/spanien/barcelona/forum/6156.aspx/spanien/barcelona/forum/6156.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona NoGo™
3/4/2014 22:43
Pique skrev detta på Twitter för några minuter sen.
Barcelona koeman92
3/4/2014 22:33
Någon som har länk till matchen Zidane, Ronaldo & friends vs BSC boys?
Barcelona DM1982
3/4/2014 22:28
@LeoMessi:


Tänkte på samma sak, killen var faktiskt genomusel idag. Han kom aldrig förbi några försvarare, han tog ofta fel beslut och knappt en passning lyckades han få fram. Över lag en dålig match för honom.

Däremot så har det sett bra ut när han spelar med Everton så man ska inte räkna ut honom ännu. Men tyvärr är det så att jag inte har blivit imponerad av hans spel och kan inte riktigt förstå vad han ska göra i Barcelona, känns inte som om killen har en framtid där.
Neymar11
3/4/2014 22:27
Du kan ju tänka dig hur reaktionerna hade blivit. När puyol är kapten för la roja med katalanska flaggan runt armen
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Deulofeu
3/4/2014 22:27
LeoMessi hur stort tror du hans självförtroende är efter att ha spelat 600 minuter i Everton?

En klart felaktig utlåning kolla på Rafinha istället!

Hur kan man skicka en valp till Pl som dessutom ska konkurrera med tex Pedro samt Alexis på högerkanten?

Jag räknar med att det är så gott som låst till vänsrer då Neymar snart måste börja leverera på allvar.

Ja i denna u-21 match var det väl mest vår mittback från b-laget som imponerat mest för oss och Isco såklart i matchen!
Barcelona LeoMessi
3/4/2014 22:25
Neymar11 (Barcelona) Mycket möjligt att det är så. Okej om casillas faktiskt hade samma ledaregenskaper som Puyol, då hade jag förstått eftersom han har spelat där längre.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LeoMessi
3/4/2014 22:23
Helt ärligt så tror jag att vi har överhypat Deulofeu. Han startar på bänken ännu en match med u-21 laget. Han hoppar in och helt ärligt så lyckas han med ingenting och det är flera spelare i laget som faktiskt presterar bättre än honom. Carvajal lyckas med fler dribblingar.
Postat via SvenskaFans-appen
Neymar11
3/4/2014 22:21
LeoMessi Politik bakom det hela, en katalan som kapten för Spanien funkar inte. Alla vet att puyol var kaptenen i truppen!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
3/4/2014 22:16
Idag är jag tacksam över den tröja från säsongen 2004/05 med nr 5 och Puyol på ryggen som jag äger. Den är dessutom helt fri från reklamtryck på bröstet, bara klubbmärket finns där. Det var året innan Unicef hamnade där. Känns bra att ha en dag som denna. :)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonito / Lucho Enrique 21
3/4/2014 22:10
När man väntar på att någon ska ta farväl på det sättet förväntar man sig tårar och kameror som försöker jaga en gråtande spelare. Puyol pratade 1 minut, bestämd och rakt, sa det han skulle och gick ut. Han begärde inte mer än så, ville inte några sympatiminer och fiskade inte popularitetspoäng. Han visar sig vara stark framför sina lagkamrater och fokuserad som fan på den tid han har kvar. Helt jävla fantastisk! En ledare alla jävla dagar i veckan.
Barcelona LeoMessi
3/4/2014 22:03
Tycker att det är ett jävla skämt att Puyol aldrig var lagkapten i landslaget. Inget illa om casillas men när det finns en utespelare med Puyols ledaregenskaper så är det han som förtjänar att va lagkapten. Inte den som har varit där längst.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonito / Lucho Enrique 21
3/4/2014 21:53
Puyol tog sig tid att skälla ut madridledningen för att de behandlade Gabi Milito fel. Han menade alltså att de skulle köpt honom innan Barca! Haha

Det säger väl det mesta, han värdesätter personliga handlingar och ett ärligt hjärta mer än vinst till varje pris.
Barcelona ( Xaviesta )
3/4/2014 21:47
Coach Pep, Väl talat! Hade en massa i hjärtat som jag ville få ut angående Puyol tidigare idag men vad finns det mer att säga egentligen? Efter el Flacos fantastiska krönika om Puyols knackiga väg upp genom systemet och in i startelvan, efter Jeffsons inlägg, ditt inlägg och många andra sköna inlägg man läst under dagens gång så känns varje ord som överflödigt, det finns inget jag har att säga om denna fantastiska människa som ni andra inte redan skrivit ner. Vem är jag att plocka upp en pensel när ni andra redan målat en Picasso? Tack för alla välskrivna texter man har fått ta del av under dagens gång och det känns tryggt att veta att alla samlas härinne och håller knytkalas med bra energi när en legend har bestämt sig för att snöra av sig skorna och ta en allra sista dusch i Camp Nous katakomber innan han rullar in loket i stationen för gott i sommar. Stort tack till alla som delat med sig av sina Puyol-minnen och visat sin respekt för en stor, stor människa som för evigt ristat in sitt namn i våra hjärtan! Det finns bara en Carles Puyol.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona påfågeln
3/4/2014 21:46
Bartra: "Thanks for all you've done for me. For your help and advice. 3 months left to keep on learning from you!"

Där har vi kanske hoppet om någon som kan tänkas ta över. Ta vara på de tre månaderna Bartra! Ledningen, se till att få tillbaka Puyol i vilken position han än kan tänkas vilja ha i klubben sen
Barcelona Bàckis
3/4/2014 21:42
När jag i somras var i Barcelona stod jag länge i Botigan vid Camp Nou och funderade vems namn jag skulle ha på årets hemmadräkt. Efter 10 minuter kom jag fram till att jag som barcasupporter inte kan stå där den dagen Puyol lägger av och aldrig valt att köpa en tröja med den spelare som symboliserar vår klubb allra bäst. Idag är jag tacksam för att jag valde Puyol, kaptenernas kapten ! #graciespuyol
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
3/4/2014 21:23
Tråkigt att Puyol lämnar efter säsongen.. Han kommer verkligen lämna ett stort hål efter sig. Han symboliserar kämparglöd, vilket är något vi saknar just nu. Nej fyfan vad tråkigt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona barcelonax11
3/4/2014 21:21
sorglig dag idag..
Coach Pep,
3/4/2014 21:14
Om det är något man är stolt över som Barcelonasupporter så är det alla fantastiska människor som representerat den här klubben. I en fotbollssport som översvämmats av mediekåta hårbögar har Fc Barcelona mest av alla storklubbar karaktäriserats av respektabla och intelligenta spelare med fötterna på jorden. Valdes, Puyol, Abidal, Sylvinho, Marquez, Ronaldinho, Larsson, Giuly, Xavi, Iniesta, Busquets, Pedro, Messi, Pep Guardiola.. Listan kan göras lång. Dessa spelare har personifierat vår klubb och gjort att jag känt mig lyckligt lottad som culé, och till och med fått mig att växa som människa. Jag har kunnat identifiera mina egna värderingar med klubbens värderingar.

Ironiskt nog har Barca, trots våra ödmjuka spelarikoner, målats upp som en arrogant klubb som trott sig vara lite bättre. Jag har aldrig upplevt Barcelona som arroganta trots alla framgångar senaste åren, och därför pissar jag på alla som obefogat ljugit och förstört klubbens rykte bland många människor.

En dag som denna då den störste av dem alla annonserar sin avgång är det svårt att inte känna tomhet. Puyol står för så mycket mer än bara fotbollen. Han är en person som verkligen förtjänar den guda status fotbollsspelare har, just eftersom han i alla lägen föregått med gott exempel för miljontals människor. Med kändisskap följer ett ansvar, och det finns ingen som förtjänar mer respekt än Puyol ur den aspekten.

Jag blir mörkrädd när jag tänker på Barca i framtiden, i händerna på den här inkompetenta ledningen, men jag tänker njuta av varje match vi har kvar med Puyol. Han gjorde allt för att förverkliga sin dröm om att representera Barca, men tvekar inte en sekund på att lämna för klubbens bästa.

Jag hoppas att han kommer arbeta med Barcas ungdomar i framtiden för att lära dem rätt värderingar, både på och utanför planen. Det lär behövas.
Barcelona H.Alavi - Magico!
3/4/2014 20:55
Yaya Toure (City): "I wouldn't celebrate if I score at Camp Nou, never. I'm a Barça fan, I couldn't, out of respect for the fans." [rac1]
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LeoMessi
3/4/2014 20:52
viccc (Barcelona) Vi har mittfältare i b-laget som skulle göra det betydligt bättre i u-21 och i a-laget.
Postat via SvenskaFans-appen
viccc
3/4/2014 20:46
Trots att Roberto är 1-2 är äldre än de flesta i U21 så överglänses han! Tråkigt, verkligen stannat i utv
Barcelona ( Xaviesta )
3/4/2014 20:12
Där! Erhåll och avnjut. Carles Puyol - el capitan de Barcelona!
Barcelona ( Xaviesta )
3/4/2014 20:06
Nu har jag ingen länk, men Puyol meets the queen är ju obetalbar haha :) PUYII PUYII !!! PUYII PUYII !!!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona zick9
3/4/2014 20:02
@koeman92:


Flest mål i La Liga under 2014 dessutom!
Barcelona NoGo™
3/4/2014 19:59
1-2 målet i 2-6 matchen o målgesten. Oförglömligt!
Barcelona Andresito
3/4/2014 19:56
Vad sägs om att vi slänger upp några härliga moments med Puyol?

Jag kan börja:
"Jag har kollat igenom alla kläder jag har.. men jag mår bäst med Barca-märket vid mitt hjärta"
Barcelona koeman92
3/4/2014 19:52
@KarmaIsAKaranka:


Varför Alexis, som kämpar och ger allt varje match och för tillfället ligger 3:a i spanska skytteligan, bara 4 mål ifrån Diego Costa?? Förklara gärna!
Barcelona Barca King - CP5 Legend
3/4/2014 19:36
Jag vet inte om vi någonsin kan ersätta Puyol. Det går säkert att köpa en utomordentligt back men vem kommer brinna för klubben, för tröjan och klubbmärket? Vem kommer leda laget och mana på när vi ligger illa till om inte Puyol? Vem ska få spelarna att dra sig i kragen efter en sjuk helsikes tackling av Puyol som leder till inspiration och eldar på Publiken i Camp nou.

Puyol kan ersättas men aldrig hans personlighet eller hans vilja att offra sig av någon fotbollsspelare.
Barcelona Deulofeu
3/4/2014 19:33
Finner inte ord för allt han gjort och den sorg han lämnar utan säger bara tack!
Barcelona ( Xaviesta )
3/4/2014 19:31
Jeffson Välskrivet!
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: