsäger väldigt mycket av Bartomeus presskonferens igår.

Vi måste stå enade, hela klubben, alla fans, och alla som älskar FC Barcelona. Zubi kan få avgå vid ett senare tillfälle.
Barcelona Pep.G "Can you believe this guy" Kung Joe Pesci
2014-04-04 16:10
Zubi? Haha can you believe this guy
Barcelona Vampíro
2014-04-04 15:50
Jag tycker det är tråkigt att en målvaktslegend som Zubizarreta väljer att förstöra sitt rykte som spelare i klubben genom att vara den i särklass sämsta sportchefen i Barças historia. Tyvärr så kommer han för många fans att ses som en urdålig sportchef istället för en av klubbens bästa målvakter när man väl blickar tillbaka. Det är som att Luis Enrique eller liknande hade återvänt som tränare, låtit hans assistenter sköta allt jobb, misslyckats totalt, dragit ner klubben i segundan och sen vägrat lämna. Det suddar på något sätt ut de positiva minnen folk har från deras sejourer som spelare.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona H.Alavi - Magico!
2014-04-04 15:29
KarmaIsAKaranka Tack för svaret! --- Surt, surt att uppgifterna om Zubi var felaktiga. Den här fredagen höll på att bli Barcelonas bästa fredag genom tiderna. Men nåja...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Heywood Jablome - Andrés
2014-04-04 15:25
Tyvärr är det idioter som styr den här klubben. Som Messi sade: 'Barcelona is the biggest club in the world and should be led by the best directors'
Barcelona Heywood Jablome - Andrés
2014-04-04 15:21
Blaugrana91

Precis. Läste om det också. Ska bli intressant. Förstår inte varför man ens ska röra hans personliga avtal. 'Ge oss 15 procent av dina personliga sponsoravtal så betalar vi dig 15 procent mer i lön'.

Det fanns ju personer som ansåg att man skulle sälja Messi och casha in på honom. Visst. Man kan sälja honom för 1.5 miljarder eller till och med 2 miljarder kanske. Men en spelare som ensam genererar över 130 miljoner euro i sponsoravtal är livsviktig för en klubb som vill anse sig själva som en toppklubb.

Skulle vara intressant att få reda på hur mycket Messi generar till FC Barcelona utan hans sportsliga bedrifter. Tänk er varenda företag som förhandlar med Barcelona om att sponsra klubben så kan klubben använda Messi som ett lockbete. Likadant med Neymar. Han ligger trea på spelare som generar mest utifrån deras sponsoravtal.

Redan 2013 har vi fått Panasonic och Gatorade som nya sponsorer. Hade det gått med Tello och Sergi Roberto? Knappast.
Barcelona koeman92
2014-04-04 15:20
Enligt SPORT förnekar Zubi att han ska ha begärt avgång och vill tvärtom fortsätta som sportchef fram tills nästa val. Jaha, det var kul så länge det varade..
Real Madrid Kaktus
2014-04-04 15:14
Finns det någon som sitter på verklig fakta angående hur troligt det är att vi slipper bli avstängda dessa två transferfönster? Vi behöver verkligen värva i sommar och har inte råd med detta.

någon som kan dela med sig av info?
Barcelona Alltid en legend, Puyol .
2014-04-04 15:08
Kanske missat det helt, men hur länge blir Pique skadad?.
Kul att bartra gjorde en kanonmatch med, hoppas han fortsätter utvecklas så han platsar i de lite större matcherna!.
Coach Pep,
2014-04-04 15:07
@Simon Berglind:


Personligen är jag inte i närheten lika entusiastisk över Barcelona och fotbollen längre, som för bara några år sedan. Efter att bl.a. ha läst böcker som Erik Nivas "Den moderna fotbollen" (måste läsa om den snart) och sett Barca sönderkommersialiseras så har man tappat lusten. Saken är bara att Barcas grundstomme fortfarande utgörs av egna spelare med klubbkänsla, så som som Iniesta och Messi, vilket gör att det fortfarande finns skäl och ett visst värde i att se matcherna från ett supporterperspektiv.

Jag är dock inne på din linje att bojkotta hela spektaklet inom snar framtid. Jag har en bekant som slutade följa fotboll och sitt Inter redan efter calciopoli. Han satte ned foten direkt och jag kan inte klandra honom. Dock så kan man fortfarande se på fotboll utan att bidra till dess dekadens genom att t.e.x sluta gå på storlags-matcher, sluta ägna sig åt betting, streama istället för att prenumenera på TV kanaler, sluta köpa klubb-tröjor osv. Jag tror egentligen inte att bojkott är den enda lösningen utan mer att man skaffar sig och sprider information om att fotbollen är i fel händer.
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2014-04-04 15:04
Om jag inte läste fel.
Jag läste här i forumet att FC Barcelona följde den de spanska reglerna när det gällde FIFA reglerna och att båda FC Barca och den spanska fotbollsförbundet ska böta. Stämmer detta???

Om fallet är så att den spanska fotbollsförbundet var en mentor till FC Barca, kan det inte vara så att de gjorde så med meningen för att förstöra för oss??

De sitter ju trots allt i Madrid.
Låter det inte skum???
Barcelona Diar Shekha
2014-04-04 14:58
Paillon Jag tror inte att någon skulle sakna Zubi även om han försvann idag eller i juni. Han är värdelös, har inte kunnat fixa en mittback på 3 säsonger. Han har semester dygnet runt. Det var till och med Sanllehi som fixade Halilovic, nu pratar om en 17 åring alltså ett barn. Så illa är det, tyvärr!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
2014-04-04 14:54
Heywood Jablome - Andrés Det har ryktats om att klubben vill ha en del av hans rättigheter i det nya kontraktet. Vi får se om Messi går med på det?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Vampíro
2014-04-04 14:54
note - correction: zubizarreta offered to resign on wednesday, after fifa's transfer ban, but the board rejected it. Jaha man fick drömma i några minuter i alla fall. Sparka honom bara, han bidrar med noll och vill inte ens vara kvar. Vad sysslar de med?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona papillon
2014-04-04 14:53
Förstår att folk här inte gillar vissa personer i Barca's styrelse men vart ser ni det positiva i att styrelsemedlemmar "droppar av" mitt under brinnande säsong? Sånt här skapar bara mer turbulens inom hela organisationen.
Postat via SvenskaFans mobilsajt
Barcelona Heywood Jablome - Andrés
2014-04-04 14:46
Sinnesjuka siffror i fotbollsvärlden. I och med att Ronaldo spelar i Real Madrid har han bara tillgång till hälften av sina sponsoravtal. Han får alltså cirka 90 miljoner euro per år. Messi äger 100 % av sina sponsoravtal och får alltså cirka 130 miljoner per år i egen ficka.

Kommer att bli intressant hur Barcelona ska försöka göra honom den spelaren som tjänar mest i världen utan att röra hans personliga sponsoravtal.
Barcelona Lion24
2014-04-04 14:43
Gabriel

Haha, fick mig ett gott skratt. Den var bra!
Barcelona Diar Shekha
2014-04-04 14:42
@LeeRoden89: According to @jordiborda, Andoni Zubizarreta presented his resignation on Wednesday over the FIFA case. Bartomeu and Mestre refused. Jag tror att Barcastuff skrev fel. Fuck.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona NoGo™
2014-04-04 14:40
Barcelona have rejected the offer of sports director Andoni Zubizarreta (52) to resign after Fifa's transfer ban. [catalunya radio]
Barcelona NoGo™
2014-04-04 14:39
Men vafan de är ju inte säkert att avstängningen kommer att stå sig ju, kommer han avgå trots de?
Barcelona Barca King - Xavi spindeln i nätet
2014-04-04 14:39
skumt att han ska sluta om vi är oskyldiga. Jag är rädd att vi inte kommer få värva.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barca - ¡el equipo mejor!
2014-04-04 14:38
El Triplete

Med tanke på att det är Catalunya Radio, som är katalansk och borde ha insyn i klubbrn!
Barcelona NoGo™
2014-04-04 14:37
OMG, drömmar ja? De är för bra för att va sant..
Barcelona Diar Shekha
2014-04-04 14:37
Btw hoppas det inte är lösa rykten!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona *hjärta* Puyis krull #Messi hade chippat
2014-04-04 14:36
Barca - ¡el equipo mejor!

"due to the transfer ban" .... yeah right! hahahaha Det är ju för fan Sanllehi som gjort allt jobb ändå :P
Annons: