/spanien/barcelona/forum/6168.aspx/spanien/barcelona/forum/6168.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona H.Alavi - Magico!
2013-11-15 17:17
Shakira: "After Gerard met me for the first time, he told Cesc: 'I will marry her, she is the woman of my life'." [via md] Haha, kexbit är han.
Barcelona Gabriel
2013-11-15 17:11
Barca King - Messi i hjärtat

Vill slicka ditt inlägg, göra den våt and make sweet love to it.
Barcelona H.Alavi - Magico!
2013-11-15 17:08
Barca King

Tror alla har förstått att du avskyr Ronaldo men du behöver inte överdriva. Vad är det du gnäller om? Menar du på riktigt att Ronaldo inte är där uppe och är nära en Balon d'Or? Kom igen nu.

Förstår inte varför du tar upp saker som sker utanför deras fotbollsliv. Balon d'Or och andra utmärkelser går inte till den finaste människan på den här planeten utan till den bästa fotbollsspelaren. Det är skillnad.
Barcelona Leo y Cesc
2013-11-15 17:08
Barcaholic Sätt inte ord i min mun. Du kan utrycka det du vill men jag har aldrig påstått att Messi vinner oavsett om han är skadad en hel säsong. Men bara för att Ronaldo startat bättre i 2 månader så ska alltså han vinna guldbollen med din teori isåfall? Messi vann skytteligan i Europa, såg till att Barca vann La Liga och gjorde en fullt godkänd CL och ännu bättre i landslaget. Så nu till Ronaldo vad gjorde han? Messi överglänste han på alla plan förutom CL där Ronaldo gjorde ngt mer mål än Messi. Det var kul iaf att ha en diskussion och den 13 januari så tar Messi sin 5:e guldboll. Jag tackar för mig nu.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2013-11-15 17:07
Of topic men..

Har kollat på den här serien 2 gånger om.

Vilken harmoni det var mellan gamla gardet La Deco, Messi, Eto och Ronaldinho...

Titta vilken glädje han utstrålade varje mål Messi gjorde. Messi och hans lagkamrater firade som om han avgjorde VM eller Cl final varje gång han fick in bollen..


Jag hoppas och ber att När Messi kommer tillbaka och spelet sitter bättre ännu mer att de hittar glädjen i spelet.

Det har varit för mycket Ballon D'or diskussioner. Kul att ni håller bra nivå ändå.

Annars några nyheter om Messi än? Jag har inte smält än att han kommer vara borta så länge.. Man tyckte att det var jobbigt att vänta 3 dagar mellan matcherna. Plötsligt nu ska man vänta mellan 6-8 veckor..
Barcelona Barca King - Messi i hjärtat
2013-11-15 16:53
Angående Ballon Dor så driver Madrid lägret och Sverige en kampanj för att höja Ronaldo till skyarna och för att smutskasta Messi till botten av brunnet. Speciellt Aftonbladet som äcklar ihjäl mig med att släppa ut dynga om Messi med jämna mellanrum. Kampanjen går ut på att få den arroganta Ronaldo verka ödmjuk och änglalik samt att få Messi vara en elak liten jävel i det dolda. När började Penaldo visa sig vara den här ödmjuka gulliga, söta underbara mannen? Tiden går snabbt och den ignoranta massan glömmer fort för att hacka på medians nästa följetong för att låta sin åsikt, ståndpunkt och ställningstagande indoktrineras för att göra logik otagbart lik en hjord zombies upprepar de vad median tränat papegojorna att säga. Om vi färskare upp minnet när började Ronaldo kampanjerna för att bli en GOOD BOY? Det började redan förra året då Messi vann sin 3e Ballon Dor och var på väg att vinna sin 4e. Median i Madrid gick ut med att Ronaldo var arrogant och behövde därför jobba på sin image mot en ödmjuk linje för att vinna Ballon Dor. Därifrån såg man Ronaldo dyka upp i flera välgörenhets sammanhang. När Messi hade hjälpt en marockansk pojke för att han hade samma sjukdom som honom gjorde Ronaldo samma sak med en annan unge och direkt fick hans gärning genomslag med spanska medians uppbackning. Han har ställt upp i olika typer av välgörenhets kampanjer för att förbättra sina chanser att vinna Ballon dor. Den här killens arrogans har inga gränser. Han tar alla chanser för att synas och "hjälpa" till. Jag minns i början på sin godhets tåg hur han började hjälpa andra spelare på plan, saker som var så olikt Ronaldo. Tyvärr sätter han sitt namn på tragedin i Filippinerna. Allt det här för Ballon Dor. Den här mannens arrogans lyser igenom så starkt att jag blir spyfärdig. När han gjorde den militär gesten och kände sig så arg och snygg ville jag bara dö. Ronaldo älskar 2 saker, Ronaldo, Ronaldo och uppmärksamhet, glömde den tredje. Han gör allt till en jippo för att synas. Han sätter sitt ansikte på allt som kommer inom hans räckhåll om det ökar hans chanser för Ballon dor. Det har funnits en Ronaldo typ överallt, i klassen, skolgården, jobbet och festen. Tyvärr för Ronaldos del har Gud för min del och universum för mina ateistiska vänner ställt för en gångs skull förhållandena till rätta. En blyg liten kille som inte vill ha något med rampljuset och göra tagit allt från den som vill ha den mest. En kille på 169 cm krossar "ideal" mannen och det tål han inte. En kille som aldrig har varit känd för en playboy har gift sig med sin ungdomskärlek. En kille som har sysslat med välgörenhet sen vi slog madrid med 6-2 och innan dess för att hjälpa de behövande. En ödmjuk person som gör det för de behövande och inte för att nå rampljuset, det är Messi mina vänner.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LeoMessi
2013-11-15 16:51
Sov = sån* Kg = jag* Ursäkta mongolidstavningen, jag och iPhone är inte alltid bästa vänner haha
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LeoMessi
2013-11-15 16:41
Äkta Cule (Barcelona) Tycker att det är en sov klurig fråga det där. För i svenska landslaget så finns det ingen spelare jag bryr mig om speciellt mycket medan Spanien har så många barcaspelare. Skillnaden är att när Sverige vinner så blir jag stolt för Sveriges skull eftersom kg har växt upp här och det här landet har gett mig så mycket. När det gäller Spanien så unnar jag endast barcaspelarna en vinst, eftersom jag vill se dom lyckas. Själv tror jag att jag skulle nog bli glad om Sverige vann, men jag skulle inte gråta floder om Spanien vann.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona koeman92
2013-11-15 16:20
@Äkta Cule:


Där måste jag tyvärr säga nej. Dels för att jag är uppväxt i Spanien och har därför en mycket stor kärlek till det landet och dels för att jag vill att Leo ska vinna VM och helst göra så många mål som möjligt, men även för att jag tycker att svenska fotbollsfans är så korkade (läs aftonbladet), inte minst med sitt Barça hat. Och ja, för mig går Barça långt före Sverige. Sorry Sverige! :)
Barcelona Heywood Jablome - Andrés
2013-11-15 16:02
'Florentino Pérez is the only Club President part of FIFA’s comission of the 23 candidates for the Golden Ball.' Hahaha. Och de har mage att prata om korruption?
Barcelona FCBlaugrana
2013-11-15 15:42
Xavi: "Brazilians have this joy cream, which infects the team. The ability to see Ronnie in Neymar is amazing."

Xavi: "When I look at Neymar, I see Ronaldinho in him."

Xavi on Neymar: "At first, he was shy. Now he's gaining confidence in an extraordinary group and feels more decisive and participates more."

Xavi: "Neymar is fantastic. At Confeds he demonstrated his level. He is a decisive player who can make the difference at any game."
Barcelona FCBlaugrana
2013-11-15 15:42
Xavi: "Brazilians have this joy cream, which infects the team. The ability to see Ronnie in Neymar is amazing."

Xavi: "When I look at Neymar, I see Ronaldinho in him."

Xavi on Neymar: "At first, he was shy. Now he's gaining confidence in an extraordinary group and feels more decisive and participates more."

Xavi: "Neymar is fantastic. At Confeds he demonstrated his level. He is a decisive player who can make the difference at any game."
Barcelona knoxxx
2013-11-15 15:31
Äkta Cule:

Ja. Aldrig förstått det där med att hålla på ett annat landslag. Jag är själv halvtysk och håller på Tyskland när de inte möter Sverige, men gillar också Spanien (eftersom det i stort sett är Barca). Men jag är ju svensk och håller därför på Sverige.
Äkta Cule
2013-11-15 15:29
När det ändå är landslagsuppehåll för tillfället så undrar jag detta:

Hade ni stöttat Sverige om dom mötte Argentina eller Spanien i en avgörande gruppspelsmatch i Brasilien? Var helt ärliga nu!
Barcelona MESSI.CORLEONE
2013-11-15 14:58
Vad tror ni om matchen ikväll?
Barcelona Heywood Jablome - Andrés
2013-11-15 14:40
Att ens Zlatan är uppe i snacket om Ballon d'Or gör mig illamående. Cavani leder skytteligan i franska ligan tillsammans med Falcao. Hans fyra mål mot Anderlecht i gruppspelet av CL betyder ingenting i jämförelse med Lewandowskis fyra mål mot Real Madrid i CL-semifinalen. Hans fyra mål mot England i träningsmatcher (där all hype kommer ifrån) var alla mästerverk, men vadå ska vi börja ge pris för träningsmatcher nu också?

Zlatan kan mycket väl komma bland de fem främsta, men i min tolkning så är det ett tröstpris för att man inser att han är 32 och hypen som har kommit det senaste året.
Barcelona Heywood Jablome - Andrés
2013-11-15 14:36
Den här kampanjen som Madridmedierna och Ronaldofansen håller på med börjar bli löjlig. Blatter är korrupt. Okej. Har han möjlighet att rösta? Ska han påverka 600 röster? Och med tanke på att röstningen är offentlig så hade det varit enkelt att bevisa korruption.

Det som har hänt nu är att bilden är att Ronaldo förtjänar priset när han vann noll titlar (skulle vara första gången någonsin en spelare vinner Ballon d'Or utan att vinna en titel) och skulle Messi vinna skulle kampanjen fortsätta i att FIFA 'ger' priset till Messi varje år.

Ronaldo hade ett ganska mediokert år sett till poängskörd och laginsats. Messi som varit skadad sedan januari har hållt jämna steg med honom. Nu i oktobermånad har Ronaldo gått som ett ånglok. En månad. Ska vi ge priset för att Ronaldo är den mest formstarka spelaren? Nej. Såna här kampanjer kommer att ta död på Ballon d'Or. Låt rösterna avgöra och låt oss diskutera i efterhand vem som 'förtjänar' priset.

I länktipset listar Migeru anledningar som jag håller med om. Senaste åren har Ronaldo vunnit en ligatitel och en cuptitel. Var är pressen på honom?

Sedan minns vi alla Mourinhos bojkott av galan för att 'folk hade ringt honom som hade röstat på honom, men deras röster hade gått till del Bosque'. Goran Pandev gick ut och sade samma sak. Sedan visade det sig att Pandev hade röstat på del Bosque.

Jag är trött på dessa människor. De försöker alltid minska våra bedrifter. Se er i spegeln i stället.
Länktips: t.co/adCQP1KxNF
Barcelona Barcaholic
2013-11-15 14:32
Leo y Cesc

En fråga, du vet väl att Ballon d'or inte handlar om vilken fotbolls spelare som är bäst?
Det är vilken fotbolls spelare som har presterat bäst under en vis tid. För enligt din logik bör Messi vinna den även om han är skadad en hel säsong.
Barcelona Leo y Cesc
2013-11-15 14:30
Ronaldinho the original Okej Ronaldo gjorde ett tap in på old trafford och syntes inte ett skit i den matchen. Målen säger inte allt för då borde Zlatan vara minst top 5 varje säsong men istället kommer spelare som Xavi och Iniesta före honom som nästan aldrig gör mål. Den matchen Messi gjorde mot Milan på hemmaplan i 4-0 vinsten är magisk. Ronaldo är en målmaskin och nr 2 i världen. Ronaldo kan inte dominera en match som Messi. Finns en anledning varför man aldrig hört den minsta kotten i världen jämföra Ronaldo med Maradona och Pele, medan många andra stora spelare och tränare tycker att Messi har passerat dom bägge.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcaholic
2013-11-15 14:14
RonaldinhoGaucho!

Blatter är inte känd för att vara korrupt, vart har du fått det ifrån?
Hade det varit så självklart att han varit korrupt förstår du väl att han inte hade haft den positionen han sitter på idag?

Återigen, HUUURR ska Blatter kunna göra så att Ronaldo vinner? Tror du på riktigt att han kommer muta alla tränare, kaptener & journalister bara för att han ska rädda sig själv från ett klumpigt uttalande?
Klumpiga uttalanden är vad Blatter är känd för, inte korruption. Stor skillnad.

Som B-Guden säger ''Det är folk som röstar på den dom anser är bäst i världen, alltså är det den som får guldbollen som förtjänar den'', svårare är det inte.

Kollar dom säsongen 2012/2013, är det ENLIGT MIG självklart att Messi ska ha den. Kollar dom för året 2013 är det lika självklart för mig att inte Messi ska ha den, utan Ribery eller Ronaldo. Individuellt har Ronaldo varit bättre än Ribery men titlar är en stor faktor här. Vi får helt enkelt se hur folket röstar, men oavsett resultat tror jag absolut inte på korruption från Blatter eller FIFA så länge dom redovisar alla röster.
Ronaldinho the original
2013-11-15 14:08
Ronaldo vann väl skytteligan i CL. Var helt avgörande i bägge matcherna mot Man U. Tycker han förtjänar Ballon dor detta år, men det roliga är att han vinner pga att Messi är skadad
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona B-Guden
2013-11-15 14:07
Det roliga ang snejder är ju att han inte ens blev topp 3, och folk säger att han skulle vinna, är det nån som inte är Interfan Barca hatare eller real/ronaldo älskare som på allvar kan säga att snejder var bättre än Messi Iniesta Xavi Ronaldo mf då ?
Nej det kan ingen för han var inte det, inter var ett lag med bra kollektiv och om nån i deras lag skulle vinna skulle det va en deffensiv lirare, Snejder gjorde sig absolut aldrig förtjänt av nån guldboll så bra var han fan inte, hade varit pinsamt om en sån lirare vunnit utöver dom jag drog upp, det är inget jäva kollektivt pris, därav tror jag inte Ribery får den, för han är inte bättre än Messi Iniesta och Ronaldo, Iniesta hade ett fantastiskt em, och var magisk där. enligt mig kan lika gärna nån annan i Bayern vinna

Det är folk som röstar på den dom anser är bäst i världen, alltså är det den som får guldbollen som förtjänar den
Barcelona RonaldinhoGaucho!
2013-11-15 14:05
[/QUOTE]

Hur ska Blatter kunna fiffla med rösterna? Du vet väl att man kan se hur alla röstat efteråt? Det enda sättet är att Blatter mutar alla kaptener, tränare och journalister, vilket är väldigt långsökt.

Vinner Ronaldo är det för att folket tycker han varit bäst, samma gäller om Messi eller Ribery vinner den. Sluta vara som alla Madridistas och skylla på korruption innan ens priset delats ut, låter så jävla löjligt. [/QUOTE]


Blatter är känd för att vara korrupt, det han gjorde mot Cristiano blev hur stort som helst, tror du verkligen inte han kan fixa så att Cristiano vinner bara för att tvätta sina händer?
Barcelona Leo y Cesc
2013-11-15 13:56
Hahaha så komiska marängerna eller Ronaldo lovers är i puertan. Dom snackar om hur Messi endast förtjänat 2 av 4 guldbollar. Men hur i helvete förtjänar Ronaldo guldbollen när Ribery precis som Sniejder vann trippeln? Är det inte dubbelmoral här? Alla vet att det står mellan Messi och Ronaldo. Och ska vi jämföra så vann Messi skytteligan i Europa och La Liga vilket han bidrog mest i. Ronaldo? Jo han gjorde en massa mål men vad mer? Bidrog han till någon titel för Madrid? Var han någon avgörande faktor? Han har startat riktigt bra denna säsong samtidigt som Messi missat mycket. Hur man än vrider och vänder på det så borde Ribery eller Messi vinna och det kan ingen undkomma. Om man inte vinner ett skit individuellt och 0 titlar med laget hur fan ska man kunna vinna detta pris då? Visst om Ronaldo gått titellös och vinner skytteligan i Europa och slår målrekord som Messi, ja då ska man vara en het kandidat.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcaholic
2013-11-15 13:54
@RonaldinhoGaucho!:


Hur ska Blatter kunna fiffla med rösterna? Du vet väl att man kan se hur alla röstat efteråt? Det enda sättet är att Blatter mutar alla kaptener, tränare och journalister, vilket är väldigt långsökt.

Vinner Ronaldo är det för att folket tycker han varit bäst, samma gäller om Messi eller Ribery vinner den. Sluta vara som alla Madridistas och skylla på korruption innan ens priset delats ut, låter så jävla löjligt.
Barcelona RonaldinhoGaucho!
2013-11-15 13:43
är det bara jag eller har ni också en känsla om att Cristiano får ballon d'0r bara pga all propaganda som spridits om att han behandlats orättvist och det är df han inte får priset utan messi får den BARA för att han har en bra image..

fett patetiskt isåfall, har en känsla Blatter fifflar med röstningarna och ger den till crisitano´och han själv kmr vara den som lämnar över priset bara för att tvätta bort sitt namn
Barcelona Leo y Cesc
2013-11-15 09:57
@barcastuff: Ibrahimovic, Iniesta, Messi, Neymar, Ribery, Robben, and Ronaldo are the main candidates to be among 5 Ballon d'Or finalists. [sport]
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona FCBlaugrana
2013-11-15 09:13
Deulofeu 4 assist, ett mål och två ramträffar igår. Några journalister på Twitter som skriver att det var något av det bästa de någonsin sett på U21-nivå. Fantastiskt kul för Gerard!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2013-11-15 08:21
Although Barcelona informed Martin Montoya they want him to continue, formal renewal talks didn't yet start. Player wants to stay. [sport]

Barcelona right back Martin Montoya (22), whose contract expires, has received offers from teams willing to double his current salary. [as]

Barcelona met on Tue with Bartra's agent. Talks are going well, but deal not expected soon. Offers from England, but wants to stay. [sport]

Vore fint med nya kontrakt innan nyår, som en extra julklapp till alla culés, inklusive spelarna själva :-)
Barcelona H.Alavi - Magico!
2013-11-15 03:10
Xavi: "Neymar's skills remind me of Ronaldinho." [md]
Annons: