/spanien/barcelona/forum/6173.aspx/spanien/barcelona/forum/6173.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona LeoMessi
3/8/2014 18:05
Folk säger att Tata måste motivera sina spelare, visst det måste han. Men hur jävla lite eget ansvar har spelarna? Hur jävla svårt är det att fatta att det är dags att börja kämpa och rycka upp sig när dom ligger under och håller på att ge bort ligatiteln?

Det är fan som att skylla på läraren för att en student får underkänt för att han inte orkade plugga till tentan.

Kommer ni ihåg när vi hade ett dåligt försvar?Nu har vi ett dåligt lag.

Barcelona [Carles Puyol 5]
3/8/2014 18:04
Tata efter dagens match: Spelarna får vila i 2 fucking dagar :D
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona grande jw
3/8/2014 18:03
Lägger halva lönen på City på onsdag. Ska jag bli såhär deprimerad varje gång mitt älskade Barca spelar så ska jag fan ta betalt för det hädanefter.
Barcelona påfågeln
3/8/2014 18:03
Tata gjorde iaf byten i tid, och det är inte hans fel att han har Roberto att sätta in istället för Thiago. Spelet blev i varje fall inte sämre och att få in någon som fått lite vila i veckan var nödvändigt. Tello gjorde mer nytta än Neymar på sina minuter, varför inte starta honom när Neymar just spelat 90 min på andra sidan jorden nästan? Pedro, Alexis och Messi spelade ju också 90 min, Messi med diarré (spydde i landskampen och synbart påverkad idag, men måste vara på plan eftersom han kan avgöra en match även då han är dålig). FIFA-virus! Xavi och Valdes är väl de enda godkända idag. Syntes att Xavi fått vila i veckan, för han var enda spelaren som faktiskt orkade och ville något, men behöver någon att lira med också. Vi ska inte ta ifrån Valladolid något, de gjorde det väldigt bra. JIM lade taktiken perfekt och det var ett genidrag att starta med två fysiska forwards (normalt spelar det med en) som totalt körde över Barcas mittlås, och dessutom tog bort Busquets ut matchen. Dessutom lyckades det ju bra med en mittback och en ytterback på mittfältet. Manucho är en otroligt jobbig forward att möta, och då är han deras andra bästa forward. Vilken match Guerra gör mot ett slitet och lamt Barca! Han bjöd på magi och var ett fysiskt monster. Synd att det alltid är någon som tar fram en sådan prestation mot Barca...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Zyzz - U mirin brah?
3/8/2014 18:02
Så tragiskt att man som supporter är så maktlös. Man vill införa förändringar och skälla ut allihopa, men allt man kan göra är att se på när Barca blir sämre och sämre...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonito / Lucho Enrique 21
3/8/2014 18:02
Hur vågar folk ens nämna att Messi ska bort? Hade de andra tagit lite mer ansvar och slutat hoppas på Messi hela jävla tiden hade det gått bättre en sån dag. Ingen av spelarna spelade bra, så varför vill ni helt plötsligt göra just honom till syndabock? Noll koll på fotboll har ni. Sälja Messi? Sälj er själva seriöst...

Tata ska iväg, likaså hela ledningen Rosell släpade med sig som har gjort att ingenting handlar om fotboll i klubben längre. Tata ska iväg för att han inte ska få glida runt och tro att han kan vinna och leva på Peps gamla arbete.

Hela Barcelona handlar om nya sponsorer och rättegångar hit och dit.
Barcelona the cameroonians
3/8/2014 18:02
Jag tror ärligt talat inte Martino har cojones nog att skälla ut spelarna vilket förmodligen är det som behövs,

I stället skjuter han på problemet, ger spelarna ledigt i två dagar och hoppas att saken löser sig av sig själv.

Skulle inte förvåna mig om Tata avgår innan säsongen är över. Inte för att han är en loser utan snarare för att han inte har spelarna med sig och uppenbarligen förlorat omklädningsrummet. Då är det lönlöst att fortsätta.
Neymar11
3/8/2014 18:02
Gubbar det är lika bra att bli vana vid det här, det kommer att se ut såhär tills 2016. Det är Bara att gilla läget, och istället för slösa tid på dessa divor. Så kan vi som fans pusha b-laget, och alla dom andra ungdomarna Jag har tänkt om jag vill ha exakt alla 11 spelare på plan varje gång. Och jag vill att dom ska hånas varje kvarstående match av den här säsongen. Dax för oss fans att ta fram dom vita näsdukarna. Runt om i världen och i Barcelona
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
3/8/2014 18:01
Ni har fel som säger att de inte kämpar, för det gjorde de idag. Problemet är att de gör det individuellt och inte gemensamt som ett lag. Pedro slet och försökte, fick ingenting gjort. Alves stackaren sprang upp och ner, fick jaga tillbaka som en idiot på sin kant när någon där framme gett bort bollen alldeles för enkelt. Spelarna kämpar visst, de gör det bara inte som en enhet.
Barcelona Andreas-
3/8/2014 18:00
Dessa individer som spelade i Barcelonas tröja idag är precis lika vedervärdiga som Pepe, inga människor man vill förknippas med. En samling jävla inavlade pack som förbrukat sin rätt till att få leva ett fridfullt liv. Man skäms över att dem representerar FC Barcelona. Det är bara att ta av sig tröjan o avgå. Mitt i all soppa ska man ned till Camp Nou o se dessa överbetalda divor spela fotboll på Onsdag. Helt sjukt att dem ens får lön för vad dem gör. Jag lider med Puyol som får se dessa hjärtlösa typer i sin sista säsong. Skandal är bara förnamnet. Till sist, all respekt till Valladolid i form tränare, president, fans, spelare, spelsätt osv. Det är hjärta rakt igenom.
Barcelona Rambla~
3/8/2014 17:59
Canaletes

Problemet är att Messi endast är 26 år, han har rätt så många säsonger kvar. Ronaldinho var närmare 30.
Barcelona Rambla~
3/8/2014 17:57
Nu är det officiellt kris. Något måste ha hänt? Det finns ju för fan ingen gnista, ingenting. Tata måste ha tappat omklädningsrummet helt. Hur kan man gå från att göra nästan allting rätt i höstas till att göra det precis motsatta idag? Jag som trodde att nu när Puyol meddelat att han lämnar så skulle spelarna ge allt för honom i den här matchen. Det blev precis tvärtom. Vad fan är det som händer? Den här ledningen håller på att skicka Barca som klubb 20 år tillbaka i tiden. Avgå efter säsongen för helvete.
Barcelona Canaletes
3/8/2014 17:56
Om nu Messi presterar likadant nästa säsong ska man sälja honom. (om nu han vilar inför VM)

För det finns ingen som helst motivation i honom. Han har redan vunnit allt, bildat familj och är ekonomiskt oberoende 5324 generationer fram.

Vi kallade alla galna när Chelsea erbjöd oss typ 100 milj euros för Ronaldinho 1-2 säsonger innan han slockna som spelare.

Man kanske borde tänka samma sak om Messi och då passa på som bäst att sälja honom.

Det blir då en ny "crack" inom laget som ska bli Neymar. Han ska få samma roll som i Brasilien. Fast jag är tveksam om han kan bli den nya ledaren. Ser inte potentialen i honom.
Barcelona PhantomGuy
3/8/2014 17:55
Vi förlorar på ett riktigt pinsamt sätt Ingen som visar hjärta, ingen kämpar Vi behöver nytt blod i laget!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Bàckis
3/8/2014 17:55
Tatas fel? Hur fan kan man påstå att det är Tatas fel? Ansvaret ligger till hundra procent hos spelarna. Titta på Pique, Alves, Busquets, Xavi, Messi, Pedro ! Spelare som tjänar miljoner varje vecka utan att ens behöva tvätta tröjorna efter matchen, med tanke på hur jävla lite dom sliter.

Hela jävla truppen är så jävla mätt på titlar, framgångar och fotboll att man inte en skulle kunna trycka i sig en Happy Meal. Man springer ju för fan inte ens, man försöker inte ens, man visar framförallt INGA JÄVLA KÄNSLOR eller tecken på att VILJA göra något åt det.

Bortskämda, mätta jävla divor hela gänget. Skulle aldrig påstå att man skall sälja av halva laget för detta är inte Xbox och FIFA 14, men att sälja ett par av nyckelspelarna och fulla upp med unga, hungriga rising stars är nog fan nödvändigt om vi snart inte ska behöva kvala in till Champions.

Det sämsta jag någonsin sett. KATASTROF!!!!!!!
Barcelona Barca King - CP5 Legend
3/8/2014 17:55
Katalanerna är inte dumma men vi är däremot. Vi håller i hoppet hårt. de lämnade Camp nou!!!!
Postat via SvenskaFans-appen
Neymar11
3/8/2014 17:55
Vi vann med 4-0 mot vallecano men förlorade bolleninnehavet. Tata sågades ner till fotknölarna Vi förlorar med 1-0 men vann bollinnehavet och allt kommer vara som vanligt :)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona The Master#16
3/8/2014 17:55
Och priset till matchens bästa spelare går till ??
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona NoGo™
3/8/2014 17:54
Börjar fan gråta alltså...Finns inga ord som kan beskriva detta lag just nu...

Känns bara helt tomt, där rök väl ligan också...
Barcelona Barca King - CP5 Legend
3/8/2014 17:54
Thiago blev bricka i Rosells smutsiga spel. Han offra Thiago för att finansiera Neymar. Han var ju tvungen att punga ut 40 miljoner euro i Neymars pappas djupa ficka. Jag hade behållit Thiago och köpt Götze som Dortmund hade gladeligen släppt till oss och inte Bayern på ett rea pris och Götze hade kommit utan problem. Tyskar de kan sin sak.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
3/8/2014 17:54
Ronaldinho10yElfenomeno9

Håller med kunde gjort något mycket bättre av den tiden.

Kommer sluta följa lagets matcher för en tid så länge det ser ut som det gör.
Barcelona ElTriplete
3/8/2014 17:53
Det är inte Tatas fel. Tro mig, han har blivit påverkad utifrån och inifrån att inte spela rakare och att kontra. Barcas sätt att spela har tydligen alltid varit 80% bollinnehav. Klart som fan varje ligamatch blir mot en parkerad buss då.
Postat via SvenskaFans-appen
Tiki-Taka
3/8/2014 17:53
Messi står still hela matchen, ingen rörlighet ! Får man ett bud på 200 miljoner euro så sälj ! Han har gjort sitt i Barcelona.
Barcelona Andrés V
3/8/2014 17:53
Yesssss vi vann iaf Bollinnehavet :)
Barcelona stefano 85
3/8/2014 17:52
Ledningen har dödat allt laporta byggde upp.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Ronaldinho10yElfenomeno9
3/8/2014 17:52
Att jag ens slösade min tid på detta, herregud.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Zyzz - U mirin brah?
3/8/2014 17:52
Jag är uppriktigt sagt arg på Barca. Jag hade velat skälla ut allihopa och sälja varenda jävla sopa! Adriano, Roberto, Song, Tello, Montoya, Mascherano m.fl ska inte finnas med ens på bänken i ett lag som Barca. Det visar hur jävla svaga Barca har blivit!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barca King - CP5 Legend
3/8/2014 17:52
Petersays håller med dig, Vi behöver två kalldusch av City och Real med historia 13 - 0 i vardera match så att någon kan agera.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LeoMessi
3/8/2014 17:52
Hade jag varit Tata så skulle jag ha gjort så här: Sagt till laget att det är en frivillig träning imorgon och ingen är tvungen att komma. Sedan hade dom som kommit på träningen fått lira mot city, även om vi skulle åka ur.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
3/8/2014 17:52
Förstår inte folk som skyller på Tata och ledningen? Visst den senare kan jag förstå, klubben måste köpa in nytt.

Men är ju för fan spelarna som inte kämpar...

Det konstiga är att jag inte känner något, jag bryr mig inte.
Har tröttnat på det här.
Annons: