/spanien/barcelona/forum/615.aspx/spanien/barcelona/forum/615.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Rambla~
2016-09-09 20:42
Helvete, skadad igen. Är det en förbannelse eller? Cillesen har knappt tränat med Barca sen han värvades, kan inte se honom starta redan nu. Det måste bli Masip i morgon. För övrigt, ni som kommer med domedagsprofetior om ter Stegen, första skadan som skedde just när han var nyvärvad så var det Song som skadade honom på träning. Den andra skadan kom nu inför säsongsstarten och Spanska supercupen. Så ta det lite lugnt, sitt ner i båten. Han är inte alls alltid skadad, en stor jävla överdrift.
Postat via SvenskaFans-appen
Tiki-Taka
2016-09-09 20:20
Helvete skadad igen !?!? Helt sinnes vilket oflyt han har....nu han skulle ta platsen som ordinarie
Postat via SvenskaFans-appen
Vlom
2016-09-09 20:02
inb4; Cillessen kommer att bli vår permanenta förstemålvakt i La Liga och kommer ha den längsta nollan i inledningen av en La Liga-säsong någonsin ;)
Barcelona Vampíro
2016-09-09 20:00
LennyRomario 1 Fint inlägg och jag kan bara instämma även om jag tycker att du borde ha bjudit ut Jenny.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
2016-09-09 20:00
[QUOTE=DM1982]En målvakt brukar sällan vara skadad och det här är väl tredje gången han skadar sig. Och det på träning. Jag ställer mig tvivlande till att han är rätt kille för Barça. [/QUOTE] Han är den ultimata Barça-målvakten. Jag själv tycker om Ter Stegen väldigt mycket men han måste göra något åt sina skador, så som Messi gjorde en gång i tiden o andra spelare gjort.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
2016-09-09 19:57
[QUOTE=Barca - Puyol]Kallas för Karma hahaha. Vi sålde Bravo och Ter Stegen har skadat sig 2 gånger på så kort tid. Aj då nu får vi stå ut med Holländaren :( [/QUOTE] Fan kan man skratta åt något sånt såvida man inte är ett troll? O vadå karma?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
2016-09-09 19:50
Jag blir irriterad för jag förstår hur han kan skada sig på träningar varje gång?! Vad fan gör han? Håller han på och försöker med massa avancerade passningar som under matcherna eller vad är det frågan om??
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barca - Puyol
2016-09-09 19:49
Kallas för Karma hahaha. Vi sålde Bravo och Ter Stegen har skadat sig 2 gånger på så kort tid. Aj då nu får vi stå ut med Holländaren :(
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona DM1982
2016-09-09 19:45
En målvakt brukar sällan vara skadad och det här är väl tredje gången han skadar sig. Och det på träning. Jag ställer mig tvivlande till att han är rätt kille för Barça.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2016-09-09 19:45
@DM1982:


A men va helveteee!!!!!!!!!!!!!1
Barcelona El Pistolero #9
2016-09-09 19:44
Ter Stegen got injured (again) right when he was supposed to be our LaLiga starter (again) our #2 will start over him (again).... Skadedrabbad.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
2016-09-09 19:36
Enligt Sport blir han borta 2 veckor.... Som sagt det är ytterst ovanligt att en målvakt är skadad och Stegen har redan varit skadad två gånger denna säsong! Det här går inte, vi borde ha sålt honom i somras, jag är nu helt för en försäljning nästa sommar.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
2016-09-09 19:33
Ter Stegen är alldeles för skadedrabbad för att vara målvakt, jag menar hur kan en målvakt ens vara skadad så ofta samt överhuvudtaget skada sig på en träning?! Missar han även CL matchen? Frågan är om vi gjorde rätt att satsa på honom... Nåja Cillessen får bevisa sitt värde.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
2016-09-09 19:17
Ter Stegen got injured during training today. He won't play tomorrow's game. [md] Det får räcka nu...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona DM1982
2016-09-09 19:14
Ter Stegen got injured during training today. He won't play tomorrow's game. [md] Som ett jäkla skämt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
2016-09-09 19:14
Newell's Old Boys är helt faställda på att de kommer lyckas med att värva Lionel Messi efter VM 2018. (Diario SPORT) Roligaste jag läst på länge. Sätt er ner Old Boys.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
2016-09-09 18:27
Lite tråkigt för oss fans men framförallt Gomes som inte får spela in sig i laget. Antingen så ska han vara avstängd eller skadad efter landskamp. Alaves hemma hade varit perfekt för honom för att komma igång. Celtic hemma är CL så där kommer han inte får starta, bästa laget kommer förmodligen göra det.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
2016-09-09 17:46
[QUOTE=El Pistolero #9]Neymar-Alcacer-Rafinha Är min trio imorn. Messi på läktaren o Suarez på bänken. Neymar-Alcacer-Rafinha Denis-Busquets-Gomes Digne-Umtiti-Piqué-Roberto Ter stegen My elva. [/QUOTE] Håller med i stort sett, men jag är nog beredd att gå steget längre. Även Neymar bör vilas då han spelat tuffa landskamper. Kom ihåg vi har CL till veckan. Gomes bör dessutom stå över då han varit småskadad. Min elva: Arda-Paco-Rafinha Denis-Busquets-Rakitic Digne-Umtiti-Pique-Roberto Ter Stegen Visst en hel del rotation, men det här laget ska besegra Alaves med minst ett par mål. Dessutom hur häftigt hade det inte varit att ha hela MSN på bänken! ;)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
2016-09-09 17:08
[QUOTE=Reymar]El Pistolero Det värsta som kan hända är att han slår upp skadan, oavsett vad Messi tycker så ska han inte starta även om han nu blir arg. Angående din elva så tror jag inte att Gomes kommer starta då han är skadad och det vore tjänstefel att bänka Arda nu när han spelat så bra och dessutom är helt utvilad då han inte spelade för Turkiet. [/QUOTE] Har han inte fått grönt ljus än? Det var ju "bara" en knock han fick? Tror inte på Arda som central mittfältare hos oss. Han hör hemma som ytter, inget annat. Rakitic bör starta då.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Reymar
2016-09-09 16:57
El Pistolero

Det värsta som kan hända är att han slår upp skadan, oavsett vad Messi tycker så ska han inte starta även om han nu blir arg.

Angående din elva så tror jag inte att Gomes kommer starta då han är skadad och det vore tjänstefel att bänka Arda nu när han spelat så bra och dessutom är helt utvilad då han inte spelade för Turkiet.
Barcelona El Pistolero #9
2016-09-09 16:49
Neymar-Alcacer-Rafinha Är min trio imorn. Messi på läktaren o Suarez på bänken. Neymar-Alcacer-Rafinha Denis-Busquets-Gomes Digne-Umtiti-Piqué-Roberto Ter stegen My elva.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
2016-09-09 16:36
Luis Enrique: "Messi trained one part with the team and another alone. He is in a condition to play tomorrow." #fcblive Startar Messi imorn så ser jag ingen idé med truppbredden vi skaffat om Lucho inte vågar vila en halvakadad Messi hemma mot Alaves.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
2016-09-09 16:08
[QUOTE=enkos]Det snackas om höga värmetemperatuter i Spanien i över 40 grader. Finns risken att Barça matchen imorgon ställs in ? Tänk om det blir verklighet och många turister som skulle missa matchen. [/QUOTE] Jag tror inte Barcas match ligger ligger i farozonen. Matchen börjar ju 20.30, även om det säkert fortfarande är varmt så bör det ju vara 25-30 grader.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona enkos
2016-09-09 16:01
Det snackas om höga värmetemperatuter i Spanien i över 40 grader. Finns risken att Barça matchen imorgon ställs in ? Tänk om det blir verklighet och många turister som skulle missa matchen.
Barcelona Reymar
2016-09-09 15:57
Following the internationals Suarez has arrived very exhausted. As to avoid any potential injury player could be rested against Alaves. [md]

Paco från start alltså, han kommer säkerligen göra mål.
Barcelona LennyRomario
2016-09-09 15:30
@neymar JR:
Jag tror den avgörande frågan är åldern. Jag begär inte att någon som är 10 år ska börja hålla på Barcelona för att de står för sunda värderingar. En 10-åring gör det antagligen för att Messi spelar i klubben, för att tröjorna är snygga, för att hen äntligen lärt sig att stava Barcelona med C, eller vad vet jag... men det är i alla fall inte för de sunda värderingarnas skull. Men efter du valt ditt lag, i takt med att du blir äldre och har ett brinnande intresse, lär du dig mer om klubbens historia. "Shit, vi är typ de enda som inte har reklam. Coolt!", tänkte nog mitt 15-åriga jag. Mitt femtonåriga jag tänkte även: " Jenny i 8B är så jävla snygg! Jag ska fan bjuda henne på bio! Nej, jag vågar inte...." Men det har i och för sig inte så mycket med Barcelona att göra. Och sen går det vidare, i takt med att du blir äldre, lär du dig och intresserar dig mer. Kanske börjar läsa böcker om Barcelona, besöker Camp Nou för första gången osv osv.... Och sen mitt i allt det där kommer en tid på flera år när vi är så oerhört vackra att man inte förstår någonting, total kärleksorgasm... och sen kommer några jävlar och raserar allt det som byggts upp på bara några år!! Klart som fan att kärleken svalnar. Men egentligen förstår jag inte riktigt vad du menar med att det var värre förr? Nunez var väl en halvsmutsig byggherre, men i jämförelse vad vi pysslar med numera så är det väl inte mycket att gråta över? Gaspart har inte satt några större avtryck hos mig. Han sålde Figo och köpte skit. Men som sagt, vi var fortfarande mer än en klubb. Vi var fortfarande reklamfria. Vi var rödluvan och Real Madrid var stora stygga vargen. Nu är vi båda stora stygga vargen och Eibar är rödluvan. Jag kan på rak arm inte peka ut en enda klubb som rent objektivt är väldigt mycket äckligare än oss... Juventus under calciopoli, visst. Men det börjar bli ett tag sedan. Å andra sidan kan jag på rak arm inte peka ut en enda som klubb som är väldigt mycket bättre än oss heller. Men det var ju inte det vi siktade på. Det var inte det vi stod för för 5-10 år sen. "Vi är inte mycket värre än någon annan klubb" är fan inte mycket till måtto.
Barcelona Kröjff
2016-09-09 14:53
Nu är det snart stugan som gäller och ingen internetuppkoppling för min del då jag bara använder telefonen som just telefon och musikspelare. Så eventuella inlägg som riktar sig till mig, får vänta på svar minst några dagar. Och nej jag kan inte se spansk fotboll i skogen. Den situationen skulle jag aldrig ha försatt mig i tidigare.
Barcelona Kröjff
2016-09-09 14:30
neymar JR Jag får väl börja med en motfråga för att vi ska veta var vi har varandra. När började du själv älska Barca mer än någon annan klubb i världen och varför? Tills svar kommer kan jag ju påminna dig om att de "herrar" som du nu tilltalar i typiskt nedlåtande ton, postumt inkluderar Johan Cruyff. Som efter att förlorat sin hedersordförandepost efter Laportas fall och lyst med sin frånvaro på Camp Nou, fick frågan hur han skulle beskriva sin relation till klubben. Cruyff beskrev det då som en icke-relation. Så skulle jag inte beskriva min egen relation, men förälskelsefasen har falnat.
Barcelona enkos
2016-09-09 14:26
Att döma av videon från dagens träning så ser det ut som Messi kommer till spel imorgon.
Barcelona Gabriel
2016-09-09 14:23
Neymar Jr Hur menar du då? Sportsligt var det ren jävla misär ja, men värderingarna och principerna var vid den tiden precis desamma som det alltid varit - innan Rosell-Barto. Så jag förstår inte riktigt vad det är du menar?
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: